آقا خیلی ممنون از راهنماییت..احتمالا بعد از خرید بازم مزاحم خواهم شد!!
Printable View
آقا خیلی ممنون از راهنماییت..احتمالا بعد از خرید بازم مزاحم خواهم شد!!
"خوب خیلی وقت بود که سر به این تاپیک نزدم خوب شد سعید عزیز یک یاد اوری کرد
نمیدونم این چند مورد ایی که این چند وقت برام پیش اومد رو دوستان قبلا تو تاپیک بش کردند یا خیر اما بهتره بگم شاید هم بحث نشده باشه
1-اول از همه بعد از اپدیت لاین به 10.7.1 و 10.7.2 معلوم شد که اکثر برنامه های لاین رو 64 بیت اجرا میشه و به همین خاطر کمی رو مک بوک پرو کندی حس میشه یا حتی فریز کرنل! و ان هم فقط و فقط به خاظر کم اومدن رم هست. چند روز پیش با یکی از دوستان رفتیم پایتخت تا رم اش رو عوض کنه و رم اش رو از 4 گیگ به 8 گیگ تعویض کرد (رو مدل 723) بسیار عالی شد تو لاین سرعت بی نهایت بهتر و نرم تر واقعا به 160 هزار تومانی که خرج اش شد به نظرم میارزید
2-دوم در مورد ویندوز پارالرز تو مک. بعد از نسخه 7 پارالرز دیگه میشه گفت ویندوز پارالرز جزئی از مک شده به نظرم خیلی روان تر شده ویندوز همه محیط کاربری هر دو در عین اینکه در دو محیط گرافیکی جدا از هم هستند اما به هم خیلی مرتبط اند و دیگه احساس جدایی بین این دو نمیکنید البته ناگفته نمانه پالارز 7 هم خیلی رم خوره داره به دلیل 64 بیبی بودن اش و حتما باید با رم 8 گیگی تست اش کنید من رو رم 4 گیگ مک بوک پرو 723 وقتی مثلا پارالرز باز بود هرگز نمیتونستم تو محیط گرافیکی همچون باز فیفا 12 برم اما حالا پارالرز با رم 8 گیگ وقتی هم که باز هست هر کاری میتونید تو مک انجام بدی اعم از بازی
در مورد هارد اس اس دی هم تحقیق های زیادی کردم برای خرید اش و به این نتیجه رسیدم که فعلا خرید اش اشتباه هست نه فقط به خاطر قیمت بلکه به خاطر عدم پشتبیانی فعلی از چیپ های فروخته شده و باگ های عجیب این هارد ها! حتی ocz که معروف ترین هارد اس اس دی رو میزنه تو ورتکس 3 مونده! و نتونسته یک فریمور درست و درمان براش ریلیز کنه . در حالی که در ایران هم زیاد دست امون باز نیست برای خرید هارد اس اس دی تو تحقیق هایی که کردم فقط به تعداد محدودی a-dada و از اون کم تر و کم تر کروشیال و او سی زد فریمور قدیمی تو بازار هست با قیمت های نجومی ورتکس 3 با حجم 240 گیگ قیمت گرفتم 850 هزار تومان ! فعلا باری اس اس دی منتظر نسل بعدی ایش هستم که ان شاا تو سال اتی میلادی عرضه میشه و مشکلات نسل دوم اس اس دی ان شاا رفع بشه"
با تشکر از پست خوبت. یعنی این مک بوک ایرها که اس اس دی هستند مشکل دارند با هارد؟!
نه مشکلی ندارند این مک بوک ایر ها با اس اس دی ایشون چون هارد سفارش خود اپل هست گویی درسته اپل از گران ترین هارد اس اس دی موجود در بازار و بهترین ایش استفاده نمیکنه اما حداقل کامپتیبل هست این مورد رو میتونید تو سرعت رایت و رید اس اس دی های ایر ببینید که سرعت اشون بالای 250 نیست!نقل قول:
در مورد مشکلی هم که گفتم برند کروس ایر با تعویض فریمور تقریبا 70 الی 80 درصد مشکلات اش رو حل کرده اما او سی زد هنوز نتونه کامل بر طرف کنه
در این بین تنها برند کینگستون مدل hyperX هست که از کنترلر جدید sf-2281 استقاده میمکنه که بدون عیب هست اما تو ایران پیدا نکردم!
