پلوتو باسه من خراب نیست فقط سرعتش خیلی اومده پایین
Printable View
پلوتو باسه من خراب نیست فقط سرعتش خیلی اومده پایین
اقا یه سوال. در صورتی که خطمون رانژه مخابرات نباشه این شرکت های زیر مجموعه مخابرات مثل اریا فون و شبکیه میتونن رو خط dlc بهمون سرویس بدن ؟؟؟؟؟:n13:
منم همین مشکل رو دارم الاننقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله طرح خوبی هست اما نه برای همه افراد ...نقل قول:
چنین سرویس ارزش افزوده ایی وجود نداره که هزینش حداقل ۴۰ هزار تومان باشه!!!
ای بابا چرا درست نمیشه این پلوتو میخوایم شارژ کنیم خیر سرمون
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ببینید من منظورم در مقایسه با طرح های نامحدود شرکت ها بود برای مثال سرویس نامحدود شاتل با سرعت 260 کیلو بایت 43 هزار تومن هست که نامحدود واقعی هم نیست!!نقل قول:
تنها محدودیتی که این سرویس ارزش افزوده داره اینه که فقط از مطالب خوده سایت میتونی دانلود رایگان داشته باشی که البته مطالب خیلی کاملی داره.
اینترنت اسمش روشه. ولی این طرح به شدت محدوده. من میخوام آنتی ویروسم رو آپدیت آنلاین کنم میشه با این طرح؟؟؟ من میخوام فیلم های روز رو با بالاترین کیفیت دانلود کنم میشه با این طرح؟؟؟نقل قول:
من میخوام مطالب تخصصی برای رشته دانشگاهیم بگیرم . مقاله های معتبر از سایت های مرجع علمی بگیرم میشه با این طرح؟؟؟ من بازی زیاد نمیکنم و فیلم و سریال ایرانی هم دوست ندارم. نرم افزارم که پک لرد رو بگیرم واسه یکسالم کافیه. به نظر شما این طرح گول زننده و محدود چه مزیتی داره؟؟؟ اینترانت هیچ وقت خوب نبوده. تو اینترنت چیزی رو که میخوام دنبالش میگردم پیدا میکنم. ولی این طرح میگه چیزی که من گذاشتم رو باید بگیری . حق انتخابی وجود نداره.
پاینده باشی
- - - Updated - - -
اینترنت اسمش روشه. ولی این طرح به شدت محدوده. من میخوام آنتی ویروسم رو آپدیت آنلاین کنم میشه با این طرح؟؟؟ من میخوام فیلم های روز رو با بالاترین کیفیت دانلود کنم میشه با این طرح؟؟؟نقل قول:
من میخوام مطالب تخصصی برای رشته دانشگاهیم بگیرم . مقاله های معتبر از سایت های مرجع علمی بگیرم میشه با این طرح؟؟؟ من بازی زیاد نمیکنم و فیلم و سریال ایرانی هم دوست ندارم. نرم افزارم که پک لرد رو بگیرم واسه یکسالم کافیه. به نظر شما این طرح گول زننده و محدود چه مزیتی داره؟؟؟ اینترانت هیچ وقت خوب نبوده. تو اینترنت چیزی رو که میخوام دنبالش میگردم پیدا میکنم. ولی این طرح میگه چیزی که من گذاشتم رو باید بگیری . حق انتخابی وجود نداره.
پاینده باشی
یعنی خداوکیلی کسی پیدا نمیشه زنگ بزنه به اینا بگه آخه این چه وضعشه ؟؟؟؟ الان 4 روزه پلوتون خرابه . من خودم 4 بار زنگ زدم . اما جواب مشخصی نمیدن . من بهشون گفتم اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه من از نت مخابرات انصراف میدم. شما هم زنگ بزنید و همین تهدید رو بکنید . بالاخره یه فکری به حالش میکنن . :n34::n34::n34::n34:
از دست 2020 هرچی شکایت کنیم هیچ کاری بر نمیاد اینا سیستم خودشون هم مشکل داره و قطع میشه همش توی این چند روزه مشکل کلیه. از هرجا شکایت بشه نتیجه ای نداره.نقل قول:
دوستانی که میخواستید شارژ کنید فعلا مثل اینکه پلوتون درست شده. شارژ کنید تا دوباره قطعش نکردند.