کجای کاری برادر جان!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
2064 شما کیلوبیت هست نه بایت!
205 کیلوبیت حداقل سرعت شما خوهاد بود که میشه 25 کیلوبایت
البته سرعت شما به حداقل نمیرسه مطمئنا
Printable View
کجای کاری برادر جان!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
2064 شما کیلوبیت هست نه بایت!
205 کیلوبیت حداقل سرعت شما خوهاد بود که میشه 25 کیلوبایت
البته سرعت شما به حداقل نمیرسه مطمئنا
دوستان اصلا من ازتون یه سوال دارم؟؟
چرا نمیرید وایمکس بگیرید؟؟؟؟؟الان ایرانسل 2مگ نامحدود رو 130تومن داره میده....
و من الان مبین نت دارم ماهی 57 تومن میدم با حجم 40 گیگ{1مگ}
بنظرتون ارزش داره انقد خودتونو بخاطر این دزدا عذاب بذید؟؟
من واقعا از وایمکس راضیم.....
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
عزیز چرا اینطوری حرف میزنید؟؟نقل قول:
2064 رو اگر بین 10 نفر تقسیم کنیم میشه 205 کیلوبایت دیگه!!!!!!لابد طرح های حجمی که بین 8 نفر تقسیم میشه میشه 258 کیلو بیت؟؟؟؟یا 258 کیلو بایت؟؟؟؟:18:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
باورتون میشه حالم از adsl بهم میخوره؟؟؟
همش درد و فنگ داره
من شب و روز سرعتم ثابت روی 136 هست!!!و فقط جمعه ها بخاطر ساعات رایگان با مشکل کندی سرعت مواجه مییشم
من نظرم اینه که رو بیارید به سمت وایمکس
درسته اولش بابت مودم باید هزینه بدی ولی ارزششو داره....:27:
نقل قول:
خوب دزدي همينه دگه مني كه دام 50 تومن مي دم با كسي كه داره 12 تومن مي ده فرقي نداره ، من براي شركت گرفتم كلا قبلا هم يك مگ محدود داشتم . همين طرز فكراست كه رو داده به اينا و هر جور كه مي خوان چپاول مي كنن
ای خدا:13:بابا منظورم اینه که مثلا شرکت خطی را باسرعت 2مگ داده به یه مشتری وهنوز شر نشده یا اگه شده تعداد کم هستن مثلا بین 4نفر شر شده نه ده نفر،خوب سرعت دان چقدره؟64کیلو بایته درست؟اما شرکت میاد از سر عمد سرعت25کیلو بایت میده دست مشتری که این میشه تخلف،کلاه برداری،دزدی>.سازمان که همچین اجازه ای به شرکتا نداده گفته حداقل سرعت شر شده 2مگ بین ده نفر25 باشه ببین وقتی که یک خط بین ده نفر شیر شده باشه نه اینکه یه خط بین 4نفر شر شده اما خود شرکت از سرعمد سرعتا را پایین میاره وسرعت شر شده بین ده نفر را به 4نفر میده.اینجا باید به سازمان مربوطه شکایت کنید:46:نقل قول:
سلام
اگه سرویس نامحدود پارس آنلاین 256 بگیرم،سرعت دانلودم چند میشه؟
ونقل قول:
ستان اصلا من ازتون یه سوال دارم؟؟
چرا نمیرید وایمکس بگیرید؟؟؟؟؟الان ایرانسل 2مگ نامحدود رو 130تومن داره میده....
و من الان مبین نت دارم ماهی 57 تومن میدم با حجم 40 گیگ{1مگ}
بنظرتون ارزش داره انقد خودتونو بخاطر این دزدا عذاب بذید؟؟
من واقعا از وایمکس راضیم.....
عزیزم ما هم مثل کشورهای دیگر دلمون میخواد سرویس سرعت بالا با هزینه پایین بگیریم. هر کسی که 130 هزار تومان نداره برای نت بده. اینترنت بخشی از زندگی مردمه و حالا که سرویس 1 مگ نامحدود 50 تومانی یا 512 نامحود 30 هزار تومانی در دسترسه که تعداد خیلی بیشتری از مردم قدرت پرداختشو دارند این همه بحث سر سرعت و کیفیتشه والا همه سرعت بالا دوست دارند ولی کو پولش !! ^^
خود خارجیهاشم خیلی وقتهانمیان بالای 60 دلار برای نت بدن . امریکایی میاد سر اینکه داره برای dsl 7mb/786 حدود 60 دلار در ماه میده اینقدر قر میزنه که ادم میگه اینا چقدر ناشکرن !!
نامه بهشون دادید؟ازشون شکایت کنید اینا واسه شما سرویس 128را فعال کردن نه 1مگ را.بهشون بگید سرعت ارسال ودر یافت را روی 1مگ ببندن که تو اکانتتون نشون بده:20:نقل قول:
اینهم تست سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ هم که خیلی خوبه...
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
عزیز وقتی یه نفر بخواد 90 تومن پول بده برای نامحدود 2مگ پارس چه فایده داره که همش سرعتش بالا پایین شه؟؟؟نقل قول:
خب 40 تومن بیشتر بده اما یه سرویس بهتر میگیری
که پس فردا اگر 2مگ پارس افلاین رو بگیری و سرعتی رو که میخوای بهت ندن واخرش بهت بگن ما روز اول به شما گفتیم وضعیت اینه:19:
نقل قول:
دقیقا با حرفات موافقم .همین الانم دارن نتو با قیمت خیلی بالا میدن .یعنی چی سرعت128را باید ماهی12تومن:18:واسش پول بدیم به نظر من باید سرعت128را مجانی بدن تا اینترنت به اصطلاح پرسرعت فراگیر بشه شاید الان خیلیا بخندن بگن بابا این دلش خیلی خوشه اما نه بچه ها و ماباید انتظاراتمونو ببریم بالا نه اینکه سر محدود بودن یا نامحدود بود با هم دعوا کنیم.میدونید چرا آمریکایها و کشورهای غربی اینقد پیشرفت کردن چون به چیزی که داشتن قانع نبودن و دنبال بهترینا بودن خود شرکتای خدمات نتشون با انصاف بودن سرعتا را بالا ارائه میدن با قیمت کمتر نه اینکه سرعت را بالا بدن قیمتا را هم ببرن بالا .ماهم باید به این قیمت و سرعتا قانع نباشیم تا شرکتا ومخابرات سرعت بالاتر وقیمتها را پایین تر بیارن:20:
دوستان کسی از این اشتراک ها نگرفته ؟
من الان میخوام برم اشتراکم رو از یک مگ محدود به 1 مگ نامحدود تغییر بدم ..
تعرفه ماهیانه سرویس ADSL2+ در سراسر کشور
کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه هزینه ماهیانه ( ریال ) نوع IP
CRA-1024 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 454,000 Dynamic
کسی خبر داره از سرعتش ؟