چون گارانتی 40000 هست مجبوریم تا اون موقع ایساکویی بریزیم که فرقی نمونه. بعد گارانتی روغن که مدنظره بریز
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
چون گارانتی 40000 هست مجبوریم تا اون موقع ایساکویی بریزیم که فرقی نمونه. بعد گارانتی روغن که مدنظره بریز
سلام عزیزم خوب شما وقتی میرید برا تعویض روغن میتونید یه مابه تفاوتی رو پرداخت کنین و هر روغنی خواستید بریزن براتون.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هر 10 هزار روغن عوض میکنن. توتال فقط دارن با ایساکو. نمیشه ریسک کرد توتال ریخت باهاش 10هزارتا رفت! اونم معلوم کیس اصلیه یا قلابی
سلام
دوستان این موتور چطوره؟
الام موتورهاشون خوبن؟؟؟
مشکلی ندارن؟از XU7 بهترن؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان این موتور چطوره؟
الام موتورهاشون خوبن؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان این موتور چطوره؟
الام موتورهاشون خوبن؟؟؟
مشکل روغن ریزی اویل ماژول و سوزوندن واشر سرسیلندر و دسته سیم حل شده
ممنون از شمانقل قول:
دیگه مشکل نداره؟
از XU7 بهتره؟
مشکل کپ اول حرکت همچنان پا برجاست و البته شدتش بستگی به نحوه رانندگی شما داره
از لحاظ موتوری دیگه مشکلی نداره
و البته صدای آواز و موزیک گیربکس هم که در همه مدل های تولیدی ایران خودرو بجز ال90 موجوده
ممنون از شمانقل قول:
چند سوال در مورد سمند داشتم:
1-این کپ اول دقیقا چیه؟؟؟چه جوریه؟؟؟
2-سمند مالتی پلکس دردسر خرابی و از این چیزا نداره؟؟؟
3-سمند SE با سمند LX فقط تو آپشن فرق دارن و از نظر فنی فرقی ندارن
4-افت قیمت و فروش سمند EF7 چطوره؟؟؟نسبت به XU7 ؟؟؟
سلام
پایه هواکش شکسته شده و لوله هواکش جدا میشه بجز اینکه صدای موتور زیاد ایا ضرر دیگه ای داره که عوضش کنم ؟
۱-کپ اول حرکت ، وقتی پدال گاز رو سریع فشار میدی اول کله میکنه بعد شتاب میگیره ، یکم تو ذوق میزنه وگرنه چیز خاصی نیستنقل قول:
۲- مالتی پلکس امکانات بیشتری داره ، ولی اگه ایراد پیدا کنه به راحتی سیستم برق معمولی حل نمیشه
۳- فرق ظاهری و اپشن دارن
۴- افت قیمت موتور ملی یکم بیشتره و بازار دست دومش هم ضعیفتر ، به خاطر ذهنیتی که از خرابی های سال ۹۱ ۹۲ به وجود اومد....
پایه رو میشه با چسب اهن ترمیم کردنقل قول:
چه کاریه یه باکس تهیه بشه
در اومدن لوله ورودی هواکش مشکلی نداره
ولی اگه لوله خروجی ( متصل به منیفلد) در بیاد خطرناکه میتونه به موتور اسیب بزنه
ممنون از شمانقل قول:
افت قیمت خیلی زیاده؟؟؟و اینکه مصرف سوخت XU7 چه قدره؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ممنون از شمانقل قول:
افت قیمت خیلی زیاده؟؟؟و اینکه مصرف سوخت XU7 چه قدره؟؟؟؟
اضافه میشه که کپ اول حرکت را میشه با اصلاح مسیر ورودی هوا(باکس) و البته استفاده از شمع سوزنی حدود 80% رفع میشه ولی کلبیت مشکل کاملا بر طرف نمیشه و البته با آشنایی بیشتر با پدال گاز و رفتارش این مشکل کمرنگ تر هم میشه
اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید و البته با ظاهر ال 90 هم مشکلی نداشته باشید یقین بدونید با خرید ال 90 حتی کار کرده بسیار منفعت بیشتری خواهید برد
افت قیمتش یه کم از xu7 بیشتره
مصرف سوختش هم در عمل حداقل یک ونیم لیتر از موتور xu7 کمتره
ال90 یه مقدار از نظر چهره جالب نیست و اینکه کارکرده تمیز پیدا نکردم که مال آشنا باشه
همین الان هم دنبال کارکرده سمند و یا پارس هم هستم ولی پیدا نمیشه که هم اشنا باشه و هم تمیز و کم کارکرد
+
الان این مالتی پلکس واقعا خوبه یا دردسر داره؟مثلا خراب بشه نمایندگی بلده تعمیر کنه؟و در کل که دیدم بد نبود.بیشتر واسه بی دردسر بودن میگم
و اینکه ظاهرا صفحه کیلومتر مالتی پلکس ها قشنگ تره
