تا میتونید دشت کنید.
Printable View
تا میتونید دشت کنید.
میگم واسه من چرا حجم استفاده شده رو نشون نمی ده ، مودم و خاموش روشن میکنم ولی بازم نشون نمیده ،
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
راستی یه چیز بگم واسه این اینترنت پول الکی ندین ، یه روز قطعِ یه روز سرعت کم یه روز وی پی ان و می بندن ، فقط جیب بعضی هارو پر میکنید
همون 128 با این وضعیت بهترین گزینست
من که در جواب دوست دیگرمون هم گفتم که فقط دانلود (نه آپلود) رو حساب می کنم.نقل قول:
من حجم فایل دانلودی رو با میزان کاهش حجمم در پنل کاربری (فقط بخش دانلود، نه آپلود) مقایسه می کنم.
در ضمن بعید میدونم packet lost به میزان 10 درصد باشه: مثلا در یک فیلم 1 گیگی، 100 مگ اتلاف داریم ؟!!
دوست گرامی یه پیگیری کن ازنمایندگی اصفهان ببین نامحدود میدن یا نه>؟ نمایندگی اهواز گفت:خوزستان اصفهان فعلا نامحدود ارائه نمیشه!!!!!!!!!نقل قول:
از ساعت 6 سرعتم 220 ثابت شد یکم نوسان داره ولی 2 روز اول اصلا نوسان نداشت
من که در جواب دوست دیگرمون هم گفتم که فقط دانلود (نه آپلود) رو حساب می کنم.نقل قول:
من حجم فایل دانلودی رو با میزان کاهش حجمم در پنل کاربری (فقط بخش دانلود، نه آپلود) مقایسه می کنم.
در ضمن بعید میدونم packet lost به میزان 10 درصد باشه: مثلا در یک فیلم 1 گیگی، 100 مگ اتلاف داریم ؟!!
به این تصاویر دقت کن:
تصویر 1) میزان مصرف در پنل کاربری پارس آنلاین.
تصویر 2) میزان مصرف واقعی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ، پارس آنلاین حجم دزدی می کنه.
یه مورد دیگه : روز به روز میزان دانلودم کمتر میشه. 1 تا 6:30 فقط 500 مگ گرفته !!!!!!!!!! :19::19::19::19:
با سلام خدمت همه كاربران عزيز
امروز موفق شدم سرويس نامحدود جديد پارس آنلاين رو بگيرم . سرعت يك مگ نامحدود گرفتم مبلغ 47 هزار تومان
وقتي وارد پلنم شدم در كمال تعجب ديدم كه نوشته نام سرويس Cr 1024 \ سرعت ارسال و دريافت 128
سرعت كه زير 10 هستش وقتي تماس گرفتم گفتن كه بهتون گفتيم كه سرعتش پايينه. نمي دونم شايد احساس مي كنن ملت حاليش نيست
اين سرويس طبق گفته ها بايد شير به 10 باشه يعني در بد ترين شرايط كه هر 10 نفر استفاده مي كنن سرعت چيزي در حدود 15 بايد باشه دقت كنيد اين در حالتي است كه هر 10 نفر در حال استفاده باشند.
فعلا با اين قضيه مشكلي ندارم ، مشكل اصلي اين است كه سرويس يك مگ در حقيقت همان سرويس 128 است كه اسمن تغيير كرده و من بشدت مشتاقم فردا از پارس آنلاين جواب قانع كننده نگيرم و مستقيم برم مخابرات طرح شكايت كنم كه اينها خودشان شيرينگ را اعمال مي كنند و سرعت حداقلي كه در بدترين شرايط كاربر مي تونه داشته باشه رو بهش تحميل مي كنند و در حقيقت مسئله شير منتفي است.
خيلي عجله نكنيد براي ان مسئله كمي صبر و تحمل شايد نتيجه بهتري براي شما داشته باشه
موفق باشيد:20:
خیلی عجیبه!!!!!؟تا الان هر کی نامحدود گرفته سرعتش 2مگ بوده!!شما کدوم شهر هستید؟حتما شکایت کنید البته باید به سازمان تنظیم و مقررات شکایت کنید:11:در ضمن دان استریمت را روی چند بستن؟نقل قول:
عزیز من امروز زنگ زدم نمایندگیمون گفتش این سرویس ها معلوم نیست خوب باشه یا بد!!!بهش گفتم اگر من 2مگ بگیرم وسرعتش پایین تر از 205 باشه میتونم شکایت کنم؟؟نقل قول:
گفتش خود سازمان به این شرکتا حق اینو داد هر سرعتی که خواستن بدن:13::2: