بگید چیکاذ کنم دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه
Printable View
بگید چیکاذ کنم دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه
میگما پس این بازیکنا چرا این قدر ارزونند من که همه رو میتونم با باباشون بخرم --من خیلی مایه دارم الان مسی و ایبراهیمویک رو خریدم پس چرا نیومدند توی تیمم --خبری ازشون نیست--تو لیستم که میرم نوشته شما این دوتا رو قرارخرید گذاشتید--3-4 تا بازی هم کردم اما نیستند هنوز توی ترکیب تیمم
راستی میشه آنلاین اینو بازی کرد ؟
الان که یکی از مسابقاتم تموم شد یهو نوشت مسی و ابراهیموویک..... من حواسم نبود یهو ردش کردم.....
تیمم reale madride چی کار کنم ؟چی گفته یعنی ؟؟الانم توی ترکیب تیمم نیستند
سلام دوستان من قبلا که master league میرفتم میتونستم بازیکن become a legend خودمو بخرم اما الان نمیشه میدونید چرا؟
این فقط شما نیستید که اینطوری هستید !نقل قول:
بالاخره این هم مثل بقیه فقط یه بازیه و میشه به مرور زمان بهش عادت کرد
من خودم بیشترین تعداد گلی که تو یه بازی زدم 27 گل به بارسا بود تو یه بازی 10 دقیقه البته تو مسترلیگ
یه بازی میشه تیم حریف دست و پاشو گم می کنه تو هم هر چی میزنی گل میشه
آنلاین نمیشه مگر اینکه بازی اورجینال داشته باشینقل قول:
خرید بازیکنم به این شکله که شما اول باید بیاید به بازیکن مورد نظر پیشنهاد بدید اگه تیم مورد نظر قبول کرد روی قیمت باهام کار می کنید بعد که قیمت مورد نظر رو قبول کردید بازیکن انتقال انجام میشه و در قسمت ongoing به رنگ سبز درمیاد و در اولین تعطیلات که یا تعطیلات نیم فصله یا پایان فصل به تیم شما منتقل میشه
شما باید بازیکنتون رو بعنوان بازیکن رسمی از قسمت بال دربیاریدنقل قول:
register as player
دوستان کسی نیست تو این تعطیلی فیس ملامحمد با فایل هیر برام بسازه ؟
من به تیرتر افزایش پول احتیاج دارم چون باشگاهام داره دوچار ورشکستگی میشه اگر میشه دوباره این ترینر افزایش پول را برام دانلود کنید و برام توضیع بدید چطوری استفادش کنم.
اون ترینر افزایش پول در مستر لیگ در صفحه ی 900 ف ..ی.. ل هستش. الان تو مستر لیگ تو سال 2024 هستم و به کمک احتیاج دارم .
راستی تا چه سالی میشه تو مستر لیگ بازی کرد.
ممننون عزیزم.ولی من بیشتر نوع زدن دریبلهای حرفه ای رو میخوام.مثلا وقتی حرکت میکنی دوبار جلو رو بزن دریبل کریس رونالدو رو می زنه.از اینجور دریبلها...نقل قول:
بازم اگه چیزی بلدین بگین مثل اون دومیه...
------------------------------------
من لیست کاملی از نحوه زدن دریبلها از آماتور تا حرفه ای ترینها می خوام(برای 2010)یعنی مثلا بگین فلان دریبل با این دکمه.ضمنا فقط برای دسته های آنالوگ دار کامپیوتر میخوام.یعنی دسته های طرح 360.
لطفا لینکی هم اگه هست که چنین لیستی داشته باشه بدین.البته لینک عکس دریبها و فیلمهای آموزشی و آموزشهای داخل بازی رو ندین.
لطفا هرکی هرچی بلده بگه.البته تست شده و سالم!!!
اقا ندارید؟نقل قول:
نقل قول:یه برنامه جالب به اسم PES_2010_Settings_by_MxSoniC هست که هرنوع سیوی رو میشه با اون ویرایش کرد.مستر لیگ،لیگ،کاپ،بال و قدرت بازیکن در بال،موجودی در مستر لیگ و...نقل قول:
فکر کنم از همین سایت دانلود کردم.یه سرچ تو این انجمن و انجمن ادیت بزنین پیداش میکنین.
من خیلی به کمک شما دوستان احتیاج دارم.........
من به تیرتر افزایش پول احتیاج دارم چون باشگاهام داره دوچار ورشکستگی میشه اگر میشه دوباره این ترینر افزایش پول را برام دانلود کنید و برام توضیع بدید چطوری استفادش کنم.
اون ترینر افزایش پول در مستر لیگ در صفحه ی 900 ف ..ی.. ل هستش. الان تو مستر لیگ تو سال 2024 هستم و به کمک احتیاج دارم .
راستی تا چه سالی میشه تو مستر لیگ بازی کرد.