باز كه فغان ميكني گفتم كه من ميخوام!نقل قول:
Printable View
باز كه فغان ميكني گفتم كه من ميخوام!نقل قول:
مشکل از تی وی نیست مشکل خانم شما به احتمال خیلی زیاد این هست که توقع دارد تی وی هر سورسی را به خوبی و براقی دموهای پشت ویترینی نمایش دهد شما هر تی وی دیگه ای بخرید تا زمانیکه منبع تصویر را اصلاح نکنید مشکل خانم شما سر جایش باقی میماند اگر منبع شما تصاویر sd مثل ما*هو*ار ه و یا برنامه های شبکه های داخلی است این تصاویر بر روی اکثر hdtv ها کم رمق هستند باید یک سورس درخور این تی وی مثل فیلمهای hd با کیفیت را تست کنید.نقل قول:
دوست عزیز یکی از همشهریاتون صفحه ی قبل قیمت st30 و vt30 نمیاندگی های اصفهان رو گذاستن اگر شما قیمت دارید میشه بزارید اگر شماره تلفنی هم دارید ممنون میشم بدید . تشکر. بنظر قیما های اصفهان خیلی خوب مباد .نقل قول:
در مورد بلوری پلیر سونی و پاناسونیک و پایونیر مدل های خوب دارن فقط باید دقت کنید 3D ساپورت کنه / region-free باشه(دیسک های اوریجینال هر منطقه رو بتونه بخونه) / و اینکه بتونه mkv های حجم بالا با زیر نویس فارسی رو درست پخش کنه (همین آخری رو تو کمتر دستگاهی گیر میارید) من خودم از مدل های جدید موجود تو بازار خبر ندارم و نمی تونم مدل خاصی رو به شما معرفی کنم .نقل قول:
در مورد فیلم 3D هم که تو پست قبلیم لیست گذاشتم براتون.
در مورد خانوادگی بودن فیلم ها هر کسی یک عقیده ای داره و شاید چیزی که از نظر من خانوادگی باشه از نظر شما نباشه اگه زبان انگلیسیتون خوبه بهترین راه اینه که قبل از خرید هر فیلم برید به IMDb.com اسم فیلمو سرج کنید و در صفحه فیلم به Motion Picture Rating توجه کنید اینکه هر rating معنیش چیه رو در در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید برای توضیح کاملتر از دقیقا نوع صحنه هایی که برای بچه ها می تونه نامناسب باشه در صفحه فیلم در سایت IMDb جلوی Parents Guide روی View content advisory کلیک کنید .
والا برادرم هر هفته قیمت میگیره 50v30 v رو اخیرا 3990000 تومن قیمت گرفت بدون کارت هدیه.نقل قول:
مایندگی پانا میگه برش میدارم یه درصدی توافقی کم می کنم بجاش باید led پانا بگیری
به نظرتون خوبه ؟
چند درصد کم کنه خوبه؟
بهترین مدل led پانا چیه؟ 42
دوستان لطفا کمک کنید
والا مشکل به نظر من چیز دیگه ایست
بعضی موقع خانوما میبینن شوهرشون به یه چیزی خیلی علاقه داره
لجبازی میکنن و بهونه میگیرن ببینن واسه شوهرشون اون چیز بیشتر ارزش داره یا خودشون
فکر کنم مشکل شما هم همینه
یعنی خانوم شما دیده به این تی وی علاقه دارید میخواد ببینه چقدر واسش ارزش قائلید.
(این تاپیک هم شد مشاوره خانواده.)
منظور ایشوننقل قول:
2680
2620
3995
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
منطقیه...............نقل قول:
----- دیگه ای امتحان کن شاید ازون باشه...........نقل قول:
با کابل hd میبینی؟؟؟؟؟؟؟
درود
مشکل از ----- نیست duo
تصویر sd , hd هم تا دلتون بخئاد واسش گذاشتم.به هر حال خسته شدم.مثلا اخر هفته امتحان فوق دارم نشستم پای نت ببینم چکار باید بکنم
به هر حال ممنون میشم یه راهنمایی کنید واسه سوالات بالا
خانمها رو چه به تکنولوزی حیف این مدت که نشستم تحقیق کردم
دلم میسوزه واسه انتخابم که واقعا معرکه بود
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
نمایندگی پانا میگه برش میدارم یه درصدی توافقی کم می کنم بجاش باید led پانا بگیری
به نظرتون خوبه ؟
چند درصد کم کنه خوبه؟
بهترین مدل led پانا چیه؟ 42
دوستان لطفا کمک کنید
پانا ال ای دی های قابل تاملی نداره . سعی کنید پول بگیرید .نقل قول:
چند میفروشی بچه ها اینجا مثه خودم دنبال این تی وی میگردیم شما پقیمتت رو بگو
ye habe ghand کم کم داری مشکوک میزنی؟نکنه جریان چیز دیگست؟
تو سایتهای معتبر (cnet-avforums)از led pana مدلهای d25 , e30 تعریف شده.نظرتون چیه؟
من میتونم حداکثر با 10 درصد زیر قیمت بدم.باز هم تاکید میکنم هنوز از عینکاش استفاده نکردم اصلن شارژش نکردم.بر چسب و متعلقاتش جدا نکردم.با امروز میشه 4 روز که خریدم خیال جمع باشه
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
چرا مشکوک می زنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
dfbdp شما ظاهرا اهوازی هستید من چون مهندس شرکت نفت هستم در امیدیه هم کار می کنم هم زندگی.
البته روز 5 شنبه از نمایندگی پانا در اهواز(رویال)خریدم 2580000که نهایت با تخفیف 2520 بهم داد.فاکتور هم موجوده .می تونید برید سوال کنید.لطفا دیگران متهم نکنید
دوستانی که در این 2 سال یکی از مدلهای v10.v20.vt20,st30,vt30 پاناسونیک را خریدن میدونن که مشکل برایتنس و کنتراست تو این مدلها نیست مشکل دوستانی که میان بحثهای الکی راه میندازن از جای دیگست. به جای حل مشکل تقصیرو به tv ربط میدن. مثلا میگن نور پنجره میوفته رو پنل و تصویر ماته, 4 میلیون هزینه کردن ولی حاضر نیستن چند هزار تومان خرج یه پرده تیره بکنن یا مکان tv رو عوض کنن یا میان روبروی tv لامپ در حد تالار روشن میکنن و رو صفحه رفلکس میندازه میگن تصویر ماته این چیه خریدیم! و عده ای هم حالا با دلیل یا بی دلیل دنبال ایراد میگردن؟ میزان برایتنس vt30 طبق بررسی با فوتومتر با کنتراست36 و برایتنس2+ عدد 89 کاندلا بوده و در حالت دینامیک چند برابر بیشتر هم خواهد بود. ای کاش این عزیزان قبل از vt30 یک lcd led داشتن تا به جواهری که دارن پی میبردن.
دوستانی که در این 2 سال یکی از مدلهای v10.v20.vt20,st30,vt30 پاناسونیک را خریدن میدونن که مشکل برایتنس و کنتراست تو این مدلها نیست مشکل دوستانی که میان بحثهای الکی راه میندازن از جای دیگست. به جای حل مشکل تقصیرو به tv ربط میدن. مثلا میگن نور پنجره میوفته رو پنل و تصویر ماته, 4 میلیون هزینه کردن ولی حاضر نیستن چند هزار تومان خرج یه پرده تیره بکنن یا مکان tv رو عوض کنن یا میان روبروی tv لامپ در حد تالار روشن میکنن و رو صفحه رفلکس میندازه میگن تصویر ماته این چیه خریدیم! و عده ای هم حالا با دلیل یا بی دلیل دنبال ایراد میگردن؟ میزان برایتنس vt30 طبق بررسی با فوتومتر با کنتراست36 و برایتنس2+ عدد 89 کاندلا بوده و در حالت دینامیک چند برابر بیشتر هم خواهد بود. ای کاش این عزیزان قبل از vt30 یک lcd led داشتن تا به جواهری که دارن پی میبردن.
