در مورد شبانه هیچ کاری نمی تونید بکنید در ساعت عادی بله ولی شبانه هیچی .
Printable View
در مورد شبانه هیچ کاری نمی تونید بکنید در ساعت عادی بله ولی شبانه هیچی .
دوستان کسی قرارداد فعلی شاتل داره بزاره اینجا بررسی کنیم البته در یک بند در مورد نامحدود گفته شده ولی در مورد محدود چیزی ندیدیم .
نقل قول:
خیلی واضح نگفتین که دنبال چه متنی هستین، چون متن رو الان باز دیدم و بجز همون مواردی که توی خود سایت هم هست چیز اضافهتری ندیدم.
سلام دوستان.من اولین باره که میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم.میخوام یه اینترنتی که همراهم باشه.واسه بازی انلاین و دانلود حجم بالا مبخواستم.اگه میشه لطفا راهنماییم کنید که چه اینترنتی بگیرم و اگه میشه سرعت دانلودش رو هم بگید
دوستان، ببخشید، یه سوالی من دارم در مورد تعرفه ها
مگه تعرفه های شاتل کم نشده؟
الان واسه من پیش فاکتور صادر کردن، این سرویس:
Eco1024-6 به مبلغ 88هزار تومن
بعد رفتم فاکتور 6 ماه پیشم رو هم چک کردم، میبینم اون موقع نه تنها گرونتر نبوده، که ارزونتر هم بوده
مبلغش بوده 86500 تومن!!
الان قضیه چیه؟
داداش بیخیال این شرکت شو !نقل قول:
کدوم شهری اگه تهرانی که نامحدود بگیر از مخابرات حالشو ببر اگه جای دیگه هستی که باید ذکر کنی در هر صورت پارس و آسیاتک وهای وب اوضاعشون تو شبانه ردیفه
بقیه جاها پکیده هرچند بازم بسنتگگی به شهرتون یا منطتقه تون داره که ممکنه اینایی هم که گفتم برات افتضاح باشه!
مالیات بر ارزش افزوده کوفتی شده 8% امسال!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
در ضمن اون مقداری هم که کم شده رو به جاش ترافیک میدن بهتون نه پولشو
خیر شاتل 1ریال هم از هزینه سرویسهاش کم نکرده منم این قضیه 8% رو می دونستم بخاطر این اسفند تعرفمو کردم 6ماهه نخوریم به 8درصد مالیات بر ارزش افزوده 6ماهی :n02:نقل قول:
یک قوانین سرویس دهی هست روی شاتل من پیدا نکردم مثلا روی آسیاتک هست که زده هیچ تضمینی برای سرعت سایت رایگان نیست .نقل قول:
خب پس با این حساب سرویس که نباید دیگه 6 گیگی باشهنقل قول:
باید حجمش رو برده باشن بالاتر!
الان ولی همون 6 گیگه که!
سرویس چند ماهه شما منظورته دقیقا کدوم سرویس مد نظرته؟نقل قول:
الان رفتم دیدم از شانس بده ما و 7 خط بازیه شاتل برداشتنش از تو سایت . و پای تلفن شفاهی میگند اینو که گیر نیفتن. قبلا یادمه بود این مورد تو بخشه پرسش و پاسخ.نقل قول:
آدم بره صداشونو مثل خودشون ضبط کنه که بشه مدرک وقتی میگند الگوی مصرفتون کوفت بوده و حالا باید 15 تا 25 روز صبر کنین تا نرم افزار شما رو به حالت قبلی برگردونه
خوب هم مواظبند چیزی اگه سوتیشون باشه سریع بپوشوننش
من وسطه دوره تغییره آرت دادم و رفتم آرته بالاتر. این خودش یک مابه تفاوتی ایجاد میکنه اما جالبیش اینه که تا یک رقمه اعشار اونم به ریال رو ازت میگیرند ... یعنی قربونه ضحاک ... ولی سرویس دهیشون این جوریه که داری میبینینقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم اگه با اکو کار کردی و باهاش هماهنگی نرو آرت. چون اولش همه چی خوب و گل و بلبله و دانلود میکنی مثل چیزی که باید باشه اما دقیقا تا میاد بهت حال بده یه چیزی مثل پتک اونم از پشت میخوره تو سرت به نام محدودیته شرکته مزخرفه شاتل. بعد برمیگردی نگاه میکنی میبینی شاتل وایساده پشتت و همون پتکه رو هم گرفتم بالا سرت و میگه پوله بیشتر بده تا محدودیتم رو برات بردارم و در عینه حال به عالم و آدم بگم من سرویس های آرتم نامحدوده با 5 برابر قیمته تصویب شده.