اپل 723 كارت گرافيكش 1 گيگ هست؟؟؟ بازي هاي روز رو ميشه باهاش انجام داد؟؟؟ مشكلي نداره؟؟؟نقل قول:
آره دقیقا یک گیگهنقل قول:
من کرایسس و کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 رو با حداکثر تنظیمات باهاش تموم کردم. بلک آپس رو هم با حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا می کنه، تازه با ویندوز 7 که بعضی ها می گن اپل رو کند می کنه !!!
سعيد جان بابت راهنمايي ممنونم. فقط شما كه استفاده كردين راضي هستي خوبه؟؟؟ در ضمن ارزش داره كه اين پول رو بديم بابت اين لپ تاپ؟؟ چون تو برندهاي ديگه ميشه يه لپ تاپ عالي خريد. برتري اپل به بقيه برندها چيه؟؟ از نظر سرعت و اينا هم كه عاليه درسته؟! ممنونمنقل قول:
من ساکن اراکم و اینجا یه فروشگاه نسبتا معتبر هست که از پایتخت جنس میارن و می گن که قیمت با اونجا یکیه...به نظرتون از همین جا بخرم یا برم تهران؟کسی قیمت جدید از MC725 داره؟به من گفتن 3280...گرون نیست؟
راضی هستم با دل و جون. صد در صد ارزش داره. جدا از بحث زیبایی منحصر به فرد و کلاس و کیفیت بالای قطعات و ... نکته ای که این وسط تقریبا هیچ وقت به نظر نیومده سیستم عامل مکه. الان سیستم عامل مک با قیمت حدود یک دهم ویندوز داره ارائه می شه. به خودی خود از ویندوز برتره، گستره ی وسیع نرم افزار های ویندوز که توسط Third party ها ساخته شده یه کم از مک جلو میندازش. حالا نگیم 300 دلار ویندوز 7، 230 دلار حداقل ارزش سیستم عامل مکه که با توجه به نداشتن سریال و رجیستر کردن و قابلیت نصب فقط بر روی سخت افزار اپل، 200 دلار از این قیمت فقط یک بار از مشتری وقت خرید لپ تاپ یا دسکتاپ اپل گرفته می شه، تاکید می کنم فقط یک بار، و از این به بعد مشتری واسه خرید سیستم عامل جدید مک فقط 30 دلار هزینه می کنه (که با توجه به افت ارزش 10 برابری پول ما نسبت به دلار، یک فرد امریکایی واسه خرید سیستم عامل مک فقط 3 هزار تومان به پول ما می پزذازه)نقل قول:
200 دلار هزینه ی سیستم عامل، 200 دلار هزینه ی بدنه ی آلومینیومی، 200 دلار هم بابت برند معتبر اپل. حالا حساب کن که با در نظر داشتن اون نکاتی که در اول صحبت گفتم آیا واسه خرید یک لپ تاپ از مارک اپل، هزینه ی بیشتری نسبت به بقیه ی برندها به استثنای سونی پرداخت می کنیم یا نه
ممنونم. پس با این حساب من یه core i5 بگیرم در حد core i7 برندهای دیگه هست؟؟؟ البته این 723 خیلی خوبه فقط پولش رو ندارم فعلا :13: ولی غیر از این هم بقیه قیمت پائین تر ها مشخصاتشون پائینه.نقل قول:
من با سیستم مکینتاش تا به حال کار نکردم و بلد نیستم و کاراییش چطوره؟؟ البته چون تو ایارن همه جا ویندوز استفاده میکنن نمیدونم به درد بخوره یا نه. مک محیطش مثل ویندوز گرافیکیه؟؟ و چه کارایی داره و با مک کار کنیم مشکلی در چیزای دیگه به وجود نمیاد؟؟؟ یه بار خوندم یه فایلی در مک انجام بدی جایی ببری اجرا نمیشه باید داخل ویندوز ببری تبدیلش کنی همچین چیزی؟!!!
مراحمی عزیزنقل قول:
ببین الان مثلا 723 رو می گن 2800، اما می شه چونه زد و تا 2600 آوردش پایین. اگه اونجا هم لاقل 150 بهت تخفیف بده آره قیمت رو خوب گفتهنقل قول:
نه نه اصلا. چون قطعات و سیستم عاملش خیلی خوب باهم مچ شدن و سیستم عاملش خیلی سبکه، حدود 5 تا 10 درصد کم تر از ویندوز سیستم رو درگیر می کنه. وگرنه سی پی یو همه جا یکیه و رو هر سیستمی باشه حالا بسته به بقیه ی سخت افزار مثل رم، تقریبا یک باز دهی داره. البته رو کامپیوتر خونه کور آی 5 دارم انصافا خیلی قویه و از همه نظر راضی کننده ستنقل قول:
دقیقا 723 یه سر و گردن از بقیه بالا تره و اگه واسه بازی هم می خوای حتما باید 723 بگیری چون بقیه با اینکه خیلی از بازی ها رو به خوبی اجرا می کنن اما کلا به عنوان یک کنسول بازی ساخته نشدن
مطمئن باش از همون دقیقه ی اول به راحتی و بی مشکل باهاش کار می کنی و از زیباییش غافل گیر می شی. اتفاقا الان هم کاربر مک هم سایت های ایرانی واسه پشتیبانی و نرم افزار مک خیلی زیاد شدن و با توجه به عمر تقریبا 2 ساله ی مک تو ایران رشد و گستردگی قابل توجهی داشتن. به طوری که همین الان هرچی از مک بخوای، در هر ضمینه ای، دیگه هیچ نیازی نیست که تو سایت های خارجی بگردی
به غیر از فایل های صوتی تصویری و عکس و متن و پی دی اف، بقیه ی فایل های مک و ویندوز هیچ کدوم، مثل تمامی نرم افزارها در هم دیگه کار نمی کنن. یعنی نرم افزار مک فقط تو مک کار می کنه و نرم افزار های ویندوزی که پسوند exe دارن تو مک کار نمی کنن. اما نه هیچ مشکلی از نظر تداخل با ویندوز نداره
سلام به دوستان ..اینرو بگم که با بهنویس مینویسم پس اگه غلط املایی داشتم عذر میخوام ! مدتی هست که به فکر خریدن لپتاپ اپل افتادم راستش چیز زیادی ازش نمیدونم سوالای زیادی تو ذهنم هست که اگر کمک کنید ممنون میشم ...
اول بگم تقریبا ۶ سال پیش بود که یک لپتاپ اچ پی خریدم که واقعا همیشه کارمو راه اندختو بسیار راضی بودم از خریدش ... اما مدتیه که اون کارأیی قدیم رو نداره برای وین۷ خیلی کند کار میکنه و مشکلاتی از این قبیل و این رو هم اضافه کنم که پی سی رو هم که داشتم الان به مشکل خورده و این لپتپی که میخوام بخرم باید جور هر دوی این هارو بکشه .. به نظرتون یک لپتاپ اپل میتون بیش از ۱۲ ساعت در روز روشن بمونه و مشکلی براش ایجاد نشه ؟
دقیقا قیمت لپتاپهای اپل به چه علت بالا هست؟ (با توجه به قیمت برندهأی مثل اچ پی ، دل و غیره ؟)
سیستم عاملی رو که روی اپل نصب هست شنیدم خاصه آیا مشکلی با نرمافزارهای عادی مثل ویدئو کانورتر و غیره نداره ؟
بهترین مدلش برای بازیهای سنگین برنامهی سنگین و استفاده طولانی چی هستش ؟ که واقعا نسبت به دیگر برندها برتری داشته باشه
یهچیزی باشه که همه کار بتونه انجام بده !