آقا من شرمندم قیمت هارو اصلا ح کردم.نقل قول:
این تلویزیون خوابو ازمن گرفته ساعت 2شب بود ومن هم خواب آلود.
توی این تاپیک چه چیزا که ندیدیم بحث دلارو سیاسی اقتصادی اجتماعی کم بود به قول اون دستمون مشاوره خانواده هم اضافه شده الانم که تبدیل به بازاچه شد!!
یه پست دیگه خاج از قوانین ببینم مخصوصا اون دوستایی که اینجارو با سالن بورس اشتباه گرفتن دسترسی اون کاربرو به سایت قطع میکنم آقایون یا خانومهایی هم که دو سه تا دو سه تا آی دی درست کردن با خودشون وارد بحث میشن حواسشون باشه.
حالت thx بنظرم جالب نيست رنگش به زردي ميزنه واسه شما هم همينطوره روي كانالهاي hd هم امتحان كردم نمي دونم واسه چه فيلمي خوبه كه ميگن بهترين حالت براي فيلم تو سايت ها نوشتن اگر تست كرديد نظرتونو لطف مي كنيد
برای فیلمهای بلو ری اوریجینال مخصوصا فیلمهایی که گواهی THX دارن این حالت نزدیک ترین دقت رنگ و جزئیات رو به فیلم ضبط شده با دوربین داره برای همین به نوعی نزدیکترین تصویر به اون استانداردی هست که سازنده برای پخش فیلم در نظر گرفته.نقل قول:
بنده از شما عذر میخوام . خوب تایپک رو به امون خدا ول میکنید ما هم که از خدا خواسته . البته از ناشی گری ما هم نباید گذشت . به هر حال عذر خواهینقل قول:
امروز رفتم جمهوری
st30 50 2600000
vt30 50 3800000
کیفیت تصویر هردو کنار هم مقایسه کردم به نظرم vt30 کمی بهتر و شارپ تر بود و رنگ مشکی رو بهتر نشون میداد
اما اون 1200 هزار تومن برای کسی که همون 2600000 رو هم با دردسر جور کرده پول زیادی هست و با خریدن st30
چیز زیادی رو از دست نمیده
اما برای کسی که در هزینه مشکلی نداره موضوع برعکس هست و اون 1200000 تومن ارزش هزینه بیشتر رو داره
در کل اگر تصمیم به خرید پلاسما بگیرم با بودجه خودم ترجیح میدم که 50 st30 رو بگیرم تا vt30 42
اما این حساسیت زیاد به نظر من برای ما بی مورد است چرا؟
چون در هنگام خرید مهمترین گزینه بودجه هست بعد باقی مسائل
اما باز بین 46 ex720 با 50 st30 موندم؟؟؟
من متاسفم
قصد بی احترامی به قوانین سایت نداشتم فقظ چون فشار زیادی وجود داشت خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
به هر صورت عذر خواهی می کنم از تمامی دوستان
ولی باور کنید هیچ مساله ای جز مشکلات مطرح شده وجود نداشت.
در پایان ممنون میشم دوستان بزرگواری کنند بین دو مدل led pana d25 ,e30 یکی را که بهتر باشه به من معرفی کنند واسه عوض کردن چون تا فردا بیشتر فرصت ندارم
سلام عزیزان
من میخوام یه LED 3D 42بخرم یک پیشنهاد خوب میخوام
پیشنهاد میکنم بری تایپک ledنقل قول:
شما بهتره خانومتو راضی کنیچون خیلی مزیت ها رو از دست میدی ولی اگه میخوای بگیری e30 بهترهنقل قول:
50st30 بگیر حالشو ببر...............نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
تفاوت منو و تنظیمات دستی دو مدل st30و vt30 در چه چیزهایی هست؟
vt30 تنظیمات پیشرفته و حالت thx داره که st30 نداره.................نقل قول:
با سلام:
لطفا" بفرماييد بهترين تلويزيون 46 اينچ پلاسمای پاناسونيک کدام است؟
با تشکر
پاناسونیک پلاسما 46 نداره و باید بین 42 و 50 یکی رو انتخاب کنید .نقل قول:
تلویزیون پلاسما 46 اینچ U30نقل قول:
600 هرتز
FULL HD
2 ورودی USB
Wi-Fi Ready
3 پورت HDMI
قیمت 1650
تفاوت كيفيت تصوير VT20 با ST30 و VT30 در چه حد و در چه مواردي هستش؟
پارسال يك دستگاه" 50 VT20 براي خانه پدري خريدم و از كيفيتش راضي هستيم و امسال براي خودم قصد خريد يكي از موارد VT30 يا ST30 رو دارم.
توي مغازه ها هم Vt20 رو با مدلهاي امسال يكجا نديده ام تا بتونم مقايسه اي انجام بدم.
دوستان اگه راهنمايي بفرمايند سپاسگذار خواهم بود.
سلا م . آقا عینک های st30 و vt30 با هم فرق میکنن . از vt30 خوب که اکتیو شاتر هست و شارژی
از st30 چجوری هست ؟ اونم اکتیو هست و عینکاش شارژی هست
تفاوت 3d دو دستگاه در چه حدیه ؟ 10% .. تفادت 2D چقدر هست ؟
می خوام بهش HTPC وصل کنم . اگر st30 تنظیمات حرفه ای نداره خوب به جاش تنظمیات رو از روی HTPc انجام میدم به نظرم اینجوری بهتر باشه هم دو بعدی و هم سه بعدیش رو میشه با HTPC و کارت گرافیک جیفورس با کودا کور خوب . ممنون میمش کسی اطلاعی داره یه راهنمایی بکنه
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید . میخوام یه پلاسمای 42 اینچ مدلTX_P42S30 بگیرم ؛ میخواستم ببینم کسی راجع به این مدل تجربه ای داره و اینکه از لحاظ کیفیت چقدر با مدل V20 فرق میکنه . چون در سایتHD TV Review بهش نمره بالا دادند و در ضمن مصرف برق پائینی داره ؛ البته چیزی که در صفحه جزئیات این تلویزیون نوشته بود مصرفی در حدود 124 وات داره و اینکه در خود سایت پاناسونیک در قسمت جزئیات نوشته که این تلویزیون 2 بعدی است و فول اچ دی ؛ اما 900 لاین ، حالا میخوام بدونم این 900 لاین در کیفیتش تاثیر میذاره ، چونکه تمام فول اچ دی ها 1080 لاین هستند . با تشکر
s30 یا st30؟ من تو فروشگاههای پاناسونیک s30 ندیم!!!نقل قول:
قیمت 50 st30 توی یک مغازه 3 میلیون بود آیا قیمت همینه یا گرون میگه ؟
با تشکر از اينکه راهنمايی کرديد. يک سوال ديگه اينکه بين 46اینچ sony ex 520 و 46 اینچ U30 کدام را انتخاب کنم؟نقل قول:
خواهش میکنم.......نقل قول:
سوال سختی پرسیدی دوست من.........
سوالتو اینجامطرح کنی بهتر جواب میگیری..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
گرون میگه.............نقل قول:
قیمتش 2500.............
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
درودبرشمانقل قول:
عینک هاشون یکیه.........
2بعدی نزدیک بهم..........
3بعدی vt30 بهتره......... اونقدر بهتره که تو همه سایت ها اول vt30 رو نوشتن بعد st30..........
درمورد گزینه آخر اطلاعاتی ندارم...........
تشکر . مگه پنلاشون یکی نیست . 3بعدش خوب از یه دستگاه دیگه پخش میشه یعنی تی وی فقط وظیفه نمایش دادن رو داره . اگر تو نمایش دادن مثلا کم و کاستی هست که نمیدونم وگرنه سورس که قراره از بیرون بیاد اگر داخل خبری هست که احتمالا هست .. حالا این 3بعدش بهتر تقریبا میشه به درصد بیان کرد . منظور همون عمقش هست دیگه ؟نقل قول:
تشکر از پاسخ