تو جدوله آرتش مثلا برای آرته 3 نوشته " حداقله تبادل ترافیک " 17 گیگ. خب این دروغ رو بخوای حقیقی کنی میشه " حداکثره تبادله ترافیک " 17 گیگ. یعنی شما 1 هزارمه گیگ از این 17 گیگت بیشتر شه رفتی تو لیسته محدودیت و هر لحظه شاتل پاچت رو میگیره و همون داستانه پتکه بالا برقرار میشه.
یعنی کلا اونی که بهت خیانت میکنه و خنجر از پشت میزنه همین شاتله
عباس معصومیه :n02:نقل قول:
ولی در کل دوستمون درس میگه آرتها اصلاً سرویسهایی خوبی نیستند میزنه میترکونت بعد از یه مدت میشه داستان شبانه اکو.... تعرفه هاشم نسبت به سرعت و گیگهاش بالاست.
نه آرت ها خوبن ولی محدود بشی دیگه کارت تمومه یعنی اینجوری بگم اینترنت نداری تو اکئو ها حد اقل شبانت محدود میشه و تو روز سرعتت عالیه !
ولی خب در هر دو صورت دزده
من که فقط تا آخر این ماه میمنونم یا پارس میرم یا فن آوا!
اگه فن آوا نامحدد بده میرم 1 مگ میگیرم عشق میکنم صبح تا شب میزارم رو دانلود :n02:
اگه هم نده یک راست میرم پارس از همون اول بین پارسو شاتل مونده بودم ها اشتباه کردم اومدم رو این ها با این که میدونستم محدود میکنه وولی خب فک نمیکردم به این وخامت باشه ا.وضاع در هر حال میرم از شرش راحت میشم نامحدود نخاستیم !:n22:
پارس عالیه! شبی 6.5 گیگ دانلود دارم بدون افت سرعت و محدود شدن و ...نقل قول:
داداش یه کم از پارس بگو و سرویسی که داری واسه همین دانلوده 6.5 گیگی.نقل قول:
ماهی چند میدی ؟
سرعتت روزها رو چنده و شبها رو چند ؟
روزها چقدر میشه دانلود کنی ؟
سرویسه واقعا نامحدود داره ؟
ببینیم اگه این بهتره یکباره بریم پارس بگیریم مشتی بر دهانه شاتل بکوبیم و آی اس پیش بخوابه !! :n02:
من 128 محدود دارم ! خطم رو 4 مگ بسته شدهنقل قول:
ماهی 9100 تومان! (128 2گیگ که چون من 6 ماهه بستم 10% تخفیف خورد بهش)
عکس پایین سرعت دانلود شبانم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود روزانه هم نوسان زیاد داره ولی زیر 450 سرور داخلی نمیاد
سرویس های نامحدودش رو دقیق اطلاعی ندارم ولی میدونم سرعتش از محدود ها کمتر هستش !
من دیشب 6.5 گیگ راحت دانلود کردم!
تو دانلود شبانه هم هر چقدر دانلود کنی محدود نمیشی (مثل شاتل نیست)
و البته این رو هم بگم کیفیت سرویس های پارس به منطقه مخابراتی و نویز خط خیلی بستگی داره
سرويس محدود بخواهيم بگيريم همون 128 بخريم سرعتش بالاست ديگه درسته؟؟؟ رو چند بستن؟؟؟ ديگه براي چي سرويس 512 محدود به بالا هم ميدن فقط قيمت بيشتر ميگيرن نياز به نامه هم داره ؟؟؟
شاتل فقط زرنگه برای فروختن گیگ اضافه
سرعت دانلود شبانه را بعد از سه شب دانلود تا سه هفته محدود میکنه حتی سرویسهای نامحدودش هم تا یه حدی اجازه دانلود دارن
هیچی آقا فهمیدمنقل قول:
شده 14 گیگ
قبلا فکر کنم 10 گیگ بود 6 ماهه 1024
سرویس 128 شاتل روی 2بسته میشه تقریباً ولی برای 512های اسمی بالاتر شما یه کارت دانجشویی هم ارایه بدی بهت تا 8 مگ میدند(مسخره بازی سازمان تنظیم هست..) این 1دونه رو خوب یادشون مونده انجام بدن ولی اینکه خط رو باید 1به 8 ارایه بدن نه 1به 100 کلا چنین چیزی براشون تعریف نشدست...نقل قول:
آره دیگه گیگ اضاه کردن 1ریال از قیمتها سرویسها کم نکردند..نقل قول:
در حالی که مخابرات استان تهران تخفیف 20% در فیش این دوره منظور کرده....
Erfandotm مرسی از توضیحت
فقط یه چیزی. دارم فکر می کنم اگه شاتل رو به درک واصل کنم و برم از پارس بگیرم خودم رو قانع می کنم که دانلودهامو بگذارم واسه شب. خب شبی 6 گیگ هم خدایی خوبه و فکر نکنم بیش از این دریافتیم باشه. اما از این نگرانم که یهو پارس هم شبانه رو محدود کنه. بعد میشه دیگه کپیه شاتل. درسته ؟ با این تفاوت که حالا من واسه هر یک گیگ هم باید 3600 پول بدم و ....
- شما چند وقته پارس داری و داری شبها با این سرعت و بدون هیچ محدودیتی دانلود می کنی ؟
- به نظرت پارس برنمیداره چند وقت دیگه مثل شاتل محدود کنه ؟
- یعنی شبها به هیچ وجه واست چرتکه ی گیگ و حجم نمیندازه و هر چی دانلود کنی با اون سرعته بالا، چیزی بهت نمیگه ؟ یا اینکه صبح پا میشی میبینی از ترافیکه خریداری شده ات واسه روزانه ، مثلا 4 گیگ رفته ؟
نقل قول:
در مورد سرعت آرت بطور مشخص چیزی نگفته، ولی تاکید کرده که سرعت بایستی حداکثر باشه. اما در مورد شبانه اکو چیزهایی گفته که مشخصه درست نیست. مثلاً نوشته سرعت تدریجی کم میشه که اونهایی که این بلا سرشون اومده بهتر میدونن که اینطور نیست و یک دفعه شب که وصل میشن، میبینن که محدود شدن.
البته طبق شواهد فکر کنم همین سیاست شبانه اکو رو برای آرت هم پیاده میکنن.
اما نکته جالبی در مورد سرعت شبانه و ضریب اشتراک هست که اینها دو تا ادعا دارن که هیچ کدومش در مورد مشترکهای محدود شده، اجرا نمیشه.
اولی اینکه به وضوح میگن که سرعت برای قراردادهای سرعت بالا ﴿از وضعیت پائینترها بیخبرم﴾ بایستی حداقل یک مگابیت و حداکثر تا یه عدد بالاتر باشه. اما برای خودم و کسانی که اینجا تعریف کردن، دیدم که سرعت حتماً و همیشه روی حداقل هست و این محدوده سرعت تعریف شده، دکوری هست و اجرا نمیشه.
دوم هم اینکه ادعا میشه پرمصرف با ضریب اشتراک قانونی فعال میشه. این یعنی اگه کسی جایی باشه که منطقهاش کم ترافیک باشه یا در ساعات خلوت شب که دم صبح هست، دانلود کنه منطقاً بایستی سرعتش بهتر بشه. این بالا و پائین شدن سرعت در طرح ضریب اشتراکی ذاتاً همینجوری عمل میکنه. اما میبینیم که اینطور نیست و سرعت در بهترین حالت با برنامههایی مثل IDM روی 10 تا 12 هست و بصورت اتصال تکی که در حد دایالآپ و حتی کمتر. یعنی اینها ضریب اشتراک رو اعمال نمیکنن و بجاش کاری میکنن که سرعت یه مشترک خاص هرگز و در تمام زمانها و شرایط ترافیکی از سرعت خاصی بالاتر نره.
نقل قول:
راستش من هم حدود یک ماه پیش که اکانت گرفتم بطور خالص ۸ مگابیت سه ماهه حدود ۹۴ هزار تومن بود که الان هم همون هست و تغییر نکرده. شاید تغییرات نسبت به دورههای خیلی قدیمیتر بوده.
نقل قول:
شنیدین میگن آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟ اگه اینها هم ریگی به کفش نداشتن و کارشون درست بودن که اینجور مخفیبازی در نمیآوردن و بخش پشتیبانی مدام نمیگفت که از هیچی خبر نداره.
کاملا تایید میشهنقل قول:
دقیقاً سرعتتون رو روی 12.8 میبندن دیگه.... همونی که تو قرار داد هستش...دیگه چی میخوای؟؟؟ :n08:نقل قول:
پ.ن: اگه آدم اصن بدون قرارداد از اینا سرویس بگیره بهتره...:n09:
نقل قول:
اگه این جوری باشه که بدرد نمیخوره. یعنی تقربیاً با سرویسهای اکو یا اداری یکی هست. اونجا هم اگه کسی حجم اضافه بخره خیلی از نظر قیمت تفاوتی با این به اصطلاح نامحدود نداره. به قولی خیلیها که توی این تاپیک نوشتن، طرحهای نامحدود فقط اسمشون نامحدود رو یدک میکشه و عملاً با طرحهای حجمی فرقی نداره. اینجوری که مشخصه جاهایی مثل مخابرات از نظر قیمت و دانلود بهتر خواهند بود.
نقل قول:
یکی از چیزهایی که در مورد شاتل باعث شد ضرر کنم این بود که به هوای تغییر سرعت و کیفیت سرور داخل و خارج اومدم طرفش. حتی IDownload هم گرفتم با سرور خود شاتل، ولی حتی کوچیکترین تفاوتی هم ندیدم و فقط الکی پول بابت اکانت سرور داخلی دادم.
این مطلب هم کاملا تایید میشه :n06:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این همه گفتم بایستی بین ۱۲ تا ۴۰ ﴿حدوداً) باشه و تازه ترافیک و ساعت مصرف هم اون رو بهتر کنه که مطلقاً نمیشه. مشکل اینجاست که شاتل حتی توی قراردادش هم دروغ رو به وضوح گفته، اما گویا نمیشه یخهاش رو گرفت.
دومی رو که شک نکنید شاتل بشدت هم دلش میخواد که پول بگیره و چیزی جاش نده، اما هنوز زورش به اونجا نرسیده.
طبق قرارداد سرعت شما باید حداقل برابر با 12.8 باشه که هست... این شرکتا چند صد هزار مشترک دارن شما فکر میکنی با شلوغ بازی توی یه فروم که حداکثر 100 تا کاربر داره میتونی حالشون رو بگیری؟نقل قول:
بیخود اینقدر اعصاب خودت رو خرد نکن برو از یه جا دیگه سرویس بگیر تا راحت شی.... برای دانلود شبانه شاید پارس خوب باشه.... برای دانلود روزانه هم مخابرات هست دیگه... اصلاً به نظر من بقیه ی قراردادت رو بی خیال شو.... والا... حوصله داریا...
من سرویس 1024 دارم و کارت دانشجویی هم براشون فکس کردم،ولی سرویسم روی 3.5 هست!(تازه اول روی 2 مگ بود اینقدر بهشون پیام دادم و اعتراض کردم،کردنش 3.5 مگ!) تازه من چند سال 128 داشتم که همیشه روی 4 مگ بود.شانس رو نگاه!نقل قول:
من فکر نمیکنم پارس محدود کنه! خیلی وقت نیست از پارس دارم راستش اما دوستام که داشتن تا حالا محدود نشدن سر دانلود شبانهنقل قول:
نه من تا الان هر چی شبانه دانلود کردم تو پنلم تو ساعات رایگان حساب کرده و به هیچ وجه از حجم اصلی کم نکرده
آرت 2 :n09::n10: خدایی نامحدودهای شاتل از پارس خیلی بهتره :n02: همچنان بعد از دانلود 40 گیگ با سرویس آرت 2 در 11 روز محدود نشدم :n16:سرعت داخل و خارجم فرق نداره
و همچنان هم دانلود میکنم :n05:
دوره بعد هم میخوام نامحدود شهرمون رو تست کنم که 1 مگ نامحدودش 150 تا سرعت میده
سلام
ما تازه اومدیم شیراز از شیرازی های عزیز کسی هست جواب سوال های ما رو بده
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه و قیمت ( ترجیحا مرکز آزادگان) چنده ؟
2- اینترنت شبانه محدود هست یا نه ؟
3- سرعتی که شرکت می بنده رو چند هست ؟
4- وضعیت قطعی و خرابی چجوری هست ؟
5- واسه اینترنت شبانه هم باید پولی داد؟
ممنون
نقل قول:
این وضعیت اکانتهای سرعت پائین برام جالب شده که وقتی اینجور سرعت بالاتر دارن که خوب کسی دیگه سراغ اکانتهای مثلاً دو یا چهار نمیره. موندم اینجوری مگه شاتل ضرر نمیکنه؟