تست سرعت رایتل اصفهان خیابان سروش
تست با مودم Dlink 730n انجام شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست سرعت رایتل اصفهان خیابان سروش
تست با مودم Dlink 730n انجام شده
تایید میشه.منم دقیقا همین مشکل رو دارم.نقل قول:
جالبتر از همه اینه که رایتل طوری این طرح هاش رو قیمت گذاری کرده که انگار پول خون باباش رو از ادم طلب داره.
چند شبی میشه شبانه دانلود میکنم.یک بار فقط تونستم نزدیک 2 گیگ بگیریم بقیش زیر یک گیگ بود
لیست شهرهایی که بطور رسمی استفاده از 4G/LTE رایتل در آنها امکان پذیر است.
همراه قبض موبایل ارسال کرده بودند.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
این رو کجا دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همون جا نوشته بودم دقت نکردید، همراه قبض موبایل بصورت بروشور فرستاده بودند.نقل قول:
طرح ویژه نمایشگاه الکامپ 94
بسته های اینترنت آغازین 180 روزه و 365 روزه سیم کارت دیتا با سرعت نامحدود و ۵۰ درصد تخفیف بهای بسته دیتا + سیم کارت دیتای رایگان
رایتل بهمناسبت بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ 94) هدایا و طرحهای ویژهای را برای کلیه بازدیدکنندگان گرامی در نظر گرفته است. آن دسته از افرادی که در بازه زمانی 23 الی 26 آذر ماه به سالن 40 مستقر در نمایشگاه الکامپ مراجعه نمایند، از هدایای استثنایی رایتل، بهرهمند خواهند شد . همچنین پیش ثبت نام مودم 4G رایتل و بسته های بلند مدت اینترنت با تخفیف استثنائی در بازه ی برگزاری نمایشگاه از طریق وب سایت امکان پذیر خواهد بود .
پیش ثبتنام مودم همراه 4G
کلیه علاقمندان به خرید مودم رایفای نسل چهارم (4G) رایتل میتوانند در بازه زمانی12 الی 21 آذر به وبسایت رایتل مراجعه نموده و از طریق لینک ذیل فرایند پیشثبتنام را تکمیل نموده و سپس با حضور در نمایشگاه الکامپ، نسبت به دریافت مودم خود اقدام نمایند. مودمرایفای 4G رایتل در این نمایشگاه با تخفیفویژه به همراه یک عدد سیمکارت دیتا رایگان و بسته آغازین مطابق جدول زیر ارایه میشود:
نام دستگاه قیمت قبل از تخفیف و بدون احتساب مبلغ مالیات برارزش افزوده (ریال) درصد تخفیف قیمت پس از تخفیف (ریال) قیمت پس از تخفیف و با احتساب مبلغ مالیات برارزش افزوده (ریال) مودم رایفای 4G
+ سیمکارت دیتای رایگان
+ بسته آغازین اینترنت4,200,000 20% 3,348,000 3,650,000 جزییات بسته آغازین سیم کارت دیتا ی رایگان به صورت جدول زیر میباشد:
حجم ترافیک بسته اینترنت آغازین (GB) سرعت مهلت استفاده (روز) 5 حرفه ای 10 رایتلیها
مشترکین رایتل (رایتلیها) میتوانند پس از مراجعه به وبکیوسکهای مستقر در غرفههای رایتل و شرکت در نظرسنجی ویژه نمایشگاه الکامپ، بسته 3 گیگابایتی اینترنت پرسرعت هدیه خود را دریافت نمایند. این بسته در سه روز قابل استفاده میباشد که جزییات آن در جدول زیر قابل مشاهده است :
سرویس/محصول حجم ترافیک بازه اعتبار زمانی اینترنت هر روز یک گیگابایت و در مجموع 3 گیگابایت 3 روز مشترکین جدید
آن دسته از عزیزانی که قصد دارند به خانواده رایتل بپیوندند، میتوانند با حضور در نمایشگاه الکامپ و مراجعه به غرفههای رایتل، پس از ارایه کارت ملی خود، نسبت به دریافت یک عدد سیمکارت اعتباری رایگان رایتل به همراه بسته آغازین (6 گیگابایت اینترنت پرسرعت و استفاده از خدمات رایگان درون شبکه) به همراه یک عدد سیم کارت اعتباری یا دیتای هدیه اقدام نمایند. ویژگی بسته آغازین این سیمکارت در جدول ذیل آمده است.
