خدا وکیلی کدومش راحت تره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 81805 تا 84205 و از 85005 به بعد همش لایت آنه .
خدا وکیلی کدومش راحت تره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 81805 تا 84205 و از 85005 به بعد همش لایت آنه .
متشکرنقل قول:
ولی من یه جا دیگه یه جور دیگه دیده بودم جواب نداد
الان میرم درش میارم هم سریالو می خونم:31:
خب بقیه ی درایو ها چی ؟!نقل قول:
جدول رو ببینید :نقل قول:
خوبی این روش اینه که دقیق مدل دستگاه رو به شما میگه .کد:http://www.ps2umbau.de/xbox_360_technik_info.php
برای نمونه شما با دیدن سیم ها فقط میتونید بفهمید که هیتاچی هست یا چیز دیگه ولی با این روش حتی موقع خرید میتونید بفهمید که دقیق دقیق مدل درایو چیه ، مثلا :
54005 Hitachi 46
55305 Samsung ms25
64305 Hitachi 78
92305 LiteOn 83850
و این رو هم میدونیم که در مورد سری لایت آن دونستن دقیق مدل درایو مهمه .
تازه این روش به درد کسانی که خارج از ایران هم هستند هم میخوره ، چون خارج از ایران در جعبه کنسول باز نیست و پلم شده هست که با این روش میتونند بفهمند چی دارند میخرند .
خب یه مسئله ای ! :31:نقل قول:
این همه شماره رو باید بنویسیم ببریم اونجا با فروشنده بشینیم تطابق بدیم :31:
بعدشم الان دیگه کلا همه ی درایو ها LiteOn شده ! یعنی از 2008/8 اینطوری شده.
تنها فایده ی این کار اینه که بفهمیم درایومون رو عوض تکرده باشن.
من آموزش کامل ریختن LT رو خواستم اما کسی نداد . حقیقتش میخوام خودم انجام بدم و نمیخوام دستگام رو بفرستم تهران واسم انجام بدن. چون یه بار دو بار که نیست شاید چند ماه دیگه بازم نیاز بود. پس یکی لطف کنه آموزشش رو بذاره ممنونم
خوب شاید در داخل ایران اینطوری باشه ولی خارج از ایران فروشگاه مثلا GAMESTOP بهتون نمیگه که برد دستگاه و درایوش و اینها چیه و بهترین راه چک کردن از این روش حتی بدون باز کردن در جعبه و خارج کردن کنسول از حالت آکبندی .نقل قول:
آره اینو قبول دارم .نقل قول:
شما دندون رو جیگر بذار .من امروز میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه.نقل قول:
من اموزش اپدیت 1.61 را براتون در زیر لینکشو گذاشتم از نظر عملیات اپدیت با LT یکی هست فقط شما به جای فابل اپدیت1.61 باید فایل اپدیت LT را که دوستان در همین تاپیک گذاشتن را دانلود کنید و اپدیت را انجام بدید:نقل قول:
کد:http://www.asrejavan.com/showthread.php?p=4527120
ممنون دوست عزیز بابت لینک آموزش اما متاسفانه این توضیحاتی ک ایشون داده اصلا به درد من نمی خوره چون کامل نیست و از اول کار نگفته. مثلا اینکه چطوری ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کنم و ... آموزش دیگه ای اگر بود لطفا بذارید