از سایت رسمی مودمنقل قول:
دوستان اولین سری که asdl مخابرات برای مازندران اومد سرعت روی چند بود؟
Printable View
از سایت رسمی مودمنقل قول:
دوستان اولین سری که asdl مخابرات برای مازندران اومد سرعت روی چند بود؟
از سایت سازنده همون مودمنقل قول:
برای من که یعنی تو مرکزمون اومد روی 400بود.ولی الان چون مشترک زیاد داره یکنم همراه با نوسان وسرعتم یکم اومده پایین.نقل قول:
كسي امروز دانلود كرده ببينه سرعت چطوريه؟من 256 طرح قديم "سرعت دانلودم از 150تا 160 بيشتر نميره. شما چطور؟
روی 4 مگ بسته شده بود که می شد 480نقل قول:
ولی شرکت خصوصی مثلا 128 رو روی 2مگ میبندن 512 رو روی 4 مگ اگه مشترک هم زیاد بشه فکر نکم سرعت زیاد پایین بیاد. دوستمون maskot حرف خوبی زدنقل قول:
خصوصی ها تفکیک دارن به این دلیل هست.ولی مخابرات تفکیک نداره.
سلام مجدد
maskot جان من روشی که شما گفتی رو انجام دادم اما این ارور رو میده بعد از اون زمان که تنظیم کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟:(
ادیت : فک کنم حل شد o رو i نوشته بودم در Close
خب بلاخره ساعت شبانه که قبلا هم رایگان بوده امکان داره مثل قبل باشه سرعتش!!!نقل قول:
یعنی سرعا 1 تا 6 هم اومده پایین و محدود شده؟
دوست عزیز مطمئن شید که اون فایل .bat رو به درستی ساختید اشکال ازن قسمت هست و اسم کانکشنتون رو در اون کدها به درستی وارد کنیدنقل قول:
دوست عزیز اون ساعات شبانه برای سرویس های حجمی بود که محدودیت حجم استفاده در روز رو داشتن وقتی شما سرویس نا محدود می گیرید در کل روز می تونین استفاده کنید و چیزی به نام ساعت رایگان شبانه دیگه معنی نداره تازه در ساعت رایگان شبانه به دلیل ترافیک بالای شبکه روی سرعت نا محدود ها هم تاثیر میزاره و سرعت پایین تر میادنقل قول:
آخه گفتم قبلا رایگان بوده شاید سرعتش فرق کنهنقل قول:
پس اونم محدود شده؟
من صبح سرویسم تموم شد 128 نامحدود گرفتم
تا دیشب که 512 طرح قدیم داشتم سرعت دانلود فیکس روی 357 بود
اما انگار دوستان میگم سرعت سرویسهای حجمی هم اومده پایین
درسته؟
یادش بخیر نه!چه حالی کردیم به خدا!:n06:
من یک ماه 200گیگ دانلود کردم!!!!!!!:n05:
بازهم میگم ایکاش زندگی دکمه برگشت داشت!:n28:
آی گفتی///////////نقل قول:
یادش بخیر
امروز كسي دانلود نكرده ؟سرعت دانلود چنده؟
یه آمار از سرویس های حجمی جدید بدیـــــــد!!!
کسی نگرفته ؟؟ دانلود شبانش حذف شده ؟؟ سرعتاش چطوره؟؟
ینی 4ماه پیش همچین سرعتی میدادن؟؟ :n04:نقل قول:
عجب مملکتیه میان سرویس خوب میدن مشتری که گرفتن وضع میشه مثه الان!! راه به راه هم میگن از قیمت کم میکنم تا به نفع مشتری بشه قیمتا که شده چندین برابر !! سرعت هم که چند برابر کم شده!! لعنت بهشون :n15:
بیش باد اینا خودشون هم به خودشون لعنت میفرستننقل قول:
دوستان سرعت 256 با 512 نامحدود کدومشون بهتره ؟
هر کدومشون روی چه سرعتی بسته شدن و بین چند نفر اشتراک داده شده ؟
دمت گرم بابت این برنامه ای که نوشتی :n16:, ولی منی که هیچی از کامپیوتر سرم نمیشه واقعا گیج شدم!:n13: اون فایل پی دی اف هم بهم کمکی نکرد !:n28: درواقع کار این برنامه چیه؟؟نقل قول:
اگه ممکنه یکم راجع به این بخش ها توضیح بده تا فرقشونو بفهمم Teredo Tunneling Pseudo-Interface و Loopback Pseudo-Interface 1 و Local Area Connection ؟؟؟!!!!
منظور از این یوزر و پسوورد هم همون شماره تلفن و رمزیه که مخابرات بهمون داده؟!:n27:
ممنون میشم یکم توضیح بدی :n06::n16:
اقا این output power چی هست قبلا مقدارش صفر بود از دیشب شده 1.4 Db و نتم یه خورده بد شده با سرور داخلی لتنسی رفته بالا مشکل از کجاست؟
من احتمال میدم این کاهش سرعت سرویس های حجمی برای اجرای طرح جدید کمپین هست:n13:
من طرح قدیم 128 و 4 گیگ دارم و سرعتم 350kb/s هست
اما ظاهرا دوستانی که طرح 128 و 4گیگ جدید دارن سرعتشون 50kb/s هست
با سلام به همه
دوستان یه سوال:
بذارین یه لحظه اصل کیفیت رو فاکتور بگیریم
و فقط رو قیمت تمرکز کنیم
آیا تو استان مازندران، هیچ شرکت دیگه ای (چه خصوصی و چه دولتی، ) اینترنت نامحدود( یا حتی محدود ) با این قیمت هایی که مخابرات میده، داره؟
آیا از قیمت های مخابرات رقابتی تر هم وجود داره؟
اگه وجود داره، بگین کدوم شرکت که ارزون تر داره؟
و سوال دوم:
حالا بذارین به اصل کیفیت برگردیم
آیا به نظر شما برای ۵۱۲ نامحدود، سرعت ۱۸۰ کمه؟
درسته که مخابرات نسبت به قبلش، واقعا بدتر شده، اما هنوز هم از نظر سرعت و کیفیت و علی الخصوص قیمت از بقیه شرکت ها بهتره
اگه دوستان نظر دیگه ای دارن و شرکت دیگه ای مد نظرشون هست، حتما معرفی کنن تا ما هم از مخابرات کوچ کنیم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
چیز خواصی نیست
شما وصل میشین به اینترنت
بعدش میرید تو User Option رو رفرش کلیک میکنید و کانکشن خودتونو انتخاب میکنین . بعد از انتخاب کانکشن یوزر و پسورد خودتونو وارد میکنین و save میکنید. (درسته یوزر پسورد adsl)دیگه نیاز نیست این قسمت رو برای اجراهای بعدی برنامه دست بزنید. یک بار برای همیشه . جزء اینکه یوزر پسورد خودتونو از سایت مخابرات عوض کنید
بعدش فسمت پایین user Optin یه تایمی به ثانیه بهش میدی که تو اون زمان برات برات قطع و وصل کنه . مثلا برای من 1300 ثانیه هست . ولی بصورت پیش فرض رو 1800 هست یعنی نیم ساعت . دیگه برنامه از این ساه تر نمیشد . کمی باهاش کار کنید متوجه میشین
مخابرات پشتیبانی نداره-قیمت های محدود که مثل خصوصی شده-قطعی داره-سرعت نوسان داره.البته من محدود رو میگم که سرعتش بالاست.برای همین من از مخابرات رفتمنقل قول:
مخابرات قبلا خوب بود ولی الن چون من 2 هفته هست که نت مخابرات نداشتم نمیدونم که اوضاش چطوره شده ولی در کل خدابیامورزتش:n09:نت خوبی بود روحش غریغ رحمت:n16:
البته اگه بدترش نکنن:n28:
باز میخوان جشنواره بزارن مشترک ها رو بدبختر کنن
خوب دوست عزیزنقل قول:
پیشنهاد شما چیه؟
کدوم شرکت؟
هی مخابرات سرعت قدیم کجایی که مشترکات منتظرتن.
اگه قیمت همون بشه سرعت و مشترک ها مثل قبل بشه دوباره میام.
پشتیبانی مخابرات فقط بازرسی
کدوم شرکت تو مرکزتون سرویس میده؟نقل قول:
خوب همتون شکایت بزنین در مورد سرعت پایین شا خوبش کنن
آقا شما مگه از مخابرات نرفتی؟نقل قول:
بیخیال شو دیگه، تاپیک رو داری نابود میکنی.
شاتل، پارس آنلاین، آسیاتکنقل قول:
اینایی که من تبلیغشون رو تو خیابان دیدم
البته بگم، من دنبال دانلود شبانه هم هستما
از اونجایی که شاتل و پارس بعد از یه مقدار مورده نظر، کاربر رو بلک لیست می کنن، فکر نکنم به کارم بیان
سلامنقل قول:
کسی نبود جواب بده؟....
به شما چه ربطی داره دوست دارم میام چون از اول بودم الانم میام.هیچ کس جلوی منو نمیتونه بگیره.تمام این کاربر این تاپیک همه دوستای من هستن دو ست دارم بیام بهشون سر بزنم.نقل قول:
خوب فقط آسیاتک و مخابرات رو دارینقل قول:
آسیاتک تو روز خط رو 4مگ میبنده ولی شبانه واقعی میشه.
مخابرات هم روزانه مثل مخابرات ولی شبانه الان رو خبر ندارم برای من 100 بود حالا مرکز شما رو نمیدونم.
دوست عزیزنقل قول:
مخابرات پشتیبانیش خوبه
قیمت محدود نصف شرکت های خصوصیه
حدود 2 ماه هست که اصلا قطعی نداره
سرعت روز ها فیکس 350 هست و شب هام من 2.5 گیگ دانلود دارم
عمرا آسیاتک همچین سرویسی رو با این قیمت بده
تازه 1کاربر ISP مشکل داشته باشه دلیل نمیشه که کل ISP رو ببری زیر سوال
مثلا من شاتل داشتم ، کیفیتش خیلی خوب اما الان یکی از آشنا ها داره دلیل بر بد بودن شاتل نیست
تازه شاتل داره 256 نامحدود رو میده 43 هزار تومن با سرعت 32 اما مخابرات میده 16 تومن با سرعت 100
حالا خودتون قضاوت کنید!!!!
دوست عزیزنقل قول:
شرکت ضحی کیش هم با همکاری مخابرات سرویس میده
قیمت هاش هم به قیمت ها مخابرات نزدیکه اما از کیفیتش خبر ندارم !
برو توی سایتش توضیحات ، مناطق تحت پوشش ، و تعرفه ها رو زده
کجا مخابرات پشتیبانیش خوبه ؟...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منتظرم این یه ماهی سر شه دیگه نت بیخیال شم بهتره 1 هفته ما نتمون ثبات نداره .......
از هرکسی که سوال کنی بهت میگه که پشتیبانی نداره.آسیاتک شبانه 1 تا8صبح رایگان سرعت ثابت 70.من با مخابرات 20 دانلود میکردمنقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزيز، درسته مخابرات پشتيبانيش در حدّه صفره، شايدم کمتر
ولي الان سرويساي نامحدودش واقعاً عاليه، قبلاً من 512 محدود داشتم، الان با 5 تومن بيشتر، يعني 25 هزارتومن، 512 نامحدود دارم با سرعت دانلود 190-200 ، اصلاً فرض کنيم سرعت بالاش موقّت باشه، حتّي اگه سرعتها واقعي هم بشن، بازم هيچ شرکتي وجود نداره که سرويس 512 رو با قيمت 25 تومن در ماه ارائه بده
اينو بگم که عجله کردي و زود از مخابرات رفتي:n16:
ولی خوب مخابرات رو من لج داشت.زیاد ضرر نکردمنقل قول: