بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
................
Printable View
بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
................
سلام دوستانی که تو رشت هستن به نظرتون ۳ جی ایرانسل خوب واسه دانلود فیلم؟:n37: مکان گلایل،من هنوز موندم به درد میخوره؟ نخرم بد نشه استفاده کرد:n35:
والا چی بگم تو محل ما سرعت دانلود تا 500 600 کیلوبایت میره نمیدونم دیگه گلسار همین سرعت و بده اونجا شلوغه
دوستان کسی تو رشت 4g پیدا کرده و تست کرده بگه
کسی تونسته رکورده منو بزنه ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطفا از سرورهای خارجی تست بذاریدنقل قول:
سرور ایران 10000 هم که باشه ارزشی نداره
اصلا به این اسپید تستهایی که با PC گرفته میشه اعتباری نیست. راحت میشه با لینک خود اسپید تست تست فیک و تقلبی گذاشت.نقل قول:
هات اسپات یم خاصیتی هست که اینترنت روی گوشی رو میتونی بدی به دیگر و سایلی که گیرنده وای فای دارند یا به عبارتی از گوشی بعنوان مودم میتونی استفاده کنینقل قول:
وای فای هات اسپات - WiFi Hotspot ، یعنی چه؟نقل قول:
در صورتیکه موبایل شما دارای قابلیت WiFi Hotspot باشد ، شما می توانید از اینترنت سیم کارت خود ، به عنوان یک روتر استفاده کنید . یعنی شما می توانید لوازمی مثل نوت بوک و سایر موبایل ها و هر دستگاهی که قابلیت Wifi دارد را به گوشی خود متصل کرده و تا آنها بتوانند از اینترنت سیم کارت شما استفاده کنند .
فقط کافیست شما وای فای هات اسپات گوشی خودتان را روشن کنید تا دوستانتان از طریق WiFi گوشی خودشان ، شما را جستجو کرده و به گوشی شما متصل شوند و از اینترنت سیم کارت گوشی شما استفاده کنند.
دوستان چرا هنوز توی اصفهان 3g اش ایرانسل اینقدر گنده اخه یا همش قطعه یا وصلم باشد سرعت خیلی پایین