در قسمت apn گوشی اگه IP ست شده پاکش کنیدنقل قول:
dns های معروف رو امتحان کنید
Printable View
در قسمت apn گوشی اگه IP ست شده پاکش کنیدنقل قول:
dns های معروف رو امتحان کنید
IP ننوشته .نقل قول:
گوشی روت نشده هستش بدون روت اجازه تغییر در DNS مربوط به APN ها وجود نداره
ربطی به روت بودن نداره کلا apn رو پاک کن دوباره دستی بسازنقل قول:
دوستان من موبایلم با اینترنت 3g جور هست اما
میخوام از اینترنت فقط در کامپیوترم استفاده کنم نه موبایلم
حالا باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
بعد از اتصال با کابل به کامپیوتر داخل تنظیمات گوشی بزن روی usb tetheringنقل قول:
ایرانسل از راه اندازی خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم مبتنی بر فناوری Wi-Fi در مجموعه تفریحی-ورزشی توچال تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در ادامه ارائه خدمات گسترده دیجیتالی به خانواده بزرگ ایرانسل، مجموعه تفریحی ورزشی توچال با راه اندازی یک سامانه پیشرفته، تحت پوشش شبکه «وای- فای ایرانسل» قرار گرفت.
بدین ترتیب، مشترکین ایرانسل با حضور در منطقه توچال و اتصال به شبکه وای-فای ایرانسل "با نام irancellWiFi" می توانند از 500 مگابایت اینترنت رایگان پرسرعت برای مدت 60 ساعت برخوردار شوند.
براساس این گزارش، برای استفاده از این خدمات کافیست مشترکین سیمکارتهای ایرانسل، پس از اتصال به شبکه وای-فای ایرانسل، با ارسال یک پیامک بدون متن به شماره 4031، نام کاربری و رمز عبور ویژه این شبکه را دریافت و از خدمات آن برخوردار شوند.
دریافت نام کاربری و رمز عبور در هر 24 ساعت یک بار امکان پذیر خواهد بود و در این فاز خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر Wi-Fi ایرانسل در پارکینگ، ایستگاه اول و دوم مجموعه تفریحی-ورزشی توچال قابل دسترس خواهد بود.
اینم یکی دیگه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G رشت همین الان یهویی...:n27: فک کنم کسی پاشو رو سیم گذاشته .وردار عزیز من پاتو وردار.