نه اون فقط چیت هست برای هک باید مغزتونو بتر کونیدنقل قول:
این نرم افزارها را امتحان کنید
mpq master--------jessacraft----------xdep-----------power mpq--------winmpq-----------------و...
من 1هفته کار کردم تازه 1 filelist دارم با تغییر دادن صداها
Printable View
نه اون فقط چیت هست برای هک باید مغزتونو بتر کونیدنقل قول:
این نرم افزارها را امتحان کنید
mpq master--------jessacraft----------xdep-----------power mpq--------winmpq-----------------و...
من 1هفته کار کردم تازه 1 filelist دارم با تغییر دادن صداها
متاسفانه شیراز هستم.:11:نقل قول:
میگم کسی واسه تعطیلات رامسر نمیاد
یا حق
ببخشید من پچ 1.22a رو دانلود کردم ولی هنوز کرکشو گیر نیاوردم کسی اگه لینک داره بذاره.
replay قشنگ از چه سایتی میشه گرفت(وارکرفت و دوتا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
replay برو تو Got frag
یا حق
این هم بازی تیم ReboRn در ESWC2008 با تیم MYM
تیمه REBORN تیمی هستش که از ایران بعنوان نماینده رفت فرانسه که متاسفانه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم خواهشن کمتر چرت و پرت بگید یکم به بازیتون فکر کنید
آقايون DOTAباز وGAMERدرخواست کنين که انجمن هایDOTAو بقيهgame هارو جدا کنن تا راحت تر صحبت کنيم
باstatic موافقم اينstaticتو سايت Cybergبرو بيايي داره حرفشو گوش بدين
يه پسته ديگه هم هست تو سايت SK-Gamingکه براتون ميزرم خجالت بکشين
با staticموافقم اين static تو سايتCybergبرو بيايي داره حرفشو گوش بدين
يه پسته ديگه هم هست تو سايت SK-Gaming که براتون ميزرم خجالت بکشين
خجالت داره اما باید حق داد به تیمی که 1 بار هم با هم نشستن برای تمرین البته اون هم مقصر خودشون بودن
راستش رو بخوای تو انتخاب این بازیکنها خیلی اشتباه شد دقیقا من میدونستم که چه به روزه اینا میاد
ماشااله همشون مقرور بودن تو بازی این هم حقشون بود
من شنيدم كه مسئولان lg اين بازيكن ها رو انتخاب كرده بودن و خود تيم ريبورن رو نبرده بودن؟
بازيشون رو هم ديدم
اول بازي همشون نسبتا خوب بازي كردن ولي تو بازي گروهي كم آوردن .
راستي ّآقاي t-ava_static شما با اقاي يوسف نژاد چه رابطه اي دارين؟
همديگه رو بايد بشناسين . مگه نه؟
اقا چطوری میشه انلاین بازی کرد؟؟ من وارو بلدم فقط ان بازی کزدنو نه
لينك دانلود اين بازي رو يا تو پست اول بزارين
يا همين جا بزارين ببينيم چه جورياست
يا حق (:
نقل قول:
بله میشناسمشون آقا مسعود خودمون رو میگی پدر گیم ایران
الان میبینی هر چی مسابقه برگذار میشه از صدقه سره ایشونه
GL HITKING
سلام ..
اول اينکه من همون کاربر akharwarbaz هستم
دوم تيم Reborn نرفته فرانسه ..چون من بيشترياشونو ميشناسم ..چون بايد هزينه مسافرتو خودشون ميدادن 4 نفرشون نتونستن برن..همين reborn farzad رو من جمعه تو pgn ديدم (مسابقات 2v2 ش) بقيرو از تيم هاي ديگه فرستادن فک کنم
اقا من این مشکلو دارم جلو اسمم عدد میذاره برا همین سرور نمیتونه استارت کنه و کیکم میکنن چطوری اعداد رو حذف کنم ؟؟؟ پچ من : 1.21b
خوب دوست عزیز وقتی این عدد میاد یعنی شما اون مپ و نداری به همین علت بازی به صورت خودکار اونو برات دانلود میکنه ولی سرور ها همیشه کیک میکن چون زمان خیلی زمان برای دانلود کردن میره
اقا میشه لینک دانلود یا پک کامل مپ های دوتا و دیدی رو بدید ممنون
اقا شما بیشتر تو کدوم روم ها میرید قرار بذارید با هم بازی کنیم
مربا بده بابانقل قول:
یاسین جان شما هم معتاد شدی:18:
بابا اینجا چرا اینقدر خوشکه بابا یه نظری یه چیزی بدید راه بیوفته
یه نظر میدم من یکی بیا با من اینجا هیرو پیک کنیم مثل اینکه مثلا بازی داریم میکنیم
روش خوبیه برای بعضیا خواستید بگید تا من شروع کنم
get-dotaنقل قول:
اقا شما بگو چه ساعتی تو جی جی ان میشی و ایدیت رو بگو ما هم اون موقع میایمنقل قول:
سلام به همهنقل قول:
اون ایدیت چی شد حاجی؟
خبری ازت نیست!!
اره اقا یکیشون میلاد fe@r بود از بچه های استار ایکس:10:
شاد باشید
اقا بحث کنیم درباره معجون گرفتن !! حالا شروع کنید
ميشه يكي لينك اون نسخه دوتا كه ميشه تو خونه با كامپيوتر بازي كرد رو بزاره. تو پست 9 لينكش بود اما انگاري فايلش پاك شده.
ممنون
ميشه يكي لينك اون نسخه دوتا كه ميشه تو خونه با كامپيوتر بازي كرد رو بزاره. تو پست 9 لينكش بود اما انگاري فايلش پاك شده.
ممنون
دوتا جدید می خای یا قدیمی؟
سلااااااااااااااااام .......یه مدت نبودم میبینم همه کیفولن ...... تابستون خوبه خوش میگذره ..........
یه سوال ..... تاینی میزنه یا گیومنسر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوکی نزن بابا شوخی کردم . بی خیخی ( همون بیخیال قدیم )
اقا یه چیزی بگید راجب بهش بحثی بکنیم
خب چی بگیم مشکل همینه
خوب!
به نظر شما بهترین زمان برای حرکت دسته جمعی هیروها برای خفت کردن هیروهای سرگردان حریف چه وقتیه!
اول بازی بذاریم حسابی پول در بیاریم و یا اینکه هنوز Level 6 نشده بریم برنامه کنیم(؟!) و هیروها همه با هم باشیم؟
سلااااااااااام خویین ؟ خوشبلی بلیکم
در جواب اقا میلاد باید بگم که ( البته به نظر من ) باید با توجه به هیروهای خودت و حریفت باید تصمیم بگیرین کی وا3 خفت برین . مثلا اگه تو تیمتون وارچیف و اسلایر دارین لول 4 هم میشه رفت وا3 خفت .
ولی کلا به نظر من ( حالا هی نظر من نظر من نکن کی به نظر تو اهمیت میده حسین ) وقتی یه یا 2 هیرو دارن زیر تاور خودشون هستن و دارن گله ی یونیتای شما رو میبلعن و دلار تو جیب میزنن میشه خوب خفت کرد چون تو کیف دلار جمع کردن هستن غافلگیر میشن . ضمن اینکه وقتی کیل شدن حسابی اعصابشون قاراش میش میشه و از نظر روحی طرف میشه در حد روحیه ملت ایران ( اونموقع باید قیافه طرف رو دید .اینقده ناز میشه . لبو لوچا اویزون . ابرو ها تو هم و .......... )
این نظره منه مر3030303030303030
سلام به همه ی دوتا باز. می خواستم بدونم واسه ی سول کیپر چه ترکیب هایی باید برم ؟
راستی می شه بگین واسه ترکیب شمشیر سبز چیا لازمه ؟ من فقط می دونم یه 3400 میخواد .
هیرویی که قبلا با هاش بازی می کردم سند کینگ بود ولی به خاطر سگ خوری فجیهش در دوتای 6.53
(تا level 3 یا 4 ارمورش سفره) مجبور به عوض کردنش شدم ؟ به نظر شما هم سند کینگ هیروی سگ خوریه ؟
با تشکر....
هر ترکیبی که میخوای بکنی اگه با ماوس روش وایستی نیازمندی ها برای اون ترکیب رو مینویسه برات
حالا به نظر دوستان برای گرا گرفتن تو Map چه روشی از همه بهتره؟
Ward?
سلام می خواستم ببینم اخرین ورژن دوتا چنده؟ لینک شو میارین؟
اخرین ورژن دوتا 6.53 هست که از سایت خودش می تونی بگیری .نقل قول:
اگه ai اون رو می خوای می تونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری سایت توپیه همه چیز واسه وار کرافت داره:31:
اینا id منه. من اکثر اوغات و اخر شب انلاینم.اگه کسی خواست ادد کنه تا باهم در باره ی وارکرافت هیرو هاش صحبت کنیم
من خوش حال می شم.
sandking_68
yas_rap68
ferari20006
prince_of_persia_68
نقل قول:
lمی خوای با من Pick کن ولی اگه rape شدی ناراحت نشی ها.
ما مخلصیم بابا ، شوخی کردم.ولی می خوای pick کن.
میگم که رو Vengeful spirit چه ITEM ببندم خوبه؟
سلامنقل قول:
بیا اونجا که بهت گفتم همه بچه ها اونجان اینجا کم سر میزنن دیگه
T-AVA_STATIC
اونجا جات خالیه ها بیا یه سر:10: