الان که 512 ندارم اما وقتی داشتم بین 60 تا 70 بود. در این مورد دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن. 256 ام فقط نامحدود داره.نقل قول:
Printable View
الان که 512 ندارم اما وقتی داشتم بین 60 تا 70 بود. در این مورد دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن. 256 ام فقط نامحدود داره.نقل قول:
دانلود شبانه بستگي به منطقه داره, واسه من اون زماني كه 512 داشتم , 65 ميشد ساعت 4-5 به بعد.نقل قول:
دوستان سلام.چند روزیه تو منطقه ما (تهران-شهرری) من قطعی زیاد دارم.مودم هم نمی دونم چش شده با rssi 69 و cinr 24 دو تا چراغش بیشتر روشن نمی شه.در حالی که قبلا با rssi 75 و cinr 15 سه تا چراغ روشن بود!زنگ زدم پشتیبانی گفت خرابی یا قطعی تو هیچ کجا،جتی منطقه ما ندارن.به مودم شک کردم.دوستان لطف کنن بگن با چه مشخصه ای 3 تا چراغ میگیرن؟در ضمن من 512 سه ماه 12 گیگ گرفته بودم (حدود 7-8 روزه) الان مودمو روشن کردم می بینم رفته رو 2مگ!E-care هم باز از کار افتاده.دوستان یه راهنمایی کنن لطفا
داداش من الان وصل شدم!!! از 6 قطع بود... میریم مخابرات!!!
من بعد از این قطعی چند ساعته تو باز کردن Page مشکل پیدا کردم...
سرعت دانلودم بد نیس اما Page درست و حسابی باز نمیشه
مبین نت من هم قطع بود ولی دیگه چک نکردم که وصل شده
مثل اینکه قطعی سراسری بوده (حداقل خوزستان اینطور بود) ، بچه های adsl هم افت سرعت شدید داشتن
وایرلس من هم بزور پیج باز می کرد ولی الان خوب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا وضعیت شما رو پیدا کردمنقل قول:
ما نیز قط بودیم، اما اکنون مشکلی نداریم، اسنادشم موجوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم سرعت آپلودم کم شده.
پینگ که خوبه ولی نمیدونم چرا پیج ها رو بد باز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سیستم نمیذاشت پیغامتو جواب بدم، مودم من کلاً داغون شده بعد از قطعی...نقل قول:
اونجا هم به مودم دوستم وصل شده بودم (الانم به همون وصلم) و فکر میکردم سرعتم اومده پایین...
پهنای باند من 1 مگابیت بود که عوض نشده