سلام دوستان،ابرانسل پینگش چطوره؟
Printable View
سلام دوستان،ابرانسل پینگش چطوره؟
بدهی نداره! 60 تومن بستانکاره!
لطفا مراحل ساخت حساب جدید و تایید مک رو اعلام کنید.
و سوال دیگه اینکه 50% انتن کافیه؟ یا اینکه این درصد رو 128 جواب میده ولی رو 2 مگ نه؟
بعضی وقتا بعضیا میگن تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست... ما شاکی میشیم:n15:
ولی من خودم به این موضوع خیلی رسیدم...
حدود 3 سال پیش تو جشنواره دانشجویی وایمکس خریدم. اون موقع تعرفه 3گیگ با سرعت 2مگ که من گرفتم حدودا 18 19 تومن بود با ضریب اشتراک 1 به 8 ... الان بعداز 3 ســــــــــــــــاااااااا ااال هنوز ضریب اشتراکش همون 1 به 8ه ولی سرعت این تعرفه 29 هزارو خورده ای شده.
بماند تو این 3 سال چه مشکلاتی از نظر سرعتو ...... داشتیم:n28:
چندروز پیش واسه من مسیج اومد که : " اگه تو 3 ماه تابستون حساب وایمکستون فعال باشه، تو پاییز هرماه 1گیگ حجم رایگان هدیه میگیرین."
جالب اینجاست که از اوایل سال جاری تا حالا قیمت تعرفه ها یه چیزی حولو حوش 4 تومن زیاد شده، ینی از تقریبا 25 تومن شد همین 29و خورده ی که گفتم.
یه ضرب المثل هست که میگه: فلانی جایی که آب باشه خوابش نمیبره ... جایی که آب نباشه خوابش نمیبره... " یه چیزی تو همین مایه ها... دقیقا مصداق الان ایرانسله. اومدن پول این 1گیگ حجم رایگانو همین الان از ما میگیرن بعد اسمشو میذارن هدیه. فکر کردن که ما ...:n13:
شاید بعضیا ندونن که وایمکس تو کشورای دیگه با چه سرعتو قیمتو .... ارائه میشه. از جمله خود من که تازه فهمیدم...
همین ایطرف خودمون بالای هند تو ی کشور ... به اسم نِپال از سرعت 256 تا 20Mb ارائه میدن اونم با چه قیمتی؟ قیمتاش تقریبا یکیه مثلا ماهانه 12 گیگ حجم میدن حولو حوش 70 تومنِ خودمون. ایرانسل هم این حجمو یه ماهه میده 66 تومن... ولی ولی اینجارو داشته باشین ایرانسل بیشتر از 2مگ سرعت نداره که تازه همیشه 2مگ سرعتو نداریم ولی اونجا از سرعت 1مگ به بالارو ( تا 20 مگ) میدن 70 تومن.
هم شما هم من هم اون ... که سرویس های اینترنتو ارائه میده خوب میدونیم که خیلی کمتر از این پولایی که میدیم صرف خرید پهنای باندی میشه که میندازن به ما. بقیشو هاپولی میکنن.
اینم لینکه سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خودتونم یه نگاه بندازین...
یجا دیگه ... استرالیا یه نفر تو یه فروم پرسیده بود وایمکس بگیرم یا adsl2+ ، جوابارو نگاه میکردم اشک روی گونه هام سرازیر میشد... یه نفرشون گفته بود: " من تو بدترین حالت سرعت دانلودم 5mb و سرعت آپلودم 0.8mb و تو بهترین حالت دانلودم 11mb و آپلودم 1mb هست... فاصله تا آنتن هم 1.6km هست ... " .
اینم لینکه این سایت. جون من کامل نگاه کنین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون .... چی بگم؟ چی بگیم؟ :n30:
اوایل بهار بود من دیدم فروردین داره تموم میشه و اینا هنوز جشنواره بهاره نذاشتن. زنگ زدم گفتم " مگه نمیخواین جشنواره بهاره بذارین؟ " یارو گفت " معلوم نیست. حتما که نباید بذاریم. بستگی به سیاست های شرکت داره" ...
