دوستان با چه دکمه ای قبل بالا اومدن سیستم میشه تو محیط بوت و ایناش رفت !!!؟؟ همه ی f ها و delete و Esc رو امتحان کردم !!! ویندوزم ندارم داسه فقط لطفا جواب بدید :n03:
Printable View
دوستان با چه دکمه ای قبل بالا اومدن سیستم میشه تو محیط بوت و ایناش رفت !!!؟؟ همه ی f ها و delete و Esc رو امتحان کردم !!! ویندوزم ندارم داسه فقط لطفا جواب بدید :n03:
fn+f2را بزن.نقل قول:
نقل قول:
ولی منم تا جایی که میدونم اون 2 ثانیه که تو ایسوس ها هستش،واسه بوت شدن از حالت هایبرنیت یا اسلیپ(لوگ آف) هست...
نه روشن شدن از شات داون...
مال من خو استثناییه مث خودم....:n05:
بفرما:در کل اینترپرایس بهتره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا یا درایوراتون دفرگ نیست،مشکل رجیستری دارین...تعداد برنامه های استارت آپیتون زیاده...یا بیشتر از همه به شلوغ و پر بودن درایور C تون که ویندوز توشه مربوطه میشه....نقل قول:
برنامه TuneUp Utilities 2013 رو بگیرید و باهاش به ویندوزت یه حالی بده...
در ضمن درایور Cتون رو خلوت کنید...برنامه های اضافی رو حدف کنید...
دفعه دیگه هم ویندوز نصب کردید برنامه هاتونو تو C نصب نکنید،تو یه درایو دیگه بنصب...
:n16:
بقل جای سوکت شارژتون یه دکمه به اسم novo هست،اونو بزن تا روشن شه بعد میره تو یه منو و از اونجا برید تو تنظیمات بوت و درایو و آخرم نصب...:n16:نقل قول:
آقا پوریا لطفا پست پشت سر هم نذارید و موارد رو یه جا بنویسید
سرعت بوت (منظور همون بالا اومدن ویندوز) کاملا وابسته به نرم افزارهای نصب شده هست اگه تازه لپ تاپتون رو گرفتید طبیعیه که سرعت بالا باشه و همین طور باطری زیاد جواب بده
البته در کل ویندوز 8 خیلی سریعتر از ویندوز 7 هست تو این مورد
نقل قول:
اگر موردی باشه حتما کاربر فعال بخش لپ تاپ یا ادمین بهم تذکر میدن....ممنونم از یادآوریت...
درباره سرعت بوتم من چیزی مغایر با این حرف شما گفتم؟؟؟اینا رو سرم میشه...
چون لپ تاپمو تازه نخریدم پس مطمئنم که جواب میدم...
به هر حال ممنون.
دو ماه هم میتونه زمان کمی باشه البته اگه نرم افزارهای زیادی نصب نکرده باشی تو این مدت
میشه یه حدود از نرم افزارهایی که داری بگی مخصوصا اونایی که تو استارت آپ بالا میان؟ آنتی ویروس چی داری؟
4 ثانیه حقیقتا زمان کمیه اونم برای روشن کردن بعد از shutdown
اتفاقا کلی نرم افزار دارم،سبک و سنگین...نقل قول:
استارت آپ:TuneUp-Raimeter-IDM-Node 32-yahoo messenger با بقیه ی برنامه های گرافیک و صدا و ... که حساب نکردم...
آنتی ویروسمم Node 32 6 هست...
4 ثانیه رو هم دیگه باور نمیکنید نمیدونم چی بگم...:n16:
نقل قول:
سلام
4 ثانیه؟؟؟؟؟؟
فوق العادست
من تازه لپ تاپ گرفتم ، با این که مشخصات سیسیتم خیلی خوبه ( core i7 و گرافیک 2 - رم 8 - هارد 750 ) ولی سیستم دیر بالا میاد ( فوجیستو )
برنامه های استارت آپ رو چک کردم ولی تنها برنامه سنگین فقط کسپر 2014 هست.ولی دیر بالا میاد حدودا 10 ثانیه ، شایدم بیشتر.روی وین 8
نمیدونم دیگه چیکار کنم
نقل قول:
چاکرتیم....:n02:
عواملی که سرعت بوت بهش حساسه رو گفتم صفحه قبل،البته 64 بیتی بودن رو هم بهش اضافه کنید...
کارای اون حرفامو انجام بدید،مطمئن باشید فرق میکنه...:n16:
ما یشتر :n02:نقل قول:
دفرگ که خوراکمه ( همیشه انجامش میدم )
ویندوز منم 64 بیتی هست 8
برنامه سنگینی هم ندارم ، در واقع سنگین ترین برنامه همون کسپر 2014 هست
اینم بگم که وقتی ویندوزم عوض میکنم ، هنوز هیچی نصب نیست هم همینطوری ، البته یکم کمتر حدود 8 ثانیه ولی خب بازم زیاده :n13:
نقل قول:
این حرفای کوچه بازاری که هیچ مدرکی هم براش وجود نداره رو نزنین که برنامه جاسوسیه ! :n01: من بارها نصبش کردم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم و اصلا مواردی که شما مگین رو درش ندیدم . فقط شما اگه درست کرکش کنین منقضی نمیشه و هیچ مشکلی نداره .
.
.
.
در مورد سرعت بوت سیستم هم بگم رو این مسئله اصلا حساس نشین چون اصلا دلیل بر کندشدن سرعت سیستم و مشکل سخت افزاری و... سیستم نیست .
با TuneUp خیلی بهتر میتونی سیستمتو رووون کنی...نقل قول:
بعدم احتمال داره بخاطر همون کسپر باشه...
بیت دیفندر بنصب که البته میگن اونم باز سنگینه....
همون نود32 نصب کن...:n02:
برنامه هاتم تو یه درایو غیراز C نصب کن،این خیلی مهمه...
اگر بازم کمتر از 8 نشد،دیگه باید گفت لنوو رو عشق است....:n16:
البته 8 ثانیه هم بد نیست...زیر 10 خوبه...
مگه نود32 ویروسم میگیره!!!؟ نمی دونم چرا هیچ وقت واسم خوب کار نکرد!نقل قول:
همون نود32 نصب کن...:n02:
برنامه هاتم تو یه درایو غیراز C نصب کن،این خیلی مهمه...
الان رو سیستمم کومودو دارم که حداقلش اینه که مث آنتی ویروسای دیگه نیست که اگه پول ندی باید حتما ازشون دزدی کنی!!!
اگه کمترین حالت در نظر بگیریم هاردش 500ـه! حالا درایو Cـش خیلی کم حجم باشه 50گیگه! ینی رو این 50گیگم که نصب کنی با رو لپ تاپ فشار میاره!!؟
نقل قول:
کوچه بازاری نیست داداش،شما یه سرچ تو نت بزن در همین باره،ببین چندتا خبرگذاری این حرفو دو سه ساله زدن...من حرفمو الکی نمیزنم،با مدرک کار میکنم...
کرک کردنم همه بلدن...پس ربطی به کرک نداره...شما سرچ کن میفهمی موضوعو...اصلا بابیلون رو الان به جاسوس اسرائیلی میشناسن...
در مورد سرعت بوتم کسی حرفی درباره مشکل سخت افزاری نزد برادر من...چرا یه سری منظورو چپکی میگیرن؟؟؟
اینم عکس از بایلیون من وقتی به نت وصلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا که نه؟آپدیت باشه،کرمم میگیره...نقل قول:
تو ایرانم بیشتر جا افتاده و استفاده ازش راحت تره...
بله...شما خودت در نظر بگیر،وقتی فایل های سیستمی ویندوز داخل C هست،وقتی شما برنامه های دیگه میریزی توش،ویندوز موقع بالا اومدن تاخیر میکنه تو لود...
چون بالاخره شما داخل C هم بری،یه مقدار Fragment مخرب وارد میشه و باعث میشه سرعت لود بیاد پایین چون داره از C استفاده میکنه...
تازه C مال من 46 گیگه...:n02:
عزیز من کی گفتم باور نمیکنم؟:n01:نقل قول:
البته الان باید بگم باور نمیکنم:n02: (از روی تعجبه سوءتفاهم نشه)
شما دکمه پاور رو بزنی آرم لنوو بیاد لاک اسکرین بیاد و بره دستاپ بیاد و از همه مهمتر NOD بیاد بالا=4 ثانیه؟!
خود نود 3-4 ثانیه طول میکشه بیاد بالا اونم ایده آلش
البته جا داره tip هایی که گفتی رو استفاده کنم
فکر کنم منظور ایشون از بوت شدن، لود شدن نرم افزار ها از استارت آپ باشه
خوب بله دیگه شرکت سازندش اسرائیله بنده خدا چه حرفا ه پشت سرش نیست . حالا فرضم جاسوسی باشه آخه من یکی که چیزی نداره بدردشون بخوره جز فیلم و موزیک :n02: . در ضمن باور کن من اصلا موقع اجراش هیچ تغییری در سی پی یو و ....بوجود نمیاد و تازه صفحه پیلتر هم ندارم اصلا :n13: . چند ساله دارم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم و خیلی هم ازش راضیم :n01: .
بیخیال این ...
در مورد آنتی ویروس هم حرف شما رو کاملا تایید میکنم که ESET NOD32 واقعا خوبه . من از ورژن 2 دارم باهاش کار میکنم . فقط آپدیتش بروز باشه جای هیچ نکرانی نیست :n01: .
واسه من که به جز 2 3 روز اول نصب همیشه مشکل داره!!نقل قول:
رو کامپیوتر دوستم نود نصب بود ویروسا داخلش رژه میرفتن!!!:n02: تازه فلششو داده بود من وصل میکردم PC خاموش میشد یا یه صفحه سفید نشون میداد!!!
راستی از برنامه tuneup استفاده کردم و رو سیستم افتضاح خودم تونستم برسونمش به 5 ثانیه!!! البته بدون IDM
جالبه
دوستان درایو c رو فقط ۵۰ گیگ گذاشتن
من از ترسم ۲۰۰ گیگ خالص اختصاص دادم به c :n20:
بجاش ۲ تا پارتیشن 365 گیگی دارم که فکر نکنم حالا حالاها پر شه :n10: چون فیلم ها و موسیقی هامو روی هارد اکسترنال آرشیو میکنم و فقط برا بازی و بعضی از فیلم هام از هارد داخلی استفاده میکنم .
دوستان این سرعت بوت شدنتون دقیقا از اول فشار دادن دکمه پاوره ؟ ( منظورم اینه که قبلش sleep نکرده باشید و حتما shutdown کرده باشید )
اور نکردینه ۴ ثانیه :n28:
یه مشکل خیلی مسخره دیگه برام پیش اومده
اونم اینه که با نصب بعضی از نرم افزار های pروک30 مثله expat shield بعد از sleep کردن و راه اندازی مجدد ٬ دقیقا بعد از بالا اومدن سیستم ٬ ارور bad_pool_caller میده و زرتی ریست میشه .
بوت منم بهتر شد ...یه سئوال دیگه دارم ...چکار کنم که حروف رو پر رنگتر کنیم تو ویندوز ؟ ...مال من تصویر و فیلم و همه چی عالیه ولی حس می کنم نوشته ها ی ویندوز کم رنگ هستن ...:n29:
نقل قول:بله.پاور رو میزنم و وقتی وارد رابط مترو میشم شده 4 ثانیه...نقل قول:
بعدم اینکه شما زمان لود شدن نو32 رو هم با بوت شدن حساب میکنید؟؟؟
اون برنامه ی جانبیه،ربطی به لود شدن برنامه های داخل ویندوز مث نود نداره داداشم...:n16:
بله...نگفتم Tune Up چه قد کمک میکنه؟؟؟نقل قول:
همیشه هم گزینه Auto Maintenance رو روشن بذارید...
5 ثانیه هم عالیه....مال منم بعضی اوقات میرسه به 5 یا 6!!!
ولی بیشتر مواقع 4 ثانیه س...
خداروشکر که مال شمام یه تغییری کرد....:n16:
نقل قول:
لازم نیست این همه به C اختصاص بدید...
فرقی نمیکنه حجم بالاتر...من یه 46 سی دارم،4 تا هم 260 گیگ دارم...:n06:
بله...دکمه رو میزنم و تا رفتن تو رابط مترو 4 و نهایتا 5 ثانیه طول میکشه...
اون برنامه ی پروک30 هم که میگید علتشو دقیق نمیدونم چیه ولی میتونم بگم خیلی این برنامه و هات اسپات مزخرفن....
من همیشه پولی میخرم ولی نباشه از سایفوووون 3 استفاده میکنم...خواستید بگید تا لینک باز آخرین ورژنش رو براتون پ خ کنم...:n16:
احتمالا کنتراستتون رو بردید بالا...نقل قول:
یه سر به تنظیمات گرافیک اینتل بزنید(رو صفحه راست کلیک کنید و Graphic Properties رو بزنید)
باهاش یه خورده ور برید تا به تنظیم دلخواهتون برسید...:n16:
آقا ۵ تا پارتیشن یکم دستاپا گیر نیست ؟نقل قول:
تازه من میخواستم یکی برا ویندوز بزارم و یکی هم برای غیره :n02:
درباره اون بدافزار هم ممنون میشم :n19:
دوستان شما چطوری با دو یا سه تا درایو کار میکنید؟؟؟:n02:نقل قول:
من باید برای هر چیزی یه درایو داشته باشم واگرنه یه جوری میشم :n02:
مثلا برا عکس 1 درایو
برا فیلم 1 درایو
برا بازی 1 درایو
برا نرم افزار 1 درایو
برا بازی 1 درایو
برا ویندوزم 1 درایو
برای من دکمه F6 که تاچ رو قفل میکنه از کار افتاده. به نظر شما کدوم درایور رو باید آبدیت کنم؟
فک نمیکنم از کار افتاده باشه،اول F6 رو با Fn بزن ببین چه تغییری میکنه...نقل قول:
اگر نشد تاچ پد رو دوباره درایورشو بنصب...
نه.اتفاقا باعث میشه همه چیزت جدا باشه...نقل قول:
منم برا عکس یه درایو،فیلم یه درایو،آهنگ یه درایور و....
الان برا اون برنامه برات پ خ میکنم چی کار کنی...:n16:
تفاوت راجع به بوت شدن و بالا اومدن بود (یا شاید اسم دیگه ای داره؟!!)نقل قول:
شما پاور رو بزن بعد تایم بگیر و تا وقتی که بیای رو دسکتاپ و نرم افزاری مثل اتوکد یا فتوشاپ رو اجرا کنی و کامل محیطش بیاد بالا
اگه نبود آفیس هم قبوله:n01:
سلام بچه ها .... این حالت 60% که تو energy management هست رو چطوری میشه فعالش کرد؟ من تنظیماتم رو balance هستش و max batery life ...
60 درصدش کجاشه :n01:؟؟؟
داداش شما مارو گیرآوردی؟؟؟نقل قول:
چرا ناراحت میشید از اینکه یکی یه برتری نسبت به بقیه داره؟؟؟میخواید کوچیک کنید طرفو با این طرزسوال جواب؟؟؟
اینجوری دیگه بوت آپ نمیگن...اینجوری همون ایسوس 2 ثانیه ای رو هم باید بگی 1 دقه ای...
من از همه معذرت میخوام که دیگه این بحث تموم شه...
اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم...
من از همه مخصوصا شما معذرت میخوام...
اصلا شما بوتت1 ثانیه ایه...راضی شدی؟؟؟
دو روزه داریم سر زمان بوت من صحبت میکنی...
بوت و استارت آپ رو حالیمه...با مبتدی که حرف نمیزنید...
ای بابا...دیگه سوالی در این رابطه جواب نمیدم...
سرعت بوتم بالاس،نوش جونم...
شما باید Optimized Battery Health رو بزنی...:n16:نقل قول:
دوست عزیز من اینجام تا: 1- اگه بتونم به بقیه کمکی بکنم 2- از تجربه بقیه استفاده کنم
شما که این موضوع رو مطرح کردی من فکر کردم بحث همون بالا اومدن ویندوز هست (اشتباه من!)
بعد که گفتی منظورت تا اومدن مترو هست خواستم بدونم حالا سر جمع بالا اومدن ویندوزت چقدر زمان میبره
من نگفتم شما در جه سطحی هستم و مخصوصا مطمئن باش هیچ وقت هم همچین منظوری نداشتم و همون طور که گفتم اینجا اشتباه من بود که منظور شما رو اشتباه گرفتم
و اون مبتدیه من بودم تو این بحث شما شک نکن
فقط خواستم ببینم این مواردی که شما مطرح کردی روی بالا اومدن ویندوز و همون نرم افزارهای جانبی که شما گفتی هم تاثیر محسوسی داره که بخوام انجام بدم یا نه
وگرنه نه دعوا داریم نه دنبال خراب کردن همدیگه هستیم
اگه کلی بخوای حساب کنی من اگر بخوام سریعا بعد از بالا اومدن برم داخل فتوشاپ یا هر برنامه دیگه ای نهایتا 1 دقه طول میکشه،شایدم کمتر...نقل قول:
اون مواردی هم که گفتم فک میکنم دوستم Masoodegh گفتن که انجام دادن و متوجه تاثیرش شدن،به طوری که بوتشون به 5ثانیه رسیده...خودشون گفتن...
فک کنم دیگه متوجه شده باشید...:n16:
دوست عزیز sara fara<خطاب به شما
این تم ios7 رو گرفتم،نصبیدم ولی خیلی به هم زد سیستمو...تسکبار رفت بالا و...
آنیستال کردی شما؟