سرویس/محصول حجم ترافیک (روزانه) مهلت اعتبار اینترنت یک گیگابایت برای سه روزِ اول هر دوره 30 روزه 180 روز به صورت 6 دوره 30 روزه دکا(درون شبکه) تماس و پیامک درون شبکه نامحدود فقط 30 روز اول لازم به ذکر است امکان فعالسازی رایگان سیمکارت اعتباری هدیه در نمایشگاه فراهم میباشد .
همچنین بازدیدکنندگان گرامی که از طریق وبکیوسکهای رایتل در نظرسنجی ما شرکت نمایند، یک کد هدیه جهت دریافت سیمکارت اعتباری و دیتا رایگان رایتل دریافت خواهند نمود.
توجه:
- استفاده از کلیه هدایای بسته آغازین سیمکارتهای رایتل (شامل تماس صوتی، پیامک، و اینترنت) تنها در مناطق تحت پوشش شبکه نسلهای نوین رایتل امکانپذیر است؛ در مناطق خارج از پوششدهی رایتل، استفاده از خدمات پایه، شامل تماس صوتی، پیامک و اینترنت تحت پوشش خدمت رومینگ ملی( شبکه نسل دوم/ 2G اپراتورهای میزبان) و مطابق تعرفههای عادی شبکه رایتل (خارج از بسته) میسر است.
- جهت کسب اطلاع در خصوص فرآیند دریافت سیمکارت اعتباری هدیه، به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید.
تخفیف ویژه بسته های اینترنت بلند مدت
آن دسته از کاربرانی که مایل به صرفهحویی در هزینههای اینترنت خود میباشند، میتوانند از تاریخ 22 الی30 آذر ماه، نسبت به ثبتنام و خرید بستههای بلند مدت 180 و 365 روزه با 50% تخفیف از طریق وبسایت و یا فروشگاههای اصلی رایتل اقدام نموده و یک عدد سیمکارت دیتای رایگان نیز دریافت نمایند. فهرست این بستهها در جدول ذیل آمده است:
نام بسته سرعت حجم عادی(GB) حجم ساعات افت مصرف(GB) ** مهلت اعتبار (روز) درصد تخفیف قیمت قبل از تخفیف (ریال) * قیمت بعد از تخفیف (ریال) * بسته اینترنت 180 روزه 2.4 گیگابایت نامحدود 2.4 0 180 50% 540,000 270,000 بسته اینترنت 180 روزه 6 گیگابایت نامحدود 6 0 180 50% 696,600 348,300 بسته اینترنت 180 روزه 18 گیگابایت نامحدود 18 18 180 50% 810,000 405,000 بسته اینترنت 180 روزه 42 گیگابایت نامحدود 42 42 180 50% 1,512,000 756,000 بسته اینترنت 180 روزه 72 گیگابایت نامحدود 72 72 180 50% 2,160,000 1,080,000 بسته اینترنت 365روزه 4.8 گیگابایت نامحدود 4.8 0 365 50% 1,020,000 510,000 بسته اینترنت 365 روزه 12 گیگابایت نامحدود 12 0 365 50% 1,315,800 657,900 بسته اینترنت 365 روزه 36 گیگابایت نامحدود 36 36 365 50% 1,530,000 765,000 بسته اینترنت 365 روزه 84 گیگابایت نامحدود 84 84 365 50% 2,856,000 1,428,000 بسته اینترنت 365 روزه 144 گیگابایت نامحدود 144 144 365 50% 4,080,000 2,040,000 * قیمتها بدون احتساب مبلغ مالیات برارزش افزوده میباشد.
** ساعات افت مصرف از ساعت 2:00 الی 8:00 بامداد میباشد.
من عذر خواهی می کنمنقل قول:
درست می فرمایید
مرسی
مگه رایتل واسه دائمی ها قبض میفرسته؟نقل قول:
طرح ویژه نمایشگاه الکامپ 94
رایتل بهمناسبت بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ 94) هدایا و طرحهای ویژهای را برای کلیه بازدیدکنندگان گرامی در نظر گرفته است. آن دسته از افرادی که در بازه زمانی 23 الی 26 آذر ماه به سالن 40 مستقر در نمایشگاه الکامپ مراجعه نمایند، از هدایای استثنایی رایتل، بهرهمند خواهند شد . همچنین پیش ثبت نام مودم 4G رایتل و بسته های بلند مدت اینترنت با تخفیف استثنائی در بازه ی برگزاری نمایشگاه از طریق وب سایت امکان پذیر خواهد بود .
رایتلیها
مشترکین رایتل (رایتلیها) میتوانند پس از مراجعه به وبکیوسکهای مستقر در غرفههای رایتل و شرکت در نظرسنجی ویژه نمایشگاه الکامپ، بسته 3 گیگابایتی اینترنت پرسرعت هدیه خود را دریافت نمایند. این بسته در سه روز قابل استفاده میباشد که جزییات آن در جدول زیر قابل مشاهده است :
سرویس/محصول حجم ترافیک بازه اعتبار زمانی اینترنت هر روز یک گیگابایت و در مجموع 3 گیگابایت 3 روز
مشترکین جدید
آن دسته از عزیزانی که قصد دارند به خانواده رایتل بپیوندند، میتوانند با حضور در نمایشگاه الکامپ و مراجعه به غرفههای رایتل، پس از ارایه کارت ملی خود، نسبت به دریافت یک عدد سیمکارت اعتباری رایگان رایتل به همراه بسته آغازین (6 گیگابایت اینترنت پرسرعت و استفاده از خدمات رایگان درون شبکه) به همراه یک عدد سیم کارت اعتباری یا دیتای هدیه اقدام نمایند. ویژگی بسته آغازین این سیمکارت در جدول ذیل آمده است.لازم به ذکر است امکان فعالسازی رایگان سیمکارت اعتباری هدیه در نمایشگاه فراهم میباشد .
سرویس/محصول حجم ترافیک (روزانه) مهلت اعتبار اینترنت یک گیگابایت برای سه روزِ اول هر دوره 30 روزه 180 روز به صورت 6 دوره 30 روزه دکا(درون شبکه) تماس و پیامک درون شبکه نامحدود فقط 30 روز اول
همچنین بازدیدکنندگان گرامی که از طریق وبکیوسکهای رایتل در نظرسنجی ما شرکت نمایند، یک کد هدیه جهت دریافت سیمکارت اعتباری و دیتا رایگان رایتل دریافت خواهند نمود.
توجه:
- استفاده از کلیه هدایای بسته آغازین سیمکارتهای رایتل (شامل تماس صوتی، پیامک، و اینترنت) تنها در مناطق تحت پوشش شبکه نسلهای نوین رایتل امکانپذیر است؛ در مناطق خارج از پوششدهی رایتل، استفاده از خدمات پایه، شامل تماس صوتی، پیامک و اینترنت تحت پوشش خدمت رومینگ ملی( شبکه نسل دوم/ 2G اپراتورهای میزبان) و مطابق تعرفههای عادی شبکه رایتل (خارج از بسته) میسر است.
گیگی 8 تومن رایتل از ADSL ارزونتره؟ اتفاقا کیفیت داغون این روزای رایتل خودش نقض کننده همین نتیجه گیری شما و بعضی دوستانه که آماده گذاشتین و فقط کپی پیست میکنین.نقل قول:
گرونی کیفیت نمیاره خیالتون راحت.
یعنی تا این حد افت ؟نقل قول:
من 1 ساعت پیش با ایرانسل یکی تست گرفتم 3 مگابیت داد (تک کانکشن با لندن )
نقل قول:
الان که شش گیگ رو میده 15 تومن ... این چند روزه هم ظاهرا پنجاه درصد تخفیف گذاشته تو بسته های دیتا ... حتی اگه به قول شما ارزون هم نباشه ولی باعث بشه که کاربری سرویس ADSL رو جمع کنه و از این سرویس اینترنت موبایل به جای ADSL استفاده کنه اوضاغ همین و بدتر هم خواهد شد ... هر دکل حداکثر به یه تعداد کاربر محدودی میتونه سرویس بده... تعداد یوزر ها که میره بالا مشکلاتی مثل پریدن آنتن و ... پیش میاد. از طرفی شهرداری برای نصب دکل و ... به این اپراتورها سخت میگیره و درنتیجه فقط مصرف کننده هست که ضرر میکنه.
خب حالا برید مقایسه کنید مثلا با اپراتور att آمریکا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اپراتور Verizon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم با کانادا مقایسه کنید که اوضاغ از این هم بدتره ... وقتی با اینها مقایسه کنید و این رو هم در نظر داشته باشید که این کشورها اینترنت کابلی با سرعت چهل مگابیت و نامحدود با قیمت های حدود 30 د لار ارائه میدون ولی نمیان رو بستر موبایل اینترنت ارزون و نامحدود بدن ... چرا ؟ چون به لحاظ تئوری و عملی میدونن که شبکه شون نابود میشه .
درسته که گرونی کیفیت نمیاره ولی اینو مطمئن باشید که ارزون فروشی بدون اضافه کردن دکل به نسبت کاربر و پهنای باند کافی مسلما به کیفیت شبکه کمک نمی کنه.
مشکل شرکت هست که دکل نمی تونه بزنه نه مصرف کنندهنقل قول:
یه جورایی هم اگر قیمت گرون بده شاید سود نکنه!
در کل بحث پیچیده ای هست
ولی یه چیز باید در نظر داشت
اینترنت ایران شبکه ی کابلی ضعیفی داره و این مشکلات قطعا به وجود می یاد
الان چند روزه اینجوری هست رایتل رو چشم زدیم خراب شد سرعتش خوابیدنقل قول:
من که اصلا نمیبینم عکس ها وا نمیشن.برای شما هم اینجوری هست.با رایتل اومدمنقل قول:
بلخره راه حل از دید شما چیه؟ بگید تا ما هم متوجه بشیم. اینکه مثل verizon هر گیگو 30 دلار بدن یا مثل کانادایی هایی که میگین بالاتر؟نقل قول:
اونوقت ممکنه ISP ها هم هر گیگو 40 دلار بدن. اونوقت راه حلتون چیه ؟
سلام
الان برای نمایشگاه سیم کارت دیتا که 20 تومن بود رایگان شده؟ تعرفه های سیم دیتا + دانگل چقدر تخفیف خورده؟ من از متنی که گذاشتید متوجه نشدم دقیقا!
پیش ثبت نام 4G یعنی هنوز این سرویس راه نیفتاده؟ قیمت اون رو دارین؟
همین Verizonنقل قول:
داره اینترنت با 18 گیگ رو میده 100 دلار
فکر کنم گیگی 20 هزارتومن به پول ما در بیاد
شما این رو در نظر بگیر که درآمد یه شخص در این کشور چه قدره
بله خب مثل دیگر اپراتورهانقل قول:
جالبه پینگ با رایتل میگیرم از همراه اول و ایرانسل خیلی بهتره ولی تو بازیهای آنلاین با همون پینگ پایین لگ زیاده
میشه زنگ زد بهشون درستش کنن؟ مثل پارس آنلاین پروفایل گیم نداره رایتل ؟ خیلی حیفه با این پینگ پایین ولی پر لگ .
یادمه قبلا همش حرف از ثبات اینترنت و کیفیت بهتر هرچند با سرعت کمتر بود نسبت به ایرانسل و همراه اول!!
ولی دیشب حتی نمیشد پیام فرستاد تو نرم افزارای پیام رسان!! (با نسل دوم هم میشه پیام چند بایتی!! منتقل بشه)
الان مثلا بهتره تو این ساعت .... ولی اپلود خیلی پایینه
از وقتی 4G رایتل راه افتاد(نمیگم ربط داره حتما همزمانی منظورمه) کلا رایتل ثباتشو از دست داد... قبلا خیلی روون بود روی حالت 3G و راحت در نرم افزار هایی مثه اینستا میشد گشت ولی الان خیلی وقتا عکسا لود هم نمیشه
سرعت تری جی رایتل در شهر تفت. یک فیلم 1.4 گیگابایتی را در حدود 15 دقیقه دانلود کردم. البته الان سرعت افت کرده. قبلاً سرعت 1.6 مگابایت بر ثانیه بود.
توی نمایشگاه میگفت که هفده تا شهر 4G شون راه افتاده و دوماه آینده نقشه پوشش 4G درسایت راتیل قرار داده میشه.
نقشه پوشش اونجا بود تهران بیشتر نقاط پوشش کامل بود از پارک شهر به بالا تا تجریش
نقل قول:
نرخ ایکس فینتی ...سرویس اینترنت و تلفن و موبایل و تی وی امریکا
25 مگ نامحدود ------>66.95 دلار
75 مگ نامحدود ------>79.95 دلار
150 مگ نامحدود------>78.95دلار (شامل استریم کانال های ایکس فینتی نمی شود)
2گیگ نامحدود ------->299.95 دلار
و خیلی سرویس های دیگری هم هست که نه فقط ایکس فینتی بلکه بقیه سرویس دهنده ها می دهند .
تازه جدا گارانتی سرعت که بازگشت محصول دارن ...و ثبات پینگ و اینترنت
در سرویس های بالا که قیمت زدم مولتی کانکش موجود برای استریم کانال وجود دارد .
-----------
ما خیلی عقبیم ...خیلی
150 مگ نامحدود فقط 78 دلار خیلی زیاد نیست!نقل قول:
مودمی که توی نمایشگاه بود نسل چهارم رایتل
Tplink M7350
بود که توی سایتشون گذاشتن، بیرون حدود ۳۸۰ تومن میفروشن بصورت آنلاک و رایتل حدود ۳۶۰ تومن
Sent from Tapatalk Classic for Windows 10 phone
واسه سرعت آپلود پایینه.نقل قول:
نقل قول:
بعد شرکت تو نظرسنجی و دادن کد ملی و شماره تلفن همراه گفت که به شما 3 گیگ سه روزه اینترنت تعلق گرفت پس کو ؟ کی اعمال میشه برا استفاده ؟ من از طریق اینترنت تو نظر سنجی رفتم .
رایتل ورامین تری جی
نقل قول:
28 آذر .
من هم این نظر سنجی آنلاین برای 3 گیگ رو شرکت کردم:n02: خیلی خوب بود که تنوع بسته ها هم جز موارد نظرخواهی بود. رایتل واقعا در این زمینه از ایرانسل عقب تره.
سلام داداشنقل قول:
اقا منم شرکت کردم ولی چرا چیزی واسم نیومد؟؟؟؟؟
کدوم نظرسنجی؟نقل قول:
کجا ؟
نقل قول:من هم همینطور شرکت کردم ولی چیزی واسم نیومد:n37:نقل قول:
لینکش فکر کنم این بود الان کلاً برداشته شده انگار
reg.rightel.ir/Poll
واسه منم لینک کار نمیکنه. 3 گیگ هدیه میداده؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سه گیگ میداده ! هنوز که خبری نیست ؟
سلام .
با رایتل و اینترنت اون اصلا آشنایی ندارم . در مورد اینترنت 3G و 4G راینل از نظر کیفیت ممنون میشم توصیح مختصر بدین . من ساکن مشهد هستم .
سرعت دانلود چطور هستش و اینکه چه طرحهایی داره که بدرد بخور باشه ؟! سپاس .
پایداری شبکه نسبت به اپراتورهای دیگه بالاتره، قیمت بسته ها هم بیشتره که شامل بسته های با سرعت پایه و سرعت حرفه ای میشه، اطلاعات بیشتر در سایت رایتلنقل قول:
خبری از بسته هدیه نشد؟ ثبت نام کردم.. گفت بسته هدیه برای شما قرار میگیرد... ولی هنوز خبری نیست!