خب چطوری این کارو بکنم؟نقل قول:
ولی فایل منیجر بدرد میخوره و بهتره یه دونه روش نصب کنید.
دو تا برنامه ریختم توی رم ولی توی گوشی قسمتی وجود نداره که برم نصبشون کنم!
خب چطوری این کارو بکنم؟نقل قول:
ولی فایل منیجر بدرد میخوره و بهتره یه دونه روش نصب کنید.
دو تا برنامه ریختم توی رم ولی توی گوشی قسمتی وجود نداره که برم نصبشون کنم!
توضیح دادم که. شما به همون روشی که گفتم یه فایل منیجر نصب کن. بنظرم Astro file manager خوب باشه. البته خودم چیز دیگه ای دارم.
در یکی از app هایی که گفتم کلمه astro را جستجو کنید و دانلود و نصب کنید.
سلام
من گوشیم w580iهست تازگیا میخوام که برنامه های توی applicationرو پاک کنم نمیتونه پاک کنه میگه operation field....
مشکلش از کجاست؟میتونه از رمش باشه؟
این WT19i ما نه از طریق وای فای به گوگل وصل میشه و نه از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل میشه!
موندم چیکارش کنم.با وای فای که یوزر و پسورد اکانتم رو وارد میکنم بعد از چند دقیقه میگه Can't establish a reliable data . . .
سلام
یعنی با وایفای اینترنت داری؛ ولی نمیتونی تو گوگل بری؟ درسته؟
اگه اینظوره ساده ترین راه ساختن یه اکانت گوگل برای گوشی روی خود گوشی هست.
اشکالش بخاطر httpsبودن گوگل روی کامپیوتر و http بودن روی گوشی است.
البته من امتحان نکردم؛ ببین میتونی با مرورگر گوشی آدرس جیمیل را کامل بدی؛ یعنی اول https:// را تایپ کن.خطهای / باید آخرش باشند، سمت راست.
فکر کنم بتونی لاگین کنی.
سلام
مشکلات این WT19i ما تمام بشو نیست.نه با اکانتی که ساختم وارد گوگل میشه و نه وقتی اکانت میسازم قبول میکنه.همون اروری رو میده که گفتم!
+
وقتی هم فایل زیپی رو دانلود میکنم و بازش میکنم مینویسه محتویات وجود ندارد.الان من واسه نصب برنامه و بازی روش چیکار باید بکنم دیگه؟
میخوام xperia mini بخرم اگر موردی هست بفرمایید راستش منوحه این سری ساخت ها نشدم باید کدوم سری رو بخرم
سلامنقل قول:
از چه اینترنتی استفاده میکنید؟ من راحت با وایفای به مودم وصل میشوم و حتا اپرا مینی را دانلود و نصب کردم.
منم از وای فای استفاده میکنم
چرا فایلهای زیپ رو هم نمیخونه؟
من تا حالا فایل زیپ نریخته ام توش. اگه با خودش دانلود کنم که زیپ نیست. apk هست.
اگه با کامپیوتر دانلود کنم که دیگه مشکلی نیست. ولی تا حالا هم ندیدم فایل آندروید زیپ باشه.
زیپ بازکن هم تو آندروید مارکت باید باشه. ولی من نگشته ام.
خب من میخوام app intaller یا فایل منیجر دانلود کنم و وقتی توی گوگل سرچش میکنم و از سایتهای ایرانی دانلودش میکنم همه زیپ هستن و فایل apk نیستن
من همین الآن با برنامه Slide ME که روی خود گوشی هست، App Installer را سرچ و پیدا کردم. حجم 187 کیلوبایت، Apkنقل قول:
نمیخوام نرم افزار اضافی نصب کنم. ولی اگه شک داری بگو تا دانلود و نصب کنم.
سلام دوستان عزیز. من 2 سالیه ساتیو دارم.الان صفحه لمسی اش درست کار نمی کنه و گاهی قات می زنه. لطفا راهنمایی ام کنید چکارش کنم؟ مشکل از کجاست؟:9:
من یه دبلیو 800 دارم که جدیدا یه مشکل پیدا کرده
وقتی گوشی رو روشن میکنی بعد از اینکه شبکه رو پیدا میکنه یدفعه ریست میشه
که البته مشکل سخت افزاری هست چون با فلش مشکلش حل نشد
پیش تعمیر کار هم بردمش نتونست تعمیر کنه
حالا از پچی استفاده میکنم که گوشی رو بدون سیم کارت قابل استفاده میکنه
ولی تو این حالت هم بعضی امکانات کوشی مثل بلوتوث و جاوا و... قابل استفاده نیست
حالا درخواستم اینه که چطور میشه با تغییر یکی از فایل های سیستمی مثل لایوت یا کاستومایز کاری کرد که دیگه گوشی شبکه رو پیدا نکنه و روشن بمونه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
فکر کنم ساده ترین راه و آسون ترین گذینه برای شما استفاده از یک سیم کارت غیر فعال یا سوخته هستنقل قول:
راه حل خوبیه اگه راه حل دیگه ای دارید پیشنهاد بدیدنقل قول:
ترجیها از طریق دستکاری فالهای سیستمی
دقیقا من هم دو سالی که دارم قاطی می کنه این ساتیو ی اشغالنقل قول:
آقا من اکسپریا اس سونی گرفتم و دو تا مشکل دارم باهاش ! یکی اینکه وقتی گوشی میره رو حالت استند بای با اینکه تو ناتیفکشن هام چیزی نیست گوشی یهویی ال سی دی روشن میشه انگار که خودم کلید پاور رو زده باشم . چک کردم و هیچ برنامه ایی هم نبود که اینکار رو بکنه و مشکل دیگه هم اینکه وقتی یکی از زنگ های خود گوشی رو میزارم واسه زنگ خور گوشی موقع زنگ خوردن قطع و وصل میشه صداش . ناگفته نماند برنامه و بازی زیادی هم روی گوشی نصب هستش .
در مورد گوشی Arc s اینکه چه برنامه ای روش نصب بشه بهتره برای پخش فایلهای MP4?پسوند برنامها که رو این گوشی نصب میشن چی هست؟
سلام
همونطور که روی ویندوز پسوند همه برنامه های اجرایی exe هست، روی آندورید apk است. (من تو آندروید تازه کارم و هنوز چیز دیگری ندیدم)
سلام. از گوشی فلش شده میشه شماره تلفن هاش رو بازیابی کرد؟
مدل w910
با سلام خدمت دوستان
گوشی من مدلش sony ericsson Live with walkman هست
من هر کاری میکنم نمیتونم رو این گوشی برنامه نصب کنم(همون فایل منیجر ها هم نمیشه)
از طریق بلوتوث فایل رو میفرستم بعد که اجرا میکنم مینویسه برنامه نصب نشد
دو گزینه که مربوط به نصب برنامه بود رو هم تیک زدم یعنی همون که مربوط به منابع نا معلوم و اون اشکال زدایی یواس بی هست
لطفا کمک کنید
ضمنا شما کدوم فایل منیجرو نصب کردید؟
اگه ممکنه اسمشو بنویسید و یا لینک دانلودشو بدید
خیلی ممنون
شما برنامه polaris office رو از اين ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو و دانلود كنيد حتما مشكلتون حل ميشه :20:نقل قول:
من با اين فايل منيجر كار ميكنم كه بهترين اندرويده.
اگه مشكل حل نشد با گارانتي تماس بگيريد و اگه هم نداريد شماره گارانتي سوني اريكسون رو از 118 بگيريد و زنگ بزنيد چون در اين موارد تلفني راهنماييتون ميكنن
خیلی ممنون از کمکتون
این برنامه پیدا نشد
سرچ کردم نبود
در ضمن گوشی من گارانتی نداره
یعنی کلا بدن گارانتیه
چی کار کنم؟
سلام
یه سوال فنی داشتم من یه گوشی Xperia Ray دارم این زمان شارژ نگه داشتن باطریش خیلی کمه یه بار که شارژ کامل میکنم فقط دو روز شارژ نگه میداره نور صفحه نمایش رو هم آوردم پایین ولی باز فرقی نکرده حتی من با گوشی زیاد کار نمیکنم نهایت شارژی که نگه داره 2 روزه
میشه یه باطری قوی تر بگیرم بندازم بهش شارژ بیشتر نگه داره اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
فکر نکنم زیاد بد باشه. ولی شما میتونی ویجت Status Switchرا بگذاری روی صفحه که راحت هر چی را خواستی روشن یا خاموش بکنی که باتری کمتر مصرف بشه.
بچه ها یه سوال
من تو گوشیم ، تو قسمت Other و Music و Video کلی فایل دارم اما وقتی وصل میکنم به کامپیوتر میگه 0 فایل ! گوشیم W508 هست ، قبلا سالم بود جدیدا اینجوری شده
توی PC Suite هم میگه هیچ فایلی توی پوشه های مربوطه نیست
چیکار کنم ؟
سلام دوستان
تو xperia s چطور میشه صدای پخش شده هنگام عکس انداختن رو قطع کرد ؟!!! من حتی گوشی رو روی سایلنت هم که میزارم فایده نداره باز صداش درمیاد :31:
سلام این که میگم برای لایو هست؛ فکر کنم تو اکسپریا هم اینطور باشه. وقتی دوربین را باز میکنی، منو را بزن، بعد Shutter Sound که منوی آن باز میشه و سه تا صدای متفاوت و یک حالت صدای خاموش داره.نقل قول:
این توی اکسپریا وجود نداره ... مثل اینکه مشکل همگانی هستش چون به انگلیسی هم سرچ کردم همین مشکل وجود دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه جا پیدا کردم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بگید
اقا شرمنده.نمیشه جواب سوال منو در صفحه قبل بدید؟ Xperia Arc S
سلام :
دوستان گوشی Live With Walkman/ Sony, Xperia / زمانی که ( به گفته فروشنده ) ورژن فلش اش رو ارتقا داده ، دیگه اون قسمتی که برای نصب application وجود داشت و گوشی application های جدیدی که از طریق کامپیوتر روی رم اون ریخته میشد رو جستجو میکرد وجود نداره و از هیج راهی نمیشه این application ها رو پیدا و نصب کرد ...
چه راهی برای نصب application جدید وجود داره ؟
ممنونم
سلام؛ Arc S سونیه دیگه. باید mp4 را راحت پخش کنه. اصلاً mp4 فرمت مخصوص گوشیه و نباید مشکل داشته باشه. من آرک اس نداشته ام، ولی مشکل نباید از گوشی باشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام من این صفحه را خوندم و خلاصه اش را براتون مینویسم: (کلید اینترم اینجا کار نمیکنه؛ میبخشید) سه راه برای قطع صدای دوربین در گوشی آندرویدی وجود داره: 1-استفاده در حالت silent یعنی صدای زنگ گوشی را صفر کنید. (در لایو همونطور که گفتم نیازی به این کار نیست وتازه صدای رینگتون و آلارم و مدیا از هم جداست) 2-استفاده از ویجت Uva silent Widget Camera که یک برنامه آندرویدی است و برای گرفتن عکس حالت سایلنت دارد. 3- نصب رام CyanogenMod 7.1.0 بر روی گوشی روت شده. پس از نصب به این مسیر بروید Setting>CyanogenMod Setting> Sound>Mute Camera Shutter وتیک عبارت آخر را بزنید که به شما هشدار میدهد و شما تأیید میکنید. Warning=OK
با سلام یه برنامه هواشناسی دقیق برای ویواز می خواستم
کسی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
دوست عزیز راهی برای بازیابی شماره ها وجود نداره :41:
به خاطر حفظ حریم شخصی هیچ کدام از گوشی ها نباید بدون صدا کار کنن. و این اصولا در اکثر گوشی ها بایستی رعایت بشه ( بخاطر اینکه یکی بفهمه ازش عکس گرفتن من نوکیا ان 82 دارم اون هم اینطور هست)نقل قول:
دوستان من گوشی سونی اریکسون اکسپریامو داده بودم دست یکی اینم بیست مرتبه بیشتر پسورد پترن شو اشتباه کشیده بود و حالا موبایل از من جواب سوال امنیتی رو میخواد که من فراموش کردم!
چی کار کنم ؟ :41:
سلام
آقا تو Live چطوری میشه ویبره روی keyboard رو ورداشت
هرکاری میکنم بازم ویبره داره
ممنون میشم جواب بدین