قسمت تغییر تعرفه حساب کاربریتون اگه بود میتونی انتخابش کنی ... کاربرای قدیم فکر نکنم بتونن به مصرف ازاد تغییر بدننقل قول:
Printable View
قسمت تغییر تعرفه حساب کاربریتون اگه بود میتونی انتخابش کنی ... کاربرای قدیم فکر نکنم بتونن به مصرف ازاد تغییر بدننقل قول:
منم سرعت دانلودم اومده بود 40 کیلوبایت ... مودمو ریست کردم درست شدنقل قول:
منظورت از ریست کردن چیه؟ من مودم usb دارم...نقل قول:
نقل قول:
آقایون جواب این سوالای منو ندادینا.......
دوستان اینجا برید واسه شکایت برید به این آدرس complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c قسمت سرویس رو فناوری اطلاعات بزارید و نوع شکایت وایمکس و شرکتم خدمات ارتباطی ایرانسل انتخاب کنید. صفحه بعدش اطلاعات رو کامل کنید و توضیح بدین که این اپراتور هر چند ماه فقط سرویس هارو گرون میکنه و کیفیت رو بالا نمیبره . و بگید استانهارو با قیمت جداگانه حساب میکنه ! خلاصه خودتون بهتر میدونید . چند نفر بشیم بهتره
وایمکس هم گرون شده هم سرعتش روزانه افتضاح و شبانه سرعت دانلود 512 هم شده 3 تا 5 کیلو و روزانه 25 تا 35نقل قول:
لعنت بر وایمکس
من مودمم وای فای ... از داخل تنظیمات مودم (192.168.1.1) یک گزینه reboot داره از اونجا ریستش میکنم دوباره از اول دنبال انتن میگرده و سرعتم درست میشه :)نقل قول:
من رفتم اینجا یه شکایت اساسی نوشتم. وقتی ارسال شکایت میزنم یه دونه از این لودرا میاد وسط صفحه و بعداز چند ثانیه میره هیچ پیغامی یا نشونه ای که بگه شکایت ثبت شد ... نیست. جریان چیه؟؟؟نقل قول:
با یه مرور گر دیگه برو! باید کد ره گیری بده
مثل اینکه دفعه اول سایته کامل لود نشده بود. دوباره رفتم... کد رهگیری هم بهم داد. حالا ببینیم این آقایون تنظیم مقرراتی چکار میکنن:n27:نقل قول: