داداش گل شما کدوم مرکز مخابراتی مشهد هستید؟نقل قول:
Printable View
داداش گل شما کدوم مرکز مخابراتی مشهد هستید؟نقل قول:
دوستای بزرگوار سلام.
یه یاری کنید از مخابرات بکنیم بیایم در آغوش صبا نت 12 مگی .:دی
الان خطم بسته شده روی 2.5 مگ . وضعیت خط به این صورته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای اضافه کنم وقتی مودم روشن هست یه صدای خر خری روی خط تلفن هست که به محض خاموش شدن مودم صدای خر خر هم قطع میشه. نمیدونم مشکل داره یا نه ؟
ولی این رو هم اضافه کنم الان سیمی که به مودم وصله دقیقا چهل تیکه هست :n02: (اصلا یه وضعیتیه خنده دار) که بهم چسبیده این رو فردا میبرمش . به نظرتون تاثیری توی نویز داره مستقیما ؟
میتونم 12 مگ حساب باز کنم بیام به آغوش گرمتون ؟
داداش تو اگه با سیم 40 تیکه اینقدر نویزت کمه که ای ول داری.12 مگ که هیچی با این وضعیتی که من میبینم 24 مگم میتونی بگیری :n02:.حالا اگر اون کابل 40 تیکه رو هم عوض کنی که شاید 79 مگم بتونی بگیری(البته اونو باید از هنگ کنگ که رتبه اولو تو سرعت اینترنت در دنیا داره بگیری :n02:)خوشا به حالت ای با کیفیت.برو حالشو ببر.رو مخابرات نمونی برو حالشو ببر :n02:.انگشت کوچیکه کابل ما رو هم بگیر یکم از نویزمون بره تو کابل شما آخه شما مرض فقر نویز شدید داری :n08:نقل قول:
نقل قول:
ای جون منی .. یه بوس از من طلب داری :n02::n12:
نوکرتم بخدا کاش میشد یه خورده از این کابله بکنم تقدیم کنم.
حیف گوشیم 1100 آخرت تکنولوژیش چراغ قوه است وگرنه یه عکس از سیم تلفن میزاشتم سیر دل به من بخندین :n02: 10-12 متر چسب برق فقط مصرف شده این تیکه ها به هم وصل بشن فقط .
الان مخابرات دارم از خدابیخبرا سرعت شبانه ما رو کردن 10 کیلوبایت بر ثانیه . سلام و صلوات میفرستم تا صفحات باز بشه.
ما جوونا کیفمون اینه که فردا کامپیوتر رو روشن میکنیم صید حسابی داشته باشیم. چیکار کنیم ما هم یه جور مریضیم دیگه :n02:
الان تا صفحه 1120 این تاپیک رفتم یه جاهایی دیدم رفقامون شبی 20 گیگ دانلود میکنن. ناخداگاه ارضا شدم :n02::n02: یکی ج ـــنسی ارضا میشه ما هم اینجوری . کار دنیا رو ببین :n02:
دوستامون روی 12 مگ تو صبانت سرعتاشون در ساعات رایگان شبانه 900 کیلو بایت تا 1 مگ هستش.یعنی ایشالله 12 مگ رو که بگیری فک و فوکت بهم پیوند میخوره از بس 20 گیگ 20 گیگ شبا دانلود کنی. :n02:ولیکن بازم قبلش به پشتیبانی صبانت بگو واسه تست هم که شده 24 ساعت بزارت رو 12 مگ دیگه کاملا که مطمعن شدی بعد پول بده.گرچه 10000 درصد مشکل نداری اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه.بعدشم شما آقایی و لطف داری :n16:نقل قول:
نقل قول:
چیکار کنم که عشق منی تو . :n12:
بخاطرت همین الان ساعت 6 صبحی ورداشتم همه سیم های اضافه رو از مدار خارج کردم و نتیجه جدید حاصل شد :n02:
:
خوب 2 دسی بل دیگه هم از نویزت کم شده دوباره.این البته از شانس خوبتم هست که به مرکز مخابراتیه منطقتون نزدیکی.هرچه سریعتر تقاضای تخلیه پورتتو به مخابرات بده و به محض تخلیه شدن 12 مگ رو بگیر از صبانت.البته از جهت اطمینان قبلش بگو 24 ساعت واسه تست بزارنت رو 12 مگ بعد پول بده.موفق باشی.نقل قول:
مرکز ازادگاننقل قول:
زنگیدم پشتیبانی دختره هر......ه میگه هیلتر شکن رو غیر فعال کنین:n19::19::19:
میگم چه ربطی داره؟ میگه پیچیدست
میگم پپهنای باند لامصب زیاد نشده توقع داری سرعت زیاد شه؟!
میگه اعلام خرابی میکنم تا فردا زنگ میزنن :n28::4:
میگه فعلا که اینترنت داریین
میگم اینقد پول ندادم واس 500 مگ ..........
رسما فاKیده ما رو
میگم مرکر مخابرات نمیتونم خودم بزنگم؟
قبلا شمارشو داشتم
شاید پیگیر شدن:n27:
بعد 1 ساعت ..........
سرور داخلی
تورنت