سلام زهرا جون
_سلام عزیزم، خوشحالم کردی اومدی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و خوش و سلامتی؟ در واقع به بیان بهتر:خوبی؟ خوشی؟ در سلامتی کامل به سر میبری هو؟
بله خوبم ، خوشم در سلامتی کامل هم به سر میبرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا 4تا چیز رو تبریک میگم, ستاره ی جدید! عنوان "پروفشنال" , صندلی نشینی و همچنین آواتر زیبات
_ فقط میتونم بگم یه دنیا ممنون ( حالا خداییش آواتار رو با منظور تبریک گفتی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ )
خوب حالا بریم سر اصل مطلب! :دی
بزن بریم به سرعت برق و باد ! : خرداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
چرا عکس همایون شجریان رو به عنوان امضا انتخاب کردی؟ مثل من عاشق صداشی یا از قیافه ی معصومش خوشت میاد یا چیزه دیگه؟
_همایون رو خیلی دوست دارم ، هم به خاطر صداش هم به خاطر شخصیت و به قول شما چهره ی معصومش ! البته صداش به پختگی صدای پدرش نیس ولی قشنگ میخونه ! مخصوصا هم خوانی با استاد شجریان بزرگ !
خدا رو چه رنگی میبینی؟ فکر میکنی خدا با چه دیدی به مخلوقاتش نگاه میکنه؟
خدا رو سفید میبینم ! نورانیه نورانی ! راستش هیچ وقت نمیتونم راجع به خدا حرف بزنم ، خدا دیدش فراتر از اون چیزیه که من نوعی بخوام راجع بهش حرف بزنم ! ولی میتونم بگم خدا عادل ، حکیم ، رحیم و بخشنده است ! مطمئنا همیشه صلاح بنده هاشو میخواد !مطمئنا مهربانِ مطلق خداست که اگر نبود معلوم نیست کار ما بنده های گناه کار به کجاها میکشید
به عشق اعتقاد داری؟ عشق چه رنگیه؟ تا حالا عاشق شدی؟
آره خب عشق جزئی از زندگی انسانهاس ! بدون عشق آدما بالاخره به بن بست میرسن ! ولی نه هر عشقی ( منظورم از روی هوس و عشقای خیابونیه ) !به نظرم عشق اونقد واژه ی مقدسیه که نباید به بازی گرفته شه !
عشق قرمزه ! البته از نظر من !
سوال آخرت : شیطونی ممنوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!
انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا شعر و ادب رو؟ فعالیت در کدوم رو بیشتر ترجیه میدی؟
، قابل مقایسه نیستن ، هر کدوم جایگاه خودشونو دارن ، ولی روحیه ام با ادبیات سازگارتره ! من حتی به ادبیات انگیلیسی خیلی علاقه دارم و اگه روزی سراغ انگیلیسی برم ادبیات رو به شاخه های دیگه اش ترجیح میدم ! !
نام (نه نام کاربری!!!) پنج تا از بهترین و نزدیک ترین دوستاتو به ترتیب بنویس لطفا!
اگه منظورت دنیای مجازیه زیاد با کسی صمیمی نیستم ولی :
واحد ( که خودت باشی )،پرنیان ، محمد ، جلال (سیسه ) ،مژگان (عسل بانو ) ، امیر حسین ( شیر دل) !!! (6 تا شد ) بچه های گلی هستن !
تو دنیای واقعی : سمیه ،آزاده ، پروین ، فاطمه، سعیده !
در هر صورت ببخشید اسم کسی جا افتاد !
محبوب ترین تاپیک های انجمن که خودت به شخصه میپسندی! چندتا نام ببر لطفا...
Just speak in English : چون اولین تایکی بود که زمینه ی فعالیتم رو تو پی سی محیا کرد ! (خیلی اونجا رو دوست دارم ، فکر کنم اولین پستم رو اونجا دادم )
مشاعره رو به خاطر بچه های گلی که میان دوست دارم ! ! !
تاپیک دکتر شریتی تو انجمن ادبیات !
تاپیک : بخشی زیبا از کتابی که خوانده ام !
و در آخر همین صندلی داغ که با تلاش بهروز جون جو خوبی داره !
برنامه ی خاصی واسه مطالعه ی کنکور داری؟ روزی چند ساعت و چه درسایی؟
منظورتو از برنامه خاص متوجه نشدم ، روزایی که کلاس دارم معمولا ساعت مطالعه ام میاد پایین حدودا 5 ساعت میشه ولی روزایی که خونه ام(مثه جمعه ها و سه شنبه ها ) 9 یا 10ساعت شایدم کمتر یا بیشتر میخونم !
درسا رو هم سعی میکنم بینشون تناسب ایجاد کنم و افراط و تفریط نکنم ولی زیست رو از همه بیشتر میخونم !
سبز یا آبی؟ اگه سبز , فیروزه ای یا فسفری؟ اگه آبی, لاجوردی یا نیلی؟
آبی ولی یادم نیس لاجوردی چه رنگیه و نیلی چه جوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ولی هیش کدوم ! آبی فیروزه ای رو دوست دارم !
10- تا چه حد به اینترنت, کامپیوتر و در کل فعالیت های نرم افزاری آشنایی داری؟ نرم افزار مورد علاقت؟
زیاد با علوم مدرن رابطه ندارم ! در حد خاموش روشن کردن کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! نرم افزار : این کارتا ، بیریتانیکا !
اهل گیم هم هستی؟ بازی مورد علاقت چیه؟
نه زیاد ، یکی دو تا بازی بیشتر انجام ندادم اونا رو هم نصفه نیمه ول کردم، مثه : IGI , Hitman
چرا دکتر شریعتی رو اینقدر دوست داری؟ آیا اون پوچ گرا بود یا به درک والاتری از معرفت و جهان هستی پی برد؟
_ دوستش دارم چون با عقایدش ، با ایده هاش و نظریه هاش موافقم ! نه من تا به حال درباره پوچ گرایی ایشون چیزی نشنیدم و اصلا با این مساله موافق نیستم ! اتفاقا ایشون بین مسائل دینی ، سیاسی و اجتماعی ارتباط زیبایی برقرار کردن و نوشته هاشون انسجام خاصی داره !! دکتر شریعتی درد آشنا بود .... به پدیده های طبیعی منطقی نگاه میکرد و برا هر چیزی دلیل و برهان میاورد ! کم اند مثه شریعتی ها.... متاسفانه افرادی هستن که به خاطر منافع خودشون به شریعتی تهمت کافر بودنو میزنن !
تاریخ تولد با جزئیات کامل شمناسنامه ای! (محل صدور, شماره شناسنامه )
_به شناسنامه دختر مردم چی کار داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مگه نمیدونی طرح ضربت داره اجرا میشه ! محل صدور شهر خودمونه ، شماره شناسنامو حفظ نیستم والله خیلی طولانیه یادم میره !
نام پدر مادر رو هم میخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
خدا راس مثلث هستی است! و همه ی اضلاع و قاعده ی تحدشعاع اون یعنی ما از اون سرچشمه میگیریم! پس این نقطه چگونه به وجود اومده؟
نمیتونیم بگیم خدا چه زمانی به وجود اومده چون به وجود آوردنده ی زمان هم خدا بوده ، پس خدا از ازل تا به ابد بوده نمیدونم چه جوری بگم که سوتفاهم نشه ! میدونی خدا جسم نیس ، طول عرض نداره ، مثه ما آدما نیس که بخواد به وجود بیاد ! تمام وجود خداوند از نوره !
ریاضی یا فیزیک؟ کدوم شیرین تره!؟
هیچ کدوم ! ایشاالله هر دوشون بمیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ( بگو آمین )
چه گلی رو دوست داری؟ چه عطری؟ چه رنگی؟ چه موسیقی؟ چه فیلمی (ایرانی-خارجی) ؟ کدوم بازیگر؟ و سایر علاقه هات مثل غذای مورد علاقه و ... !
گل رز سرخ و میخک ، عطر مگنولیا و چیر من (مردونه بیشتر دوست دارم چون بوش تنده ) ، موسیقی سنتی البته پاپ هم در کنارش باشه ، فیلم ایرانی خانوادگی ، یازیگر : پرویز پرستویی ، غذا : فسنجون ( البته فسنجون شمالی دوست دارم ) و لوبیا پلو !
(ببینم درساتو خوب خوندی! :دی)
چند غلط املایی داره؟ " یکی مخاتبه ی شیخ امام کرده است و یکی شیخ زکی و یکی شیخ زاهد و یکی شیخ الهرمین و مانند این و این همه الغاب است؛ نه اسم
واستا برم کتاب ادبیاتمو بردارم ! (من هیچ وقت تو آزمونای قلم چی که میرم به این سوال جواب نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! )
مخاطبه ، شیخ الحرمین ،القاب !
برای محاسبه ی عرض یه رودخونه بدون داشتن هیچ گونه وسیله ای چطور باید اقدام کنیم؟
کسی نیس تقلب برسونه ... ؟؟
مگه میشه بدون هیچ وسیله ای ! حداقل باید چیزی باشه تا زاویه ای چیزی رو بدست بیاریم تا از طریق تانژانت آلفا عرض اش اندازه گیری بشه ! (البته این استدلال من بوداااااااااا شایدم بشه کاری کرد ، من خودم نمیدونم )
حالا این سوال عتیقه ات واسه کدوم صفحه ی کتاب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟(آّبرومونو بردی )
کامل کن لطفا (آسونه! ماله شریعتی خودمونه!) : کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت.......
فکر کنم این باید باشه چون یه جایی شنیدمش ؛البته مطمئن نیستم !!! :
کاش در دنیا سه چیز نبود ، عشق ، غرور ، دروغ! چون اگر عشقی نبود غروری نبود که به خاطرش دروغ بگوییم !
نقطه ضعفت چیه؟
زود جوش میارم و عصبانی میشم ! اعتماد به نفس ندارم !
تکه کلام داری؟ اگه آره چیه؟
تکه کلام خاصی که نه ولی تو یه جمله ام از شونصد تا " بعدش و خب میدونی" استفاده میکنم ! از کلمه " این " هم خیلی استفاده میکنم ! مثلا میخوام به دبیرمون بگم آقای فلانی میگم آقای این ! بعدش معلممون میگه" این " اشیاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
میگن کله یا جای مو هستش یا جای مغز! موافقی؟
نه چه ربطی داره آخه ... !
عروسک که داری؟ اسمش چیه؟ چرا این اسمو واسش انتخاب کردی؟
آره خیلی عروسک دارم!
یه دونه خرس مثه شاسخین پرستو دارم البته شاسخین من اسمش هاشم آقاست ! کلا تمام عروسکام اسم دارم ! یا مثلا یه بع بعی دارم اسمش هست سالار ، کلا وقتی عروسک میخرم نگاش میکنم بعد قیافه اش اگه برام شبیه کسی باشه اسم همون شخص رو براش میزارم !
در یک جمله ی کوتاه هر کدوم رو توضیح بده یا احساست رو بیان کن:
رز سفید :بهترین هدیه برا انواع اقسام سالگردها ! آرامش بخشه !
مهتاب طلایی : ( مگه مهتاب طلاییه ؟؟؟ ) ! ولی در کل نور مهتاب همیشه منو یاد عزیزترین و بهترین کسم میندازه ! همیشه وقتی دلم براش تنگ میشه به ماه خیره میشم ! (ببخشید بیشتر از یه جمله شد )
بارون : راه رفتن زیرش خیلی لذت بخشه ، به خصوص بارون نم نم !
همدم تنهایی : حضورش آرومم میکنه ! بهترین موجود روی زمین برا من بوده
شب یلدا : بهترین شب سال ،شبی که همه دور هم خونه مامان بزرگم جمعیمو خیلی دوست دارم ! ا
یخ : خوشمزه اس !
آتش : نماد پاکی ایرانیان بوده ، واسم با ارزشه !
مرد : خوبش میتونه یه پشتیبان واسه آدم باشه ولی بدش خدا نصیب نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... !
کدوم کشور رو بیشتر میپسندی از لحاظ زیبایی, فرهنگ و غیره؟ دوست داری کجا زندگی کنی؟
خب میدونی ایران کشوریه که خیلی زیباس و اوج تمدن متعلق به همین کشوره! ولی متاسفانه فرهنگ سازی نمیکنن واگرنه همین کشور خودمون بهترین جا برا زندگیه ! دوست دارم در آینده برم آلمان یا کانادا (البته برا تحصیل ) ، ولی برا زندگی ایران خودمونو به هر جایی می ارزه ! راسش یه سری دل بستگی ها و وابستگی ها نمیزاره اینجا رو رها کرد !
چند کیلویی؟ قدت چقدره؟ احساس میکنی متناسبی؟
نه انگار تو دلت میخواد طرح ضربت بیاد روت خراب شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! وزنم 4 کیلو هفصد و پنجاه گرم ، قدمم 5 سانتی متر ! تناسب دارم دیگه ! ؟؟؟
تو عدد 27 طبق معمول زحمت رو کم میکنم! بقیش بمونه برای بعد...بهتره برم تا تیم هدایت صندلی داغ با لگد بیرونم نکرده...
اِ کجا در رفتی نفسم برید تا این پایین اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آیییییییییی آقا بهروز بدو که در رفت !
ممنون که وقت میزاری و جواب میدی, شاد و موفق باشی
لطف کردی عزیزم ؛ ممنون از سوالای قشنگت !
قربانت: واحد