فکر کنم مخابرات یه مشکل سراسری یا همچین چیزی داشته باشه....
سرعت منم (نامحدود) نوسان داره و میانگینش کمتر شده ....
شهرهای دیگه هم از مخابرات امروز شاکی بودن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم مخابرات یه مشکل سراسری یا همچین چیزی داشته باشه....
سرعت منم (نامحدود) نوسان داره و میانگینش کمتر شده ....
شهرهای دیگه هم از مخابرات امروز شاکی بودن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين سه مودم تست كردم! ASUS-DSL-N10 va D-LINK-2520U va micronet ! با توجه به ادعاي مخابرات مبني بر اينكه اين سرويس تضمين شدس، نبايد اصلا نوسان داشته باشه! حالا از اين حرفا گذشته، من كه با نامحدود max سرعت رو ميگيرم! snr هم 26ه با يكي،با 2تاي دومي 25! downstream هم مشكل نداره، دم درم تست كردم! نتيجه منطقي اينه كه اشكال از محدود هاي مخابراتهنقل قول:
این سرعت بندی شما قانون نداره ؟نقل قول:
یه هفته پیش واسه سرعت 260 سرویس 1024 اومدم شارژ کردم. دیدم اومدین گفتین شده 194 بازم گفتم عیبی نداره.
اما این یعنی چی شده 154 ؟ این سیر کاهش سرعت ادامه داره ؟ تا بدم خطمو جمع کنن !
نقل قول:
1- اولاً پارس خیلی وقته تحت عنوان سرویسای پایه یا همون بیس داشت 1 به 10 رو ... شاتل هم داره ... آسیاتک هم داره ... صبا نت هم داره ...حسابگر (داتک) هم داره ! .... دارن چون باید داشته باشن !
به قول بچه های بازار ارز قیمتا دستوریه!!!!
2- این تاپیک چقدر تاثیر داره؟ بهتره بگیم ما چقدر تاثیر داریم؟
یه ادم میتونه راس یه هرم باشه ...من میتونم دو نفر و متقاعد کنم ...اونا هم هرکدوم دو نفر ... فکر میکنی چقدر طول میکشه برسه به 1024 نفر؟
باور سخته ولی بیشتر از اونی که فکر میکنی در جامعه ما اطلاعات به صورت شفاهی و تجربی جابه جا میشه!
3- در مورد یوزرهای پارس کمی اغراق صورت گرفت تعداد از این رقم یاد شده به مراتب کمتره! (قبلاً سر نداشتن پورت در بعضی مراکز از پارس اطلاعاتی جمع کردم) ... بهر حال شرکتایی مثل نوین نت ،آسیاتک،صبانت،شاتل،پارس و... یوزرهایی که اکتیون و میتونن نقش بازاریاب رو بازی کن براش مهمه که حتی یکی از اینا رو هم از دست نده چون میدونن هرکدوم بعداً به چند نفر تبدیل میشن!
4- سرعت 1 مگ محدود مخاربرا رو 154؟ یادمه قبلاً 192 بود! بهر حال اینجا جالبه :
128 محدود سرعت 64 ----> 1 مگ سرعت 154 حالا 512 قراره چند باشه؟ یا 256 !
20 تا 20 تا زیاد کردن سرعتا خیلی نیاز به فکر و برنامه ریزی داره نه؟
5- لینک STM1 هم که به قول مخابراتی ها 64تا 2 مگ(اینجوری میگن نمیدونم چرا؟!) اضافه شه با این تبلیغات مخابرات توتلویزیون که میگه بیاد اینترنت محدود ببرید بعداً پول بدید(!) آخر و عاقبتش معلومه!!
یعنی با همین سیستم، مودم، خط تلفن با اکانت محدود حداکثر سرعت رو میگیری بعد قطع میکنی با محدود وصل میشی کمتر از نصف سرعت رو بهت میده؟نقل قول:
از بس تعرفه ها زیاده خودمم قاطی کردم :دینقل قول:
1024 یک به پنج 154
1024 حجمی 192
در مورد آنتي ويروس، چك كردم! سرعتم مقطعيه،صبح به 60 ميرسه اما من كه صبح به ندرت ميتونم آن شم! چرا نامحدود ها هميشه ثابت بودن؟! قراره ما از اينترنت استفاده كنيم نه اينكه منتظر باشيم و ببينيم كي نت سالمه كه بشه وصل شد! در مورد پارس آنلاين، محدوديتش 20گيگه (در مورد 128 نامحدود كه تا 20گيگ رو 1مگ ه)نقل قول:
با نامحدودهاي قبلي ك داشتم، مشكل نداشتم، MAX رو ميگرفتم اما با 128 محدود سرعتم بجز مواقع خاص يعني صبح ، حداكثر 30 ميشه!2شب پيش كه از 3بالاتر نميرفت! صد رحمت به 64نامحدود كه 8 بود.نقل قول:
نامحدود ها همیشه ثابت بودن چون محدودیتی توی دانلود نبود تایم پیک دانلود مثل الان نبود، تعداد یوزر ها کمتر بود...نقل قول:
هرجا که همه چیزش با هم رشد نکنه دچار مشکل میشه...
از زمانی که یوزر های حجمی فرش شده هیچوقت به سقف پهنای باند نرسیدیم و همیشه پهنای باند آزاد بوده
ولی سرعت ایده آل هم نداشتیم
ممکنه مشکل از اونجایی باشه که پهنای باند استان میاد.(صرفاً در حد یه احتمال)
یه سوال خدا وکیلی سرعت خود پشتیبانی چنده؟ :دی با سرعت چند دانلود میکنین راستو بگو :دینقل قول:
خوبه پس.نقل قول:
فقط خواهشاً کمتر نشه ! :31:
راستی دانلود 2048 محدود روی چنده ؟
2048کیلوبیت=256کیلوبایت=2048/8نقل قول:
اگه خوب کار کنه 230-240تا میده اما دیشب بالای 170تا نمی رفت. کلا فقط 3 روز اول طرح حجمی ها من تونستم با 260تا دانلود کنم بعدش همیشه پایین بود.
من دوروز دیگه اینترنتم تموم میشه و ناچارا همین 512 محدود 10 گیگ مخابرات که قیمتش با 128 یکیه تقریبا رو شارژ می کنم
یادمه قبل از مخابرات با 512 محدود حسابگر تا 200 کیلوبایت در ثانیه می کشیدم
اما الان یک مگ محدود مخابرات هم بهش نمیرسه!
البته اون موقه حسابگر 512 محدود 3 گیگ رو میداد 15 تومن
اما الان 128 یک ماهه 3 گیگ رو میده 14 تومن !
در حالی که مخابرات همین رو میده 10 تومن ظاهرا
کلا اینترنت تو کرمانشاه یک داستان مزخرف داره!
این جشنواره پاییزی یعنی چی ؟
130 هزار تومن 24 گیگ 256 برای چندماهه؟
برای یکسالنقل قول:
متاسفانه تبلیغات شدیدی میکنه مخابرات رو حجمی ها ... اگه مردم به همین رویه ادامه بدن ثبت نام رو پهنای باند حجمی ها می ترکه! دیگه 1 به 10 هم که نداره الحمدالله ... ما هم که 40 تومن نداریم در ماه بدیم این دزدا...
از همین الان بگردیم دنبال شرکت ....
قیمت های جدید برای حسابگر چطوره ؟ سایت حسابگر قیمتاش برای 5 سال پیشه!! (البته من که حسابگر برو نیستم ...کلی میگم..)
من به پنل دسترسی دارم برای یک نفر که 128 گرفتهنقل قول:
قیمتهاش هموناس
اونایی که بالا گفتم رو همین الان نگاه کردم
از نظر قیمتی مخابرات کمترین قیمت رو داره
فعلا همینطوری میریم جلو ببینیم به کجا میرسه
از این جشنواره کسی گرفته ببینه چطوره؟
احتمالا چندماه اول خوب باشه اما بعدش می پکه
خدا لعنتشون کنه با این سرویس های جدیدشون
یه اطلاعیه که الان تو سایت حسابگر دیدم :
از تاریخ 1391/09/07 بر اساس مصوبه جدید از سازمان تنظیم مقررات ، حجم مصرفی سرویس 2048 ویژه ماهیانه 70 گیگابایت و 1024 ویژه به 35 گیگابایت ، و از نامحدود به محدود تغییر یافته است .
پ ن : منم هنوز به پنلم در حسابگر دسترسی دارم ولی چون خط جمع آوری شده قیمتا و قسمت سرویسها رو نشون نمیده و میگه مجاز نیستید!
سلام به همه دوستاننقل قول:
من دو سه روزه از وجود این بحث تو این انجمن با خبر شدم و تا الان دنبالش کردم. باید بگم که واقعا پربار بوده دست همگیتون درد نکنه. :sq_25:
آقای وایکینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلودتون تو ساعات رایگان به طور متوسط چقدره؟ چه مقدار حجم رو تو چه مدت زمانی دانلود میکنید؟
من یه 1024 محدود 10 گیگ دارم و سرعت دانلودم خیلی به سایتی که ازش دانلود میکنم بستگی داره. اکثر سایتای دانلودی که بیشتر جا افتادن مثل دانلودها و میهن دانلود و .. سرعتشون نوسان داره و کانکشن هاشون پایدار نیست و بعضی مواقع قطع و وصل میشه، اما سایتای کمتر جا افتاده مثل P30javan رو من با یک کانکشن از IDM با سرعت ثابت 128.7 دانلود میکنم که حتی با 16 کانکشن هم تغییر نمیکنه. از همین جا هم معلوم میشه (و البته از خیلی قبل تر ها میدونستم) که idm همیشه سرعت رو یک مقداری بالاتر از سرعت واقعی نشون میده. در طول مدتی که سرعت روی 128.7 تابت بود من در هر دقیقه 6.85 مگابایت و در ده دقیقه 68.5 مگابایت حجم دانلود داشتم و اصلا نوسان نداشت. که بایک حساب سر انگشتی معلومه که سرعت 116.9=6.85x1024/60 هستش. به همین خاطره که میگم چه حجمی رو تو چه مدت دانلود میکنید. چون این جوری دیگه تاثیر نوسان ها و غیره مهم نیست و شما سرعت متوسط واقعیتون رو در یک مقطع زمانی متوجه میشین.
برای اندازه گیری میتونید از یک زمان مشخصی مثلا ساعت 1:00 میزان حجمی از فایل که دانلود شده و در مقابل قسمت Downloaded نوشته میشه رو در نظر بگیرید و بعد از یک دقیقه مقدار جدید این قسمت رو ببینید و از مقدار قبلی کم کنید تا مقدار دانلود شده بر حسب مگابایت تو اون یک دقیقه رو بدست بیارین. بعدش این مقدار رو در 1024 ضرب (چون هر مگابایت 1024 کیلوبایته) و سپس بر 60 تقسیم کنید (تعداد ثانیه های یک دقیقه) تا سرعت بر حسب کیلوبایت بر ثانیه به دست بیاد.
ببخشید اگه زیاد حرف زدم آخه اولین پستمه.
الان بهترین پینگو کدوم شرکت و با چه تعرفه ای میده؟
سرعت دانلود 1024 ــیی های حجمی عزیز، دیشب، در ساعات رایگان چند بود ؟
اگه گفتنش اینجا خوبیت نداره تو پیام خصوصی بگین ! :sq_24::31:
ما که اسلام اباد هستیم 120 تا بوده و هست .نقل قول:
جناب sc@ry یه فکری به حال ما هم بکنید ،گناه داریم به خدا 1 مگ 120 تا بگیره .
صفحه بعدی تاپیک (455) واسه شما ها هم باز نمیشه ؟!
از باگ های vBulletin هست که اکثرا پیش میاد و باید یه نفر پست بده تا به حالت عادی برگردهنقل قول:
الان تو455 هستیم که !!!نقل قول:
اون موقع باز نمیشدنقل قول:
سرعت 1 مگ روی 192 نیستش!نقل قول:
کل بچه های تاپیک که1 مگ دارن الان سرعت دانلودشون 120 ـه!
بخدا من downstream خطم روی 2مگ بسته شده و ویروس هم ندارم و آنتی ویروسمم آپدیت نمیکنم و مودم هم کاملا سالمه! :sq_19:
بابا بزن همون 250 بشه کی به کیه:sq_13:
من هم که 1 مگ محدود دارم سرعت دانلودم در همه اوقات روز و ساعت های رایگان به طور متوسط حدود 120 هستش و با توجه به SNR و Attenuation هم شرایطم خوبه. در ضمن من خونم هرسینه. اگه به نظرتون سرعتم کمه تا پیگیریش کنم؟نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :28.5 7.0 db Line Attenuation :24.5 15.0 db Data Rate :2112 1024 kbps
خوش بحال شمانقل قول:
6مگ ما با 20تا داره دانلود میکنه :دی
امروز فرصت شد سرویس 1 مگ محدود حسابگر رو تست بزنم
سرعت دانلود از سرور تبیان 430 بود
از سرور آسان دانلود 130 (البته فکر کنم خود سایت سرعت رو محدود کرده بود )
کلا اگه شبانه هم سرعت 400 باشه می شه روش فکر کرد
اوه.نقل قول:
پارس آنلاین دیگه ؟! :31:
نه، مخابرات توی شرکتنقل قول:
دانلود نکنین که سرعت ما خوب شه :دینقل قول:
نقل قول:
باو شما که دست به تغییرت خوبه بیا یه صفایی به 1 مگ بده دیگه:دی
جالبه، ساعت ده كه سرعتتون 50 بود:دي و آبان 8مگ بودين!در مورد 1مگ حسابگر، يه كافي نت داره، سرعت دانلودش از يه سايت خارجي كه من داشتم دانلود ميكردم، 488كيلوبايت بود! رو 4مگ بستن... دوستمم ك كاربر خانگيه، باز 1مگ داره كه اونم همينه. در مورد شبانش اطلاع ندارم چون تا حالا يك دفعه هم استفاده نكردم
مرده شور ببره اين مخابرات رو با اين سرويس محدودش! امشب ركورد سرعت دانلود داشتم! 380-980 كه البته يه مشكلش اين بود: بايت/ثانيه! خدا كنه تكليف اين 1ب10 ها معلوم شه كه يا از اون بگيرم يا كلا بيخيال مخابرات شم! مشكل اينجاس تا 22بهمن اشتراك اين خراب شده رو دارم كه 1روز نت سالم به ما نداد از وقتي محدود شديم... و ميگن امكان پس زدن شارژ محدود نيست! اه؟ پس امكان دزدي هست؟!؟! والا شما رو كه نميدونم اما نه استفادم در اون حده نه كيفيتش ميارزه نه پول علف خرسه كه ماهي 29-40 تومن بدم 256-512 مخابرات! معلوم نيست از اين پول به خود رئيس از خدا بي خبر مخابرات ميدن كه اومده 80% گرون كرده؟ يكي حالي اين پيرمرد هاي احمق مخابراتي كنه كه دنيا سرويس 50مگابيتي ارائه ميده، اما ما بايد 256ي كه نصف دورش قطعي داره رو 2.5 برابر 2سال پيش بگيريم؟ ميخواين گرون كنين؟ باشه،اشكال نداره! اون سرويس آشغال 64 و 128 رو حذف كنيد، كه به ترتيب در بهترين شرايط 27 و 54مگ در ساعت دانلود ميكنن، به جاش 3072 و 4096 اضافه كنيد! اما تا اين كودن هاي، بيسواد ، احمق كه يكيشون از 1316 تو مخابراته (زماني كه با چهارپايان ميرفتن سر كار و خودم ديدمش) ، سر كارن ، مگه در خواب ببينيم سرعت اينترنت ايران و كرمانشاه پيشرفت كنه! لابد چون تا 100 بلده بشمارن (دسته اسكناس) با خودشون فكر كردن واي خدا جون 128 كيلو بيت چه اسم درازيه! پس حتما سرعت توپيه! و شانس اورديم سرعت رو با ضريب 1ب20 نبستن! و موقع تفكر در اين مورد انگشتاي پاشون تو كفش معلوم نبوده!
این سرویسی که میگی چند گیگه و هزینه ماهیانش چنده ؟:20:نقل قول:
اینجا تا 16مگ هم دانلود گرفتیم :دینقل قول:
ولی بیشتر اوقات میذاریمش روی 4
نقل قول:
فکر کردی مخابرات چیکار میکنه؟
اونا هم زنگ میزنن شرکت زیر ساخت
زیر ساختم...
كاري نميكنه؟ زيرساخت قيمتاشو تعيين نميكن!!!خودشون تعين قيمت ميكنن! حدود 2ساعت وصل بودم امشب، هيچ سايتي لود نميشد! آخر سرم گوشيمو با BLUETOOTH وصل كردم و با ايرانگل آن شدم! پنل اكانتمو چك كردم حدود 50كيلوبايت تو 2ساعت دريافتيم بوده، واقعا لذت بخشه! حالا فرداصبح ساعت 10 با 60-70 تا دانلود ميكنه! ميخوام چيكار؟ صبح ايرانگل هم با 30 تا دانلود ميكنه، مهم شب هاست!شايد با نامحدود 1ب10 درست شه، اما حداقل يه اكانت تست بدين ملت بدونن تكليفشون چيهنقل قول:
وضع فعلي: پارس آنلان پورت وليعصر نميده! صبانت عاليه اما گرون! حسابگرم نرفتم! نوين نت 128 تو روز 64 دانلود ميكنه و ارزون، چون هزينه رانژم نداره ميشه تست كرد اما فقط يك نفر گفت خوبه، اينجا همه ناراضين
درود
تعرفه مخابرات زیاد شده دوستان؟
کسی اطلاعی داره؟
یک مگ چند شده؟