با سلام دوستان
من الان از سرویس 2030 دارم استفاده میکنم ولی تعرفه هاس به کار من نمیاد .
از هر شرکتی دیگه هم که میخوام بخرم نمیتونند ارائه بدند.
ظاهرا اینترنت برای بعضی شماره ها فقط انحصاری 2030 هست ؟
Printable View
با سلام دوستان
من الان از سرویس 2030 دارم استفاده میکنم ولی تعرفه هاس به کار من نمیاد .
از هر شرکتی دیگه هم که میخوام بخرم نمیتونند ارائه بدند.
ظاهرا اینترنت برای بعضی شماره ها فقط انحصاری 2030 هست ؟
اقا من یه سوال داشتم مخابرات شبانه رایگان هم داره مصل شرکتهای خصوصی؟ کلا تعرفه هاش چجوریه؟
بین رنگین کمان و مخابرات کدوم بهتره چون انگار قیمتشون برابره
نقل قول:
خیر شبانه رایگان نداره اما قیمتش مناسبه، گیگی 2625 تومان.
پارسال همین موقع ها هنوز طرح جدیدشون راه نیوفتاده بود که من سرعت 512 داشتم با شبانه رایگان ماهی 16600 تومان، سرعت دانلود حتی شبها نزدیک kb/s 200 بود که هر شب تا 3 گیگ دانلود می کردم . به نظرم از همه شرکت ها سرتر بود. با این طرح جدیدشون هم سرعت کمتر شده و هم شبانه برداشته شده اما باید بگم سرعتش هنوز قابل قبوله و اگه کسی شبانه رایگان نخواد و زیاد دانلود نداشته باشه قیمت جدیدشون مناسب تره.
من شخصا چون دانلود زیاد دارم طرح قبلی برام بهتر بود.
این شرکت رنگین کمان با مخابرات هیچ فرقی نداره چون این شرکت این طور که من متوجه شدم همون پنلهای مخابرات را ازش اجاره کرده یا اینکه خریداری کرده فقط تنها تفاوتی که داره میگه من سرعت را روی 2 مگ میزارم باشه ولی مخابرات ظاهرا رو 1 مگ بستهنقل قول:
البته من اینا بعد از اینکه با مسول فروش رنگین کمان صحبت کردم فهمیدم
اگه توجه کنید اگه تو قسمت ریزمصرف رنگین کمان برید شما را به همون صفحه ی مخابرات میبره برای چک کردن حساب کاربریتون
اووووو.... چه توپ بوده! یادم نمیاد!نقل قول:
من شخصا حاضرم پول بیشتری هم بدم برای همین سرعت 128 ولی شبانه داشته باشه یا حداقل یک سری طرحهایی برای ترافیک داشته باشه.آخه آدم تا میاد دوتا ویدیوی معمولی 10 ، 12 دقیقه ای ببینه تموم شده!! پس اینترنت پرسرعت به په دردی می خوره آخه؟!
ما هم حاضریم ولی مخابرات حاضر نیست چون از سودش کم میشهنقل قول:
من شخصا حاضرم پول بیشتری هم بدم برای همین سرعت 128 ولی شبانه داشته باشه یا حداقل یک سری طرحهایی برای ترافیک داشته باشه
شبانه میخواین برین شبکیه .
دو روزه چقدر سرعت و پینگ بد شده
اصلا speedtest لود نمیشه :weird:
با سلام
دوستان براي شما هم شارژ خودكار بيش از يك بار در ماه زده شده؟
براي بنده تو ماه خرداد 4 بار و الان هم 1 بار شارژ خودكار زده!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو سامانه هم اعتراض كردم جوابي ندادن.
فكر كنم سيستم رو طوري تنظيم كردن كه وقتي اعتبارت داره كم ميشه يا ميخواد تموم بشه شارژ اوتوماتيك ميزنه!!!!!!!!!!!!!
اينطور كه معلومه هميشه بايد چند گيگي تو حسابمون داشته باشيم.
عكسها رو هم در پست بعدي قرار ميدم
آقاي مخابراتي ديگه پيدات نيست!
هي ميگفتي فقط يكبار در ماه اونم براي كساني كه خودشون شارژ نميكنن.
حالا تحويل بگير
دوستان تا اصفهان هم مثل تهران نامحدود نشه فايده نداره.
تازه جديدا يه اوتوشارژ هم واسه تيرماه زده شده. كه نميدونم با اين روند همين يكي ميمونه يا اينم ميشه 4 پنج تا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يه نگاهي هم به قيمتهاي جديد تهران بندازين
آخرين قيمتهاي اينترنت پرسرعت در استان تهران
قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب خط STM1 به شركتهاي مخابرات استاني و شركتهاي داراي مجوز PAP يا همان شركتهاي ندا تحويل ميشود، صرفاً جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL يا اينترنت پرسرعت به ميزان 20 درصد كاهش مييابد و بدين معني است كه قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486 ميليون ريال است به 375100000 ريال كاهش پيدا كرد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 تعيين شده است.
براي پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلوبيت بر ثانيه 99200 ريال، 256 كيلوبيت بر ثانيه 12560 ريال، 512 كيلوبيت بر ثانيه، 204800 ريال و براي پهناي باند 1024 كيلوبيت بر ثانيه 383200 ريال و پهناي باند 2048 كيلوبيت بر ثانيه 745600 ريال در نظر گرفته شده است.
شركت مخابرات استان تهران در اين باره شرايط و ضوابطي را اعلام كرده است؛ هزينه مودم و راهاندازي آن برعهده مشترك خواهد بود و بابت راهاندازي سرويس نيز نبايد هزينهاي از مشتركين دريافت شود.
شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام كنند.
به گزارش ايسنا، شركتهاي ارائهدهنده خدمات همچنين موظف هستند نرمافزار لازم براي اندازهگيري لحظهاي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
ضمناً كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه كرده بود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركتهاي PAP و رعايت منافع طرفين، اين خدمات را ارائه كند. به گزارش ايسنا درصورت نداشتن مشاركت، شركتهاي PAP ميتوانستند سرويس مربوطه را حداكثر تا سقف 20 درصد بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه كنند. همچنين شركتهاي PAP بايد كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح ميكردند.
كليه مشتريان درصورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفههاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وادارات کل مخابرات مناطق هفتگانه گزارش كنند.
٣/٤/١٣٩١
سلام به همه دوستان
یک زمانی بحث این تاپیک خیلی بالا بود اون موقعه کیفیت سرویس مخابرات خوب بود سرویس های متنوعی داشت و کیفیت پینگ عالی ... تا این که به این جا رسیده و بسیار بی کیفیت .... من خودم یکی از کاربران مخابرات بودم و هنوز هم افرادی که این سرویس را دارند بسیار ناراضی هستند ... مخابرات یک انحصار طلبی فیبر نوری را در اختیار دارد و سرویس کم هزینه بی کیفیت با سرعت بالا در اختیار کاربران قرار می دهد در صورتی فقط حق کاربران از بین می رود ...
دوستان توی این مدت کیفیت سرویس شما چطور بوده؟؟؟ واسه من هر روز بدتر از دیروز هست. الان هم سرعت شده dial up
امروز که افتضاحه...!
خدا لعنتشون کنه
نمیتونیم ، منطقه ما را فقط مخابرات ساپورت میکنهنقل قول:
شماره تلفنش را میدینقل قول:
فرصت نمیکنم برم اونجا
دوستان من امروز رفتم مرکز مخابرات ولیعصر کلی سرو کله زدم فقط میگفتن که شما درست میگید ، شما پر مصرف هستید ولی ما نمیتونیم کمکی بهتون بکنیم منم عصبانی گفتم یعنی یه آدم پیدا نمیشه جواب بده گفتن برو تو اون یکی اتاق خلاصه رفتیم کلی حرف زدیم گفتیم پکت های لاست شدتون زیاده و دانلود صرفه نداره مرده هی میگفت شما درست میگید آخرش گفتم مرده حسابی یه جواب بده به من خیره سرت گفت شرکت های شبکیه ، رنگین کمان و یکی دیگه ( الان دقیق یادم نیست) با ما قرار داد دارن میتوندی از اونا بگیرید گفتم من DLC هستم مطمئن هستید خدمات میدن ؟؟ گفت آره منم بلند شدم کوبیدم اومدم چهارباغ بالا دفتر مرکزی شبکیه رفتم تو به منشی میگم با مخابرات قرارداد دارید میگه نه!!!!! من گفتم مگه میشه همین الان مخابرات به من گفت که قرارداد دارید بعد به دفه یکی از اون ور گفت ما قرارداد داریم خانوم حواسشون نیست !!!!! کلی خندیدم بعد رفتم و یه 1 ماهه خریدم 3گیگ 1024 ، 14000 تومن حالا قراره فردا فعالش کنه امیدوارم خوب باشه ..
در ضمن من از شهرک کشوری هستم.
اینو نوشتم شاید کمک کنه بهتون ببخشید که یکم زیاد شد!!!!
تو گور بابا شبکیه ! من بصورت هوشمند هم مخابرات دارم هم شبکیه ! شبکیه غیر از اینک روزانش سرعتش بیشتره هیچی نداره ! شبا سرعت بین 0 تا 15 کیلوبایته و اکثرا روی صفر ! این به چه درد میخوره ؟
نه آقا باید برم یا شبانه رو درست میکنید یا من دیگه نمیخوام این سرویس کوفتی ! همین مخابرات حداقل هزینه گیگ های اضافیش ارزونتره :|
شبکیه شبانه رایگان داره؟ سرعتش چطوره؟ به صرفه تر هست؟ برای منطقه ما که فقط مخابرات ساپورت میکنه هم قابل استفاده هست؟ یعنی باید اول سرویس مخابرات رو قطع کنیم بعد از شبکیه بگیریم یا همزمان وصل میشه؟نقل قول:
بله از 2 تا 7
فعلا منتظرم بذار بگن بهت میگم
آره شبکیه عملا میاد روی رانژه ی مخابرات به شما اینترنت میده همین هردوشومیشه داشت دفتر مرکزیشون گفت !!!!
چرا بحث را بیخودی کشش می دید؟؟؟
چند مورد وجود داره:
1. یا پنل مشکل داره یا تجهیزات! حجم را درست حساب نمی کنه!
2. رمز پنل ها مثل کلید توالت عمومی دست افراد زیادی هست! و ان ها هم دارند از اکانت دیگران استفاده می کنند!
3. چند نفر را می شناسم که ادعا می کنند پنل را -- کرده اند و دارن به صورت نا محدود از اینترنت استفاده می کنند!!
شبکیه یا دیگر شرکت ها از پنل دیگری برای مدیریت استفاده می کنند که شما برای فرار از مشکلات موجود به سرویس ان ها پناه ببرید؟
شارژ شبانه دیگه چیه؟
تو این هفته 2 گیگ برای من شارژ شبانه کرده!!!
الانم دیدم فقط 200 مگ دیگه مونده!!
دوستان از این شبکیه بپرسید فقط به خود شهر اصفهان خدمات میدن یا هر جا مخابرات اصفهان سرویس داده اینا هم میدن؟ الا من که شهرستان هستم میتونم از سبکیه درخواست بدم؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
با تشکر
دوستان من مخابراتمم وصله حالا شبکیه گرفتم چراغ مودم هم سبزه و دفعه اول هم سایت گوگل باز شد و لی الان با این که چراغ سبزه هیچ سایتی باز نمیشه .؟
همین که با مخابرات وصل میشم هیچ مشکلی نداره
ببخشید دوست عزیز من برای فرار از مشکلات که رفتم قبول
بعدشم پنل هردوشون یکیه!!!
دوستانی که شبکیه دارن شبانه چند گیگ میزنن؟؟
من 1مگابیت دارم ، به گیگ نمیرسه برادر ! شاید شبی 500 مگ .نقل قول:
من دیشب 1 گیگ زدم باید زنگ بزنم به من گفت تا 3Mb میره !!!
دوستان کیا 1Mb شبکیه دارن ؟/؟؟
من دوستام 256 دارن ، دارن با 300 تو روز و 70 تو شب دانلود میکنن !!!!!
مرتیکه برگشته میگه دوستانتون اشتباهی دارن دانلود میکنن!!!
حداقل 5 نفرو میشناسم که اینجورین!!!
نقل قول:
اعصاب من رو این شارژ خودکارش ....میدونم فایده نداره اعتراض در اینجا ولی برای آرامش اعصاب خودم غرغر میکنم:
بابا من نمیخوام شارژ کنم خودبهخود. شاید من شب تا صبح 100 گیگ دانلود کردم صبح پا شدم رفتم یه گوری تا یه سال دیگه پیدام نشد تو هی باید بری شارژ کنی؟
بعد از یه ربع تو انتظار بودن 2030 جواب داده، میگم این خودکار شبانه چرا هی برا خودش شارژ میکنه، مرتیکه احمق میگه برا اینکه دانلودتون نصفه نمونه!!! یعنی بچه دو ساله طرف ایناس که این توضیحات رو میدن؟ بعد هم داده دست یکی دیگه میگه همینه که هست و تو قراردادتون بود و گوشی رو قطع میکنه. هی هر روز باید یکی به آدم توهین کنه، 2030 هم روش.
بابا اون موقع که من ثبت نام کردم همچین بندی تو قرارداد نبود بعد هم چطور از شهریور پارسال تا همین ذو ماه پیش این خودکار شبانه فعال نبود یه دفعه خودبهخود فعال شد؟ خودتون برداشتید ما بدبختهای DLC روو که هیچ حق انتخابی جز سرویس شما نداشتیم سوییچ کردید رو این سیستم فعلی، گفتیم چشم. قراردادمون که سه ماهه بود رو نصفش رو خوردید، گفتیم چشم. اون سیستم قبلی که قابل تحمل بود رو داغون کردید این سرویس کیلویی فعلی رو گذاشتید، گفتیم چشم. گفتید آقا خانم ماهی 2 گیگ شارژ خودکار داره ها، گفتیم چشم. 2 گیگتون شده 20 گیگ. این دلسوزی بیخود برای قطعی دانلود من وسط نصفه شب دیگه چیه؟ غیرفعال کردن این خدمات ناخواسته کاری داره آخه؟
سلام
دوستان من قصد دارم از مخابرت نت بگیرم
مصرفم هم برای 4 تا پیج و یه آپدیتی چیزی بیاد برای آنتی ویروس و ویندوز هست
به نظرتون چطوره ؟
نمیشه کاری کرد که مبلغ روی قبض نیاد و همین اینترنتی شارژ کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورنت بستگی داره هرچی سرعت آپلودتون رو بیشتر تنظیم کنید سرعت دانلود هم بیشتر میشه!!نقل قول:
ولی کلا سرعت تورنت روی مخابرات چنگی بدل نمیرنه
بهتره از تورنت استفاده نکنید چون هم آپلو میکنه هم دانلود و وقتی سرعت دانلودتون بیشتر باشه مطمئن باشید داره بیشتر آپلود میکنه!!!
اره مشكلي نيست، فك كنم سرهرماه خودش يبار شارژ روقبض ميزنه و اگه قبل اينكه تموم بشه ترافيك خودتون انلاين پرداخت كنيد كه خودش روقبض اتومات نزنه ديگه مشكلي نيستنقل قول:
از تورنت معمولا چه فايلي دانلود ميكنيد؟نقل قول:
نرم افزار-موزیک-فیلم.من قبلا" از آسیاتک سرویس داشتم.سرعت تورنت عالی بود،همیشه رو 100-200.اما سرعت تورنت مخابرات از 30-40 بیشتر نمی شه.واسه شما هم همین طوره؟نقل قول:
بيشترفايلها توي سايتها هم ميتوني پيدا كنيدنقل قول:
موزيك:
4shared.net
hdmusicvideos.org
فيلم:
Warez-bb.com
x264-bb.com
نرم افزار
soft 98
p30day.com
Nsanedown.com
نرم افزارفیلم سریال و..