سلام من تازه لپ تاپمو گرفتم
الانم شارژ اولشه
می خوام ببینم اینم مثل موبایل باید دفعه اول زیاد بذاریم شارژ بشه؟
چقدر؟
سوال یدیگه
اگه ویندوز لپ تاپ اصل باشه باید سی دی ویندوز رو به من بدن؟
ممنون
Printable View
سلام من تازه لپ تاپمو گرفتم
الانم شارژ اولشه
می خوام ببینم اینم مثل موبایل باید دفعه اول زیاد بذاریم شارژ بشه؟
چقدر؟
سوال یدیگه
اگه ویندوز لپ تاپ اصل باشه باید سی دی ویندوز رو به من بدن؟
ممنون
اینو از کجا میشه خرید قیمتش چنده ؟نقل قول:
نقل قول:
لپ تاپتون چیه ؟
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
نقل قول:
همه جا
حدود 7000 تومان
فوق العاده است
سلام به همگی ..من لپ تاپم یه مشگل هارد داره یعنه وقتی داره کار میکنه یه صدای--- تلق--- هر چند دقیقه یه بار ازش میاد ....یکی بهم کفت این نشونه بدیه برو تعمیرش کن ...منم بردم پیش گارارنتیش (2 بار) اونا گفتن تستش کردیم مشکلی نداره و نیازی نیست که هارد عوض بشه..:13: حالا نمیدونم که آیا راست گفتن یا دست به سرم کردن ؟؟ یه چیز دیگه چهطور میشه فهمید که آیا دست به قطعاتش زدن یا نه --مثلاا رمها؟؟
از اساتید هرکی چیزی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر
سلام خواشا کمک فوری کنید
لبتاپ دل میخواستم پارتیشن اضافه کنم پارتیشن مجیک جواب نداد پاراگون نصب کردم
ویستا فقط روش بوده پاراگون ریستارت کرد که تغییر پارتیشن بده ولی هنگ کرد
دی ویدی ریکاوری که روش هشت فقط یه سری لیست برنامه داره که از پارتیشن مجیک بگیر تا ریکاور ویندوز
میخوام اگه بشه با خود هارد ویندوزو برگرونم خواهشا خیلی بد گیر افتادم هر کار که می دونید فقط یه ویندوز بالا بیاد که بعد بتونم ریکاور کنم
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من لپتاپ dv5-1135 رو به دليل اينكه فنش خيلي صدا ميكرد و همچنين خاك گرفته بود خواستم باز كنم تا تميز كنم
حالا هر چي پيچ داسته باز كردم ولي كيبوردش آزاد نشده تا بقيه رو باز كنم
كسي از دوستان تجربه اي نداره؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
لولای درب لپتاپم شکسته.
درب اش رو نمیشه به راحتی باز و بسته اش کرد.
با کمی فشار بیشتر، ممکنه هر لحظه درب اش که LCD روی اون هست از جا کنده بشه یا شل بشه و بیفته.
هیچ تعمیرکاری نمیشناسم.
در صورت تعمیر شدن، هزینه اش چقدر میشه؟
کل درب رو باید عوض کنه یا فقط همون لولا اش رو میشه عوض کرد یا تعمیر؟
چه کار میشه کرد؟
قابل توجه تمام دوستانی که مشکل وایرلس دارن:
به سایت زیگورات بخش مرکز خدمات و سپس راهنمای فارسی برن حتما مشکلشون حل میشه چون منم همین مشکل شما رو داشتم و به جز این راه هیچ راه دیگه ای جواب نداد
نقل قول:
با سلام
من یک لب تاپ del مدل vostro 1015 به تازگی خریدم و ویندوز xp هم با مکافی روش نصب کردم تا اینجا هیچ مشکلی نیست ولی وقتی برنامه ها رو روش نصب می کنم و باعاش کار می کنم در روشن کردن بار بعدی ویندوز دیگه بالا نمی یاد و در قسمت ابتدا ویندوز که 3 نقطه ها حرکت می کند تا ویندوز بالا بیاید همونجا می ماند به طوری که باید دوباره ریست کنم تا ویندوز بالا بیاید
حالا نمی دونم مشکل از نوت بوک هست یا این مدل نوت بوک با ویندوز xp مشکل داره ؟
سلام راه افتاد
حالا نمی دونم چجوری ویندوزشو عوض کنم لطفا خواهشا بگید چکار کنم
سلام دوستان
مدتی است یه مشکلی با لپ تاپم که ویندوزش ویستا ست دارم.
برای باز کردن بعضی پوشه ها و نقل و انتقال با فلش
پیغام زیر ظاهر میشه و کاری نمی شه کرد
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6000.16771
Application Timestamp: 4907deda
Fault Module Name: RPCRT4.dll
Fault Module Version: 6.0.6000.16850
Fault Module Timestamp: 49f066bd
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00089d69
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.6
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 8d13
Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Additional Information 3: 8d13
Additional Information 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
با avg اپدیت شده هم اسکن کردم چیز خاصی پیدا نشد...
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم!
سلام من دی وی دی رامم یه مشکلی پیدا کرده که تا وقتی یه dvd boot توش نباشه من تو محیط ویندوز dvd-rom ندارم یعنی از قبل از اینکه خاموشش کنم باید یه سی دی بوت بذارم توش تا وقتی میاد بالا dvd-rom رو داشته باشم...
خواهشا کمک کنید.
سلام
من برنامه blusoil رو نصب کردم و آیکن بلوتوث اومده ولی وقتی دکمه رو میزنم روشن نمیشه و وقتی رو آیکن کلید میکنم و میزنم روشن بشه میگه سخت افزار نیست - میدونم هست آخه قبلاً یه جند ثانیه شانسی کار کرده - تو مدیریت سخت افزارا اینو شناسایی نمیکنه IVT_Virtual_0000
Network Controller
ممنون میشم کمکم کنید
خیلی گیرم
dell vostro 3500-A
سلام
من چند روزه lenovo y560 گرفتم هنوز خیلی باش آشنا نیستم
دو تا سوال:
1) این لپ تاپو من روی هر مصرف انرژی می ذارم و نور صفحش رو زیاد می کنم دوباره خود به خود نورش کم میشه چکار کنم.
2)مشکل دیگم اینه با هارد 640 فقط دو تا درایو داره که خیلی بزرگن.
یه برنامه مطمئن برای پارتیشن بندی هارد در ویندوز 7 معرفی کنید(اصلا این کار صلاحه؟)
سلام
من یه لب تاب دارم با ویندوز 7 .... وقتی password روی سیستمم میذارم , بعد از خاموش روشن کردن دیگه عمل نمیکنه و میگه بسورد اشتباهه. اون وقت من با برنامه های password recovery سیستم رو بالا میارم اما اگه بازم رمز بذارم اینجوری میشه.احتمالا" مشکل از فایل sam هست.میخواسنم ببینم بدون عوض کردن ویندوز میشه این مشکل رو حل کرد...در واقع یه جور فایل sam رو ریست کنم تا مجبور نباشم این ویندوز اصل رو از دست بدم؟.......خیلی ممنون
سلام دوستان
من لبتاپ asus:eee رو دارم و تاحالا کللی بدبختی ازش کشیدم:31:
با رم 2 و سی پی یو 1.33 atom...
خیلی وقتا میخوام فیلم ببینم سرعتش میاد پایین و یهو کلل سی پی یو رو به کار میگیره و وسط فیلم هی قط و وصل میشه انگار فیلم خش داره...تو task manager رو هم نگاه میکنم نمیفهمم چی سرعت رو آورده پایین...تا فیلم رو میبندم،سی پی یو به حالت عادی بر میگرده..
من فکر میکردم که این مشکل این مینی لب تاپ هاست...ولی دوستم acer داشت که رم و سی پی یوش از لبتاپ من پایین تر بود ولی فیلم های با کیفیت بلو ری رو خیلی راحت و بدون دردسر نگاه میکرد
لب تاپ رو از لحاظ برنامه و ویروس و اینا چک کردم...واقعا عاجز شدم و نمیدونم چی کارش کنم
راهی وجود داره یا نه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89درصد شارژ رو نشون میده؟ با اینکه شب قبلش کامل شارژش کردم. لپ تاپم سونی
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
سلام
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89درصد شارژ رو نشون میده؟ با اینکه شب قبلش کامل شارژش کردم. لپ تاپم سونی
سلام
FSB که جز مشخصات لپ تاپ هاست چه معنی میده؟
سلام
چطور میشه اون دکمه های بالای vostro 1510 که برای کنترل پخش موزیک و صدا هست رو غیر فعال کرد ؟
ممنون :)
خوب درایورش رو پاک کن ! دیگه دکمه ها کار نمیکنن !
سلام دوستان عزیز من لب تاپ vaio VGN-FW460J دارم و جدیدا درایور دوربینشو دانلود و نصب کردم و برنامه WEBCAM COMPETION 2 رو که بعد از نصب اومد و بازم میکنم و میتونم باهاش کار کنم ولی مشکل من اینه که فکر کنم یاهو این دوربین رو نمیشناسه من میخوام از دوربین به عنوان وب کم واسه یاهو استفاده کنم؟
امکانش هست؟
پیشاپیش ممنون.
خب اسم درایور هاشو نمیدونم که پاکشون کنم !
شما میدونی ؟
با سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1-بهتره از موس استفاده بشه یا تاچ پد ؟
2-چجوری میشه با تاچ پد مسلط بود و مثل موس باهاش کار کرد ؟
3-در مورد ویندوز 7 چجوری میشه منوهایی مثل file - view- tools-folder optins رو رو پنره اورد مثل اکس پی ؟و همین طور چجوری میشه آیکون هایی رفرش و استاپ رو پنجره آورد ؟
4- و بهترین رزولیشن برای 15.5 اینچ با کارت گرافیک 5470 چیه ؟
با تشکر
سلام , لپ تاپ من اينا رو شناسايي نميكه و وقتي رو آيكن بلوتوث ميزنم روشنش كنم ميگه سخت افزارش نيست !!!
Bluetooth Peirpheral Device
IVT_Virtual_0000
Network Controller
Dell Vostro 3500
كسي اگه سي دي درايوراي اين لپ تاپ رو داره ازش ميخرم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟ بد جوری گیر افتادم ---از کار و زندگی انداختم:41:
بابا چقدر شما بد بيني.بعيد ميدونم چنين كاري كرده باشننقل قول:
اگه ميخاي مطمئن شي بايد مشخصات و جزئييات دقيق قطعات لب تابت رو چك كني
اول مدل لب تابت رو بده و بعد كارايي كه بهت ميگم انجام بده:
بر روي my computer كليك كن و بعد اون پايين مشخصات و مقدار رم و cpu رو نشون ميده اونها رو يادداشت كن و به من بگو
براي چك كردن گرافيك مراحل زير رو دنبال كن:
Control Panel>Display>Setings>Advanced>Adapter>
بعد در قسمت Adapter مشخصات كارت گرافيكت رو نوشته اونها رو يادداشت كن و به من بگو خودم برات چك ميكنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اون مشکلی که برا هارد گفتی همیشگیه؟ یعنی همیشه هر وقت با لپتاپ کار می کنی هار این صدارو میده؟نقل قول:
اگه اینجوریه حتما برو هارد رو عوض کن مشکل هارده. تو تست لحظه ای هم نشون نمیده ایراد داره. طرف باید خیلی حرفه ای باشه بتونه تشخیص بده. من یه هارد داشتم برا کامپیوتر دسکتاپ که این مشکل رو داشت و بعده 4-5 ماه به کل مرخص شد
با سلام.چطوری میشه پسورد بایوس لب تاب رو حذف کرد؟
ببخشيد دوستان من با اكرونيس يه درايو بك آپ ساختم از آخرين درايوم
بعد بك آپ هم روش ريختم حالا چند سوال
1. الان تو my computer من يه درايو جديد اومده كه همين secure zone هست اونو نميشه هيچ رقمه محو كردش ؟
2. از كجا ميشه حجم بك اپ فهميد چون من ديدم درايو C حدود 15 گيگ بود حجم اونو 16 گيگ گذاشتم اما بنظرم ميشده كمترم باشه
3. من ايسر 5738 دارم خودش روش يه دكمه بازگشت بك آپ داره اما از اول كار نميكرد گفتم شايد چون بك آپي روش نيست اما الان كه بك آپ روش هست بازم كار نميكنه اين دكمه انگار يه دكمه الكي هستش
سلام من که جواب نگرفتم ولی مشکل اولم حل شد حالا یه مشکل بدتر دارم
سیستم بعد ار چند دقیقه تقریبا هنگ می کمه بطوری که فقط موس کار می کنه و فقط ریست سخت افزاری لپتاپ راش میندازه
لطفا این یکی رو بهم کمک کنید
ممنون
سلام.
من یه لپ تاپ ASUS مدل N61JV دارم که روش خودم ویندوز 7 ریختم. خوب بود و مشکل نداشت، ولی از چند ساعت قبل موقعی که ویندوز شروع میشه 3-2 بار صفحه اش میره و میاد، یه جوری انگار که یه ثانیه تصویر محو میشه و دوباره میاد.
می خواستم ببینم مشکلم مربوط به سخت افزار هستش یا برنامه های لپ تاپ مشکل اینجاد کردند. یعنی می خوام مطمئن بشم که Display لپ تاپ خراب نشده باشه.
این مشکل بعد از شروع ویندوز دیگه اتفاق نمی افته و فقط 3-2 بار موقع شروع ویندوز.
سلام
تورو خدا کمک دارم بیچاره می شم
لپتاپ ایچ پی یاویلون بالاخره تونستم وارد ریکاوری بشم ولی یه 2 3 ساعتیه که در 8 درصد گیر افتاده میترسم دیگه راه نیوفته التماس کمک دارم
نقل قول:
شما درایور گرافیکت رو unistall کن
دستگاه ریستارن کن ببین بازم مشکل هست یا خیر "؟
سلام من يه hp مدل G62 دارم ميخواستم ببينم چه جوري ريكاوري ميگيرن!!؟؟ اگه ميشه كامل كامل توضيح بدين
يه سوال ديگه هم اينكه وقتي از dvd ريكاوري استفاده ميكنيم اطلاعات همه ي درايو ها پاك ميشه يا فقط درايو ويندوز!! ممنون
ممنون
ولی الان در حال ریکا.ریه و فقط 25 درصدش گذشته
کلا تصویر داره فقط هیچکاری نمی کنه موس تکون می خوره
متوجه نشدمنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
با سلام
اره این صدا هر چند دقیقه از توش میاد....من بردم گارانتی میگن طبیعیه ...هر چی باهاشون بحث کردم زیر بار نمیرن ..میگن هر وقت سوخت ما عوض میکنیمش!!! اسم گارانتیشم ایران دیتا هست....توی پاساز رضا
گارانتی تو ایران یعنی کشک.............
ممنون تز جوابتون......ولی ادم باید بدبین باشه اگرنه اینا همه کاری میکنن...کسی که از ویندوز خودم ریکاوری بگیره بعد بخواد به خودم بفروشه به نظرت دله دزدی نیکنه ؟؟ از قطعاتش مطمئنم ولی میترسم رمای منو با یه رم قلابی عوض کرده باشه مثلا رم من که باسش 1333 هست برداره یه چیز قلابی جاش بذاره و..........نقل قول:
دستگاهم هست sony f11 dgx
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
ممنون از جوابتون......ولی ادم باید بدبین باشه اگرنه اینا همه کاری میکنن...کسی که از ویندوز خودم ریکاوری بگیره بعد بخواد به خودم بفروشه به نظرت دله دزدی نیکنه ؟؟ از قطعاتش مطمئنم ولی میترسم رمای منو با یه رم قلابی عوض کرده باشه مثلا رم من که باسش 1333 هست برداره یه چیز قلابی جاش بذاره و..........نقل قول:
دستگاهم هست sony f11 dgx
چجوری میشه از درایو ریکاوری که روی خود نوت بوک های وایو است استفاده کرد؟
ببینیدنقل قول:
گذاشتم که ریکاوری کنم
ریستارت کرد و داره بر می گزدونه
ولی الان 10 ساعت گذشته و 38 درصد طی شده و زده که 1000 دقیقه مونده تا تموم شه
می ترسم ریستارت کنم و دیگه بالا نیاد چکار کنم
خواهشا فوریه
ممنون