دوستان برا بلاک کردن دسترسی نرم افزار ها به نت نرم افزار GlassWire خیلی خیلی خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
دوستان برا بلاک کردن دسترسی نرم افزار ها به نت نرم افزار GlassWire خیلی خیلی خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
من قبلا انترنت مخابرات اصفهان داشتم (طرح زرین استان اصفهان ) چون پینگ جالبی نداشت صبا گرفتم که اون افتضاح هست یعنی سگش به مخابرات میرزه
خواستم به دوستان بگم که کسانی که اینترنت مخابرات اصفهان دارند میتونن تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هزینه 8000 هزار تومان ثبط نام کنند با این کار میتونن به صورت نامحدود به مدت یک ماه از محتویات این سایت استفده کنند و هر چقدر که میخوان دانلود کنن من خودم چند ماه داشتم خیلی سایت خوبی و به روز ترین بازی ها و فیلم هارا قرار میداد از جمله بازی gtav که هیچ سایتی برای دانلود نزاشته بود سرعت دانلود هم دقیقا 260 کیلو بایت بود نه کم میشد نه زیاد که به نسبت مبلغی که میدی خیلی میصرفه که به تازگی متوجه شدم میخوان سرعت را تا 400 کیلو بایت افزایش بدن بعلاوه با پرداخت همون 8 تومن میتونین از سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت بازی انلاین هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت پخش فیلم هست به رایگان و بدون محاصبه ترافیک استفاده کنید ..
که این به نظر من بهترین طرح تشویقاتی برای مشتریان هست که شرکت های اینترنتی برای مشترکینشون تا به حال گذاشتن
خودتون سایتا را ببینید متوجه میشید
من الان بسیار پشیمون هستم که چرا صبا گرفتم
مسخره ترین طرحی که میشه برای ادمهای ساده مثل شما بزارن و شما بیای با آب و تاب تبلیغش کنی.نقل قول:
- - - Updated - - -
مسخره ترین طرحی که میشه برای ادمهای ساده مثل شما بزارن و شما بیای با آب و تاب تبلیغش کنی.نقل قول:
بچه ها کسی خبر نداره داستان این پلوتون چیه ؟؟ الان سه روزه نتونستم برم داخل سایت
عزیز من میشه بگی کجاش مسخره هست؟نقل قول:
ادم باید یه حرفا با مدرک بزنه مردم دارن برای یه همچین سرویسی حداقل 40 تومن در ماه میدن که تازه با محدودیت دانلود همراه هست!!
شما که دستد به این طرح نیمیرسه و امتحان نکردی لطفا بی دلیل نظر نده اگه هم دلیلی داری بگو تا من جواب بدم.
اگه دلیل داری بگو وگرنه همه میفهمن که نظرت مسخره هست نه این طرح!!
درزمن من به هیچ وجه تبلیغ نکردم چون برام سودی نداره فقط خواستم به کسانی که نمی دونند اطلاع رسانی کنم.
-
بی زحمت یکی شرکت های زیر مجموعه مخابرات که میتونه رو خطوط dlc هم سرویس بده نام ببره تا من که دنبال پرت خالی میگردم شاید مشکلم حل بشه.:n16:
آریافون و شبکیه.نقل قول:
- - - Updated - - -
آریافون و شبکیه.نقل قول:
با تشکر اطلاع دارید کدومشون بهترن؟؟نقل قول:
من از شبکیه استفاده نکردم نمیدونم چطوریه اما آریافون چند ماه پیش تست کردم بد نبود پینگ اروپا بین 120 تا 160 بود و سرعت هم اکثرا بین 3 تا 4.5 مگابیت. البته هر مرکز مخابراتی ممکنه فرق داشته باشه.نقل قول:
این پلوتو که هنوز خرابه بچه ها شما هم مشکل دارید من میخوام شارژ کنم حالا چیتال تنم؟:n13: