سلام برای شارژ مجدد 128 پایه باید 12480 بریزم یا 12000 ممنون میشم پاسخ دهید
Printable View
سلام برای شارژ مجدد 128 پایه باید 12480 بریزم یا 12000 ممنون میشم پاسخ دهید
مال منم تا چند روز پیش نوشته بود تا 16 شهریور 2 گیگ و خورده ای ترافیک داری از دیروز یهو شد تا 31 مرداد با همون مقدار ترافیک !!نقل قول:
من 6 ماهه گرفتم نکنه مال ماه بعد باشه الکی نوشته باشه مال این ماهه؟
مال منم دقیقا مثل مال شما شده ... نمیدونم ... آخه به هر حال از اول ماه باید شارژ اضافه شه ... شما مصرفش میکنی؟نقل قول:
الان چقدر دارین ؟
بچه ها کسی راهی برای حل مشکل مودم های 632 پیدا نکرد؟ ... همون مشکل که همش قطع میشه وایرلسش ... اعصابمو ریخته بهم دیگهههههه ..... :2:
وایرلس N را به وایرلس G تبدیل کنید بدون مشکل کار می کند...نقل قول:
من که ترسیدم مصرفش کنم حدود 2 گیگ بود!نقل قول:
الآن من دوباره رفتم تو حساب ویژه با این صحنه روبرو شدم ، لطفا بگین این که دورش خط کشیدم چیه (من دو هفته است که وایمکس گرفتم ، آشنا نیستم) اگه حدود 1.8 گیگ هست و تا فردا بیشتر وقت ندارم بگین که دخلش رو بیارم!!؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه بیشتر توضیح بدینقل قول:
N چیه ؟
G چیه؟
چرا هنوز اکانت من شارژ نشده؟
الان 1-6-90 هست
حتی اسم ام اس هم نیامده که شناسه پرداخت و مبلغ رو بگه موضوع چیه
دوستان من ميخوام اينترنت وايرلس بگيرم
در مورد هزينه هاش و كيفيتتش ميخواستم راهنمايي كنين لطفا و اينكه دانلود رايگان هم داره ؟؟
برای منم دقیقا" همینجوری شده :31: قضیه ش چیه ؟ منم وارد نیستم به ایرانسل .نقل قول:
اومدم ببینم واسه این ماه رو شارژ کردند یا نه دیدم تا 31 شهریور 409599 اعتبار دارم که خب عادیه . ولی یه 179999 اعتبار هم هست که تا 2شهریور اعتبار داره !!
نقل قول:آره دادا. این N و G که گفتی یعنی چی؟ .. از کجا باید تغییرش داد؟نقل قول:
آرهههه .. برای منم همینطوریههههه .. جریان چیه؟ .. ایرانسل دست و دلباز شدههههه !نقل قول:
اینترنت شبانه رایگان هست:20:نقل قول:
یعنی چی؟ .. یعنی از این به بعد دانلود شبانه رایگان شده؟ .. خوب اگر اینطوری باشه که باید هم اعلام کنن همم این که ترافیک ندن دیگه ... فقط شبا از حجم کم نکنن .. یه مقدار با عقل جور در نمیاد!نقل قول:
802.11n و 802.11g دو استاندارد وایرلس هستند که اولی تا 300 مگابیت و دومی تا 54 مگابیت ساپورت میکنه در ضمن اولی تا فاصله بیشتری ساپورت میکنه و در مودم های bm632w هم به صورت استاندارد رو هر سه حالت n و g و b هست یعنی اگر دستگاهی از n ساپورت کنه خودکار با استاندارد n وصل میشه و اگر ساپورت نکنه با g وصل میشهنقل قول:
خوب با این چیزی که شما می فرمایید که پس با تغییر این مورد فاصله ساپورت کمتر میشه و پهنای باند هم کمتر میشه که! .... بعدشم از داخل تنظیمات خود مودم باید این رو تغییر داد؟ .. راستی ممنون که راهنمایی می کنی دادا ...نقل قول:
خواهش میکنم برای تشکر هم از دکمه تشکر استفاده کنیدنقل قول:
بله تو قسمت mode البته من
که تو این حالت از همه بهتر هست یعنی اگر دستگاه از n ساپورت کنه خودکار با n وصل میشه و همین طور برای b و g
ببخشید وضعیت استفاده از چی پی ان تو سرویس وایمکس چه جوریه؟
نه بابا کجا رایگانه. چرا شایعه درست میکنینقل قول:
بدون مشکل همه ی پورت ها کار میکنننقل قول:
یعنی بعضیا یه چیزی میگن یه خالی ای میبندن یکم حداقل فکر کنید که چی دارید میگید. ایرانسل شبانه رایگان کنه همه میفهمن عزیز دل
سلام بچه ها .
دوستم میخواد وایمکس بگیره . برای اولین بار هست که وایمکس میگره .
1. خونشون کرج هست . گوهردشت . اشتراک 128 میخواد .
2. به نظرتون تو اون منطقه ایرانسل خوبه یا مبین نت ؟
3. کدومشون سرویس نامحدود میدن ؟
4. مودم های مبین نت با ایرانسل چه تفاوتی با هم دارن ؟
5.کلا سرعت وایمکس نسبت به دیگر سرویس ها برتری داره یا نه ؟
6.قیمت های کدوم بهتره ؟
بچه ها من دیروز یک بخش جدید با قیمت تو بخش حساب ( همین بخشی که همش شماره داره ) دیدم که یک عدد جدید اضافه شده( الان هر کار می کنم نمی تونم باز کنم -باز بشه شماره اش که مقدار پیدا کرده رو می گم )کسی می دونه این چیه اضافه شده؟:13:
سلام
من چون خودم وایمکس استفاده نمیکنم زیاد سردر نمیارم.۳،۴ روز پیش وایمکس یکی از دوستم قاطع شد به من گف براش وصل کنم،خودشم زیاد وارد نبود،من اول ۱۲ تومن ریختم دید وصل نشد، ۲ تومن دیگه ریختم که وصل شد
الان دوباره امروز اینترنتش قطع شده،الان سوال من اینه اون ۱۴ تومانی که ریختم تو این ۳روز که تموم نشده بود،الان رو ماه جدید نمیره؟ یعنی پرید اون پول؟
خوب یه نکته. مال من الان به صورت پیش فرض الان روی همین حالت هست و همش لیمیت میشه و قطع میشه. حالا می ذارمش روی g ببینم چی میشه. بهرحال بازم ممنونم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من جواب چند تا از سوال هاتون رو که تا حدودی بلدم میدم
1- تنها راه فهمیدن این موضوع خوندن بیشتر صفحات این تاپیک وتاپیک مبین نته والبته راهی که همیشه
پیشنهاد میشه اینه که مودم یکی از دوستان رو بگیرید وباهاش تستی کنی
2-ایرانسل نامحدود میده مبین نت نامحدود نداره
3-شاید ظاهرا مودم ها فرقی با هم نداشته باشن ولی هر کدوم فقط تو شبکه خودشون کار میکنن
(مودم های همدیگه رو قبول نمیکنن)
5 و6-اگه محدود بخوای مبین واگه نامحدود بخوای ایرانسل بنظر من بهتره البته این یه نظر کاملا شخصیه
خوب حالا من چند تا سوال از دوستان دارم:31:
من اگه بخوام سه ماهه با مودم رایگان بگیرم وقتی تموم شد میتونم مثلا 6 ماهه بگیرم ویا ایرانسل
گیر میده ومیگه همون طرح قبلی تو باید بگیری
دوستان این 1.8 گیگ رو نفهمیدین جریانش چیه ؟؟ تا فردا بیشتر وقت نیستا !!! :31:نقل قول:
نقل قول:چرا تهمت دروغ گویی میزنین؟؟نقل قول:
گفتم که اینترنت شبانه رایگانه
به زودی اطلاع رسانی میشود.
نه :31: . الان هم توی Ecare نمیره ببینم کم شده نشده چه خبره :13:نقل قول:
استفاده کن بره . چون تو یه قسمت جدا زده و تاریخ انقضا هم داره ! من که دارم درایور هامو آپدیت میکنم . بعدشم میخوام بزارم فیلم دانلود شه !! :31:نقل قول:
تا 5 روز پیش که من استفاده میکردم نبودنقل قول:
حداقل بگو از چه ساعتی رایگان هست؟
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید من چند مدت پیش وارد قسمت config مودمم شدم تغییراتی اعمال کردم مودمم تنظیماتش به هم ریخته
دوستان این تنظیمات شامل MAC Address بود که از کنسول Telnet به دستگاه وصل شدم بود.
قبلا ایرانسل یک فایل برا آپدیت کردن دستگاه روی سایتش قرار داده بود میخواستم ببینم کسی اون فایل رو داره بهم بده
مودم من BM632 همون مودم زرد هست
ممنون
با تشکر
سلام. احتمال اینکه شبانه رایگان بشه 0.0000001 . اون عددی که تو e-care زده اشتباهه سیستمه. ماه های قبل هم از این اشتباهات داشت. ولی مطمئن باش چیزی تا پولشو ازت نگیره بهت نمی ده. اگر پست های قبلی رو نگاه کنی ماه های قبل هم من این سوال رو مطرح کرم که اینها چیه. بعد متوجه شدم الکی بود و اون موقع که به خیال خودم داشتم از اشتباه e-care استفاده می کردم باهام تعرفه آزاد حساب کرد.
تو رو خدا یکی کمک کنه من مودم 105 دارم وقتی میزن به برق همش چشمک می زنه و هیچکس جوابگو نیست تو رو خدا شما کمک کنید
سلام
از دوشنبه کاملا قطع ه! (سعادت آباد)
الان با Dial-Up در خدمتتون هستم!
بقیه ی دوستان، مشکلی ندارند؟
همیشه خوش باشین،
©م.م.©
همین الان ساعت 2:28 نصف شب رایگان نیست و داره کم میکنهنقل قول:
پس شبانه یعنی کی؟
یعنی خدا وکیلی هزار بار هم روی دکمه تشکر کلیک کنم باز کمه .. دمت گرم ... کارمو راه انداختی .. داشتم دیوونه می شدم .. گذاشتمش روی حالت G و درست شد .. اصلا دیسکانکت نشد ... خیلی لطف کردینقل قول:
قبلا بسته افزایشی تاریخ انقضا نداشت . امروز 1 گیگشو خریدم زده انقضا تا 01/07/1390 . نمیدونم چرا اینجوری کردن
من می گم زیاد توجه نکن ... ظاهرا دارن یه کارایی می کنن .. مثلا الان میزان ترافیک استفاده شده رو به لحظه نشون میده .. یا همین ترافیکه که برای همه اضافه کردن البته عملا قابل استفاده نیست ... باز اگر خیلی حساسی یه زنگ بزن بهشون ببین جریان چیه ....نقل قول:
سلام به دوستان نماز روزه هاتون قبول باشه انشاالله یک سوال داشتم:
وایمکس ایرانسل دارم 128 3 گیگ در ماه سر ماه شده و نمی دونم چی جوری شارژ کنم برام توضیح می دین لطفا اگه مشکلی نیست کامل بنویسید خیلی ممنونم خدا حافظ همگی..:20:
سلام دوستان
تفاوت مودم BM632W با مودم WIXFBR-105 چیه؟و کدام یکی بهتره؟
e-care واسه شما هم قطع هست؟
من یه سوال دیگه هم دارم این که در قسمت تنظیمات مودم 632 چه گزینه هایی رو تغیر بدیم بهتره؟
اگه یکی در مورد گزینه هایی که کاربرد دارن یه توضیحی میداد خیلی خوب بود چون خیلی از کاربران این مشکل رو دارن
مثلا الان توی این عکس که دوستمون 2 صفحه قبل گذاشته گزینه های wmm و hide boreadcast تیک خورده در صورتی که واسه من تیک نداره. یا اون قسمت security mode باید روی چه حالتی باشه؟ یه قسمت دیگه route یا Brige هست ممکنه توضیح بدین اینا چه کاربردی دارن؟
ممنون