ببخشید چه جوری میشه تو کومودو یک پورت خاص رو بست؟
ببخشید چه جوری میشه تو کومودو یک پورت خاص رو بست؟
باسلام ،نقل قول:
ظاهرا ورژن جدیدی ارائه شده که مشکل هنگ سابق رو نداره تو این یک روز که من استفاده کردهام که مشکلی نداشت
اما پاسخ شما وارد تنظیمات میشوید فایروال- قوانین عمومی- افزودن طبق عکس زیر تنظیمات رو انجام دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجاهای که اشاره نشده به حالت پیش فرض بمونه ،
موفق باشید
سلام علیکم.نقل قول:
این نسخه تازه از طریق آپدیت داخلی قابل دریافت شد.
در کل: برای ارتقا به نسخه جدید همیشه سعی کنید از طریق آپدیت داخلی به نسخه جدیدتر ارتقا بدهید. اینجوری کمترین مشکل را دارید....من روی سیستم اصلیم هنوز نسخه 10 داشتم (بدون هیچ مشکلی)که با آپدیت از طریق CIS الان 11 درام. دلیلش هم این هست که وقتی ورژنی مشکل داره، روی سرورها برای آپدیت قرار نمیگره و فقط در انجمن برای دانلود قرار میگیره....نسخه 10 که پایدار بود مدتی بود که نسخه های 11 فقط در انجمن قرار میگرفت
باسلام ،
متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست فقط هنگ انتی ویروس رفع شده ولی مصرف بیش از اندازه از CPU
همچنان ادامه داره باعث میشه سیستم لگ داشته باشه با پاک کردن کومودو مشکل به کلی حل شد
تو تسک ممنجر هم کامل نشون میده که بیش از حد از منابع استفاده میکنه Jadada عزیز اینو هم بهشون گزارش
بده من که فعلا تا رفع مشکل رفتم سراغ انتی ویروس گذشته خودهام شما که گزارش مشکل میدی اینو هم گزارش
کن گاهی سندبکس هنگ میکنه و درست کار نمیکنه یعنی کیجینها رو اجرا کردنی در سندبکس اجرا نمی شند
باید حتما سندبکس رو پاکسازی کنی سیستم رو هم ریست کنی تا مشکل حل بشه ممنونم.
موفق باشید.
سلام به نظرم کلا کمودو ضعیفه و قابل اعتماد نیست . سیستم منم با داشتن کمودو و داشتن تنظیمات نسبتا خوب ویروسی شده بود و کلی دردسر کشیده بودم . درسته کلی امکانات مثل سند باکس و hips و... داره بیشتر رو اعصاب کاربر هست و در مقابل تهدید های واقعی نمیشه روش حساب باز کرد .نقل قول:
بعد از مدتها ESET SMART SECURITY رو حدف و برای دو ماه از Comodo استفاده کردم و همیشه به روز بود با این حال سیستم ویروسی شد و تا روشن میشد میرفت سایتهای تبلیغاتی. همون ESET بهتره
دوستان کاسپر نسخه فری چطور هست از انتی ویروس خود ویندوز 10 بهتر هست؟
قطعا بهتره. امکانات اصلی کسپرو داره. فایروال نداره و بعضی امکانات فرعی پیشرفته. نسخه cloud رایگانو نصب کنید چون در دسترسی به تنظیمات خیلی بهتره. در نسخه ای که گفتم بایدبا تغییر ای پی فعالسازی اولیه صورت بگیره ولی بعدش بدون تغییر ای پی هم قابل استفادست.نقل قول:
البته اینجا بحث مربوط به کمودو هست... کمودو هم نسخه دوازده نسخه خوبیه و خیلی صحبتهای دوستانی که بالا گفتن بعد دو روز سیستمشون فلان شده برام روشن نیست... بله اگه خودت همینطور الکی بگی فایل ناشناخته ای امنه و... سیستمت الوده میشه...
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
ببخشید بنده یک سوال تخصصی داشتم .
ما یک مجموعه هستیم به حدود 50 تا سیستم در حال حاظر داریم با یک شبکه داخلی که در آینده نزدیک تعداد این سیستم ها به 100 عدد آفزایش پیدا میکنم .
میخوام از آنتی ویروس کومودو استفاده کنم به این صورت که یکی روی سرور نصب کنم و همیشه نت داشته باشه و در حال آپدیت شدن باشه ولی بقه سیستم ها دسترسی به نت ندارن .
حالا این وسط این آنتی ویروس این قابلیت رو داره که که 50 تا کلاینت از روی سرور آپدیت بشن به صورت روزانه .
ممنون میشم آموزش رو لطف کنید در صورتی که این قابلیت رو داشته باشه .
دوستان کسی راهی واسه بنده پیدا نکرده این آنتی ویروس این قابلیت رو داره ؟؟؟
سلامنقل قول:
به نظر بنده این قابلیت را ندارد
ر ابتدا باید بگویم که در این محصول امنیتی شش سپر امنیتی طراحی شده که شما میتوانید تعداد این سپرهای امنیتی رو افزایش دهید.
در اینجا شش سپر امنیتی مهم را معرفی خواهم کرد:
1)آنتی ویروس:اسکن و پاکسازی انواع بدافزار نظیر ویروس ،تروجان و... در کامپیوتر
2)فایروال: جلوگیری از نفوذ به سیستم + کنترل ورودی و خروجی سیستم
3)اتوسندباکس: اجرای برنامه های ناشناخته در محیطی ایزوله
4)HIPS: بررسی رفتار برنامه های درحال اجرا و متوقف کردن برنامه هایی که رفتار مشکوکی دارند
توجه: در اکثر مواقع بنده مشاهده کردم که این محصول امنیتی وقتی برای اولین بار نصب شود این بخش HIPS غیرفعال است و پیشنهاد میکنم حتما این بخش را فعال کنید.
5)ویروسکوپ: ذخیره پروسه ها به همراه قابلیت بازگرداندن تنظیمات به حالت اولیه برای از بین بردن تغیییرات ایجاد شده توسط بدافزارها
6)وب فیلتر: مسدود کردن دسترسی به سایتهای ناخواسته به دستور کاربر
این درباره ی این انتی ویروس رایگان بود مشکلی داشتید به ایمیل من ارسال کنید.
"با سلام و عرض خسته نباشید خدمت درجه داران"
در این تاپیک بنده قصد دارم دوستان را با سپرهای امنیتی برنامه Comodo IS آشنا کنم و یک توضیح مختصری درمورد محصولات شرکت کومودو بدهم.
در ابتدا باید بگویم که در این محصول امنیتی شش سپر امنیتی طراحی شده که شما میتوانید تعداد این سپرهای امنیتی رو افزایش دهید.
در اینجا شش سپر امنیتی مهم را معرفی خواهم کرد:
1)آنتی ویروس:اسکن و پاکسازی انواع بدافزار نظیر ویروس ،تروجان و... در کامپیوتر
2)فایروال: جلوگیری از نفوذ به سیستم + کنترل ورودی و خروجی سیستم
3)اتوسندباکس: اجرای برنامه های ناشناخته در محیطی ایزوله
4)HIPS: بررسی رفتار برنامه های درحال اجرا و متوقف کردن برنامه هایی که رفتار مشکوکی دارند
توجه: در اکثر مواقع بنده مشاهده کردم که این محصول امنیتی وقتی برای اولین بار نصب شود این بخش HIPS غیرفعال است و پیشنهاد میکنم حتما این بخش را فعال کنید.
5)ویروسکوپ: ذخیره پروسه ها به همراه قابلیت بازگرداندن تنظیمات به حالت اولیه برای از بین بردن تغیییرات ایجاد شده توسط بدافزارها
6)وب فیلتر: مسدود کردن دسترسی به سایتهای ناخواسته به دستور کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت پی سی ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر با این برنامه امنیتی مشکلی داشتید روی عکس زیر کلیک کنید.
تشکر یادت نره
comodo از اینترنت سکیوریتی و/یا فایروالش دیگر نسخه free عرضه نمی کنه ؟:n13:
مدتی هست که من همش ارور می گیرم برای دیتابیسش
خواستم دوباره نصب کنم هر چی سایت رو بالا پایین کردم نسخه free دیگر پیدا نکردم:eh:.
پ ن:
اگر درست باشد، فکر کنم باز من جزو نفرات اخرم که متوجه این قضیه می شوم.:whistle:
سلام . مشکل اپدیت نشدن بخش وب فیلتر به خاطر اینترنت ایران است. اگه آی پی تغییر بدین آپدیت میشه. اما من پیشنهاد میکنم کلا این بخشو خاموش کنید چون برای هر بار اپدیتش در طول روز حدود چهار مگ مصرف اینترنت میکنه و سه چهار بار هم در طول روز اپدیتش هست! به جای این بخش از افزونه کمودو در مروگرتون استفاده کنید. دی ان اس هم دی ان اس امن کمودو اگه باشه دیگه واقعا به این بخش وب فیلتر نیاز نیست و روشن بودنش فقط اینترنت شما رو هدر میده.نقل قول:
درباره اپدیت برنامه: از طریق خود نر م افزار اپدیت کنید. یا از طریق این لینک:
درباره اپدیت دیتابیس: اگه از نسخه اینترنت سکیوریتی یا آنتی ویروس استفاده میکنید دیتابیس آفلاین برنامه اینجاست: (در نسخه فایروال نیازی به این دیتابیس نیست)
من نتونستم نصبش کنم . حتی با چیز میز ان .
لطفا راهنمایی کنید .
اپدیت نسخه های من الان روی 12.0.0.6818 است که البته جالب است نوشته اخرین بار در 5/2019 یا 6/2019 اپدیت شده یعنی 4-5 ماه پیش و در فروم 12.0.0.6870 است ظاهرا بیشتر از این حرف ها من مشکل دارم:n15::n23:( + من هنوز نفهمیدم چرا در صفحه سایتش هیچ جا دیگر لینک مستقیم دانلود نیست و همش به صفحه خرید می ره:n13:)نقل قول:
پ ن: 4 -5 مگ مشکلی ایجاد نمی کنه;) + چون وقت کافی و دسترسی برای مانیتور سیستم های خانواده ندارم ترجیح میدم فعال باشه:دی
فکر کنم باید یک بار پاک کنم دوباره نصب کنم تا مشکل حل بشه
+
مشکل دیتا بیس حل شد. تشکر. + پیشنهادت خوبه ولی بعضی سایت های ایران انگار با هر چی DNS خارجی هست جنگ داره نمی زاره لود شود در حالت عادی، گرچه باسه ان هم راه حل داشتم و گذاشتم وقتی نون پنیر کزه خواستم استفاده کنند مشکل حل شه.
کجای نصب گیر کردی؟نقل قول:
یک فایل برای نصب از سایت فایل هیپو گرفتم . ولی چیزی رو نمیتونه بارگذاری و نصب کنه .
از لینک هایی که در این پست هست استفاده کن برای نصب ببین نتیجه میده یا نهنقل قول:
لینکهای دانلودشو بالای پست شما گذاشته بودم... از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
سلام.من موقعی که فایروال کومودو رو نصب میکنم , کومودو به بعضی از فایلهای من گیر میده و انا رو نا امن تشخیص میده و من برای استفاده از اونا باید اونا رو تو قسمت لیست فایلها امن کنم تا اجرا بشه .ایا راهی هست که بشه این قابلیت رو تو کومودو غیرفعال کرد و فقط به عنوان فایروال از اون استفاده نمود؟
قابلیت hips را خاموش کنید. ضمنا پیشنهاد میکنم خودتون تا زمانی که صددرصد مطمئن نیستید که فایلی امن هست اعتبارشو دستی تغییر ندین چون فایروال برای دسترسی برنامه ها به اینترنت براساس همین اعتبارسنجی عمل میکنه (در حالت دیفالت)نقل قول:
من فایروال رو تو حالت کاربر گزاشتم و خودم دسترسی ها رو تعیین می کنم.چطور میشه این اعتبارسنجی رو خاموش کرد. hips هم غیر فعاله و لی باز بعضی از برنامه ها رو کومودو مخرب تشخیص میده و اجازه اجزا نمیده.
در بخش unblock aplication اصلاح کردی؟نقل قول:
+
وقتی پیغام میاد پایین تعریف دسترسی ها یک تیک هست باسه حفظ موردی که انتخاب می کنی. از ان استفاده کردی؟ می تونی ان را بزنی که یکبار برای همیشه ست کنه ( فقط بدیش اینه اتومات برداشته نمی شه و باید یکجوری تریک بزنی تا بعدا دوباره ییغام میاد تیکش رو برداری):n27:
درود یک سریال برای کومودو اینترنت سکوریتب پرو می خوام ممنون میشم ارسال کنید
من موفق به راه اندازی کومودو نشدم . البته نصب شد ولی اجرا نمیشه و مشکل رو هم نمیتونه حل کنه :
لطفا راهنمایی کنید .
عزیز جان وقتی hips و اتو سندباکس خاموش باشه کمودو کاری با برنامه های شما نداره. امکان نداره نذاره برنامه ای اجرا بشه. اگه اتوسندباکس روشن باشه بله اونوقت برنامه های ناشناخته و مخرب اتوسندباکس میشن و ممکنه کار نکنن.نقل قول:
شما وقتی داری فقط از فایروال استفاده میکنی کمودو فقط به دسترسی برنامه ها به اینترنت کار داره . اینو هم که میگی حالت کاربر گذاشتی پس مشکلی باقی نمیمونه.
هیچ سریال رایگانی برای کمودو نیست. نسخه رایگان نصب کنید. تفاوتی از نظر محافظت نداره.نقل قول:
درود
از دوستان کسی میدونه چجوری میشه قابلیت kill switch برای وی* پی * ان رو با کومودو اعمال کرد ؟ بعضی از وی *پی *ان ها این قایبلیت رو ندارن اما من یک ویدئو دیدم که میشد با فایروال ویندوز این کارو انجام داد.الا میخوام بدونم با کومودو هم میشه که البته میدونم میشه اما راهش رو بلد نیستم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام خدمت همه دوستان
خواهش میکنم برای حل این مشکل فایروال کمودو مرا راهنمایی کنید.
اول از همه هرچه سعی کردم نتوانستم با فایل setup انلاین(cfw_installer) کمودو رو نصب کنم چون همش این ارور را میداد cmdhtml.dll wasn't property signed. installation aborted
در هر صورت با فایل افلاین انرا نصب کردم اما حالا بزرگترین مشکل من اینه که هر وقت میخواهم فایروال کمودوی خود را اپدیت کنم این ارور را میدهد Error: 0x80090006 - Invalid Signature و اصلا اپدیت نمیشود .
ممنون میشوم راه حل این مشکل را بفرمایید
ویندوز من ویندوز 7 و 32 بیتی است
بی صبرانه در انتظار پاسخ شما دوستان هستم
با سلام خدمت همه دوستان
خواهش میکنم برای حل این مشکل فایروال کمودو مرا راهنمایی کنید.
اول از همه هرچه سعی کردم نتوانستم با فایل setup انلاین(cfw_installer) کمودو رو نصب کنم چون همش این ارور را میداد cmdhtml.dll wasn't property signed. installation aborted
در هر صورت با فایل افلاین انرا نصب کردم اما حالا بزرگترین مشکل من اینه که هر وقت میخواهم فایروال کمودوی خود را اپدیت کنم این ارور را میدهد Error: 0x80090006 - Invalid Signature و اصلا اپدیت نمیشود .
ممنون میشوم راه حل این مشکل را بفرمایید
ویندوز من ویندوز 7 و 32 بیتی است
بی صبرانه در انتظار پاسخ شما دوستان هستم
(ببخشید که دو بار پست ارسال کردم هر چی سعی کردم نتوانستم یکی از پستهای تکراریم را حذف کنم)
سلام. لطفا کسی لیستی از بهترین آنتی ویروس ها رو مب نویسه ؟ :)
درودنقل قول:
از لینک زیر میتونید بهترین آنتی ویروس های ویندوز رو ببینید
:»
من پینگم موقع بازی خیلی بالا میره جدیدآ، چطوری میتونم با کومودو همه فعالیت های اینترنتی برنامه ها را قطع کنم و فقط برای یک بازی باز باشه اینترنت(اینجوری فکر کنم پینگم خیلی بهتر بشه)
بهتره از net manager استفاده کنینقل قول:
که باسه این کار ساخته شده
البته دستی تو ویندوز هم میتونی انجام بدی
دوستان غیر از کومودو فایروال دیگه ای هست که رایگان باشه و سبکتر از این باشه؟
سلام حس عجیبیه بعد ار سالها دوباره پیام دادم اینجا.ولی خیلی خلوت شده
دستی تو وینذوز چطور؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
Control + Alt + Delete
میری تو task manager
برنامه هایی که خیلی اینترنت استفاده میکنن اونجا هست
اونا رو میبندی
یاد این تاپیک بخیر
نقل قول:
درود :
Private firewall - Ashampoo FireWall - ZoneAlarm Free Firewall - Outpost Firewall