برای من هم به همین صورت بود و هیچ راهی نبود بجز خرید خط جدید... که این کار رو کردم.نقل قول:
از اون خلاءهای قانونی مسخره است:n15:
Printable View
برای من هم به همین صورت بود و هیچ راهی نبود بجز خرید خط جدید... که این کار رو کردم.نقل قول:
از اون خلاءهای قانونی مسخره است:n15:
سرعت دانلود از سرور های داخلی 130 و از سرور های خارجی 110تا120 هست البته ساعات خلوتی اینترنت با نهایت سرعت میتونی از داخل و خارج دانلود کنی. ماهی 38000 تومن میدم. از طریق سایت مخابرات هم میشه تغییر سرعت داد ماهی یکبار یعنی اگر امروز تغییر دادی تا 30 روز دیگه نمیتونی سرعتت رو تغییر بدی .بهت پیشنهاد میکنم اگه دانلودت زیاده و مصرفت زیاده سراغ شاتل و پارس آنلاین نری که واقعا دزد هستن در ضمن من به راحتی کانتر بازی میکنم البته اینم بگم کیفیت اینترنت مخابرات بستگی به مرکز مخابراتی داره خداروشکر مرکز ما زیاد شلوغ نیستنقل قول:
^
کاملا حرفای ای ندوستمون تایید میشه.
مرکز مخابراتی ما هم خوشبختانه خلوت هست و سرعت و پینگ من خیلی خوبه.
برای بازی هم از سرویس های کاهش پینگ استفاده میکنم،پینگ با سرور های اروپایی بین 90 تا 110 هست با سرور های آمریکایی هم 160-190......
بدون این سرویس پینگ با اروپا معمولا 180 هست........
اينم سرعت من :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
512 مخابرات :n19:
جدیدا پینگ داخل از 10 به 6 رسیده و اروپا هم 90
کسی نبود راهنمایی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان این مدل رو میخوام بخرمنقل قول:
چطوره دوستان؟170 قیمت گرفتم
مودم 2 انتنه یا 3 انته چی پیشنهاد میکنید؟مودم خودم d-link n150 هست تک انتنه هست کل ساختمون رو پوشش نمیده
بعد یوزر و پس رو چطوری روی مودم جدید بدم؟
مختار جان اینجا بحث در مورد مخابرات و بدبختی های ملت توی کرج با اون نت داغونش و خوشبختیای ما توی مراکز خلوته :n02:نقل قول:
برای مشاوره خرید و زودتر به نتیجه رسیدن باید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت مربوطه تاپیک بزنید
افراد فعالی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه عزیزان هستند جواب میدن .اگر تاپیکتون رو ندیدن توی پروفایل لینک تاپیکتون بدید حتما سر میزنن و جواب میدن .
دوستان چک کنید ببینید نت شما هم منهدم شده ؟ و مسیر هم دوباره شده هند ؟ یا همون آلمان و انگلیس مونده ؟
دوستان اگر پهناي باندمون رو تغيير بديم به يه مگ يا دو مگ ديگه نميتونيم به خط سابقمون برگرديم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk