من توی اهوازم و منطقه ما فیبر نوری است.توی شهر ما اسیاتک روی فیبرنوری ADSL می ده.تعرفه هاش نسبت به وایمکس خیلی بهتره و ارزونتره ولی باز روی اون هم کاربرا ایراد می گیرن.تعرفه هاش ارزونتره و سرعت روز بیشتر از شب است.
Printable View
من توی اهوازم و منطقه ما فیبر نوری است.توی شهر ما اسیاتک روی فیبرنوری ADSL می ده.تعرفه هاش نسبت به وایمکس خیلی بهتره و ارزونتره ولی باز روی اون هم کاربرا ایراد می گیرن.تعرفه هاش ارزونتره و سرعت روز بیشتر از شب است.
منم خونمون کمپلو شمالی هستشنقل قول:
از من میشنوی وایمکس ایرانسل بهتره
الان فیبر نوری هستیم و از شرکت آسیاتک میگیرم ماهی 50 تومان پول میدم سرویس 1 مگ نامحدود سرعت شب 7 کیلوبایت سرعت روز 50 کیلوبایت
من یک سر میزنم آسیاتک ............نقل قول:
راستی شبانه من سرعت 2 بود ولی از ساعت 1:55 دیشب رفت بالا و الان سرعت 70 دانلود می کنم .........
سلام دوستان
سرعت سرویس 1 مگ ایرانسل باید چند باشه ؟
سرعت دانلود شبانه من الان 10 تا 15 و سرعت روزانه من 30-40 هستش!
زنگ زدم 707 کارشناسشون گفت که مودمتون مشکلی نداره و همه چی خوبه فقط دکلی که مودمتون بهش وصله خیلی شلوغه و کاربراش زیاد هستن!
حالا میخوام ببینم میشه دکلی که بهش وصل میشیم رو عوض کرد یا یه کاری کرد سرعت زیاد تر بشه ؟
کسی این مشکلی رو نمیدونه؟؟ توی Local area connection مقدار recieve روی صفر هست!!روزی چند بار اینطوری میشه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان سرعت 512 نامحدود ایرانسل چطوره ؟؟؟؟
عزیز دکل باید تو محدوده ای باشه که مودمت بتونه بهش وصل شه... دست خودتم نیست که بخوای عوضش کنی... اگرم مودمتو جابجا کنی منظورم واسه فاصله های زیاد هست اصلا وصل نمیشه...نقل قول:
مشکل اساسی پهنای باند وضریب اشتراکیه که میدن... من تعرفه 2 مگ دارم با ضریب اشتراک 1 به 8... چندماهیه گندزده رفته سرعت به زور به 200 میرسه فقط وقتایی که ملت خواب باشن خوب میشه:n02:
باید ضریب اشتراکو کم کنن...
امروز یه یارو بهم زنگ زدن بهم گفت: " میخوام بدونم دلیل اینکه از ما باعنوان گرانفروشی شکایت کردین چیه؟؟؟؟ "
منم بعداز اینکه گفتم تواین چند ماهه وایمکس ایرانسل چقدر ... شده بازم همه چیزو ربط داد به سازمان تنظیم مقرراتو ارتباطات و زیرساخت و .... :
میگه : " علت اینکه یه مقدار ( این یه مقداری که گفت من خیلی آتیشی شدم...) افزایش قیمت داشتیم به خاطر افزایش نرخ مالیاتو خدمات ارزش افزوده بوده ( انگار تو این مملکت فقط اینا مالیات میدن...!) " گفتم: چرا سرعت و کیفیت اینقدر اومده پایین؟ گفت: علتای زیادی داره ممکنه تعداد کاربرا تو محدوده ای که شما هستین زیاد باشن... مثلا ما کاربرایی داریم که ماهانه بالای 200 ، 300 گیگ دانلود دارن (:n04:... ) یه همچین کاربرایی تمام پهنای باندو میگیرن و نتیجهش میشه اینکه سرعت واسه شما میاد پایین. گفتم: خب بالاخره ما نباید به اندازه ی پولی که میدیم بتونیم استفاده کنیم؟ شما دارین واسه 3گیگ 27 تومان میگیرن درحالیکه ما اصلا نمیتونیم باسرعتی که باید دانلود کنیم... میگه: اگه میبین خدایی ناکرده ما از شما پول اضافی میگیریم و داریم به قول خودتون گرانفروشی میکنیم و نمیتونین با همون سرعتی که هزینشو میدین دانلود کنین، خوب بیاین تعرفه های دیگه باسرعت کمترو امتحان کنین که هزینه ی کمتری هم متقبل بشین. منم گفتم: احتمالا تاحالا تو این فرومای گفتگو نرفتین که ببینین حتی از سرعت 128 کیلوتون هم شاکی هستن... بعدشم گفت: شما وقتی اومدین از ما سرویس اینترنت وایمکسو گرفتین باما قرارداد بستین و بایدبه چیزایی که توقرارداد اومده توجه کنین و پایبندباشین. گفتم: این قراردادی که میگین مگه 2طرفه نیست؟؟ شماهم باید بهش عمل کنین یانه؟...
آخراش هم بعد از حدود20 دقیقه ... دوباره سازمان تنظیم مقررات:n30:: " شما اگه تو همون سایت تنظیم مقررات هم برین میبینین که نوشته سرعتی که اپراتورها ارائه میدن متغیره و حتما نباید همیشه همون سرعت باشه... مثلا سرعت 2مگی که ما ارائه میدیم ممکنه از 30 تا همون 250 متغیر باشه... پرسیدم : خب حالا تو این وضعی که هست بهبودی ایجاد میشه؟؟؟ گفت: بله ماداریم اقداماتی جهت افزایش کیفیت و خدمات رسانی انجام میدیم ( انشاالله ... )...
خوب این نتیجه ی شکایتی که من روز 12 فرستادم واسه سازمان تنظیم مقررات و خلاصه ی گفتگوی من با این نمیدونم چیکاره ی ایرانسل بود... همینطور که متوجه میشین ماها حالاحالا باید از این اوضاع رنج ببریم... مثل اینکه تنها کاریکه این سازمانیا انجام میدن اینه که متن شکایتو ارجاع بدن به متشاکی، همینو بس... واقعا ازاینکه این سازمانهای نظارتی اینجوری با مشکلات مردم رفتار میکنن متاسف شدم...
نقل قول:
ایرانسل نه تنها گرونفروشی میکنه بلکه همزمان کم فروشی هم میکنه !!!!!
یعنی ما هزینه بیشتر پرداخت میکنیم و سرعت کمتر دریافت میکنیم ! (خیلی کمتر!)
این قضیه ضریب اشتراک هم واقعا دارن ازش سوءاستفاده میکنن isp ها!
به راحتی از زیر بار بی کیفیتی سرویسشون با بحث "ضریب اشتراک" شونه خالی میکنن !
سرعت تا 2 ظهر خوب بود اما الان باز سرعت افتضاح سایت به زور وا میشه و سرعت دانلود 5 تا 7 شد ................