ب
ه
به کارمند های مخابرات با این اطلاعاتی که دارن
Printable View
ب
ه
به کارمند های مخابرات با این اطلاعاتی که دارن
کامندای مخابرات؟نقل قول:
به به پس چرا صفحه باز نمیشهنقل قول:
وزیرشون گفته 25 تا 30 نفر پس فکر کن بشتر از این حرفاست.در ضمن درست شد کلاتو بنداز بالا چون اصلا مشکلی وجود نداره به نظر من که همش واسه جیز دادن مردمه ! حالا ببین من کی گفتمنقل قول:
پروفایل من که تغییری نکرده.نقل قول:
حالا بهتر شده یا بدتر؟
حسین کارمند مخابرات بودیا ما نمیدونستیم؟:n02:نقل قول:
مار تو تایپیک پرورش میدادیم.:n08:
ببین داداش مقصر اصلی خودمونیم آخه 99 درصد کاربرا از اینترنت و کیفیتش چیزی نمیدونن و اینکه مشکل پینگ من رفع شدنقل قول:
پینگ در کل ساعات رو 115 تا 120 هست
نقل قول:اصلا این تعرفه ها برای مخابرات مازندران نیست دوستان.این تعرفه ها برای استان تهران هست که سال قبل مخابرات حجمی کرده با این نرخ ها و نامحدود ها رو هم اورده ولی تهران فقط نامحدود داشت یعنی محدود نداشت الان داره پروفایلشون مثل پروفایل مازندران میشه یعنی حجمی میشه به غیر از نامحدود.نقل قول:
این تعرفه ربطی به مازندران نداره
مازندران هم که نامحدود داره توی تعرفه هست چطوری می گید نداره ؟ این تعرفه ها در مخابرات مازنداران هست دقیقا همون تعرفه تهران هست هیچ فرقی ندارن .نقل قول:
تعرفه مخابرات همه جای ایران یکی هست اگه می بنید تغیری داره به این معنی هست که اجرا کننده اون یک شرکتی به غیر از خود مخابرات هست مثلا در شیراز آسیاتک هست در جای دیگه سپنتا یعنی به صورت همکاری کار می کنن اینها با شرکت های pap به همین دلیل تعرفه فرق داره از زیر شرکت آشنای اول باشه همهتعرفهها یکی هست .