شهاب جان مطمئنی LT با 1.61 یکی هست !؟نقل قول:
شهاب جان مطمئنی LT با 1.61 یکی هست !؟نقل قول:
سلام . من بین خرید x box و pc گیر کرده ام و هیچ اطلاعی در مورد هیچگونه بازی ندارم چون تازه می خواهم به جمع بازی بازها بپیوندم لطفا راهنماییم کنید . متشکرم
این Face plate تا جایی گیر میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود اینارو نمیدونم .نقل قول:
اما یه چیزایی شبیه اینا تو تهران - پشت شهرداری (توپخونه) - پاساژ لباف و کلا اطراف پاساژ بگردی گیر میاری .
کلا چیزای عطیقه و عجیب غریب اونجاها هست ولی باید خوب بگردیش .
سعید جون من منظورم طرز انجام اپدیتش هست که میگم یکی هست حالا نکنه خدای نکرده اشتباه گفته باشم؟نقل قول:
دوست عزیز شما در چه مورد اطلاعات می خواین بازیهاش یا خود ایکس باکس؟نقل قول:
please delete
سلام
برای xbox من مشکلی پیش آمده که بازی army of two 40 days رو اجرا نمی کنه موقع اجرا می گه باید دستگاه آپدیت بشه و وقتی آپدیت می کنی آواتار ها تاریک میشه و باز هم می گه باید آ پدیت بشه
لطفا راهنمایی کنید
شمنا فایل اپدیتی که در زیر گزاشتم را دانلود کنید و به روشی که توضیح دادم داشبورد را اپدیت کنید تا مشکلتون حل بشه:نقل قول:
1- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.کد:http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا فلش کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا فلش رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه
نقل قول:
دوست گلم .. سعی کن رو حرفی که میزنی فکر کن اول
اولا تبلیغ نکردم اصلا.... دوما من خودم پیش این فروشگاه pcمرو ارتقا دادم..... مشتریشم... اگه فروشگاه داشتم مطمئن باش تو این فروم و اون فروم نبودم دائما
سوما دیدم با این وضعیت خراب مالی.... هر کسی خواست یه گیمی هم بازی کنه
کمتر برای خریدن وسیلش بهش فشار بیاد بتونه قسطی بگیره
بد کردم؟؟؟؟
بیا و خوبی کن
آقا بلد نیستم اصلا......... برید همون نقدیش رو بگیرید اونم با گارانتی !!!!
دوستان يه موضوعي...
ميشه Xbox رو رويه CoolPad بزاريم ؟؟؟
البته آخره هفته ميخوام بخرم اما يهو اين راه به ذهنم رسيد...