نمیدونم این مسئولین ایرانسل خودشونو .... ینی نمیفهمن که با همین جشنواره ها به زور کاربراشونو پابند کردن؟؟؟ حداقل من یکی که اینجوریم. اگه ساعات رایگان وایمکس نبود ( آخه افت سرعت آنچنانی نداره ... مگر تو شرایط خاصی. حتی من بعضی شبا4گیگو خورده ای هم
از 1 تا 7 صبح دانلود کردم...) سریع میرفتم adsl میگرفتم. داییم سرعت 512 از یه شرکت adsl گرفته بود داشت با 300 تا دانلود میکرد:n04:!!!!
یکی دو روز پیش 30 هزارتومان پرداخت کردم موجودی قبلی هم یه 200 تومن ( نه 200 هزار تومنا ) داشتم. امروز رفتم تو پروفایلم دیدم موجودی زده 28055 تومن. به نظر شما ای هزارو خورده ایو تو راه داد کرایه یا یه فقیرو دید دادش به اون ؟؟؟:n13:
خلاصه چی بگیم؟؟ زنگم که میزنیم اون مثلا اپراتور یه جوری صحبت میکنه که انگاز ما از پشت کوه زنگ میزنیم و خودشون علامه دهر هستن تا یجورایی دست به سر کنن؟؟؟ حالا به نظر شما تو این مملکت دست ما به جایی بند هست یانه؟؟؟ اگه دست شما بنده که به ما هم بگین چجوری تا ما هم.........
این ایرانسل مارو چی فرض کرده؟؟ 29 هزار بابت 5 گیگ باید بدیم تو این یه سالم 2 هزار اضافه کرده بود. باید اول به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید و اعتراض کنید بعد تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم
دوستان! لطفا جواب بدیننقل قول:
آقایون من دیروز عصر زنگ زدم پرسیدم " دلیل اینکه قیمتارو اینقدر افزایش دادین چیه؟" گفتن " دست ما نیست به خاطر خدمات ارزش افزوده و از این چیزا مجبوریم اضاف کنیم" . پرسیدم " الان 3 ساله که هیچ تغییری تو پهنای باندو وضعیت تعرفه ها... ایجاد نشده و فقط قیمتو اضاف کردین. نمیخواین کاری کنین؟ " یارو گفت: " دست ما نیست که بخوایم تغییری ایجاد کنیم. اگه سازمان تنظیم مقررات اجازه بده ... " خلاصه کلا همشو ربط داد به این سازمان تنظیم مقررات :n29:
به نظرتون چرتوپرت نگفته؟؟؟ احساس میکنم میخواست یجورایی دست به سرم کنه...:n13: واقعا دست خودشون نیست و این سازمانه باید تغییرات ایجاد کنه؟؟؟
این دوستمون که گفته باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنیم بعد بریم تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم، چجوریه؟ چی ایمیل کنیم؟ چجوری شکایت کنیم؟؟؟ یه توضیح کلی بدین تا من شیرفهم شم...:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، 29 تومنی که میگیره واسه 3 گیگه. اگه 5 گیگ بود که غصه ای نداشتیم....:n28:
اون تیکه ای که نوشته بودم وایمکس ایرانسل افت سرعت آنچنانی نداره... کامل پسش میگیرم. الان که 1:30 صبحه، میانگین سرعت دانلود من از 50 کیلوبایت کمتره درصورتی که ت 50 دقیقه پیش ینی 12:40 سرعت 180 به بالا بود. سرعت منم مثلا 2 مگ هست... قبلا اینجوری نبودا. یه 2 ، 3 ماهیه که ایجور شده!!!!!
یه سوال! تعرفه مصرف آزاد رو چطور فعال کنم؟؟؟/؟
قسمت تعرفه، اینترنت 128 پایه رو انتخاب کردم، 14 تومن فاکتور زد...
زنگ بزنین 707 زودتر جواب میگیریننقل قول:
نقل قول:
برای من که خیلی بد شده :(