مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند ، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند."آلبرت انیشتین"
Printable View
مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند ، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند."آلبرت انیشتین"
چیزی ساده تر از بزرگی نیست آری ساده بودن همانا بزرگ بودن است.(امرسون)
کارتل مواد مخدر مدى ئین "اسکوبارها" و مثلث چینى و مافیاى ایتالیا و آمریکا، انگشت کوچک ادیان سازمان یافته نمى شوند.
منصور حکمت
هیچ كس به خرد غایى نرسد، مگر آن را در خود جست وجو كند
انیشتین
شكسپير : خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ...
خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد !
خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ...
خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باش
پریشانی من از این نیست که تو به من دروغ گفته ای!!! از این پریشانم که دیگر تورا نمی توانم باور کنم!!!!(نیچه)
زود پاداش دادن، كمال بزرگوار است
امام على (ع)
پروردگارا ، این سرزمین را از سه چیز نگهبانی بفرما :
خشکسالی ، دشمن و دروغ ...
( کوروش بزرگ )
تا زمانی که انسان گمان می کند وجودش می تواند برای جلوگیری از خطا و اشتباه مفید باشد باید در پست خود باقی بماند.
آندره موروا "
در عالم دوچيز ازهمه زيباتراست:
آسماني پرستاره و وجداني آسوده.....
*كــــانت*
برای آن کس که ایمان دارد ،ناممکن وجود ندارد (آنتونی رابینز)
... هیچ عاملی همچون رویا آینده ساز نیست ، آرزوهای امروز ، حقایق فردایند ...
( ویکتور هوگو )
«آزادی یعنی اینکه نه برده میخواهم باشم و نه بردهدار.»
آبراهام لینکلن
چیزی ساده تر از بزرگی نیست آری ساده بودن همانا بزرگ بودن است.
امرسون
حرف هايي هست براي نگفتن و ارزش عميق هر کسي به اندازه حرف هايي است که براي نگفتن دارد.
دکتر علی شریعتی
به نتیجه رسیدن امور مهم ، اغلب به انجام یافتن یا نیافتن امری به ظاهر کوچک بستگی دارد.(چاردینی)
كتاب، بزرگترين اختراع بشر است (شكسپير)
عشق یعنی اراده به توسعه خود با دیگری در جهت ارتقای رشد دومی. (اسکات پک)
آزادی باجی به مردم نیست ! چرا که مال و داشته آنهاست. ارد بزرگ:40:
بی خردی اسارت بدنبال دارد .و خرد موجب آزادی و رهایی است . فردوسی خردمند:40:
مولای متقیان، حضرت علی (ع):
حتی اگر کوه ها هم به لرزه درآمدند، تو پا برجا و استوار باش.
آزادی متعلق به یک نفر نیست ، مال همه است . اسپنسر
باروري دانش به انديشيدن و فهميدن است. حضرت علي(ع)
كسی كه استبداد رای داردبیباكانه خود را در اشتباه وغلط اندازد."علی(ع)"
همیشه در عشق قطره ای جنون هست و همیشه در جنون قطره ای عقل ( فردریش نیچه) !
هرکس قادر به تملک و ارادۀ نفس خود باشد آزادی حقیقی را به دست آورده است . پرسلیس:40:
... اعتماد به نفس تنها راز پیروزی است ...
( هنری توریو )
براي آنكه بت پرست نباشي كافي نيست بت ها را شكسته باشي ؛ بايد خوي بت پرستي را ترك كي
( نيچه )
آزادی تلاش خردمندانۀ آدمی در جستجوی علت حادثه هاست . هربرت مارکوزه
همواره آدميان، محيط و دايره بدي و پليدي را با دانش و انديشه برتر خويش بسته و بسته تر مي سازند.
اگر بر ساماندهی نیروهای خود توانا نباشیم ، دیگران سرنوشتمان را می سازند . ارد بزرگ
مراقب افکارت باش. آن ها تبدیل به کلمات میشوند. مراقب کلماتت باش. آنها تبدیل به اعمال میشوند. مراقب اعمالت باش. آنها تبدیل به عادت میشوند. مراقب عادت هایت باش که آنها شخصیت تو را شکل میدهند. مراقب شخصیتت باش که سرنوشت تو را رقم میزند - لائو زو فیلسوف چینی
دارا ترین فرد کسی نیست که بیشتر دارد بلکه کسی است که کمتر نیاز دارد. - نامعلوم
ارد بزرگ : آدمهای آرمانگرا هنگامیکه به نادرست بودن آرزویی پی می برند بر ادامه آن پافشاری نمی کنند .
آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند .ماکدونال
" کارمندان نابکار ، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب می رسانند " . ارد بزرگ
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
تو ويترين زندگي به عروسکي نگاه نکن که مال تو نيست ، چوناون فقط وسوسه ات ميکنه تا اوني رو که داري از دست بدي .
ترس از عشق، ترس از زندگی ست ،آنان که از عشق می گریزند ،مردگانی بیش نیستند (برتراند راس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزادی حقیقی آن نیست که هرچه میل داریم انجام بدهیم ، بلکه آن است که آنچه را که حق داریم بکنیم . ویکتور کوزن
کشتن گنجشکها، کرکسها را ادب نمیکند. آبراهام لینکلن
این رو خودم خلاصه کردم از برتراند راسل:
برای آنکه بدانیم جنس برتری نیستیم و در برابر خود ستایی خود بشر تعظیم نکنیم، باید درک کنیم ما جزئی از این کهکشان بزرگ هستیم!
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جویی نفروشم