خیر ، شما اگر روی 8 مگ نویز دارید ،تماس بگیرید تا پروفایلتون رو کمتر کنند و بتونید حداقل بدون قطعی استفاده کنید.نقل قول:
مشکل نویز به خاطر سیم های مخابراتی هست و شرکت های pap نمی تونند رفعش کنند و مخابرات عملا همکاری نمی کنه
Printable View
خیر ، شما اگر روی 8 مگ نویز دارید ،تماس بگیرید تا پروفایلتون رو کمتر کنند و بتونید حداقل بدون قطعی استفاده کنید.نقل قول:
مشکل نویز به خاطر سیم های مخابراتی هست و شرکت های pap نمی تونند رفعش کنند و مخابرات عملا همکاری نمی کنه
توی این کشور زیاد نیست اما برای یک سرویس خوب یکم زیاده اما این فاصله شما نباید اینقدر نویز درست کنه. از های وب بپرس مامور فرستادین مرکز چک کنن پورت و دی اس لم و اسپلیتر را؟! چون معمولا تجهیزات بی کیفیت و فرسوده دارن .شما اگر چندبار درخواست ندی نمیرن یا الکی میگن رفتیم مشکل از شما یا مخابراته. اگر تمامی این موارد چک شد متاسفانه مربوط به سیم کشیه مخابراته که اونم هیچ کاری نمی کنن چون اکثرا فاقد تخصص هستن و با روابط اونجا مشغول به کارن .... الان دیگه دوره کابل مسی گذشته و فیبر استفاده میشه و مراکز دیتا نزدیکه نه اینکه مخبرات 2-3 کیلومتر با خونه فاصله داشته باشه و 20 تا محله پوشش بده!! شما یه بار مدالیسیون عوض کنید ببینید ریت خط بالا و نویز پایین میاد مثلا بزارید رو Gdmtنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
پورت چک شده ولی دی اسلم و اسپلیتر رو نمدونستم که میگم اونارو هم چک کنن . مدالیسیون رو چطور عوض کنم میشه توضیح بدید؟ منظور من مرکز مخابرات خودش بود نمیشه که هر 2 کیلومتر یه مخابرات بززنن!!نقل قول:
8 مگ هست ولی 6 مگ رو بزور میکشهنقل قول:
علاوه بر اسپلیتری که تو منزل استفاده میکنید یک اسپلیتر هم تو مرکز هستش.نقل قول:
بله نمیشه تو هر 2 کیلومتر مخابرات زد منظور اینه که یا باید فیبر نوری کن که فاصله تا مرکز باعث افت نشه مثل کابل مسی !! یا اینکه مراکز دیتا محله ای کنن نه اینکه مخابرات پوشش بده یعنی بخش مربوط به نت و تجهیزات مربوطه فقط تعداشو افزایش بدن خارج از داخل مخابرات تا اونایی که فاصلشون دوره هم با همون کیفیت بتونن سرویس بگیرن
Sent from my iPhone using Tapatalk
از طریق یکی از دوستام یک آشنایی پیدا کردم خط رو عوض کردن مشکل حل شد الان رو 25 هست که خوبهنقل قول:
سلام
دوستان نهایت سرعتی که های وب میده چقدر هستش ؟
این بسته های جدید چطوریه؟
باتوجه به این که دانلود شبانه نداره ایا فشفشه به صرفه هستش ؟
حذف شود لطفا
600-1mb بستگی داره از دوستام میگن 1.5 هم دانلود کردن فشفشه گیگی 600 تا هزار تومن بستگی داره چی فشفشه ای و چند روزه بگیرینقل قول:
سلام دوستان آیا های وب هم مثله آسیا تک سرور داره برای دانلود و کدوم سایت ها از سرور های های وب پشتیبانی میشن