سلام
خوبی؟ (می شناسی که!:31:)
الان باید بگی بچه چرا تا الان بیداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بریم سر سوالا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. خب خوبه هم رشته ایم(رشتت ریاضی بود دیگه!) با این تفاوت که من دانشگاه میرم یو می خوای بری! دوست داری چه رشته ای قبول بشی؟! (می دونم تکراریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما لطفا کامل جواب بده ممنون:11:)
2. چه آینده ای برای خودت در نظر گرفتی؟! دقیقا می دونی می خوای چی کار کنی؟!! و چرا دانش آموزای ریاضی این همه با استعدادن:happy:
3. آهنگای EMINEM رو گوش دادی؟ اگه گوش دادی کدوم آهنگاش و نظرت چیه اگرم گوش ندادی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. نظرت در مورد کسایی که به آهنگای جسی [آواتارم] گوش میدن چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. فک می کنی چقدر شبیه آواتارم هستم؟! (مامی نامردی نکنیا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6. سر جلسه ی کنکور یه سوره قرأت میشه حدس میزنی کدوم سوره هستش؟ دلت می خواد کدوم باشه؟
7. زندگی کردن یعنی چی؟! منظورم اینه که به نظرت دقیقا باید چی کار کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. تو رو خدا میشه بگی من در چه زمینه ای باید از یو سوال بپرسم؟!:31:
9. مامی خدای نکرده میلت رو چک می کنی؟!:13:بابا یه دعوت نامه فرستادم فک کنم تا الان فسیل شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10. من بهترم یا شیردل؟!:31: و دیگه اینکه بهتر نیست ساعت مطالعه رو یکم ببری بالا و این فرومم یه مدت بی خیال شی چون رستگاری بزرگ بعد از کنکور و کسب رتبه ای تو مایه های 500 منتظرته و می تونی حسابی تلافی کنی:27:
بسه دیگه!:31:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالام بی ربط بود I'm Sorry:happy:
ایشالا موفق باشی:11: