دوستان پلوتون برای شما راحت بازمیشه؟
اینجا بعد 1 مین بازمیشه بعدشم تو 10 ثانیه اگه کارتو انجام ندی میره بیرون.
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
snr margin 15/2147483647نقل قول:
Attenuation 26/19
*اون دو مورد هم جایی نبود و فقط این پایینی بود و دیگر هیچ
اینم سرعتی که منو روش بستن
Speed (down/up) 4092 / 509 Kbps
..
سامانه واسه منم همین مشکلات رو داره
خطتون که مشخصه روی 4 مگابیت بسته شده نویزش هم نرماله اما در این اطلاعاتی که گذاشید مشخص نیست خط حداکثر چقدر ساپورت میکنه.نقل قول:
لطفا یک عکس از این اعداد بگذارید.
بسلام دوستان ساینت شارز یعنی اومدن درست کنن خرابش کردن که خیلی طول میکشه باز کنه :n38:
خخخخخخخخخخ .... ورودت رو به جمع بدبخت ها تبریک میگم . چون از وقتی درخواست انصراف میدی تا بیان رسیدگی کنن دقیقا 1 ماه طول میکشه . چون یکی از دوستان من که انصراف داد 1 ماه طول کشید تا جمع آوری کنن براش . البته شاید تو که هنوز خطت رانژه نشده اصلا کلا دیگه رانژه نکنش . فقط بشین دعا کن . :n10::n10::n02::n02::n02:نقل قول:
دیروز به سختی باز میشد . الانم که دیگه کلا باز نمیشه .نقل قول:
یعنی هر چی فحشه میخوام به این دزد ها بدم میخوام زنگ بزنم بشون فحش ناموسی بدم دیگه طاقت ندارم ترافیک من شده -1900 بعد این پلوتو باز نمیشه یه بار باز میشه قطع میشه .................
من اولین نتی که داشتم مبین نت بود.. یادمه تو تایپیکش خیلی ها میگفتن حجم دزدی میکنه ولی واسه من دقیق بود همیشه
الانم که مخابرات دارم دارم میبینم دوستانی رو که همچنان از دزدی مخابرات ناله میکنن... و باز هم مخابرات واسه من دقیق هستش حجمی که مصرف میکنم. البته به جز شبانه که بیشتر از99درصد کم میکنه. مثلا 98 در صد کم میکنه بجاش(جدیدا امتحان نکردم ببینم درست شده یانه)
حالا من چیکار میکردم که درست بود؟؟؟
بعد از نصب ویندوز اولین کارم غیر فعال کردن آپدیت های ویندوز بود(حتی الان که ویندوز 10 دارم و نمیشه آپدیت خودکارش رو غیر فعال کرد من به روش دور زدن غیر فعالش کردم!)
دومین کارم نصب یه اسمارت سکوریتی نود 32 بود که وارد تنظیمات فایر والش میشدم و فایر وال رو از حالت اتوماتیک به حالت دستی تغییر میدادم.. اینجوری هیچ برنامه ای بدون اجازه من حق استفاده از اینترنت رو نداشت. حتی برنامه هایی که نمیشد دیدشون.
سومین کار نصب برنامه نتورکس بود که حجم مصرفی رو دقیق نشونم میده با جزییات کامل.
کسایی که این مشکل و دارن این کارا رو انجام بدن به احتمال زیاد مشکلشون حل شه
البته من نمیخام به شعور کسی توهین کنم.. میدونم بعضیا هستن که خودشون زرنگ تر از من هستن و اقدامات لازم رو انجام دادن و ممکنه واقعا دزدی در کار باشه
در نهایت هدفم کمک به دوستان بوده و نه چیز دیگه. لطفا بد نگید در جواب پستم چون وقت گذاشتم برای نوشتن این مطالب و اینکه خودم شخصا اونقدری که این سه ماه تابستون نت مخابرا حرصم داد هیچ چیز دیگه ای حرصم نداد
موفق باشید
زنگ زدم از پشتیبانی خرابی پلوتون رو پرسیدم . گفت که داره آپدیت میشه . یعنی این مخابرات چقدر به فکر ماس . خدا سایه مخابرات رو از سر ما کم نکنه . 4 روز سایتشون خراب بود گفتن دارن آپدیت میکنن . الانم دوباره دارن آپدیت میکنن . وای خدا این مخابرات چقدر آپدیت و به روزه . فقط نمیدونم این آپدیت ها چند سال دیگه طول میکشه !! :n02::n02:
سایت پلوتون مدت هاست داره آپدیت میشه . به قول خودشون . فقط نمیدونم این چه آپدیتیه که دهن ما رو سرویس کرده . هر دفعه میخوام حجمم رو ببینم خرابه .نقل قول: