سرعت به فنا رفته ست!
512 دو گیگ سرعت روی 40 و پایینتر!
آقا زنگ بزنیم درست میشه یا بدترش میکنن؟!
راستی این دان استریم چیه؟
مال من ایناست
Line Rate - Upstream (Kbps): 637
Line Rate - Downstream (Kbps): 6141
این یعنی خوب یا بد؟ :n02:
Printable View
سرعت به فنا رفته ست!
512 دو گیگ سرعت روی 40 و پایینتر!
آقا زنگ بزنیم درست میشه یا بدترش میکنن؟!
راستی این دان استریم چیه؟
مال من ایناست
Line Rate - Upstream (Kbps): 637
Line Rate - Downstream (Kbps): 6141
این یعنی خوب یا بد؟ :n02:
یعنی عالینقل قول:
دانلودت رو 6مگ بسته شده اما بنظرم سرعتت رو محدود کردن
سرعت دانلود منم سلام میرسونه خدمت همه ی دوستان.همچنان از صبح تا الان با سرعت بالای 110 در حال دانلود میباشم :دی
اشتباه نکنی زنگ بزنی یوقت.....من این اشتباه رو کردم .....خودش درست میشه... بهتر بیخیال تماس بشینقل قول:
سلام.بچه من خطموازاسیاتک گفتم قراره امروزفرداجمع شه.بنظرتون شاتل یامخابرات بگیرم؟برای گیم انلاین بیشترمیخام.ممنون
از مخابرات بگیر اگر خوزستان هستینقل قول:
lممنون.اره اهوازم.امروز2020زنگ زدم میگه پینگمون نوسان زیادداره برای گیم خوب نیست.نقل قول:
دوسه روزه اوضاع نت تقریبا همه جا خراب شدهنقل قول:
به چند صفحه قبل مراجعه کن میبینی که مخابرات تو شهر شما بهترین پینگو میده
از سروش بپرس تجربش رو بهت میگه که اوضاع چطوره
ممنون.اندرویدجان چون میدونم اسیاتک هم داری بنظرت درست میشه یاهمینجورمیمونه؟بازم ممنوننقل قول:
فکر نمکینم به این زودیا درست بشه. به دلیل اینکه تعداد کاربراش زیاد شده! از طرفی هم هر کی نامحدود داره پهنای باندو داره درو میکنه:n02: (چون قیمتاش مناسبه هر کسی جلب میشه)نقل قول:
ببین، پینگ و سرعت گیت وی های تک رقمی عالیه! پینگ خیلی کم و سرعت بسیار عالی! فقط شب به مدت حدود 5-6 ساعت بعد از 12 (یعنی 12 مثلا تا 5-6) پینگ حدود 100 میلی ثانیه زیاد میشه ولی دوباره به حالت اولش برمیگرده، برا من فقط پینگ کم و زیاد میشه وگرنه سرعت تغییراتش کمتره خیلی!نقل قول:
گیت وی: 2.185.8.1 منظورم از گیت وی تک رقمی، همون عددی هست که قرمز کردم...
با خرید ای پی مشکل حل میشه؟
دوستان ما چند بار ریسیت میکنیم تا Gateway تک رقمی میشه و سرعت و پینگ هم خوب میشه. این بساط ما شده!!! :n02:
ای سروش دمت گرم . چطوری فهمیدی رقم یکی مونده آخر تک رقمی باشه پینگ خوبه ؟! :n02: الان آیپی من عدد یکی مونده به آخر 5 . سرعت 120 . پینگم هم با 4.2.2.4 130 :n02: خیلی خوب شد گفتی داداش دمت گرم :n12: الان این تک رقمی ها Gateway شون مسیرش از کجا رد میشه ؟!نقل قول:
سروش جان مخابرات مگه چند تا گیت وی داره؟نقل قول:
اسیاتک اگر اینطور بود میزاشتم 24 ساعته روشن باشه:n02:
منم همین الان ای پی خوب گرفتم همیننقل قول:
پینگ عالی :n02:
قطعاً خوب میشه.نقل قول:
=-=-=-=-=-=
سرویس 256 نامحدود خودم،امروز:
مگه شما خریدی؟نقل قول:
نه بابا.زیرش خط کشیدم که.گفتم دو تا پست ندم ریا نشه:دینقل قول:
سرعت امروز خوب بود.خیلی.
تجربه اس :sq_13: دهنم سرویس شد...نقل قول:
تو Trace که میگه Delta Communication و IPـش مربوط به آذربایجانه. خوبیش اینه که نوشته اونا با Satellite به نت وصلن :n12: برا همین کیفیت بهتره... البته 8 این بود.
قبلا فکر کنم 85 رو زدم، از روسیه میگذشت، پینگش بدک نبود ولی به کیفیت این یکیها نبود :n24:
دقیقا ساعت دوازده، پینگ تو بازیم از 150 می پره 245 :n24:
خخخ، مال خوزستان خیلی، من اینا رو دیدم: 5،6،8،8،46،48،50،52،58،60،68،80،82،85 و فکر میکنم زا به جز تک رقمی ها، بقیه شون خیلی نوسان داشته باشن...نقل قول:
مهدی جان میای تو جمع بچه های بالا دهنت آب افتاد، آب دز بخور نوش جونت :n02::n02:
ببین اومدی، بچه ها چه صمیمین، ما اومدیم قم، سه سال پیش قیمه دادن بمون 5000 تومن :n02: اون موقع که با 5000 تومن میشد خیلی کارا کرد :n02:
مبارکت...نقل قول:
خوشبختانه، یه روزه که گیت وی عوض نشده، فعلا راحته...
دوستان میشه بگین شما از چه ip استفاده می کنید برای اهواز اصلان ip باید چندتا باشه من از وقتی که گرفتمه بهش دست نزدم نصاب اینا رو برام گذاشته 217.218.155.155
8.8.8.8
4.2.2.2
91.99.99.99
217.218.127.127 بگین خوبه یا بده یا اصلان باید چندتا باشه برای من 5تا گذاشته :n14:
خوب دوستان باید خدمتتون عرض کنم علت کندی اینترنت خودم رو فهمیدم مثل اینکه شبکه ملی راستی راستی داره راه میافته و فیبر نوری مثل ما اولین کسانی هستند که این طرح براشون اجرا میشه .تست همین الان هست با اینترنت 1 مگا بیت.
و باید خدمتتون عرض کنم که دیر یا زود همه مثل بنده اینترنتشون به .... میره . :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم همچنان روشن و در حال دانلود با سرعت بالای 110.... :n05:
بابا یه کم زیر دیپلم حرف بزنین خوب.
این getaway چیسته؟!
چطوری میشه عوضش کرد؟
هرکاری که میکنین که سرعتتون خوب میشه به ما هم بگین خوب
ابزردگی گرفتم با این سرعت داغون
وضعیت یکم بهتر شده
امیدوارم فقط صبح اینجوری نباشه!
عیمان اون ای پی که اولش با 46 شروع میشد فکر کنم سرعتش توپه ولی دیگه برای کسی نمیاد نمیشه یه کاری کنیم بافته رو اون ؟
سلام. بچه ها واسه افزایش اعتبار باید چیکار کنم؟
به من آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دادن واسه چک کردن ترافیکم. اما این جایی واسه افزایش ترافیک نداره
تو رو خدا نگاه سرعت من! دلم خوشه 512 گرفتم!
من الان با گیت وی 2.185.95.1 ، سرعت 110 دارم
نقل قول:
تست الان هست ؟!!!! :n01:
آره ، همین الان تست گرفتم.نقل قول:
بچه ها تروخدا یه نگاه به نمودار پهنای باند من بندازید بگین داغونه یا طبیعی ؟ ( 2 مگ حجمی)
اتصالت به اینترنت رو قطع و دوباره وصل شو.با هر بار قطع و وصل ip عوض میشه.هر وقت دیدی سرعتت خوبه دیگه قطع نشو.خیلی از گت وی های دو رقمی هم سرعتشون عالیه.اما تک رقمیا پینگ خوبی دارن.نقل قول:
قسمت سوم آی پی همون گت وی هستش.راه عبوری اینترنتت.
واسه من که از پنجشنبه سیستمم روشن و در حال دانلوده و سرعت همچنان خوبهنقل قول:
آره واقعاً اون خیلی خوب بود.البته وقتی که 2.185 خراب شده بود اون خوب بود.میگن الان اون خوب نیست.نمیدونم چقدر صحت دارهنقل قول:
از اینجا:نقل قول:
متأسفانه سرعت واقعی بهت دادن.محدودی یا نامحدود؟نقل قول:
شما کار خاصی کردی اینترنتت اینجوری شد؟نقل قول:
سلام الان وضعیت اینترنت مخابرات کلی چطوره میشه اومده مخابرات
دوستانی که سرعت اینترنتشون 256 نامحدوده اگه سرعت دانلودتون اومده پایین چند بار مودم رو ریست کنید بر میگرده به حالت قبل من 30 بود چند بار ریست کردم شد100 GateWay:2.185.6.1
آقا باور کنید گت وی دو رقمی خوب هم داریم.میگین نه؟من الان روی 88 این اوضاعمه:
نقل قول:
با مشخصات من نمیشه وارد شد!!!
محدود هستم512 سه ماهه هر ماه 2 گیگ
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول: