مرسی ولی حجمش اگیگه! فقط واسه xp میخوام با حجم کم؟نقل قول:
Printable View
مرسی ولی حجمش اگیگه! فقط واسه xp میخوام با حجم کم؟نقل قول:
مرد حسابي حوصله يه سرچ توي اينترنت نداشتي گشتيم واست پيدا كرديم. لينك مستقيمم پيدا كرديم با اين وجود حال نداشتي حداقل يه كليك كني روي اون دانلود ببيني چي هست. آخه مگه ميشه درايور 1 گيگ باشه؟نقل قول:
كلش 1 گيگه ولي به صورت جدا جدا گذاشته. شما روي اون كلمه Download كليك كم هر كدومش كه به دردت خورد دانلود كن حجم هر كدوم حدودا 80 مگه كه درايورا حجمش همينه و اگه كمتر باشه ناقصه
اين صفحه منظورمه:
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Graphic-Driver-All-Series-for-All-Windows-Updated-Until-1389-08-03
نه . اخه رو سیستم خوفی که نگاه کردم زده Good .نقل قول:
با سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع شروع بازی هر تیمی رو که انتخاب میکنم نمیتونم تو بازی کنترلش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جفت تیمها خودشون بازی میکنن تنها یک بازیکن مینتونم داشته باشم تا آخر بازی !! و بقیه بازیکنا وقتی توپ رو در اختیار دارن بازم نمیتونم کنترلشون کنم !!
در ضمن تیم قرمز رنگ منم.
آیا مشکل از کجاست؟
با تشکر
کسی جوابی برای ما نداره ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام.نقل قول:
اقا شما قبلا هم همین مشکل رو داشتی ؟
یا بازی رو تازه خریدی و برا اولین باره که نصبش کردی ؟
با سلام آقا من میخام این کیتسرور رو پتچ کنم ارور میده چرا؟ ویندوز ۷ دارم بازی هم نسبه مشکلی هم نیست ولی میخام این تیمهارو درست کنم از کیت سرور استفاده میکنم کیت سرور ارور میده میشه راهنمایی کنید چیکار باید کرد من فولدرش رو ریختم تو فولدره نسبه بازی رو پچ میزنم ارور میده پچ نمیشه
ای خدا:13:نقل قول:
دوست عزیز چه اروری میده لطفا یه عکس قرار بدید .اگه این ارورو میده verify that the executable is not read-only , and try again شما باید رو فایل اجرایی بازی pes 2011 کلیک راست کنید به properties برید و تیک گزینه ی read only رو بردارید و دوباره کیت سرور رو اتچ کنیدنقل قول:
----------------------------------------------------------
چی شده دوست عزیز مشکلی پیش اومده؟
سلام
نمی دونم چه رازی تو این پرو 11 هست که هر کار میکنم فریم بازی بیشتر از 60 نمیشه.
کسی بالاتر از این هم فریم گرفته؟
خیلی ممنون ارور همین هست و فکر کنم با کاری که گفتین درست بشه ممنوننقل قول:
یکی از دوستان راجب اون قسمت که توی ترکیب برای دریبل ها فیلم داره و باید تعریف بشه اموزش کامل و نحوه ی استفادش رو بگه ممنون میشم
من 10 روز بود که نصب کردم و پچ جدید رو هم ریختم و مشکلی نداشتم.نقل قول:
یه دفعه این مشکل پیش اومده و هرکاری می کنم درست نمیشه!
مرسی.
برو بچز کرج یعنی یکی نبود ما رو یاری کند؟نقل قول:
این بار سومه:13:نقل قول:
چی شده دوست عزیز مشکلی پیش اومده؟
نمیدونم چرا وقتی بازی شروع میشه بازی تیک تیک میزنه.........چیکار کنم؟؟؟؟؟:2:
اونم مشخصات سستمم هست
سلام من بازی رو دارم گزارشش فرانسوی هستش حالا چجور انگلیسیش کنم؟توی تنظیمات فقط فرانسوی رو داره انگلیسی نداره.(زبانش انگلیسیه فقط گزارشش فرانسویه)
تو بازی استارت بزن. برو تو Select Side و اونجا که عکس joystickها میاد مربع رو بزن. Change Cursor رو بزار رو Assisted. مال تو الان روی Fixed هست. بعدشم برو تو Camera Settings و مطمئن شو که Tailing Camera روی Ball باشهنقل قول:
PESVN Patch 2011 v3.0.1
قابلیتهای پچ جدید pes edit:
- Compatible with DLC 1.01 .اینم لینک مستقیم واسه دوستانی که با قابلیت ریزوم میخان:
- Fix all errors on version 3.0 (……)
- Correct names for all teams and players
- Correct info for all teams nPower Champhionship .
- Updated squad’s latest Vietnam Team. (Play Become A Legend with Vietnam Nationality )
- New Chant for Vietnam Team .
- All leagues (English Premier League – Spanish LaLiga – Italian – French – Holland – German – English Championship)
- Unlock all Pesshop .
- New ballpack. Update new C.R7 boot.
- New Face, relink a lot of Face (including players of Vietnam, Bundesliga ,…)
- Updated national anthem for some Team.
- New kits, relink all kit for (English Premier League – Spanish LaLiga – Italian – French – Holland – German – English Championship) A lots of National Team .
- New adboards for all stadiums
- Real companies for Master league sponsors .
کد:http://pedramgolchi.dl.rapidbaz.ir/izNC/Pesvnpatch_v3.0.1.part1.rar
کد:http://pedramgolchi.dl.rapidbaz.ir/izNx/Pesvnpatch_v3.0.1.part2.rar
کد:http://pedramgolchi.dl.rapidbaz.ir/izNl/Pesvnpatch_v3.0.1.part3.rar
نقل قول:
من انگلیسی بلد نبیستم.
نمیشه فارسی بگید چه قابلیت هایی داره؟
اینو با چه نرم افزاری دانلود کنم که وسط دانلود قطع نشه؟
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
اینو با چه نرم افزاری دانلود کنم که وسط دانلود قطع نشه؟نقل قول:
اين پچي كه دوستان بالاتر معرفي كردن همونجوري كه از اسم پچ هم پيداست مال Pesedit.com نيست.
دوستان اشتباه نكنن
خیلی ممنون درست شدنقل قول:
مرسی
به خدا ثواب داره جواب مارم بدین:19:
نقل قول:
تو settings تيك VSync رو بر داري فريم ريت بالاتر از 60 هم ميره. ولي توصيه ميكنم اين كار رو نكني چون اولا تو بعضي از سيستم ها باعث ايجاد لرزش در تصوير ميشه دوم اينكه فريم ريت بالاي 60 محسوس نيست و تاثيري در كيفيت نداره.
نقل قول:
قسمت پوینت های بازیکنای من غیر فعاله! تا 22 تا ظرفیت داره ولی نمیزاره بهش چیزی اضافه کنم و روو صفر
مونده!.. ببینم برای اکتیو کردن این قسمت نباید از تووی Extra Setting توو منوی اول بازی چیزی رو خرید
تا بازیکنا پیشرفت کنن؟؟
نحوه استفاده ازشون اين توريه كه در حالتي كه دگمه مود دسته روشنه L1 رو نگه ميداري و يكي از جهت هاي جوي استيك راست رو مي زني و بازيكنت اون چهار حركتي رو كه براي اون جهت تعريف كردي به ترتيب انجام ميده.نقل قول:
براي تعريف كردن حركت ها هم يا يكي از 3 تاي خودش رو اديت كنيد يا يه دونه جديد بسازيد، بعد براي هر كدوم از جهت ها مي تونيد تا 4 حركت تعريف كنيد كه واجب نيست هر 4 تاش پر بشه(توصيه ي منم اينه كه زياد شلوغش نكنيد).
هر حركتي رو كه انتخاب ميكنيد اگه جهت دار باشه ازتون مي پرسه كدوم طرف(چپ يا راست).
موفق باشيد.
- سازگار با DLC 1.01 .نقل قول:
- رفع تمامی ارور های مربوط به پچ ورژن 3
- صحیح شدن نام تمامی تیمها و بازیکنان
- افزودن اطلاعات سالم در مورد تمامی تیمها
- آخرین آپدیت از ترکیب تیمها
- شعار جدید برای تیمها
- آنلاک شدن تمامی محصولات فروشگاه PES
- توپهای جدید ( Update new C.R7 boot)
- فیس جدید
- آخرین آپدیت از سرود بعضی تیمهای ملی
- کیت های جدید (تمامی لیگ ها)
- ادبوردهای جدید
- افزودن اسپانسر های واقعی جهت بستن قرارداد در مستر لیگ
بچه ها کسی طرز کار boot changer رو بلده من هر کاری می کنم نمی تونم اگه کسی بلده خبر بده
یه سوال سیو های Pes 2010 رو 11 میاد؟:13:
برای بار سوم میپرسم ، میشه جواب این پست رو بدین ؟ :
نقل قول:
یعنی چی ؟نقل قول:
ربطی به Extra Setting و این حرفا نداره .
شما باید از پوینت های تمرینها ( مثل پاس ، سرعت ، دریبل و ... ) کم کنی و به پوینتهای کارت اضافه کنی .
یک آپشن میخواهم که فقط نقل و انتقالات رو درست کنه و اسم همه بازیکنانی که اسماشون خرابه از همه مهمتر بازیکنان ایران
کسی نداره؟
اینها همه پچ هستن با کلی حجم اکثر هم توی این سایتهایی که ف ی ل ت ر شدن به جرم سایت آپلود بودن !!
منتظرم ..............:17:نقل قول:
نقل قول:
آهااااااا اییولللل!! آخه توو 2010 این مدلی نبوود که از پوینت اوونا واسه کارت کم کنیی.. مرسی ممنون:10:
آقا فورلان رو توی اتلتیکو مادرید انقدر دووندم و گل زدم باهاش که الان 3 بازی هست بیرونه بس که خسته شده نای بازی کردن نداره!!!
:31:
واسه کسی پیش اومده؟؟؟
الان 3 تا بازی هست اصلا آماده نیست!!! دکتر تیم هم گفته که باید استراحت کنه!!
الان یه مسابقه باید با رئال بدم . اگه ببرم جام اسپانیا رو بردم!!!
خدایی برین این فرلان رو بخریدن. مثل اسب میدووئه!! :27: :18:
من از پچ pesedit patch 0.3 استفاده میکنم که dlc اون نمیدونم آخریه یا نه. ولی این عکس ترکیبهنقل قول:
کد:http://www.imgplace.com/viewimg220/8500/17formation.jpg
با استفاده از afs explorer فایل unnamed_30 رو از ایمیلج dt06 بگیر و با همون برنامه باز کننقل قول:
لیست توپ ها میاد stat ها رو تغییر بده که مکسش 5. حالا همین فایلو در پوشه dt0f در کیت سرور قرار بده
برو تو بازی تغییرات اعمال شده
موفق باشید
آقا لطف کردی:11: ، توی changelog این پچ نوشته که ترکیب یه سری تیم ها از جمله انگلیس و برزیل رو آپدیت کرده ، پس احتمالا با dlc فرق داشته باشه.نقل قول:
ما هم سوال کردیم ها ! :31:
سلام.
دوستان یه پچ کم حجم با لینک مستقیم کسی سراغ نداره که فقط لباسها و نام تیمها و بازیکنارو درست کنه؟
این پچهایی که بچه ها زحمتشو کشیدن یا غیر مستقیم یا حجمش زیاده که معمولا این پچهای حجم زیاد توی بازی یه تغییرات نه چندان جالب ایجاد میکنه.
آرمین هم که امسال کلا بیخیال شده,چسبیده به فیفا:41::13: