به نظرت میارزه این سرویس فعال شه؟نقل قول:
Printable View
به نظرت میارزه این سرویس فعال شه؟نقل قول:
اونش بستگی به شما داره..نقل قول:
ولی اگر پینگ پایین برات مهمه فعالش کن..فوقش اگر ناراضی بودی میتونی درخواست بدی غیرفعالش کنن.
eco 512
امروز صبح قبل از فعال سازی سرویس گیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بعد از فعال سازی
من امروز صبح به شاتل کوچ کردم:
128 اکو
سرور داخل :
سرور خارج:
---------
سرعت خیلی متغیره .
منتظرم شب بشه دانلود کنم فرداش محدود بشم ببینم شماها چی می کشید.:n02:
کلی بخوام بگم به نظرم مخابرات از همه شرکتا بهتره ، حداقل توی مازندران که من هستم.
مثلا 1 مگ 6 ماهه 12 گیگ 90 تومن. سرعت هم تا 220 میرفت ، شبی حداقل 3.5 گیگ میتونستی بگیری بدون هیچ محدودیتی.
حالا من زیاد دانلود نمیکنم.
من الان eco128 دارم، میشه دوستانی که سرعت 4 مگ و بالاتر دارید الان یه تست تک کانکشن بزارین؟ با هر روشی خودتون میدونید.
به طرز معجزه آسایی وضع نت بهتر شده و هم پینگ اومده پایین و هم مسیر عوض شده :n02:
نمیدونم چرا موندم تو این شاتل خراب شده :n08: 1 مگ نامحدود مخابرات قزوین -سرعت تک کانکشن :n09:
من بعد فعال کردن سرویس گیم اگه تلفن رو بزنم به پریز نت کلا قطع میشه !
نقل قول:
یه کم این اصلاً سخت هست چون بخش مجانی از اکثر شرکتها یک ساعت زودتر شروع میشه و سایت یک شب احتمالش هست که هنوز مودم و کامپیوتر روشن باشه و مصرف هر چقدر هم کم انجام بشه. من که خودم منتظرم اگه تا اول اردیبهشت که میرم توی هفته چهارم محرومیت مشکلم حل نشد، ببینم از این پشتیبانی بیخاصیت میتونم چیزی دربیارم و سرعت رو عادی کنم یا اهلش نیستن.
اینجوری فایده ای نداره انگار در ماه فقط یک هفته دانلود رایگان شبانه داری بقیه ماه محدود هستی من وقتی از شاتل سرویس داشتم و محدود شدم خیلی زنگ زدم پشتیبانی که محدودیت را بردارن اما میگفتن این محدودیت توسط نرم افزار طراحی شده اعمال میشه و ما بهش دسترسی نداریم گفتم من شبی چقدر دانلود داشته باشم محدود نمیشم گفت مثلا اگه یک گیگ میخوای دانلود کنی تقسیمش کن برای 3 شب یعنی شبی 300 مگش را دانلود کن منم درخواست جمع آوری پورت دادمنقل قول:
سلام بهم بگید : شبانه شاتل از لحاط چطوری هست خرابه یا اصلا نمیشه دانلود کرد یا اینکه خوبه مشکلی با دانلود کردن نداریم ؟
شما با شاتل ۲شب فایل بذاری دانلود شه شب سوم محدود میشید و سرعت واقعی سرویس در ساعات شبانه رو مجبورید تحمل کنید (مثلا ۱۲۸ محدود شید فیکس میشهه ۱۶)نقل قول:
ضمن اینکه در سرویس های زیر ۱ مگ دانلود شبانه رایگان نیست و باید ماهی ۳۵۰۰ پرداخت کنید
سرویس 3 ماهه باشه چی؟ برای هر ماه باید 3.500 بدن؟نقل قول:
اگر eco 128 و eco 256 و eco 512 باشه ماهی ۳۵۰۰ تومان رو برای دانلود شبانه میگیرن (مدت قرار داد مهم نیست)نقل قول:
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل 3,500 تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
داداش چرا گمراه میکنینقل قول:
خیر دوست عزیز چه شما استفاده بکنی چه نکنی من نمیدونم چرا خود به خود محدود میکنه مورد داشتیم طرف کل عیدو مسافرت بوده قبلشم استفاده نکرده بعد از مسافرت اومده مودمو روشن کرده دیده محدوده
تازه3500 هم میگیرن!
بعدشم چه 128 داشته باشی چه 4 چه6 هم همحدود میشین به طور وحشتناکی میاین رو نهایتن 8 کیلو فقط 8 مگه که محدود میکنه میاره رو 16 تازه نهایتن 16 میاد وگرنه چند بیت و یا 2و3 کیلوبایت میمونه!
در کل اصلا طرف شاتل نیا !
یعنی واقعا همچین موردی بوده که بدون استفاده محدود شه ؟!نقل قول:
من دیگه حرفی ندارم
بالاخره همه اینجا هستیم تا اطلاعات بدیم در مورد سرویس دهنده ها و ...
من این یه مورد رو نشنیده بودم خدایی :n02:
اما راس میگه این دوستمون ! شاتل چند سال اولی که شروع کرد سرویس دادن عالی بود! الانم اگر این شرکت سرپاست بخاطر اسمیِ که چند سال پیشا در کرد !
آرره داداش یعنی فوق افتضاحه! من موندم واقعا چرانقل قول:
آره همین چند صفحه قبل بود (خیلی چند صفحه قبل):n02:
آره من که شخصا منتظرم این دوره م تموم شه برم پارس یا فن آوا یکجا دیگه پهن کنم سرعت کم باشه قابل تحمل تره تا این که محدودت کنن اونم با این وخامت
یک توصیه دوستانه :
اصلا سمت شاتل نیاین!
من ۱۲۸ پارس دارم , رو ۴مگ بستن با ۱۲۸ شبی ۵ گیگ دانلود دارم (جز دیشب که افتضاح بود سرعت واسه همه)نقل قول:
امروز نتم عالی شده lمثل اب خوردن با وی پی اس میتونم کار کنم.
----
الان یکی از دوستانم 3 ماهه داره 128 ، اصلا هیچ پولی برای شبانه رایگان نمیده ، جالب اینه که چند روز قبل هم تمدید کرده سرویس رو باز 3 ماهه گرفته ، بازم شبانه رایگان براش فعاله.نقل قول:
o.O نمیدونم والا اون چیزی که تو سایتشون نوشته اینه که ۳۵۰۰ رو برای زیر ۱مگ میگیرن!نقل قول:
شاتل کلا هرچیر پیترفکن و ک ر یو روی ما بست:n03:
شما 128 حجمی داری؟؟؟؟ حجمت در ماه چقدره ؟؟؟ دانلود شبانه 5 گیگ دانلود میکنی؟؟؟ ساعت چند تا چنده؟؟؟ بعد اگه 128 سرعتش بالا باشه نیازی ندارم سرویس بالاتر بگیریم. پس 512 که میده هزینه اش بیشتره اون رو رو چند بستن؟؟؟ ف ی ل تر شکن و کریو و اینا روش کار میکنه؟؟؟ مبین نت دارم و مخابرات کار میکنه میخوام بدونم بعد اقدام کنم. بین شاتل و پارس آنلاین هم موندم.نقل قول:
بله ۱۲۸ حجمی! ماهی ۲گیگ رو گرفتم که ماهی ۹۱۰۰ تومن هست و چون ۶ماهه پرداخت کردم ۱۰٪ تخفیف داشت (۴۹۱۰۰ تومان هزینه ۶ماهه)نقل قول:
دانلود شبانه بین ۳ تا ۶گیگ دانلود داشتم! ساعت دانلود شبانه هم بین ۲ تا ۷ صبح هست
منطقه مخابراتی ما خوبه و خطم هم نویز زیاد نداره و رو ۴ مگ بسته شده
اطلاعی ندارم ۵۱۲ رو چند بسته میشه
اما یکی از دوستان با تعرفه ۵۱۲ محدود سرعت دانلودش ۹۰۰ تا ۹۵۰ بود
بله اکانت کریو کار میکنه و تا الان مشکلی نداشته
پارس انلاین که منطقه ما پوشش نداره. موندم از کدوم شرکت بگیرم. هر کی یه چیزی میگه.نقل قول:
سرعت 128 شما دانلودش رو چند انجام میده بیشتر مواقع؟؟؟؟نقل قول:
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تست همین الان هستش ! دانلود شبانه هم همین حدوداس!
حالا شبانه امشب هم تست میذارم تو تاپیک پارس انلاین
متاسفانه شرکت شاتل خیلی زود خودش رو خراب کرد و باید شاهد این باشیم که مشتریان به شرکت های دیگر تقسیم شوند.
دوره شاتل ظاهرا به پایان رسیده
از هرجا میگیری بگیر از شاتل نگیر دوست ندارم تو هم مل ما گرفتار شینقل قول:
شاتل 2یا 3 ماه اولش چون تازه اومدی خوبه بعدش....:n21:
اینترنت 2 دقیقه وصله 2 دقیقه قطعه.. زنگ میزنم شاتل هم یا بوق آزاد میزنه یا کلا اشغاله.. اصلا رو تلفن گویا نمیره
اقا چرا جدیدا اینجوری شده ؟؟؟؟
کد:Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 5118, Received = 3237, Lost = 1881 (36% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 165ms, Maximum = 1153ms, Average = 222ms
وسط بازی هم که هی میپره بیرون ........ برا همه اینطوریه؟؟؟کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=171ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=180ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=53
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=171ms TTL=53
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 14, Received = 6, Lost = 8 (57% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 168ms, Maximum = 180ms, Average = 172ms
هی قطع و وصل میشه بعد پکت لاست داره چجوریه؟
من از فردا ز طریق نمایندگی استان ها و واحد مدیریت قضیه رو پیگیری میکنم. پشتیبابان فایده ندارند
چرا هی قطع و وصل میشه؟؟؟هی تایم اوت میده بعدش باز درست میشه...
آره منم. هی قطعو وصل میشم الانم به بدبختی سایت بالا میاد:n21:
پکت ها هم که میرن مهمونی:n02:
نقل قول:
واقعاً هم همینطوره و خود من یکی بخاطر سالها تبلیغاتش و شنیدن اسمش از دوستانم اومدم شاتل و اصلاً فکر نمیکردم اینجوری با مشتری بد تا میکنه.