خلاصش؟ هیچی!
Printable View
خلاصش؟ هیچی!
بهت گفتم ایرانسلو بیخیال شو گوش نکردی من چند روزه سرعت دانلودم به ۵ میرسه چند وقت پیش باکو بودم سرعت دانلود تو هتل ۱۱۰۰ بود در هر ثانیه یعنی دو گیگ فایلو تو یک ربع برام دانلود کرد بعد هیچ چیزیشون چیلتر نیست بعد ما اینجا دغدغه اصلیمون شده سرعت اینترنتنقل قول:
Sent from my A1-810 using Tapatalk
دوستان سرعت دو سه روزه افتضاح شده دوباره تعرفه ها هم بالا رفته اعصابم بهم ریخته . کدوم شرکتا روی فیبر نوری adsl ارائه میدن؟! و کلا شرکت های خوبی هستن!!؟!
منم میخوام بدونم چون واقعا سرعتم افتضاحهنقل قول:
یک سوال طرح پیشرفته یعنی چی ؟ کسی امتحان کرده ؟ خیلی گرونه ضریب اشتراک مگر یک به یک هست؟
دوستانی که مشکل سرعت جدیدا پیدا کردن مودم ریست کنن یا بگردن دکل خلوت پیدا کنن آموزش صفحات اول هست و یک ایرانسل بود اینم شد مثل بقیه شرکت ها سرعت شبانه از شروع طرح تابستانه افت کرده متاسفانه! اینجا هم قفل شد!
من همه کار کردم جواب نمیده
چی قفل شد؟
پس منطقه تون خیلی شلوغه تهران که طبیعی هست جای خلوت نداره حالا اینها همین وایمکس جوابگو نیستند نسل جدید موبایل هم میخوان راه اندازی کنن اونموقعه سرعت ها فاجعه میشه 100% پهنای باند کم میارن و باز بهانه زیر ساخت و پهنای باند میارن ببخشد خوب توضیح ندادم منظورم کلید ساز بود پارسال همین موقعه بود وعده 90 روز مشکلات حل میشه رو داد ولی الان یکسال گذشت هنوزم داره وعد میده هنوزم از دولت قبل هم بدتره کلیدت تو حلقم
من توی این دو سه روزی که وایمکس دارم بعضی وقت ها با برنامه وایمکس منیجر وصل میشم ولی recieve نمیکنه و روی صفر هست..چه مشکلی داره؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوست عزیزمن که بیان کردم خودم adsl داشتم و سرعت دانلودم 600 بود و بیان کردم خطم نویز دار شد و نه مخابرات تونست حل کنه و نه شرکت صبانت زیر بار رفت 1 ماه دنبالش بودم ولی حل نشد و بین مبین نت و ایرانسل موندم و بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم ......... چون بهتر از هیچه و بی اینترنت میمیرم .................نقل قول:
یه سوال این قسمتای باقیمانده ترافیک رایگان و ترافیک ویژه تعرفه بلند مدت بود از قبل با تازه اضافه کرده آخه قبلا ندیده بودم اینارو و این که میخواد مثل مبین نت شبانه هاشو محدود کنه؟؟؟ ( البته الان خودم نا محدود دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]