خود مایکروسافت شدیدا گفته این کار رو نکنید . به خدا با برد جاسپر هیچیش نمیشه تا حالا فقط یک مورد خرابی از حرارت از برد جاسپر گزارش شده اون هم طرف یحتمل گذاشته بودتش روی شوفاژ :19:نقل قول:
خود مایکروسافت شدیدا گفته این کار رو نکنید . به خدا با برد جاسپر هیچیش نمیشه تا حالا فقط یک مورد خرابی از حرارت از برد جاسپر گزارش شده اون هم طرف یحتمل گذاشته بودتش روی شوفاژ :19:نقل قول:
این کار سود که نداره هیچ تازه ضرر هم داره. بهترین راه برای تهویه خوب جریان هوا در ایکس باکس تنها 12 ولت کردن فنهای کنسول هستنقل قول:
اي واي چرا عصبي ميشي :دي
همينطوري يهو زد به سرم آخه خيلي باحاله دادشم يكي واسه لپ تاپش خريده گفتم خنك ميشه
ميترسم برم بهم بندازن يهو مادربرد دره پيت بهم بدن ... تمام آموزش هايه تشخيص رو هم ديدما باز نگرانم
لپ تاپ فرق فوکولد جیگر .نقل قول:
شما نگران نباش آموزش ها رو درست بری بهت نمیدندازند . اینجا همه فتحی فتحی میکنند ، لابد جواب پس داده شما هم از ایشون بخر .
نه دیگه !! خدایی خیلی داری بی معرفتی میکنی !نقل قول:
باور کن من دارم عین سگ ازش کار میکشم , خداروشکر مشکلی نداشتم تا حالا. تازه Falcon هم هست.
آره شهاب جان منظورم همون نحوه ی Update کردنش هست. با هم کمی فرق دارن.نقل قول:
تو سریه LT اگه اشتباه نکنم یه چند مورد فرق داره.
بد بختی هم خودم SATA ندارم که آموزشش رو بذارم
این خوبی کردن به ضرر خودتون تموم میشه.نقل قول:
چون یکی میاد میخره , فردا واسش یه مشکلی پیش میاد بعد هم میاد به فروم گیر میده و هم به شما !!
آخه کدوم انسان فهمیده ای میاد 350 هزار تومن دستگاه رو 30 ماه قست بده اونم با سود 150 درصد !
که آخرش پوله 2 تا و نصفی Xbox رو داده باشه.
ما که اینجا با کسی پدر کشتگی نداریم عزیزه من , فقط دلمون نمیخواد سره کسی تا خر خره کلاه بره.
بله ميخوام از همون بخرم . گفت كه اليت جاسپر آخره هفته مياره . ميريم ببينيم خدا چي ميخواد:8:
ممنون از تذکرت سعید جون من یه بار که روش هر دو نوع اپدیت را خوندم (البته 1.61 را متن اینگیلیسیشو) احساس کردم تفاوتی با هم ندارن حالا نگو زبان خارجه ما کمیتش لنگه!:31:نقل قول:
آره شهاب جان منظورم همون نحوه ی Update کردنش هست. با هم کمی فرق دارن.
تو سریه LT اگه اشتباه نکنم یه چند مورد فرق داره.
بد بختی هم خودم SATA ندارم که آموزشش رو بذارم
دوستان يكي بزرگواري كنه حالا كه LT اومده آموزش آپديت براي درايو هاي لايتون رو تهيه كنه الان تو بعضي شهر ها فروشنده هاي بي انصاف نامردا 30/40 تومن واسه همين كار دارن ميگيرن. آموزشهاي بازيسنتر هم كه بايد پرميوم باشي . آقا سعيد يه كارت VIA گير بيار اين كارو زحمتشو بكشي صواب داره ...
واقعا راست میگید ؟:18:نقل قول:
پس چه قدر دربارش بد شنیدیم:13:
حالا که اینطوره فقط ایکس باکس:8:
باه مایکروسافت شدیدا توصیه کرده که از این فن های موجود توی بازار استفاده نکنید که کار تهویه رو مختل میکنه و باعث سوختن دستگاه میشه ، فقط یک مدل فن برای 360 هست که استاندارده و تولید خود مایکروسافت هست اون هم توی خودش نصبه و نیازی به فن اضافی نیست .نقل قول: