آقایون به نظر من اینکه اعتصاب کنیم، دیرتر شارژ کنیم یا شارژ نکنیم فایده ای نداره... خیلیا هستن که به این افزایش قیمتو کاهش سرعتو بقیه چیزا اصلا اهمیت نمیدن. آخرش هم خود ما سرمون بی کلاه میمونه، یکی مثل من اینترنت لازمم. سراغ adsl که به هیچ عنوان نمیشه رفت دلیلشو که خودتون میدونین.... این ایرانسل انگار یه خورده منطق گراست که اگه یخورده فشار بیشتر از طرف کاربراشون روشون باشه به نظر میرسه یه کارایی کنن...
بهتره که شماهم برین توسایت تنظیم مقررات ازشون شکایت کنین. شاید این آقایون سازمانی وقتی ببینن شکایت از این اپراتور زیاد شده یه حرکتی کنن. تنها کاری که میشه کرد تا به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب از نظر من همینه... البته اگه کسی نظر بهتری داره بگه تا استفاده کنیم:n16:
این اطلاعات لازم واسه نحوه ی شکایته که کاربر محترم fafool70 قرار دادن:
" دوستان اینجا برید واسه شکایت برید به این آدرس complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c قسمت سرویس رو فناوری اطلاعات بزارید و نوع شکایت وایمکس و شرکتم خدمات ارتباطی ایرانسل انتخاب کنید. صفحه بعدش اطلاعات رو کامل کنید و توضیح بدین که این اپراتور هر چند ماه فقط سرویس هارو گرون میکنه و کیفیت رو بالا نمیبره . و بگید استانهارو با قیمت جداگانه حساب میکنه ! ... "
یادتون نره که بعد از زدن دکمه ارسال شکایت باید کدپیگیری بهتون بده...