(عذر میخوام از اینکه طولانی شد / پیشاپیش سپاس از جوابتون )
سعيد جان واقعا از راهنماييهات ممنونم. اين مطلب رو تو توضيحات چرا اپل بخريم سايت مك هلپ زده بود براي همين گفتم : 7) سرعت و كارآيي بسيار بالاتر نسبت به كانفيگ معادل در ساير برندها. يعني به جرات مي تونم بگم مك بوك با پردازنده Core 2 Duo از نظر سرعتي راحت مي تونه با Core i3 ر ساير برندها رقابت كنه. در مورد كارت گرافيكشم همين نسبت تا حدي صادق هستشنقل قول:
راستي من كه ميخوام به عنوان كامپيوتر خانگي استفاده كنم و سيستم رو جمع كنم فضا هم باز بشه اپل جواب ميده؟؟ مثلا صبح تا شب روشن باشه يا اينكه 2 روز روشن بمونه مشكلي نداره؟؟؟ داغ نميكنه؟؟ البته من از ميز مخصوص لپ تاپ كه فن قوي هم داره استفاده ميكنم. چون من ديدم كساني كه لپ تاپ دارن حتي از كول فن هم استفاده نميكنن لپ تاپشون 24 ساعت روشن هست و چند سال هم داره كار ميكنه مثل دل و اچ پي و غيره. در ضمن لپ تاپ فوجيتسو زيمنس كه در خود آلمان توليد ميشه ولي اپل زده چين ولي كيفيت اپل كلا بهتره ديگه؟!
سلامنقل قول:
در مورد کار طولانی بله چرا نتونه؟ فقط از نظر دما باید ازش مراقبت کرد. مثلا جلوی خروج هواش گرفته نشه و اگه یه کول پد داشته باشه که چه بهتر. تازه 12 ساعت که همش کار سنگین نیست، واسه کارهای روز مره 24 ساعته هم روشن باشه مشکلی نداره. در مورد علت بالا بودن قیمت همین صفحه ی قبل توضیح دادم. در مورد سیستم عامل، نرم افزارهای خودش رو داره و نرم افزار های ویندوز رو مک نصب نمی شه. اما می شه هم زمان ویندوز هم داشت.
بهترین مدل 723 ست که حدود 2600 قیمت داره
بله نسبت به بقیه برتری داره اما نمی شه کور آی 5 رو با 7 یکی دونست. حالا درسته هنوز تعداد برنامه هایی که با سی پی یو 8 هسته ای سازگار باشن کمه اما خب به زودی این 2 برابر بودن تعداد هسته ها خودشو نشون می دهنقل قول:
من خودم تا 10 ساعت کار سنگین رو بی مشکل انجام دادم. اگه از کول پد و میز مخصوص استفاده کنی که عالی می شه دیگه. لپ تاپ اپل در چین سر هم بندی می شه. یعنی فقط از کارگر چینی استفاده می شه که قطعات رو اسمبل کنه و ببنده بده بیرون. وقتی حتی اون اپلی که تو خود امریکا استفاده می شه اسمل چینه یعنی می شه بهش اعتماد کردو خودم خواستم هاردشو اس اس دی کنم پشتش رو باز کردم و هارد رو در آوردم، از تمیزی و کیفیت واقعا بالای قطعاتش کف کردم
ممنونم. راستي اين مدل 724 هرتزش از 723 بالاتره نزديك 5 هرتز تفاوتش خيلي هست يا آنچنان نيست؟؟نقل قول:
الان لپ تاپ هايي كه مانيتورش اينچ كمتري داره گرون تر هستش چطور اپل بر عكس هست و لپ تاپ 13 اينچ همين مدل 724 ارزان تر از 723 كه 15 اينچ هست هستش و اينكه مدل 17 اينچش بالاي 3 ميليون هست و گرونتر هست.
شما مدل 723 رو داري چرا هاردت رو عوض كردي يعني هارد دور بالا انداختي؟؟ يعني سرعتش اينقدر كمه؟؟ بعد به راحتي ميشه هاردش رو عوض كرد؟؟؟ هاردش مخصوص هست يا يه مدلي كه تو بازار ميشه به راحتي گير بياري؟؟ در كل در اپل هارد و رم رو ميشه عوض كرد؟!
راستي اين مدل 723 براي چه سالي هست و 2011 نداره؟؟؟
اپل Sandy Bridge نداره؟؟؟ الان لپ تاپ هاي سال 2011 همه داره و ديگه نه داغ ميكنه هم مصرف باطري پائين تر اومده.
سپاسگزارم
فکر کنم سی پی یو 724 4 هسته ای و 723 8 هسته ایه. فکر نمی کنم 13 گرون تر باشه. چون مثلا همین 13 های اپل کارت گرافیک جدا ندارن چون از نظر جا محدودیت دارن. یا مثلا 13 های اپل فقط یک فن دارن و حتی فکر کنم اسپیکر ندارن باز هم به خاطر همین محدودیت فضانقل قول:
خواستم عوض کنم اما نکردم. هاردهای جدید به اسم اس اس دی تا 550 مگا بایت در ثانیه رید و رایت دارن در حالی که هاردهای فعلی فکر نمی کنم از 80 مگ بالاتر برن اما خب قیمت هاردهای اس اس دی وحشتناک بالاست. مثلا 128 گیگش 360 تومان قیمتشه. تازه الن نسبتا ارزون شده وگرنه 2 سال پیش با 60 تومان می دادی یه هارد 600 گیگ معمولی، ولی واسه اس اس دی باید 600 تومان می دادی واسه یه هارد 60 گیگ. هاردش از چیزی که انتظار داشتم راحت تر در اومد. فکر کنم همه ی هاردهای لپ تاپ در این رنج بهش می خوره. مگر اینکه اون هارد قدیمی باشه چون اپل همیشه از جدید ترین تکنولوژی استفاده می کنه. بله هارد و رم رو می شه ارتقاء داد باتری هم که در صورت 1000 بار خالی و شارژ شدن باید عوض شه. 723 خودش 2011 ه. تمام مدل های 2011 اپل سندی بریج هستن. داغ شدنش طبیعیه و از نظر دما نمی تونی بهش آسیب بزنی چون اگه به مرز خطر برسه خودش خاموش می شه، اما بله سی پی یو سندی بریج باعث کاهش مصرف باتری شده
any time
درسته apple کیفیت ساخت تصویر خوبی داره و داغ هم نمیشه ولی دیگه best choice asus
سعیید جان از تمام اطلاعات مفیدت ممنونم. راستی این که هر 2 تا core i7 هستن از کجا باید فهمید که کدوم 4 هسته ای هستن و کدوم 8 هسته ای؟؟؟ با سپاسنقل قول:
اکثریت اپل رو واسه عشقشون می خرن ولی کسی از روی عشق و علاقه نمی ره ایسوس بخرهنقل قول:
مدل های 13 هردو 4 هسته ای و مدل های 15 و 17 همه 8 هسته ای هستننقل قول:
توضیحات کامل تر
کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX&cp=BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX
آقا یه سوال...مک هم مثل ویندوز آپدیت می خواد دیگه؟؟مشکلی واسه آپدیتش نیست مثل دادن پول یا چیزیای دیگه؟؟؟حجم آ÷دیتاش چقدره؟با توجه به سرعت adsl ایران میشه آپدیت کرد؟
724 ، 4 تا هستۀ مجازی دارهنقل قول:
723 ، 8 تا هستۀ مجازی
نکتۀ اصلی اینه که 724 ، 2 تا هستۀ واقعی داره ولی 723 ، 4 تا هستۀ واقعی داره
723 کاملاً قویتر از 724 هستش
برای اینکه اطلاعات درستی بدست بیاری از مقایسشون ، لینک زیر رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد cpu مدل 723 ، 2720 هستش (سمت راستیه)
کد cpu مدل 724 ، 2620 هستش ( سمت چپی)
سلام به تمام بچه های گل
سلام به دوستان عزیز
من می خوام یک لپ تاپ ایل مدل mc 700 بگیرم.مدل های بالا تر بخاطر قیمت زیادشون نمی تونم بخرم.
کار با نرم افزار های فتوشاپ ،اتوکد و کارل تقریبا زیاد انجام میدم.
حالا می خواستم از نظر دوستان استفاده کنم که بنظر شما و نسبت به کارهای که انجام میدم برای خرید این لپ تاپ اقدام کنم یا خیر ؟
البته تا هفته پیش داشتم با یه hp dv4 1105 سروکله می زدم که فروختمش.
ممنون می شم اگه دوستان کمکم کنند برای انتخاب بهتر.
با تشکر
سلام آپدیت می خواد خیلی زود به زودنقل قول:
پولی نیست اما حجمش معمولا بین 300 تا 500 مگه که بهتره از خود سایت گرفته شه تا هم سریع تر دانلود بشه هم دفعات بعدی هم قابل استفاده باشه
سلام خوش آمدینقل قول:
بله همون 700 تمام کارهای شمارو به راحتی انجام می دهنقل قول:
[SaeedEminem2] تشکر از راهنمای شما.
پس برای این کارا مشکلی نداره؟
درکل mc 700 چطوره من خیلی مشتاق هستم که با مک کار کنم.ولی خوب زیاد نمی تونم هزینه کنم.
گرافیکش تا چند share میشه؟
رم و هارد قابل ارتقاع هست؟
مدل خوبیه چند نفر اینجا گرفتن راضی بودننقل قول:
یه مدل بالاترش 200 تومان گرون تره
گرافیکش تا جایی که رم در دسترس باشه شیر می کنه البته بسته به نیاز
بله رم و هارد قابل ارتقاست اما اگه به این فکری همون 200 اضافه رو بذار روش و 724 بگیر که هم هاردش بیشتره هم سی پی یوش قوی تره (البته سی پی یو 700 هم فوق العاده ست)
سلام. برای داشتن یه مک بوک ایر حداقل چقدر باید پول داد؟ (و مدل چه سالی میشه)
رم و هارد زیاد برام مهم نیست من گرافیکش برام مهم هست که هر دوشون یکی هست.
یه جا دیدم که برای گرافیکMC700 زده بود که 384 mb و تاshare 2GB می کنه . این صحت داره یا اونجا اشتباه نوشته بوده؟
سلامنقل قول:
یه سری پارسال اواخر 2010 اومد که فکر کنم کمترین قیمتش 1300 باشه
تا 2 گیگ؟ فکر نمی کنم پردازندش همچین توانی داشته باشه که 2 گیگ رو پردازش کنه. ولی جمعا 1 گیگ رو حتما اجرا می کنهنقل قول:
الان مدل 2010 موجوده؟ این قیمت مال 13 اینچه؟ من 11 میخوامانقل قول:
قبل از 2010 دیگه موجود نیست؟
سلام کسی قیمت md035 رو سراغ داره ؟
اصلا تو بازار هست؟
سعيد جان من الان زياد نياز مبرم به لپ تاپ ندارم به نظرت صبر كنم تا سال ديگه از مدل جديدا كه با Ivy Bridge هستن بگيرم و تا 2012 چيزي نمونده نهايت تا فروردين يا تابستان 91 اين لپ تاپ ها از برند اپل در بازار تهران هم هستن. كه ديگه اون موقع يع لپ تاپ فوق العاده ميشه.
سلام.
آقا سعید یه سوال خدمتتون داشتم:
توی مدل های سیزده اینچ انتخابی بهتر از 724 هست یا نه؟
کیفیت صفحه نمایش 724 خوبه یا نه؟
سلام
ممکنه یه مدل پیشنهاد بدین واسه multimedia
من واسم full hd بودن مهمه و سایز هم می خوام 15.4 یا 17 باشه گرچه 17 دیگه وزن سنگینی داره:41:
سوال اینکه چرا توی سایز های 15 به پایین ما full hd نداریم ؟ یعنی واسه سایز کمتر از 15 تعداد پیکسل های ماکزیمم به 1920 نمی تونه برسه ؟
لپ تاپ های full hd هم بالای 3.5 میلیون میشن که دیگه خیلی گرون میشه ....
لطفا پیشنهاد بدید ..
اینکه چرا نمیزننو نمیدونم ولی سایز پونزده رزولوشن 1680*1050 هم داره ولی بازم فول نیست
با سلام خدمت دوستان
من هم دلو به دریا زدم و میخواهم مک بخرم
==============
مهندس برق هستم برنامه های سنگین زیاد نداریم ولی میگن همه چی تو مک پیدا میشه اگه هم نشد xp نصب میکنیم
برام مهمه که لپ تاپ سبک و باطریش دوام بیشتری داشته باشه
===================
یه سوال
دوستم میخواهد مک بوکش را بفروشه مدلشو اینجوری گفت
air e 1.8 cpu
حالا این دقیقا چه مدلی هستش
صفرش چنده و دست دومش را چند میشه خرید
؟
2010 منظورت همونه که آخر سال 2010 اومد؟ از بودن که آره هستنقل قول:
اون قیمت بله مال 11 اینچه. نمی دونم باید بگردی. وقتی مدل جدید میاد فروشنده ها سعی می کنن به سرعت قبلی رو رد کنن بره چون اکثریت مدل جدید می خوان
سلام. فکر کنم حدود 3800 نقش قیمت زده بودنقل قول:
اپل معمولا تو اردیبهشت سری جدید پرو رو بیرون می داد حالا این دفعه یه کم زودتر شد. اما در نظر داشته باش هر موقع که بیاد لاقل تا 3 ماه بعدش از نظر قیمت نجومی بالاست و بسته به تقاضا ممکنه بیشتر هم طول بکشهنقل قول:
به نظر من که با این سری کار کردم هیچ کمبودی نداره و اینجوری نیست که بگی صبر کنم تا مدل بعدی بهتر بشه. البته بیشتر بستگی داره چه سایزی بخوای و تا چه حد بخوای هزینه کنی
سلام. 13 کلا 2 مدل داره که بهترینش همون 724 ه. می شه همون 724 رو بهتر کرد که سفارشی از سایت اپل بخری که خب هزینه اش خیلی می ره بالا. ولی از نظر کیفیت مانیتور دومی نداره شک نکننقل قول:
سلام. عزیز بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. اگه بتونی از خود سایت اپل خرید کنی می تونی تا 1680 در 1050 افزایشش بدی ولی از این بالا تر در مدل 15 نداره. اما 17 اینچ فول اچ دیه که خب آره خیلی سنگین و بزرگ و گرونه. در مورد 13 اینچ ها خب از نظر فضای داخلی یه خورده محدودیت وجود داره دیگهنقل قول:
اما واسه اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب شما 723 بگیر با همون ریزولوشن عادیش یعنی 1440 در 900. با این لپ تاپ فیلم اچ دی نگاه کنی کیفیتش از فول اچ دی مانیتور های دیگه هم بیشتره
سلامنقل قول:
این جوری نمی شه گفت چه مدلی بوده اما من کلا با خرید جنس دست دوم مخالفم مگر اینکه کلا یه روز کار کرده باشه
و واسه کار شما مدل های 13 پرو از مک بوک ایر بهتره
------------
در انتها حدمت عزیزان عرض کنم که به قیمت هایی که تو سایت ها گذاشتن یا وقت خرید می دن توجه نکنین که از 150 تا 300 تومان با حذف ضمانت می شه آوردش پایین
آقا سعید لطف می کنی قیمت 724 رو بدی؟
آره عزیز چرا که نهنقل قول:
قیمتی که تو بازار می گن حدود 1950 تومانه اما با 1800 هم می شه خرید