از كي كردن 2 تا 7
لامصب ها يه اطلاع رساني هم نمي كنند :21:
Printable View
از كي كردن 2 تا 7
لامصب ها يه اطلاع رساني هم نمي كنند :21:
اصفهان که هنوز همون 3 شروع شد ببینم امروز هم صبح میشه 7 رو رد کرد یا نه
ساعت 3 شروع شد كه پس براي چي ميگين 2 ؟ :21:
صبانت قاطی کرده من امشب رفتم ببینم اینترنت شبانه چطوره دیدم سرعت روی 90 بود:18::18:
سلام
به سلامتي صبانت سرويس هاي نامحدود هم آورد
تعرفه هاش هم اينجا هست:
لازم هست يه نكته رو بگمکد:http://sabanet.ir/images/4.pdf
توي سرويس هاي نامحدود سرعت واقعي ارائه ميشه
يعني امكان نداره تو يه سرويس 128 سرعت از 128 بالاتر بره
حالا سرعت دانلود اينطور به دست مياد كه سرعت اينترنت تقسيم بر تعداد كاربراني كه اينترنت براشون تقسيم شده
يه عده كمي از شركتها شير4 هستند بيشترشون شير 8 هستند واسه همينه وقتي ميخوايم سرعت دانلود يه سرويس رو پيدا كنيم سرعت اينترنتش رو تقسيم بر 8 ميكنيم
اما من ديدم صبانت شير 10 رو انتخاب كرده واسه سرويس هاي نامحدودش
يعني سرعت دانلود در بهترين شرايط براي يه سرويس 128 بيشتر از 12.8 امكان نداره بره
حالا اوايل شايد تا 10 نفر پر شه سرعت يه مقدار بالا باشه ولي بعدش مطمئنا كاهش پيدا ميكنه
به نظر من براي دوستايي كه مشكل مديريت حجم دارن و كارشون بيشتر وب گردي و آپديت آنتي ويروس و ايناست اين سرويس مناسبه
براي بقيه چيز زياد جالبي نيست
1- تو سرویس نا محدود اگه مثلاً شب وصل شی که همه خوابن معمولاً سرعت ممکنه تا 256 هم بالا بره ؟(به جای شیر به 10 نفر کل سرعت برسه به تو وقتی که دیگران قطع باشن)
2- شبانه از ساعت چند شروع میشه ؟؟؟ من همیشه از 3 میزاشتم ولی یکی از بچه ها گفته که از 2 !!!درسته ؟؟؟ اگه از 2 باشه که شبی میشه 2گیگ دانلود کرد !!!!
همون 3 منم فكر كردم 2 زدم ديدم از 3 شروع شد :21:نقل قول:
حالا كسي اين نامحدود صبانت رو گرفته ببينيم چه جوريه؟ :21:
سرویس های تهران هم از 2 شده یا همون از 3 هستش ؟
3 است چرت و پرت مي گن 2 شروع ميشه :21:نقل قول:
اصفهان هم هنوز همون 3 البته تا 7 دیگه تا 8 کار نمیکنه؟ تهران چه طور؟ من شبا خیلی دان کنم 3.2 نه بیشتر خیلی زد حاله!!!!
دوستان سرعت دانلود 128 , 512 , 1M چنده ؟ ... تهران - پیروزی ؟
سرعت دانلود شبانه چطوره ؟
ممنون
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
512 و 1M رو با کارت دانشجویی میدن ؟
امروز از ساعت 3 وصل شد تا 7:44 جهت اطلاع دوستان .. سرعت هم عالی شده ،برگشته به روزای قبل روزی 1.6 گیگ
یک مشکل عجیب با صبانت!!!
دوستان لطفا کمک کنید!!!
من 2 تا خط adsl دارم یکی ار پارس آنلاین جدیدا هم که صبانت،کرمان هستم!!!
حالا من مودم رو کانفیگ کردم و وصل می شم به اینترنت صبانت یک دفعه دیگه سایت نمیاره یا اگه دارم دانلود میکنم گیر میکنه دوباره راه می یفته هر 10 دقیقه مثلا 5 دقیقه اشکال داره و وقتی پینگ می گیرم از 4.2.2.4 کلی time out داره!!!
ارتباط با مودم هم برقراره چون 192.168.1.1 جواب میده!!!!دوباره درست میشه و بعد حدود 10 دقیقه شروع میشه!!!
پشتیبانی کرمان هم که افتضاحه طرح هیچی نمی فهمه !!!
حالا موندم چی کار کنم!!!!
میشه مال مودم باشه؟؟؟مودم dlink ?
آخه اگه مال مودم بود باید رو اون خط هم اینجوری بود که نیست!!!
نقل قول:
شما شبی 3.2 گیگ دانلود داری ؟ اونوقت صحبت از زد حال میکنی ؟
خوب آره ماهی 9 هزاروپنصد تومن دارم پول میدم به صبا در صورتی که تو اصفهان همه ای اس پی ها ماهی 6 و پونصدننقل قول:
مسلمه توقع دارم از ندا
کلا وضعیت ندا اصفهان عالیه البته گرون ترین ای اس پی هم هست
من تا دو سه روز پیش شبی 4.1 یا 4.2 دان میکردم تا 8 صبح:31:
حالا یک گیگ کمتر اونم به خاطر قرو قور ندا دم صبح تا 7صبح:41:
شما نمیدونم چرا تو تهران این قدر وضعیتتونن تو دانلود شبانه بده
من خودم تو کوچمون 11 تا مشترک ندا داریم(همشون مشتری خودمن) همه هم دانلود شبانه هیشکی زیر 3 دان نمیکنه
البته خدا نکنه بخوای تو روز دان کنی جونت رو به لبت میاره 60 70 دیگه نهایتش 90 تا :2::2::2:
کسی نمیدونه ؟!!!! ...نقل قول:
امروز سرعت خیلی افتضاح 1 سایتو میخواد باز کنه میکشه آدمو تا باز بشه دوستان برای شما هم همینجوره؟؟؟
دیشب رکورد زدم!
510 مگ دانلود کردم!!
شبانه فقط تا 7.44 کانکت میمونه؟
راهی نیست بیشترش کرد؟
واسه من سرعتش بد نیست ولی قطعی زیاد داره.نقل قول:
البته زیاد که چه عرض کنم!!
سلام
فروش سرویس های نامحدود از همین الان در سراسر کشور مجدد فعال گردید.
در ضمن کاربرانی که این سرویس های نامحدود را خریداری می کنند حتما در ابتدای نام کاربری خود در تنظیمات مودم عبارت # را اضافه کنند در غیر این صورت با eror 691 مواجه خواهند شد !
اگه این سرویس رو بخوایم بگیریم بعد از اتمام شارژ که الان داریمنقل قول:
بعد از واریز پول سریعا سرویس وصل میشه یا چد رور طول میکشه تا نا محدود رو وصل کنن؟؟؟
سریع وصل میشه و مشکلات فنی این سرویس همگی برطرف شده.نقل قول:
هزینه رانژه مجدد که نداره
شب و روزش دانش یکیه یا فرق گذاشتید
کلا چیزی به نام شبانه که دیگه وجود نداره اونجا چون کلا حجم در کار نیست برداشتم درسته؟
راستی مشتری هام میپرسن اگه از نامحدود راضی نبودیم میتونیم وسط کار تبدیل به حجمیش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
البته من سعی دارم همشون رو راضی کنم که نامحدود اصلا به در نمیخوره(خیلی کلکیم)
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------
راستی میشه یه ای دی چیزی بدید من خیلی نیاز دارم باهاتون در مورد یه شهر تو اصفهان صحبت کنم موقعیت خوبی برام پیش اومده نیاز به کمکتون دارم
خیر هزینه رانژه برای مشترکین قدیمی و فعلی صبانت به هیچ وجه نداردنقل قول:
سرعت در شبانه روز یکسان است
اگر کسی از نامحدود ناراضی باشه تمامی نمایندگان این اختیار رو دارند که سرویس رو برگشت زده و تعداد روزهای استفاده شده را از کل پول کم کنند و مابقی را برگشت دهند.
شما حتما قبل از خرید از نمایندگی شهر خودتان این موضوع را بپرسید که آیا بعد از خرید در صورت ناراضی بودن سرویس را برگشت میزنند یا خیر
سلامنقل قول:
کی میزارینش تو قسمت شارژ الکترونیکی؟
وقت گل نی
فکر نکنم بیاد تو پنل شاید فعلا می خوان از طریق نمایندگی ها داده بشه تا تو دسترس همه نباشه البته شاید
دوست خوبم به نظر من اگه طلبه ای برو نزدیکترین نمایندگی
این سرویس ها ممکنه هیچ وقت در قسمت شارژ الکترونیکی قرار داده نشهنقل قول:
به دلیل اینکه کیفیت این سرویس ها بسیار پایین و در حد دایال آپ میباشد
کاربران هم بدون اطلاع شارژ الکترونیکی انجام میدهند و مشکلات زیادی برای کابران ناراضی ایجاد خواهد شد.
دیشب سرعت دانلود بد نبود روی 60 -70 بود.
راستی یه سوال سرعت دانلود شبانه سرویس های مختلف با هم فرق میکنه؟
چون من 128 دارم سرعت شبانه ام روی 80-90 در بهترین شرایط هست.(تو این چند وقت اینطور بوده)
ولی اون یک مگ داره سرعت شبانه اش روی 150-200 هست.خطشم یک ماه نمیشه گرفته خونشون هم خیلی با ما فاصله نداره اگه کسی از این کار های صبا سر در آورد به ما هم بگه.
درسته .من امروز 256 گرفتم .سرعت افتضاح.البته اگه عین طرح عمل میکردن خوب بود ولی قشنگ معلومه سرعت رو لیمیت کرن .سرویس 256 گرفتم 10 ثانیه اول سرعت رو 100 هست بعد میاد رو 5-6 !!خیلی جالبه .
درسته .من امروز 256 گرفتم .سرعت افتضاح.البته اگه عین طرح عمل میکردن خوب بود ولی قشنگ معلومه سرعت رو لیمیت کرن .سرویس 256 گرفتم 10 ثانیه اول سرعت رو 100 هست بعد میاد رو 5-6 !!خیلی جالبه .
ادیت:اینم از اثرات سرعت کم :31:
تایید میشه
منم همین الان سرویس 256 رو نامحدودشو فعال کردم 47000 تومن سه ماهه !!! سرعت اولش رفت رو 200 خیلی خوشحال شدم :دی بعد 10 ثانیه اومد رو 5 از 10 هم بالا تر نمیره (بیشتر مواقع 5 ـه)
من به هیچ وجه راضی نیستم و میخوام پولمو پس بگیرم سرویس محدود بگیرم
محل زندگی هم بجنورد هستش کسی که خدمات میده موسسه کیش آریاس
می تونم پس بدم ؟؟؟
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
یه سوال : آیا می تونم شبانه از ساعت 3 تا 7:44 با همون یوزر و پسورد Guest وصل شم و سرعتش همون 120 باشه ؟؟؟
اگه بشه که با همین میسازم
اگه کسی نرم افزاری میشناسه که اینترنتو هر 5 ثاینه قطع و وصل می کنه و دانلود از IDM رو خودش ادامه میده ( یعنی با اینترنت نا محدود با سرعت 100 دانلود کنی) مارو بی نصیب نزاره لطفاً
دوستان الان 2 روزه سرعت من افتضاح سایت ها رو به زور داره باز میکنه
(تهران مرکز نبوت)
کسی چنین مشکلی نداره؟؟؟؟
یعنی به هیچ عنوان سرویس خوبی نیست؟
و کسی رو نفرستم سراغش
برا مشتری هام نگیرم نه؟
ممنون بابت اطلاع رسانی تون دم همه برو بچ پی سی ورد گرم خیلی ماهید
می خواستم فردا به یکی از مشتری هام پیشنهادش کنم
من که فردا میرم هر جور شده پولمو پس می گیرم ! ندادن هم به درک یه محدود شارژ می کنم :D
واقعاً افتضاحه ،دایال اپ استفاده کنی سنگین تری .... اخه یکی نمی گه این که اینقدر افتضاحه چرا می فروشین آبروی خودتونو می برید
خوب اینطور باشه من ماه دیگه میرم یه نامحدود مخابرات میگیرم 128 سرعتش از این بیشتره !!یعنی 128 مخابرات 2-3 برابر 256 صبانته!تازه ارزون تر هم هست :دی
سرعت من هم افتضاح شده ! یعنی سرعتم نصف شده !نقل قول:
تهران مرکز صالح طبری
يعني انقدر اين سرويس نامحدود گنده خب اومدن يه كار بكنند گند زدن يه كاري مي كنند كسي طرفش نره :21:
سرعت سرویس 256 نامحدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شیر 1به100 فک کنم:27:نقل قول:
1 به 10 حد اقل باید 3.2 باشه
که خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد 10 نفر همزمان استفاده کنند
خدا صبر بده بهت
سرعت دانلود تبریز از 230 اومده رو 30 .............
یعنی میخوان سرعت هارو واقعی کنن؟؟