سلام.نقل قول:
مید خوب: AKG K375 و Sony XBA-10...
متاسفانه در مورد موجودی و قیمت اطلاع ندارم.
موفق باشید.
Printable View
سلام.نقل قول:
مید خوب: AKG K375 و Sony XBA-10...
متاسفانه در مورد موجودی و قیمت اطلاع ندارم.
موفق باشید.
با درود خدمت اساتیدنقل قول:
هیچ کدام از مدلهایی ک فرمودید موجود نیست:n27:
من خودم دو ماه هست دنبال هر هدفون خوبی ک میرم یا میگن دیگه تولید نمیشه یا قیمتش سر ب فلک میزنه اونم معلوم نیست اصل باشه یا نه:n03:
درود
می خواستم بدونم کیفیت هدفون پایونیر Pioneer SE-M390 چطوریه؟ تشکر
ببینید ال جینقل قول:Quadbeat HSS-F420 توی ایران هست؟ شاید به عنوان لوازم جانبی اسمارت فون های گرون ال جی وارد ایران شده باشه. بقیه گزینه های توی ایران، تا اونجا که من می دونم، یا صدای V شکل دارن یا بیس زیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توصیۀ کلی:
مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.
LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.
Jays T Jays One
نظرتون راجعبش چیه؟؟:n27:
نقل قول:
آقا کلا تو سری t-jays چیزی هست واسه کسی که جزئیات بالا و مید خوب میخواد؟یه چیزی که بهتر از xba-10 باشه به نظر شما؟
من فکر کنم بهتر یک گزینه دیگه به لیستتون اضافه کنید. Fidue A63نقل قول:
هدفونی متمرکز بر میدرنج. تریبل نرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان نظرشون رو دربارش گفتن:نقل قول:
xba-10 کل تهران رو زیر پا گذاشتم نیست !!!نقل قول:
یکی از دوستان اینو معرفی کرده
Creative CB8100 Wireless Headphones:n11:
چرا بابا,خود ایران رهجو اینترنتی گذاشته 150 تومن.خواستم از دوستان بپرسیم حالا یه بار داریم هدفون میگیریم اگه t-jays بهتر بود اونو بگیرم.نقل قول:
سلام ، متاسفانه دیگه xba 10 هیج جا پیدا نمیشه ، ولی این سایت هدفون های معروفی واسه فروش داره که موجود هم هست ، بد نیست یه نگاهی بندازید مدل k375 هم موجوده:نقل قول:
[HTML]
http://nutra.ir/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%81%D9%88%D9%86
[/HTML]
مطمعنا t-jays بهترهنقل قول:
اینترنتی ک همه جا هست
نمایندگیش زنگ زدم رفتم گفتن سال دیگه:n28:
اگه جایی رو میشناسی ک دارن معرفی کن دادا
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی نظرم بیشتر روی سونی و تی جیز هست :n01:
اکثر مدلهای t-jays رو اون سایت موجود داره ، ولی خب قیمتشون هم حداقل 300 هست . . . هدفون های akg هم بد نیستنا . . .نقل قول:
سلام دوستان
چند مدل از هدفونهای jbl و Harman kardon رو شرکت اواسان وارد کردن گفتم فعلا مدل ها و قیمتها رو اینجا بزارم تا بعدا اگه فرصتی شد و امکان تستشون فراهم شد رویو هایی هم ازشون قرار بدیم.
Harman kardon :
HK-AE:450000
HK-NI:290000
HK-CL:690000
JBL
J22:165000
J33i:280000
j55:325000
AKG
k315:69000
k321:90000
k375:245000
k511: 119000
k518dj:199000
k518 dj dt:199000
k619 dj:319000
Akg نسبتا قیمتش نزدیک Jays هستنقل قول:
ولی از نظر کیفیت فکر نکنم قابل قیاس باشن:n13:
چشم میپرسم اگه پیدا کردم میگم خدمتت.نقل قول:
پس میگی t-jays تو مید و جزئیات از سونی بهتره؟جدا؟ akg چطور؟
بین akg و t-jays به نظرت کدوم بهتره؟
ممنون دوست گلم:n16:نقل قول:
اگر بیشتر ترنس گوش میدی وبیس دوست داری akg
اگر هم بیشت pop و voc گوش میدی t-jays
البت قیمت هم برات مشکلی نداره همون t-jaysانتخاب بهتری هست هم از نظر کیفیت ساخت و بقیه موارد
سلام خدمت اساتید محترم
دنبال یه هندزفری (ایرفون) با بهترین کیفیت صدا و بلندی برای گوش دادن به موسیقی راک و متال هستم. بودجه م تا دویست تومن ایناس.
اوقات زیادی با موبایل به موسیقی گوش میدم سر همین به صرافت خرید یه هندزفری خوب افتادم. گوشیمم آیفون فور اس هستش.
پیشنهادتون چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن نظرتون راجع به این چیه؟
دوستان هدفون تا 250 تومن چی پیشنهاد میدین ؟ sony xb-500 چطوره ؟
دیجی کالا تمام قطعاتش اصلیه.البته اونی ک شما تو خیابون میگیری معلوم نیس دره چنده اما میتونی تست کنی.دیجی کالا هم بیتس درجه یکو میده اما چینیه.البته نمیدونم ک بیتس تو چین نمایندگی داره یا نه.در کل میتونی روش حساب کنی اما اگه من بودم دنبال ی چیزی میرفتم ک نمایندگیش تو خود کشور باشه.دقدغه و ... هم دیگه از بین میرفتنقل قول:
سلامنقل قول:
هدفون خوبیه البته اگر طرفدار بیس قوی باشید.
ولی نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره
سال نو رو به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشند.
فقط بیس داره همین:n03:
دوست عزیز میتونی از برندهای معتبر استفاده کنی البت اگه دوست داری وحوصله گشتن داری :n01:
AKG خوبه
t-jays عالیه
Sony خوبه
با سلام
ببخشید میخوام یه هدفون بخرم حداکثر هم تا 120 تومن، بین این دو مورد شک دارم، ینی اطلاعات کافی ندارم، میخام بدونم کدومش بهتره؟
و یه سوال داشتم میخام بدونم چرا هدفون فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرونتر از هدفون هایی ک لینکشو گذاشتم هست؟ آخه من خودم یه هدفون تو گوشی نوکیا دارم، کیفیتش عالیه، دیگه نمیخام تو گوشی بخرم، رودور گوشی میخام
با تشکر
بین اینا سونی خرید کم ریسک تریه..... به ZX300 یا ZX310 سونی هم فکر کن....نقل قول:
دلیل بالاتر بودن قیمت در خیلی از موارد از طراحی و کیفیت ساخت تا نوع درایور و لوازم جانبی و.... میتونه باشه. احتمالا تصور شما اینه که چون این هدفون داخل گوشیه پس باید قیمت پایین تری نسبت به فول سایز داشته باشه که اینجوری نیست!
مثلا" AKG K3003 قیمتش ناقابل 1250 دلاره:n02:
پ.ن : در ضمن از روی مشخصات هدفون مثل امپدانس و حساسیت و... نمیشه در مورد کیفیت صدای هدفون قضاوت کرد.
دوستان با تبريك سال نو
يه هدفوني ميخوام تا حدود ١٥٠ تومان ، با ايفون 5sو mp3 player sony سازگار باشه
سبك اصلي موسيقي هم كه گوش ميدم راك و متال هست و بعضا سنتي يا پاپ
در ضمن وضوح و تفكيك صداي بالا ميخوام
باس زياد هم دوست ندارم ، تو گوش راحت باشه و ايزوليشن خوبي داشته باشه
با تشكر
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
مقاومت هدفون فیلیپسی که گذاشتم 32 هست در حالی که سونی 24 هست، حساسیتش 107 هست در حالی که سونی 98 هست، فیلیپس 40 میلیمتری هست در حالی که سونی 30 میلیمتری هست، فرکانس پاسخدهی فیلیپس از 18 تا 20000 هست ولی سونی 5-22000، با این اوصاف فکر کنم بخاطر امپدانس و فرکانس پاسخدهی هدفون سونی بهتر باشه؟ چون من بیشتر برای mp3 پلیرم که سونی هست میخام، فکر کنم مقامت 24 تا 32 فرقش قابل توجه باشه اما مثلا حساسیت 98 یا 107 زیاد تفاوتی نداشته باشن، درسته؟
به نظر هدفون zx310 یکم قدیمی تر از xb200 میاد!؟! اخه این هدفون xb200 اکنولوژی vibe داره که نمیدونم ینی چی اما اون یکی نداره :n02: و البته فرکانس پاسخدهی xb200 از 5-22000 هست ولی zx310 از 10 تا 24000 هسا! حالا کدومش بهتره؟
حالا اونا یه طرف این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه طرف دیگه، هم آمپدانسش پایینه، هم آداپتور داره و هم اینکه 40 میلیمتریه و حساسیت بالاتری داره ولی فرکانس پاسخدهیش بین 21 تا 18000 هست، این ینی چی؟!
ببخشید زیاد سوال میکنم، مثل بچه ای میمونم که تازه دارم یچیزایی رو یاد میگیرم، البته تاپبک های دیگه رو خوندما اما نمیتونم بفهمم کدوم فاکتور تاثیر گذار تر هست!
ممنون
خواهش میکنم....نقل قول:
فقط یه چیز: این پاسخ فرکانسی و اینجور چیزا رو فراموش کنید. کیفیت صدای هدفون فقط و فقط با تست مشخص میشه! الان هدفونی داریم مثل همین xb200 که پاسخ فرکانسی اش به 22000KHz میرسد از طرفی هدفونی داریم مثل Shure SE535 که پاسخ فرکانسی اش حداکثرش 19KHz اما قیمتش باز هم ناقابل 425 دلار!!! و با هدفونهایی که در موردشان بحث میکنیم قابل مقایسه نیست.....
در ضمن ZX 310 و ZX300 هدفونهایی هستن که کاربران زیادی ازشون راضی بودن و نسبت به قیمتشون صدای خوبی ارائه میدن.
در ضمن قیمت ZX 310 از XB 200 بالاتره.... هر چند قیمت ملاک صحیحی برای مقایسه نیست اما بین این دو هدفون ارزان قیمت و از یک برند میتواند تا حدودی کمک کنه.....
البته انتظار تفاوت چشمگیر بین این دو هدفون نداشته باشید چون اکثر هدفونهای یک رده قیمتی به خصوص از یک برند و یک استایل صدایی تقریبا" مشابه دارن. این هم بدونین XB200 از سری Extra Bass سونی هست که به معنی بیس قوی هست که مشخصه این سری به حساب میاد (در XB500 و XB1000 کاملا" مشهوده)
سنهایزر هم برند خیلی مطرحیه اما بیشتر در هدفونهای گرون قیمتش!:n10: در مورد این برند چیزی که گفته میشه صدای سرد و بیس نه چندان قوی در سری HD هست..... بین این مدلها سنهایزر از نظر راحتی از همه مدلها بهتره اما قابلیت پرتابل کمتری هم داره و ممکنه به خاطر سایزش و کابل 3 متری دست و پا گیر بشه.
سلام. سال نو شما هم مبارک باشه.نقل قول:
همین که میگین بیس زیاد دوست ندارین و محدوده ی قیمت هم 150 خود به خود میریم به سمت Sony XBA-10 با گارانتی ایران رهجو.
هدفونی که صدای نسبتا" متعادلی داره. بیسش کمی از فلت بالاتره اما قوی نیست....
موفق باشید.
باز هم به شدت تشکر میکنم از راهنماییتون:n12:نقل قول:
پس همون سونی zx310 یا xb200 رو می خرم، حالا ببینم چی میشه
فکر کنم تو این رنج قیمت بهترین انتخاب خواهند بود، آخه زیاد دیدم از انرژی سیستم dj-700 تعریف می کنن، اما خوب تو همین انجمن هم دیدم زیاد ازش راضی نیستن، و در برابر سوی خوب حرف برای گفتن نداره، از طرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بازم فکر کنم همون سونی انتخاب بهتری باشه.
بازم ممنون
دوست عزيز به جز اين مدلي كه پيشنهاد كرديد ، مدل ديگري از ساير برندها هست كه متناسب با نياز من باشهنقل قول:
چون ميخوام از بين چند مدل انتخاب كنم.
با تشكر
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام.نقل قول:
ببینید در این محدوده مدلهایی از AKG (شناخت ندارم) و فیلیپس و سنهایزر CX175 موجود هستن که اصلا از نظر کیفیت قابل مقایسه با XBA-10 نیستن و جنس صدایی که شما خواستین هم ندارن. فراموش نکنید XBA-10 یک هدفون 65 دلاریه و خریدش به قیمت 150 هزار تومان عالی محسوب میشه در حالی که CX175 فقط 30 دلاره و قیمتش 150 هزار تومان!!!
سلام و خسته نباشید
اول عذر میخوام که پست های قبلو چک کردم
از دیدن صفحات مخم صوت کشید:n30:
خب من یه هدفون میخواستم روی گوش
هم میخوام سیمش بلند باشه و البته یه جورایی خوش ساخت که به امپلی فایر گیتار وصل کنم باهاش تمرین کنم
برای این کار کیفیت صداش برام مهم نیست بیشتر کیفیت ساختش
اما....:n29:
یه ایپد دارم که باهش اهنگ گوش میدم
راک گوش میدم
اینجاست که دوست ندارم هدفونه صداش گرفته و گرم و خفه مثل هدفونای سونی باشه
خودم سنهایزر HD 201 رو انتخاب کردم
قیمتش خوبه!!!
صداشو نمیدونم
تا 200 میتونم هزینه کنم
دوست دارم یه مدل بهم معرفی کنید که ار قیمتش بیشتر ارزشش داشته باشه
سپاسگذارم
برای ست کردن پلیر یا کارت صدا با هدفون به چه خصوصیاتی باید توجه کرد ؟
سلام دوستان میخوام هندزفری خوب بگیریم که صداش بم نباشه بسی خوبی هم داشته باشه میخوام از دوستان اهل فن سوال کنم که هندزفری philips SHS5200 با
Philips Flexible Earhook Headphones SHS3201
کدوم بهتره خودم از اولی خوشم اومده قبلن بیتس داشتم چون موزیک طولانی گوش میدم 2 ساعت که میرم دانشگاه گوشم داغ میکرد دادم رفت حالا بین این 2 مدل گیر کردم کدوم کیفیت بهتری داره ممنون میشم راهنمایی کنید :n06:
روي كاغذ فقط مي شه از لحاظ قدرت درايو كردن نظر داد، تازه اون هم حتمي نيستنقل قول:
بايد حساسيت هدفون، امپدانس هدفون، قدرت خروجي پلير در اون امپدانس رو داشته باشين. برادر t-jays تاپيكي براي محاسبه توانايي درايو كردن، براساس اين اطلاعات دارن
دوستان کسی اینجا نیست بهم راهنمایی بده؟
Born.pain.death
سلام دوستان
یه هدفون در حد 60 هزار تومن برای کامپیوتر میخواستم
توی ی تاپیک دیگه این مدل معرفی شده بودJVC HA-RX500 ولی سیم صدا نداشت
من میخوام سیم صدا داشته باشه
یه مدل سونی داشتم بدون سیم صدا خودش اتوماتیک صداش تا اخر بود و صدا خیلی بدی همراش بود که کم نمیشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان...
من الان یه senheiser cx300 II Presicion دارم به طور کلی بد نیس ولی دوتا مشکل اساسی دارم.
1. وقتی صدای موزیک زیاد شه جر میندازه و شفافیتشو از دست میده مخصوصا وقتی سبک هایی مثل راک و متال گوش میدم
2. کیفیت و فرم سیم این هدفون فوق العاده ضعیفه...
الان 250 ت بودجه با فروش این هدفون دارم، قصد خرید JBL J33i دارم که اگه بخوام اینو بگیرم باید یه چیزی هم رو پولم بذارم...
ولی نقد های خوبی هم از JBL J22i خوندم که اگه اینو بگیرم 70ت هم واسم میمونه...
حالا به نظرتون تفاوت صداشون انقد هست که بخوام 120ت بیشتر هزینه کنم یا همون JBL J22i انتخاب بهتریه؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk
فکر کنم تنها انتخاب ممکن رو خودتون انجام دادین، بازار ایران بسیار بازار محدودی هستش. هدفون های دیگه اکثراً بیس زیادتری دارن.نقل قول:
من چیز خاصی توی اینترنت از آدم شناخته شده ایی در مورد این هدفون ها پیدا نکردم. ولی این رو متوجه شدم که این جی-بی-ال ها، سبک صدایی مثل همسن سنهایزر خودتون دارن، حالا ممکنه توی تریبل مقداری کیفیتشون بهتر باشه، ولی انتظار معجزه نداشته باشین.نقل قول:
با سلام
یک مدلی معرفی کنید که دو ویژگی زیر رو داشته باشه، ممنون می شم.:n12:
1- ایزولیشن خیلی خیلی خوب: به طوری که تو اتوبوس و ماشین و.. صدای موتور و ترافیک شنیده نشه...همچنین صدا به بیرون درز نکنه
2- راحتی نسبی: به طوری که گوش درد نگیره:headphone
* برای شنیدن مکالمه و سخنرانی می خوام و زیاد کاربردش تو موسیقی مهم نیست...اگه چند تا مدل با قیمت های مختلف معرفی کنید ممنون می شم:n16: