ایشالا وزیر جوان و خوش آتیه مخابرات یه فکری به حال این هم بکنن:n09:نقل قول:
Printable View
ایشالا وزیر جوان و خوش آتیه مخابرات یه فکری به حال این هم بکنن:n09:نقل قول:
450 امتیاز!!!نقل قول:
بسیار عالی
معادل مصرف ۴۵۰ هزار تومن میشه؟ بدرد نمیخوره
سیم کارت های دائمی ماهی 75 امتیاز شتاب در پرداخت دارن.نقل قول:
حالا اگه از ماه بعد دیگه به موقع پرداخت نکنن اونایی که دنبال امتیاز بودن، شاید باز برگردونن.
هر سوراخی بجورن میخان به مشترک فرو کنند...راهشو خوب جستن!!!
از سوراخ حذف بسته های سه و شش و یکساله بجایی نرسیدن، الان سوراخ فیروزه ای را دارند تست میکنند
بقول طرف میگفت، بمال بمال شده،همه را دارن میمالن:n02::n31:
مطمین باش نمیکنننقل قول:
همین ایرانسل، کل هدابا رو برداشت
در کمال پر رویی، دوره دو ماهه رو یک ماهه کرد با چه عنوانی؟ به پاس استقبال شما برای شرکت در قرعه کشی!!!!
این همراه اول هم خیلی از مشترکاش ترابرد کرده بودن به اپراتور های دیگه، میخواست برگردونه ، همین! الان هم دیده که ایرانسل چیزی نداره....
والا چی بگم من، احتمالا همین طوره و من هم فقط گفتم "شاید".نقل قول:
من فقط میدونم ملت اگه ناراحت بودن واقعا از چیزی بالاخره یه چیزی میگفتن و یه راهی پیدا میکردن، مطمئنا اکثرا از این وضع راضین یا اصلا حالیشون نیست.
چی بگه دیگه آدم، من مخصوصا این سالهای اخیر، هرجا اشکالی بوده و دیدم و گفتم بعدش دیدم مثل خر سر تکون دادن و بعدش هم کار خودشون رو کردن دوباره، ینی میخوام بگم اصلا امیدی به بهبود نیست.
ایشالا ما هم زودتر از این وضع خلاص شیم و دیگه وقت نکنیم و اصلا لازم نباشه بیایم اینجا وقتمون رو با حرف زدن در مورد شرایط ...ی این مملکت تلف کنیم.
سلام volte روی note8 کسی تست کرده؟؟؟
من نوت۸ دارم اخرین آپدیتم روش نصبه ولی وقتی می خوام فعال کنم sms میاد که گوشی رو ساپورت نمیکنه
سلام.من نوت 8 دارم و با اندروید 9 همراه اول volte فعال شده
سوال اصلی اینه که اینترانت یا اینترنت ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب با بسته ی شبانه که نه ولی با همین ترافیک رایگان بسته های قدیمی یه تورنت 3 گیگی حدودا با سه مگ برثانیه گرفتم، یکی از دوستان پرسیده بودن یادمه، گفتم شاید به درد بخوره.