اگه خیلی ایده آل گرا فکر میکنید میشه ولی اگه واقعیت گرا باشید نه نمیشهنقل قول:
Printable View
اگه خیلی ایده آل گرا فکر میکنید میشه ولی اگه واقعیت گرا باشید نه نمیشهنقل قول:
یه رفیق دارم تهران میخونه ولی خوابگاه ندادن بهش.نقل قول:
خونه داداشش کرجه هر روز میره و میاد ولی باید صبح ساعت 5 پاشه و بره مترو و تا ساعت 8 شب برمیگرده که با این وضع خسته و کوفته میرسه خونه و فرصت واسه هیچکاری نمیشه.امسال میخواد خونه بگیره تو تهران.
حالا نمیدونم قم چقدر فاصله داره تا تهران ولی به نظر من اصلا مناسب نیست.
کرج تا تهرانش رو بچه ها توش موندن ! ... دیگه تا قم مطمئنا نمیشه !نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بله میشد ثبت کرد ولی اگر شما ثبت نکردید اونموقع،الان میتونید کارت رو بخرید و ثبت کنید.
درکارنامه نتایج درقسمت اعلام علاقه مندي بر اساس تقاضانامه نوشته که غیرانتفاعی،پیام نور :بله و یا خیر.
تو همون جدولی که وضعيت مجاز به انتخاب رشته در دوره هاي مختلف هر يک از گروههاي آزمايشي رو قرار داده بعد از کلمه ی مجاز 3 عدد ستاره قرار داده شده و در زیر جدول هم اعلام کرده که شما مثلا علاقه مندی به گزینش در غیرانتفاعی و پیام نور را اعلام ننموده اید.
و همچنین میتونید برین اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکارتی که اومد که خواست شما خریداری کنین یعنی هنوز نخریدین.
سلام.
من رفتم انتخاب رشته رو زدم. ولی ارور شلوغی وبو داد. الان دوباره باید 100 تا رو پر کنم یا همون صفحه رو رفرش کنم؟
رفرش کنین مشکلی پیش نمیاد با فایرفاکس؛ ضمن اینکه چازه دیگه ای نداریننقل قول:
نمی تونم برم دوباره بزنم؟نقل قول:
رفرش جواب نمیده.
آقا من هنوز درگیر این سایت سنجشم. آخه ساعت 2 نصف شب هم میگه شلوغه. من یه روزه دارم زور میزنم.
رفرش جواب نداد.
تا حالا 3 بار وارد کردم.
کسی تونسته از این هیولا بگذره؟ کم کم دارم نگران میشم.
ای خراب شه اون سازمان سنجش که این یه سال به عناوین مختلف دهن ما رو صاف کرد.
احتمالا مشکل از طرف شماست چون من ساعت 12 شب انتخاب رشته کردم راحت.نقل قول:
دوستان همنطور که خبر دارید ، 10 روز به کنکور کاردانی به کارشانسی باقی مونده .
برای کسی که 3 سالی از درس دور بوده چه پیشنهادی دارید؟
تست های کنکور سالهای گذشته رو خوندن تاثیری داره؟
دانشگاه مورد نظر هم دانشگاه های آزاد اطراف تهرانه (رودهن ، پرند ، پردیس و ...)
من دیشب ساعت ۹ و اینا بود انجام دادم و مشکلی پیش نیومدنقل قول:
حل شدنقل قول:
اشکال از من بود.
چون همه رو هی چک میکردم طولانی میشد و ارور میداد
مهم:
اطلاعيه دوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشتههاي تحصيلي جديد علاوه بر رشتههاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنين ويرايش رشتههاي انتخابي در فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1391
1391/05/22
سازمان سنجش آموزش كشور پيرو اطلاعيه منتشره مورخ 16/5/1391 بدينوسيله به اطلاع داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال 1391، ميرساند كه با توجه به مكاتبات دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين مصوبات جديد شوراي گسترش آموزش عالي كه پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون مذكور به اين سازمان واصل شده، رشته محلهاي جديد و يا اصلاحات رشتههاي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2، طي اطلاعيهاي در روز دوشنبه 23/5/1391 بر روي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محلهاي اطلاعيه مذكور و اطلاعيه قبلي چنانچه تاكنون اقدام به انتخاب رشته ننمودهاند و يا انتخاب رشته نموده و نياز به ويرايش رشتههاي انتخابي خود دارند، ميتوانند حداكثر تا پايان روز چهارشنبه 25/5/1391 با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب رشته و يا ويرايش رشتههاي خود اقدام نمايند.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره تغییرش دادن؟ اینا چرا اینقدر بی شورن.... امیدوارم که کد رشته های پزشکی تغغیر نکرده باشه و گرنه خودکشی میکنم:)نقل قول:
مهلت انتخاب رشته کنکور تا 25 مرداد تمدید شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
اطلاعیه دوم سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با اصلاح کدرشتههای انتخابی کنکور منتشر شد، بنابراین چنانچه داوطلبان تاکنون اقدام به انتخاب رشته نکرده و یا نیاز به ویرایش رشتههای انتخابی خود دارند، میتوانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان در این باره اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، اصلاحیه دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با رشتههای تحصیلی جدید علاوه بر رشتههای تحصیلی مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنین ویرایش رشتههای انتخابی در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد.
بر این اساس، سازمان سنجش پیرو اطلاعیه منتشره 16 مرداد، بدینوسیله به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 1391، میرساند که با توجه به مکاتبات دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و همچنین مصوبات جدید شورای گسترش آموزش عالی که پس از تدوین دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون مذکور به این سازمان واصل شده، رشته محلهای جدید و یا اصلاحات رشتههای مندرج در دفترچه راهنمای شماره 2، طی اطلاعیهای امروز دوشنبه 23 مرداد بر روی سایت این سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و همچنین براساس کدرشته محلهای اطلاعیه مذکور و اطلاعیه قبلی چنانچه تاکنون اقدام به انتخاب رشته ننمودهاند و یا انتخاب رشته نموده و نیاز به ویرایش رشتههای انتخابی خود دارند، میتوانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان نسبت به انتخاب رشته و یا ویرایش رشتههای خود اقدام کنند.
بچه ها بین شهرهای همدان , زنجان , سمنان , کاشان ,یزد چطور اولویت بندی کنم می خوام رادیولوژی بخونم
سر سازمان سنجش انقدر شلوغه که به درخواست اعتراض من رسیدگی نمی کنن هر روز هم یه بامبول درست میکنند
ببین این مشکل من هم هست تمام جوانب رو در نظر بگیر . من هم بین سمنان زنجان و کاشان مونده بودم که دیدم با توجه به اینکه خودم زبان ترکی بلدم و راحتتر می تونم تو زنجان ارتباط برقرار کنم قراره اونجا رو انتخاب کنم راستی شرایط آب وهوایی رو هم در نظر بگیر خیلی مهمه در کل همه چی بستگی به نظر خودت دارهنقل قول:
به نتیجت اعتراض کردی فکر نکنم به این زودی ها رسیدگی کنن فکر کنم باید انتخاب رشته بکنی چون اگه اعتراضت هم جواب بدن دیگه فرصت انتخاب رشته ندن مشکلت کارنامت خیلی اساسی بود؟نقل قول:
اصلاحات جدید دفترچه اومد:
لینک دریافت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل این دانشگاها زیاد با هم فرقی نمیکنن هر کدو رو بزنی و قبول شی خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط saeed 1428
ﺑﻪ ﻧﺘﯿﺠﺖ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﯼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻭﺩﯼ ﻫﺎ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﮐﻨﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﮑﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺿﺖ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﻧﺪﻥ ﻣﺸﮑﻠﺖ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺑﻮﺩ
والا نمره خام دو سه تا از درسام به نظرم کم بود به خصوص زبان که نمره نهاییم 18 بود که باید اینجا تاثیر مثبت میداد و دو تا درس دیگه انتخاب رشته کردم فقط 12 تا اولویت انتخاب کردم خوب هست یا باید بیشتر بود
پاسخنامت رو چک کردی با اون چیزی که فکر می کردی مطابقت داشت یا نه؟ در مورد نمره نهایی هم باید بگم سیستم اینا خیلی پیچیدست و....... حتما تاثیر مثبت نداشته که تاثیر ندادن راستی رشتت رو نگفتی ولی سعی کن با توجه به رتبه ای که داری و رتبه ای که فکر می کنی آگه اعتراضت رو قبول کنن میاری یه انتخاب رشته کامل انجام بدهنقل قول:
پاسخنامه رو ندیدم ولی از رو درصدی که بعد از کنکورگرفتم با بدبینانه ترین حالت درصد باید از اینی که هست بیشتر میشد اعتراضم رو از سیستم پاسخگویی اعلام کردم رشته ریاضی منطقه3 رتبه 14838 کشوری 79438 با توجه به رتبه 4 تا از روزانه تبریز 3 تا ارومیه و یه دونه پیام نور تبریز و یه دونه شبستر به روزانه امیدی ندارم شبانه هم که دردسر داره (البته اگه احتمال قبولی باشه) غیر که بی خیال راشتی اولویت رشته مهندسی کامپیوتر هست به نظرتون خوبه بازم ممنون از توجهتون
پاسخنامه رو از سایتش بگیر نگاه کن ببین شاید اشکال از خودت بوده یکی از رفیقام چند تا سوال فیزیک رو جابجا زده بود . در کل یه فرصت ویرایش انتخاب رشته داری هر رشته ای که علاقه داری یا اگه قبول بشی میری رو بزن تا فرصتت از دست نره.نقل قول:
پاسخنامه رو که رتبم نمیکشه ببینم ولی احتمال 97% عوض نزدم در هر صورت بی خیال فقط یه نگا به انتخاب رشتم میکنید اول مهندسی کامپیوتر بعد فناوری بعد برق بعد مکانیک این مال تبریز ارمیه هم همین طور بعد کامپیوتر پیام نور تبریز بعد شبستر بعداز اینا فناوری پیام تب بعد شبستر 12 اولویت زدم ترتیبشون خوبه
اها درست می گینقل قول:
من ترکی بلد نیست و به مشکل بر می خوردم به همین خاطر تبریز و اون طرف ها رو نزدم بابدزنجان رو اخر بزنم
یا ایهاالناس کمک.
اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
یا حضرت خضر :دی
دوستانی که انتخاب رشتشونو اصلاح کردن می خواستم بدونم میشه رشته جدید هم اضافه کرد یا فقط حذف و یا اصلاح داره.؟ تو رو خدا جواب بدین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کار میشه کردنقل قول:
من روز بیست و سوم انتخاب رشتمو ویرایش کردم ولی امروز صبح که رفتم سایت همون انتخاب رشته اولیه رو برام باز کرد یه بار دیگه ویرایش کردم درست شد
گفتم بگم کسایی که زود ویرایش کردن برن چک کنن که اشتباه نشده باشه
بچه ها بدبخت شدم
امروز رفتم چند تا رشته اضافه کردم بعد از تایید متوجه شدم یه پرستاری بین رشته هام دارم خواستم ویرایش کنم می گه از ویرایش استفاده کردی دیگه نمی تونی حالا چکار کنم؟ باهاشون تماس بگیرم جواب می دن؟
به نظر می رسه بدبخت شدمنقل قول:
نکته بسيار مهم در رابطه با انتخاب رشته , ويرايش و ثبت علاقه مندی : توجه داشته باشيد داوطلباني که قبلا انتخاب رشته کرده اند و ويرايش را نيز انجام داده اند به هيچ عنوان امکان تغيير مجدد ویا اضافه کردن رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي ندارند
سلام
من قلم چی برم یا با برنامه ی خودم درس بخونم!!؟
میشه همه کمک کنید و نظراتتون رو با دلیل بگید!؟
ممنونم
معمولا آدم با برنامه خودش نمیتونه پیش بره.من که برای بار دومه که میخوام شرکت کنم .بازم از بین قلم چی و گزینه 2 یکی رو انتخاب میکنم.البته اگه میدونی که میتونی و عمل میکنی قضیه فرق میکنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من باید این سوال رو 8 سال پیش میپرسیدم نه الان!!!
رفتن به قلم چی به نظر من اشتباه محضه!!
چون نمیتونی به برنامه ش برسونی و داغون میشی! داغوووون!!
اما گزینه 2 تست هاش شنیدم خیلی سخته ولی تست های کانون ابکیه!
به نظر من رفتن به مدرسه و قلم چی یه اشتباه محضه ! محض!!
باید توی کنکور به این ایتم ها توجه کنی:
1.منابع خوب
2.برنامه ریزی دقیق
3.پشتکار
4. عدم حاشیه
5.سر جلسه
اگه یه سری به فیس بوک بزنید میفهمید که ملت چقدر از کانون تنفر دارن!!
نقل قول:
سلام با نظر دوستمون مبنی بر رفتن به کانون موافقم به دلالیلی که عرض کردم توی تاپیک کانون هستش....
گزینه 2 و گاج خوب هستند. 2 یا 3 ازمون جامع سنجش هم خوب هستند ...
ولی نه اون قدر هم وضعم بد نیست چون به احتمال 90 درصد یکی از اون 30 رشته قبلش رو قبول شمنقل قول:
من فقط اینو گفتم که برنامه داشته باشی.من اصلا از قلم چی خوشم نمیاد.چون به نظر من اشتباه تو برنامش زیاده که البته همه آزمونا یه اشکالی دارن(قلم چی و گزینه 2 و سنجش و گاج).البته من شاید امسال برم گزینه 2.نقل قول:
البته گذشت اون موقعی که سوالای قلم چی آبکی بود.وقتی به سوالای پارسال یه نگاه بندازی میفهمی.اینو من نمیگم بلکه از خیلی از استادانی که تو کنکور حرفه ای هستن شنیدم که: قلم چی پارسال از سوالای غیر استاندارد و بسیار سختی استفاده کرده بود که بچه هارو به بی راهه میکشونه.
دیپلم ریاضیم ولی انسانی شرکت کردم 5 ماه وقت داشتم برای درسایی که به عمرم ندیده بودمشون ! برنامه قلم چیو گرفتم ! برنامه ایی که تو 2 هفته باید اجرا میشد رو تو یک هفته یا کمتر باید اجرا می کردم ! که تقریبا موفق شدم ! یکم بجنبید برنامشو میشه اجرا کرد !نقل قول:
چون نمیتونی به برنامه ش برسونی و داغون میشی! داغوووون!!