دوستان آیا مودم tp-link 8960N با adsl مخابرات تهران سازگاری دارد؟ کسی هست که از این مدل مودم برای adsl مخابرات تهران بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان آیا مودم tp-link 8960N با adsl مخابرات تهران سازگاری دارد؟ کسی هست که از این مدل مودم برای adsl مخابرات تهران بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده کرده باشه؟
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من از ف*ش u استفاده میکردم. و الان تا زمانی که u باز نباشه هیچ سایتی باز نمیکنه. پ*ر*و*ک*س*ی اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس رو هم روی no pr*o*x*y گذاشتم اما بدون u سایت باز نمیشه. ویندوزم هم سون هست. ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
با سلامنقل قول:
بله كار ميكنه با مخابرات هم
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما يه دور كوكي و هيتسوري مرورگر رو پاك كن و دوباره امتحان كن
اگه بازم مشكل داشتي با يه مرورگر ديگه امتحان كن
موفق باشيد.
دوستان من یه بار مودمم توسط شرکت ارائه دهنده ی اینترنت تنظیم شده.حالا اگه بخوام ویندوزم رو عوض کنم دوباره تنظیماتش به هم میخوره و از اول باید تنظیمش کنم؟
میشه بگید چطوری؟
نه بهم نمیخوره، تنظیمات توی حافظه biosش ذخیره شدهنقل قول:
سلام دوستان
یکی لطف کنه به من بگه چطوری id رو به شکل دستی وارد کنم؟؟؟
چون کامپیوترم وصل نمیشه!
d-link 2640
باسلام خدمت دوستان
من یه مودم dlink 2640u دارم هرکاری میکنم نمیتونم باهاش به اینترنت وصل بشم کانکشن PPoPe هم ساختم ولی وصل نمیشه
وقتی کانک میشم تواین قسمت گیر میکنه
بعدشم این پیغامو میده
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
یکی لطف کنه به من بگه چطوری id رو به شکل دستی وارد کنم؟؟؟
چون کامپیوترم وصل نمیشه!
d-link 2640
با سلامنقل قول:
روي آيكون شبكه كليك راست كنيد status رو انتخاب كنيد
حال دكمه ي properties رو انتخاب كنيد
و در قسمت پايين گزينه ي آخر يعني internet protocol tcp/ip رو انتخاب كنيد
اينجا ميتونيد به صورت دستي آي پي بديد
موفق باشيد.
ممنون از راهنماییتون . اما مشکل من با یک مرورگر نیست. هم اینترنت اکسپلورر هم فایر فاکس و هم گوگل کروم به همین شکل هستن. یعنی تا زمانی که U باز نشه آیکون اینترنت پایین صفحه علامت تعجب داره و بعد از اینکه u باز میشه میزنه network internet access . چون کارم پشتیبانی سایت هست برنامه های ftp هم برای آپلود کار نمیکنن . ایراد از چی میتونه باشه ؟ :11:نقل قول: