بله برای من بالای 6 ماه هست.نقل قول:
چندین بار هست تماس میگیرم ولی درستش نمیکنن
پ.ن: الان فهمیدم شما عرزشی هستید، اگر زودتر میدونستم اصلا پاسختون رو نمیدادم
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
Printable View
بله برای من بالای 6 ماه هست.نقل قول:
چندین بار هست تماس میگیرم ولی درستش نمیکنن
پ.ن: الان فهمیدم شما عرزشی هستید، اگر زودتر میدونستم اصلا پاسختون رو نمیدادم
دوستان شرکت جایگزین شاتل چی پیشنهاد میدید؟ + امکان داره بقیه شرکت ها هم تعرفه هاشون رو به شکل فاجعه بار شاتل در بیارن؟ :|
سپاس
اگر کیفیت براتون مهمه یعنی پهنای باند خارجی و اختلال حداقلی شاتل درکل بازهم بهتر از دیگران هست اما اگه فقط دانلود از سرور های داخلی براتون مهمه جایگزین های ارزانتری هم هست. منهم بخاطر مقداری ارزانتری فریب پارس اشغال رو خوردم و از اون سرویس گرفتم اما مثل چی پشیمون هستم 18 ماه از شاتل داشتم یکبار نیاز نشد با پشتیبانی تماسی بگیرم اما اینجا هفتاد درصد مواقع اختلال و دزدی پهنای باند و این موارد رو دارم همین الان که دارم اینو مینویسم 24 دقیقه هست دارم یک برنامه از گوگل پلی میگیرم هفت مگ دانلود شده! بیشرف ها اینترانت رو بجای اینترنت به مردم میندازند جالبه هیچکس هم کاری باهاشون نداره.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
بله حق با شماستنقل قول:
موضوعی که هست قبلا خودم آسیاتک داشتم که راضی بودم و بخاطر جابجایی به یه خونه دیگه و اینکه آسیاتک پورت خالی نداشت تو اون منطقه نشد بگیرم و شاتل گرفتم ...
دو تا از همسایه ها که باهاشون در ارتباطم یکی مخابرات داره که راضی هست خودمم تست کردم یکی دیگه هم پارس آنلاین داره که ظاهرا تو منطقه ما کیفیت خوبی داره
ولی خودم تو این چند روز یه مقدار پرس و جو کردم جشنواره های hiweb و پیشگامان موارد خوبی توشون بود که آدمو ترغیب میکنه بره سمتشون
دوستان یه چند وقتی هست سرعت هیتلرشکن های مجانی (مثل چیز پی ان opera) و حتی tor هم بسیار کم شده می خواستم ببینم آیا شما هم همین مشکل رو دارید؟
من یه ISP دیگه دارم ، سرعت چیزشکنا برای من عالیه و تغییر نکرده ، الان با 18 مگ راحت 4K استریم میکردم ، قبل اینکه این کامنتم بنویسم باز چک کردم و کاملا بدون مشکل بود ، از چیزشکن رایگان استفاده نکن مثل اپرا و سایفونو این چیزا ...نقل قول:
چقدر این وزیر اختلالات ابله هست که فک می کنه ما این شوآف هارو باور می کنیم ، حتی نتونست یه نمایش رو هم درست اجرا کنه ، مقلا میخواد بگه من پیگیرم ...
میدونم یه سریا باور می کنید کارای این آدم رو ولی من به هیچ وجه ...
ساده نباشیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل دارم و بسیار کند شده تقریبا یک هفته ایی میشه انگار لیمیت شده روی 100 کیلوبایت.نقل قول:
اگه ISP های دیگه طرح ها بهتری داشته باشن قطعا تخلیه میکنم.
دوستان اکانت قندشکن سازگار با شاتل (پرمیوم رایگان) موجود دارم بهم پ.خ بدید تا براتون بفرستم
من که دیروز صبح تخلیه زدم همچنان منتظر نشستم