قبلا در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسيده بوديد و نظرم رو عرض کرده بودمنقل قول:
قبلا در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسيده بوديد و نظرم رو عرض کرده بودمنقل قول:
چقدر میارزهنقل قول:
بله بهتره هم شتاب اولیه اش هم مصرفشنقل قول:
اما دنده 4 و 5 اش تنبله
به اصطلاح توی سربالایی کم میاره
ولی به نظر من خریده tu5 ارزش داره
ماشینتون در صورت بی رنگ بودن و بیمه کامل 23500 تا 23800نقل قول:
منظورتون از صرف اگه خرید و فروش باشه مثل هم هستند اما از نظر مصرف سوخت tu5 بهتره
به نظر من اگه ماشین خودتون مشکلی نداره نگهش دارید بهتره
این اختلاف مصرف سوختش اینقدر نیست مه بخواید تعویضش کنید که این اختلاف مصرف را هم استفاده از گاز پر میکنه
تیپ 5 یورو 4 صفر کیلومتر الان 39 شده هفته پیش 41 بود.نقل قول:
مدل90 کرزوش که قیمتی نداره کلا 150 تومن نمیشه.
بیمه کامل باشه و رنگ نداشته باشه بدنه هم تمیز بدون ضربه که صافکاری بیرنگ داشته باشه و کارکرد پایین با این همه تمیزی حداکثر 31.5
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
تیپ5 یورو4 صفر کیلومتر که هفته پیش 41 بوده الان شده 39نقل قول:
مدل 90 اگه واقعا تمیز باشه. بیرنگ. بدون صافکاری. بی خط و ضربه. بیمه ثالث یکسال. تخفیف بیمه کامل. موتور و زیر بندی بی مشول. لاستیک در حد نو. کارکرد زیر 45000 کیلومتر حداکثر 31.5 قیمتش هست.
نه هیچ مشکلی ندارم خیلی هم راضی ام فقط چون دوستم tu5 داره هی میره رو مخم که عوضش کن چیه این ... از این حرفا !نقل قول:
اتفاقا از صفر دست خودم بوده وکم کار هم هست راستی تسمه تایمشو رو چن تا باید عوض کنم که خدانکرده به مشکل بر نخورم ؟؟
با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید برام .
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
از این حرفا زیادنقل قول:
slx هم همچین آش دهن سوزی نیست .
توی تاپیک خودش باید مطرح میکردید
ولی زمان تعویض در کیلومتر 60 تا 70 هزار که اگه هرچی به 60000 نزدیک باشه خیال خودتون راحتتره
خواهش میکنم
موفق باشید
لطف میکنید قیمت این رو هم بگید؟نقل قول:
سلام دوستان
206 مدل 88 یا 89 تیپ 2 الان چه قیمتی هستش؟
تا چندتا کارکرد ارزش خرید داره؟
الان یه پراید دارم که روانی کرده منو ، چند میره ماشین خودم؟ 131 sx مدل 91
سلامنقل قول:
دوست عزیز در صورت امکان عکسهای بیرون و توی ماشینو بگذارید ... (اگر اینجا دوست نداشتید ، توی pm بفرستید...)
با تشکر
سلام
یکی از دوستام در حدود 30 تومن میخواد ماشین بگیره
بین 405slx و سمند دوگانه مونده
دوستان به نظرتون کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
برتری هر کدوم رو نسبت به اون یکی رو هم بگید
و معایبشون
ممنون
Sent from my ST25i using Tapatalk
ماشین خودت حداکثر 16.5 قیمت بخوره بازار خیلی کسادهنقل قول:
206 مدل 89 با کارکرد معقول سالی 20هزار حداکثر و تمیز و بیمه کامل قیمتی حداکثر 26 داره
سلامنقل قول:
عکسهای ماشین به چه درد شما میخوره!؟ 206 هست دیگه! مثل 206 های دیگه
اگه موقعی که از کارواش در اومده ازش عکس بگیرم تو عکس با 206 صفر تفاوت چندانی نداره
سلام دوبارهنقل قول:
شما از ماشینتون خیلی تعریف کردید من مشتاق شدم عکسشو ببینم :) دستگیره اصل پژویی؟ ، داشبورد طرح چوب (داشبورد 206 طرح چوب ندیدم تا بحال) و ...
و زه های سفید هم که 206 رو مث عروس میکنه ... :happy:
ولی مث اینکه تصادفاش زیاد بوده؟
پراید 131 EX مدل 92 برج 5 با 15000 کارکرد بدون رنگ قیمت ش چنده؟
حداكثر 18.7نقل قول:
آقا من 20 تومن پول دارم شدیدا هم عاشق پرشیا هستم.چیکار کنم به نظرتون؟با 20 تومن که پرشیا نمیدن،
یه 405- tu5 رنگ سفید رینگ اسپرت مدل 91 باسیستم میگه 28ت خوبه ؟یا بنظرتون صفر بگیرم !!!
قیمت صفر 405-tu5 ؟؟؟
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
یه 206 مدل 90 کارکرد 40000 بیمه تا ابان 93 تمیز بدون خط وخش وتصادف تا چه قیمتی می ارزه خودش میگه 32500
سلام،
من میخوام یه EF7 صفر پایه گازسوز بگیرم، میخواستم ببینم مشکلات روغن ریزی و موتور پایین اومدن و ... اش تو سری های جدید حل شده یا نه؟!
ممنون
حل شده آقا بگير اگر هم مشكلي داشتي كه گارانتي هست هرچند با خون دل.نقل قول:
مشكل روغن ريزي و سرسيلندر مربوط ميشد به قطعات جديد و غير آلماني كه اون موقع ها اومد و ايران گاري به كيفيتشون آشنايي نداشت الان ديگه آشنايي داره و يه جوري مونتاژ ميكنن كه ديگه مشكلي نداره
ميدن چرا نميدن يه 84 بيرنگ ميشه خريد يا مدل بالاتر رنگ دارنقل قول:
ضمنا عشق چيز خوبي نيست ها
به نظر شما ارزش داره هشت میلیون بیشتر واسه سورن ef7 بده نسبت به سمندef7یا فقط تفاوتها ظاهری هست.
Sent from my HUAWEI P6-U06
سلام، به نظرتون با ٣٠ الي ٣٥ پرشيا اتوماتيك بگيرم يا ٢٠٦ تيپ٦ ؟! يا تيپ ٥ تحويل يه ماهه؟!!
سلام
بین405وسمندlx کدام بهتر است ازنظر شتاب،مصرف بنزین،ایمنی و........ وتوی این رنج قیمت کدام ماشین ها از این دو مدل بالا تر است:n01:
فقط ظاهری خیر دوست گرامینقل قول:
ترمز عقب دیسکی و داشبورد متفاوت و سیستم تمام اتوماتیک ایرکاندیشن از بارز ترین تفاوت ها هستن که سورن داره و سمند بی بهره هست
به ترتیبنقل قول:
پرشیا اتومات
206 اتومات
تیپ 5 صفر
هیچ ماشینی از اینا که گفتی بالاتر نیست تو این رنج قیمتنقل قول:
405 و سمند تقریبا یکی هستن اما بازار 405 به مراتب بهتر از سمند هستش
حالاتا 35 چه ماشینی اولویت است ازنظرشتاب،مصرف بنزین،ایمنی و.....
قيمت پرشيا دنده اتوماتيك مدل ٨٨ سفيد ،كاپوت تعويض،فني خيلي خوب با كاركرد حدود ١١٠ كيلومتر چنده؟؟
به نظرتون جک توجوی هاچ بک چیطوره ماشین خوبیه یا ..؟!
به نظرم ماشين چيني هيچ وقت خوب نيست. مخصوصا اين كه افت قيمت وحشتناكي داره. صفرش رو نخر مگر بخواي چندسالي استفاده كنينقل قول:
چند ميگه چون الان خيلي قيمتا تغييرات داره و بازار كساده.نقل قول:
اينم شايد حداكثر 31 قيمتش باشه
سلام
دوستان به نظرتون برای 6 خرداد ایران فرغون فروش فوری میذاره ؟ یکی از بچه ها میگفت اینا کمتر از یه ماه دو بار فروش فوری نمیذارن ! :n13:
نقل قول:
اينا اصلا كنتر ندارن. ممكنه داشته باشن براي 3 خرداد و خيلي هم محتمله بر اساس سالهاي گذشته.
تو تاپيك مربوط به خودش همين سوال رو پرسيده بوده كه مديران عزيز نميدونم به چه دليلي پاكش كردن. بالاخره مديرن ديگه
خودش ٣٢ ميگه، چند بتونم بخرم خوبه؟! خودم فكر ميكنم ٢٨/٢٩ بده خوبه! نظر شما چيه؟نقل قول:
به نظرتون برای خرید خودرو الان خوبه یا صبر کنم قیمتها بهتر میشه
بهتر نمیشه تنها تفاوتش با قبل اینه که فروشنده واقعی رو پیدا کنی مناسب تر از بقیه خواهد فروختنقل قول:
با درود
ببخشید یک سوال.اینکه میگن فلان ماشین اینقدر کار کرده یعنی مثلا تا چقدر نرمال است.سالی 100000 هزارتا یا کمتر یا بیشتر.ممنون
(به طور معمولی و نرمال کار کرد یک ساله یک ماشین چقدر باشد خوب است؟)