[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلود کن حالشو ببر :n02:
اگه خواستی تا لینک چندتا مود باحالشو هم بهت بدم :n01:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلود کن حالشو ببر :n02:
اگه خواستی تا لینک چندتا مود باحالشو هم بهت بدم :n01:
قبل از نصب اون مود بازی بدون هیچ مشکلی بالا میومد ؟نقل قول:
اگه آره که تنها راهی که بلدم اینه و کاملا عملی هم هست
باید مود هاتو تک تک غیر فعال کنی مثلا اول شماره 1 رو غیر فعال میکنی و بقیه فعال میمونن و همینطور اینکارو برای بقیه مودها هم انجام میدین تا وقتی که مود مشکل دار پیداشه و اونوقت خیلی راحت پاکش میکنین :46:
:n19::n19::n19::n19:
سلام مرسینقل قول:
یک کمک میخوام
من درگن برن دان کردم اکسترکت کردم شد 1.73 گیگ ولی data files هنوز کمرنگه و نمیتونم روش کلیک کنم چه کنم؟؟؟:n03:
درگن برن اصلا setup نداشت
اگر گزینه ی Data در لانچر اسکایریم فعال نیست و انتخاب نمی شود: وارد My Documents و سپس My Games بشوید و پوشه ی Skyrim را باز بکنید. سپس فایل SkyrimPrefs را باز بکنید. در فایل متنی باز شده به دنبال عبارت [Launcher] بگردید. وقتی پیدا کردید، درست در زیر [Launcher] این عبارت را تایپ بکنید: bEnableFileSelection=1 سپس از منوی File گزینه ی Save را انتخاب کنید و پنجره ها را ببندید. حالا بخش Data در لانچر بازی Skyrim فعال شده است و می توانید در آن درگن برن را انتخاب کنید و از بازی لذت ببرید.
درود به دوستان من
در یک مرحله گیر کردم
در
داونگارد
و
با
هارکان(ومپایر لرد )
هستم
و یک ماموریت داد بهم که باید میرفتم از مردم روستای پل اژدها در مورد یه چیزی میپرسیدم
رسیدم
ولی حالا اینو میزنه و من نمیدونم باید چه کنم
ممنونم میشم کمک کنید
search along the rood that leads south from dragon bridge
دوستان جایی رو سراغ دارید که مد های اسکایریم رو طبقه بندی شده و به صورت کلکشن گزاشته باشه؟
دونه دونه نه خوباش رو با هم جمع کرده باشه گزاشته باشه؟
میخوام نسخه legendary رو دوباره نصب کنم برم منتها مد های خوبش رو هم میخوام نصب باشه مخصوصا اونایی که مربوط به گرافیکش هستن
اینو ببینید آدم کف میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من همه dlc ها رو نصبیدم هالا میشه همه مراحلشو توضیح بدید؟
کنار پل یه پسر بچه میبینی ازش سوال کن بعد از پل رد شو برو جلوتر چنتا جسد میبینی اونارو بررسی کننقل قول:
شما این نسخه رو پیدا و دان کن مشکلاتت حل میشهنقل قول:
Skyrim Razor1911
skyrim.nexusmods.com
تا دلت بخواد مد طبقه بندی شده برا اسکایریم داره
خب کدوم پل؟
کجا؟
کم اول رفتم از مردم شهر پرسیدم
هیچ کس جوابمو نداد به جز یه بچه ها با بزش:n02:
بعد
که اون جوابمو داد
اون مرحلش شروع شد که باید جستجو میکردم
پلی رو میگی که شبیح اژدها درستش کردن
زیرش هم رودخونه است؟
کدوم پل دقیقا بگو کجاست اگه میشه
دوستان برای باگ آخر دی ال سی Dragonborn پچی ، چیزی نیومده؟
داداشنقل قول:
این رو که همه میدونن:n27:
یعنی نمیدونن؟
:n04:
باو الان دیگه هر کی اسکایریم بازی میکنه از این سایت مود هاشو میگیره
باگش چیه؟نقل قول:
ورژن بازی شما چنده
؟
دل ال اس دیگه ای ریختی درست کار کرده یا نه؟
خب اول از همهنقل قول:
گرمای مزل
در اون میتونی خونه بسازی
و خونه سازی و از این حرفا
باید بری آهن استخراج کنی یا بخری
و
اول از همه باید بری به یکی از این شهر ها
dawnstar
flakearth
morthal
من خودم دومی رو رفتم
چون از شهر های برفی خوشم نمیاد
میری اونجا و با شاه اونجا حرف میزنی و ازش کوئست میگیری و انجام میدی بعدش میتونی ازش زمین بخری!
برای شهر های دیگه هم همین طوری هست
اسم پل دراگن بریجهنقل قول:
شبیه اژدهاست از ده کیلومتری تابلوئه
2نقل قول:
دانوگارد
باید
لولت بالای 10 باشه
و بعد میری در شهر وینترهود(شهری که نمادش اسبه)
بعد مردم یا نگهبان ها یه چیز جدید بهت میگن
میگن یه گروه جدید اومده که شکارچی خون آشام ها است و اسمشون DAWNGUARDیا نگهبان سپیده دم است
و در قلعه ای به همین اسم هستن
از اونجا به بعد
ماموریت های بازی شروع میشه و کلا 15-20 ساعت گیم پلی به بازی اصافه میکنه
و بعدش دیگه یا خون آشام میشی و با هارکان میری یا شکارچی خون آشام
و غیره و غیره و غیره
خب هیچ جسدی نیست من کل پل رو زیرو رو کردم!نقل قول:
3 درگن برننقل قول:
هست
که
بعد از نصب وارد یه جزیره ی جدید میشی
ولی باید یادت باشه
برای جلوگیری از باگ باید بدون هیچ روح اژدهایی وارد بشی
اولش البته
و
یه نوع گونه از موجود جدید میاد
فکر کنم گوبلین ها هستن
و
غیره و عیره و غیره
امیدوارم مفید بوده باشه برات
آره ولی شکنجس دونه دونه بخواد بگیره آدمنقل قول:
کلی میخوام
یه تورنت 5 گیگ بود قبلا دانلود کردم ولی برای چند ماه پیشه
جدید تر اومده باشه خوبه
فکر نکنم دیگه چیزی بیادنقل قول:
نسخه legendary رو داده بیرون تازه و همه dlc ها رو توش گزاشته
باید از پل رد بشی بری جلوتر باید ببینیشوننقل قول:
در ضمن شما اسم کوئست رو بگو تا با یکی دیگه قاطی نشده باشه
کدوم باگ ؟؟نقل قول:
من قبلا تمومش کردم ولی چیزی ندیدم
search along the rood that leads south from dragon bridge
اسم کوئست اینه
و بعد باید در روستا باشم و به سمت برون برم دیگه
از روی پل آره؟
بله از روی پل رد شو و جاده رو بگیرو برو جلوتر از جاده دور نشو یه خورده که بری دقیقا کنار جاده یه صحنه درگیری میبینی که قبلا اتفاق افتاده فک کنم یه گاری هم باشه اونجا جسد یه خوناشامه که برسیش کن و نامه رو بردار بخون دقیق جزیات یادم نیستنقل قول:
ممنون!نقل قول:
رفیق!
آخرش که باید با میراک بجنگی،میراک میره اون وسط وای میسته و هر کاریش می کنم از جونش چیزی کم نمیشه!!!نقل قول:
- :n29:
منکه باگی اونجا ندیدمنقل قول:
اون همش اژدها ظاهر میکنه و قدرت میگیره
چند بار این تکرار میشه تا بلاخره کشتمش البته با شمشیر که قدرتشو خیلی بالا برده بودم با انچنت و یه گونی معجونو لباسو از این جور چیزا
فقط باید اونجا دووم بیاری آخر سر هم او ددرا که اون همه کتاب داره میراک رو با بازوهاش میگیره و تموم
البته اینو اضافه کنم که وقتی نمیتونی ضربه بهش بزنی حالا با جادو یا شمشیر باید از قدرت های دارگون برنی خودت استفاده کنی بعد میاد بیرون و عادی میشه که اون لحظه با شمشیر (راحتره) بزنیش ولی دوباره فرار میکنه و خونش پر میشه این رویه رو باید تکرار کنی آخر سر ددرا خودش کارشو میسازهنقل قول:
برای شارژ وفعال کردن قدرت ها از اون اژدها ها استفاده کن
تو yahoo answer که سرچ کردم ، دیدم خیلیای دیگه مشکل منو دارن. یجا خوندم باید با مشت بزنیش!اما بازم نشد!نقل قول:
شما آپدیت چندو نصب کردید و بازی تون کدوم نسخس مال چه گروهیه؟نقل قول:
نقل قول:
مرسینقل قول:
چطوری وارد جزیره بشم؟
دوستان کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
من تو دانگارد همه کارارو کردم حتی اون مردرو هم اوردم که الدر اسکرول رو بخونه ولی وقتی با سارنا صحبت میکنم میگه منو نمیتونه به غار ببره همه یارامو هم دیسمیسد کردم ولی بازم نمیبرم....... چیکار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!!!
در ضمن من یک باگ جدید رو متوجه شدم.... رفتم که تو مغازه ی بلتور چیزی بفروشم دیدم مغازش بستس کلی مدت رو صبر کردم بازم بسته بود وقتی لاک پیکش کردم تو مغازش هیچکس نبو د ....... اونو جدی نگرفتم تا این که جدیدا دیدم اون اهنگر جلوی وایتران نیست حتی اون مغازه ی کنارشم که اون براش کار میکنه صاحبش نیست چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
در شمال فکر کنم باشهنقل قول:
درست یادم نیست
ولی
اولش یه دمو مانندی نشون مید که میره به جزیره و بعضی ها در اینجا باگ براشون پیش میاد
و به یاد داشته باشین
برای جلوگیری کردن از باگ در کشتن میراک و کلا باگ های آینده
بدون داشتن هیچ روح اژدهایی وارد جزیره بشین
بله. باید برین به شهر الفریک نمیدونم فک کنم ویندهلمه. بعد باید برین به لنگر گاه. اونجا یک مرده ای هست که صاحب یک کشتی هست. باهاش صحبت کن. بگو میخوای بری سولسیم بعد میبرت ...... اونجا من با باگی مواجه نشدم حالا برای اطمینان همون کار که بقیه میگن بکن.....نقل قول:
کسی به داد ما نمیرسه؟؟؟؟ :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19:
توی چندصفحه قبل هم بهتون گفتمنقل قول:
نسخه بازی شما کلا مشکل داره اساساً
شما این نسخه رو دانلود کن و آپدیت 13 و بقیه دی ال سی ها رو هم نصب کن مشکلت حل میشه
Skyrim Razor1911
مرسی. حداقل یکی جوابمو داد.....نقل قول:
یعنی چی این نسخ::::
skyrim Razor 1911
در ضمن دوست عزیز من ورژن بازیم 1.9.32 هستش فک کنم اخریش... من این بازی رو 3 دفعه بازیش کردم یعنی با 3 پروفایل مختلف هر دفعه هم کلی ازش رفتم.. اگه میخواین لیست کوئست های هر دفعه رو بذارم......
داداشمم کلی بازیش کرده.. ما تا حالا با این جور مشکلاتی رو به رو نشدیم....... شما منظورتون اینه که بازیرو دانلود کنم؟؟؟؟>>>>!!!!! اگه منظورتون کرکی چیزیه لینک بدین...
یه چند ساعتی صبر کن بعدش برو یه مکان دیگه که چنتا باندیت داره چنتاشونو بکش یه چرخی هم بزن چنتا سرزمین دیگه بعد دوباره برو همون سرزمین خوناشامه و قلعه ببین چی میشهنقل قول:
یکی سیو بازیشو میده؟