از پارسال تا الان من دارم استفاده می کنم البته سورن که خدا را شکر مشکل برقی بجز همون زمان تحویل نداشتم و ندارم
استفاده هم اکثرا در اتوبان های کوهستانی زیر برف و بارون بوده
البته دوستانی که براشون مشکل بوجود آمده یا مشکلشون حل نشده یا به سختی حل شده مثل دوست عزیزمون آقای گودرزی که در چند صفحه قبل مشکلشون را ذکر کردن و از اول که ماشین را تحویل گرفتن تا الان دست به گریبانش بوده
من بعید می دونم که این موتور از این به بعد دچار مشکل فنی بشه چون با برداشته شدن تحریمها دست شرکت برای بهینه گردن مواردی که دارای ایراد بوده باز تر میشه
البته من منظورم در حال حاضر بودهنقل قول:
راستش من دنبال یه ماشین موقت هستم که 2 سال یا همین حدودا داشته باشم تا بعدش یه ماشین بهتر بخرم
واسه همین در اولویت اول افت قیمت کمتر و راحت فروش رفتن و تعمیر و نگهداری راحت تر مهمه
البته این به این معنی نیست که من همه چی رو فدای اینا کنم
یه ماشین نرمال می خوام برای مصرف نه خیلی زیاد
الان پراید دارم 5 ساله زیر 80 هزار تا کارکرده
من هم در خوزستان هستم که خیلی گرمه و برعکس شما که در سرما هستید :دی
مثلا افت قیمت EF7 نسبت به XU7 چه قدره؟
خیلی به افت قیمت توجه نکن
کلا بحث افت قیمت برای فروش زیر 6 ماه هست که ممکنه اختلاف قیمت بالا باشه و برای 2 سال میشه گفت افت قیمت چندانی نخواهد داشت
راستی یک نکته را هم یادآور بشم از نظر من کولر سمند از کولر پراید ضعیف تر هست و شاید در تابستان شما را اذیت کنه چون کولرش اصلا منو راضی نمی کنه در تابستان و در این مورد حتما از چند نفر که در محل سکونت شما سمند دارند بپرسید
سلام دوستان ، یه سوال
جدیدا بعد از حرکت بالای 20 کیلومتر در ساعت ، درها قفل نمیشه
خودم دستی قفل میکنم ..
مشکل برقیه دیگه ایی وجود نداره
به نظرتون با دیاگ زدن حل میشه یا مشکل سیم کشی پیش اومده ؟
در ضمن در حاشیه هم بگم EF7 من 7000 تا کار کرده و خیلی نسبت به اوایل ماشین نرمتر و روانتر شده و بدون اینکه چیزی عوض کنم مشکل کپ کردن اولیه بسیار کم شده و در کل راضی هستم
این اواخر سوار ال 90 دوستم شدم تا مقایسه کنم . شکی که داشتم بین انتخاب سمند EF7 و L90 کاملا برطرف شد . اصلا خوشم نیومد
شتاب خیلی بیشتری نداره فقط چون سبک تره کمی شتابش بهتره
دقیقا شتاب اولیه اش مثل پرایدمه ! در ضمن صندلیش خیلی بدجوره
آدم احساس میکنه بالش گذاشتن زیر باسنش :n39:
دید عقب از سمند بدتره و کلا خوشم نیومد
فقط مطمئنا موتور و جنس قطعات بهتره وگرنه من ترجیح میدم سمند سوار شم ... کلا ماشین لگن دوس دارم :n33:
صندلی راحت و داشبورد زیباتر و خیلی چیزاش از ال90 سرتره
البته به غیر از مسائل فنی این چیزا سلیقه ایی هم هست
فقط نظرمو گفتم . :n16:
راستش محل سکونت ما خیلی سمند هست :دینقل قول:
البته این مورد هم سوال منه
کولر ef بهتره یا xu ؟؟؟
من خودم خیلی دوست دارم EF7 داشته باشم
رفتم نمایندگی گفت قطعاتش هم موجوده و نهایت نبود سفارش میدیم
این رو هم باید در نظر رگفت الان سورن و دنا هم که از EF7 استفاده می کنن و باید قطعاتش به مراتب بیشتر باشه و این جدیدا توربو شارژ هم زدن
راستی یه سوال دیگه
جدیدا جلوی EF7 ها عوض شده؟؟خیلی قشنگ تر شدن
و یه سوال دیگه
مالتی پلکس چطوره؟؟؟
کولر جفتشون یکی هست و فقط موتور تفاوت دارهنقل قول:
اگر سوال کردین و همشهری های شما با کولر سمند مشکلی ندارند ، قطعا برای شما هم مشکلی پیش نمیاد چون خودم با کولر سورن مشکل دارم در مقایسه با تندر
در مورد قطعات فنی نگران نباشید چون مشکل فنی خاصی نداره البته بحث قطعات تزیینی جداست مثلا قاب زیر داشبرد را من کل شیراز را گشتم پیدا نشد در نهایت قاب سمند بهش خوروندم
موتور توربو شارژ هم فعلا بدلیل مشکلات فنی عرضه اش منتفی هست
جدیدا دیاق و جلو پنجره EF7 بدلیل هوا رسانی بهتر به رادیاتور بهینه شده مثل همون اتفاقی که برای تندر اتوماتیک افتاده
مالتی پلکس هم یکسری امکانات جالب به نرم افزار ماشین اضافه شده که جالبه ولی مثلا شما برای یکسری موارد جزیی محدودیت داری مثل نصب LED و ... که البته اصلا مورد مهمی نیست
شما اگر با خریدش مشکلی نداری برو بخرش به نظرم اگر از اول مشکل دار نباشه مشکل دیگه ای براش پیش نمیاد من خودم باهاش دو تا مسافرت دور برد هم رفتم که اذیت نکرد و راضی بودم ولی تا 6000 کیلومتر اول شتابش اصلا راضی کننده نیست و بعد خوب میشه
ممنون از شمانقل قول:
افت توان موتور در روشن شدن کولر چطوره؟
و اینکه کپ موتور خیلی آزار دهنده هست؟من زیاد اهل سرعت و اینا نیستم و رانندگی معمولی دارم.به نظرتون کپ موتور اذیتم می کنه؟
در حال حاضر خرابی کدوم موتور بیشتره؟؟
شرمنده سوالاتم زیاد شد
از نظر من افت توان موتور زمان درگیر شدن کولر زیاد هستنقل قول:
کپ موتور هم فقط اول حرکت با دنده 1 و کمی 2 اگر پدال را تا آخر فشار بدین خودش را نشون میده و در رانندگی معمولی احساس نمیشه
EF7 سال 91 مشکل واشر سر سیلندر و واشر اویل ماژول داشت که فعلا رفع شده و کشی را ندیدم که جدیدا این مشکل را داشته باشه
XU7 هم واشر سر سیلندرش معمولا هر 40000 کیلومتر باید تعویض بشه(همکاران در اداره این مشکل را دارند)
وگرنه هر دو موتور متوسط هستند
- - - Updated - - -
از نظر من افت توان موتور زمان درگیر شدن کولر زیاد هستنقل قول:
کپ موتور هم فقط اول حرکت با دنده 1 و کمی 2 اگر پدال را تا آخر فشار بدین خودش را نشون میده و در رانندگی معمولی احساس نمیشه
EF7 سال 91 مشکل واشر سر سیلندر و واشر اویل ماژول داشت که فعلا رفع شده و کشی را ندیدم که جدیدا این مشکل را داشته باشه
XU7 هم واشر سر سیلندرش معمولا هر 40000 کیلومتر باید تعویض بشه(همکاران در اداره این مشکل را دارند)
وگرنه هر دو موتور متوسط هستند
تشکر مجددنقل قول:
منظورتون این هست که خرابی EF7 و XU7 یکی هست؟؟
+
داغی موتور EF در چه حده؟؟واسه شما زیاد داغ می کنه؟؟؟نسبت به XU7
XU7 ایرادش واشر سر سیلندر هست که زود به زود باید تعویض بشهنقل قول:
هر دو هم موتورهای داغی هستند
ضمن اینکه من XU7 ندارم
موتور EF7 از نظر داغی از همه موتورا بهتره. فکر می کنم لقب داغ به TU5 بیشتر میخوره تا EF7. توی سربالایی ها هم قبلا که سمند XU7 داشتیم با کولر آمپر آب میومد بالا ولی با EF7 اصلا از نصف بالاتر نمیاد.نقل قول:
من داغ بودن موتور واسم مهمه چون من تو خوزستان هستم و هوا تابستون به شدت گرمهنقل قول:
البته اگر داغی آسیبی به موتور نزنه مشکلی نیست
میگن داشبورد و صفحه کیلومتر مالتی پلکس یکم تغییر کردهنقل قول:
به نظرتون ارزش داره؟؟می ترسم یه موقع واسم مشکل ساز بشه؟ یا ترس من زیاد درست نیست؟
- - - Updated - - -
من داغ بودن موتور واسم مهمه چون من تو خوزستان هستم و هوا تابستون به شدت گرمهنقل قول:
البته اگر داغی آسیبی به موتور نزنه مشکلی نیست
میگن داشبورد و صفحه کیلومتر مالتی پلکس یکم تغییر کردهنقل قول:
به نظرتون ارزش داره؟؟می ترسم یه موقع واسم مشکل ساز بشه؟ یا ترس من زیاد درست نیست؟
از لحاظ صفحه کیلومتر مولتی پلکس نه مشکلی نداره و از لحاظ گرمی موتور هم من خودم بوشهر هستم و مشکلی نداشتم باهاش توی تابستون و با کولر روشن توی جاده شیراز که سربالایی هست هیچ مشکلی نداشتم باهاش و خیلی کم از نصف بالاتر میرفت که اونم زود میومد پایین.نقل قول:
من با اینکه رادیاتورم مشکل نشتی داشت ولی از نظر داغ کردن هیچ مشکلی نداشت
مالتی پلکس هم مشکل خاصی نداره انشااله شما هم زیادی حساسیت به خرج نده
شما درست می فرمایید و من زیادی حساس هستم و خودم هم به این موضوع رسیدم :دینقل قول:
شما سورن دارید؟یا سمند معمولی؟
پس خوبهنقل قول:
شما مدل ماشینتون 94 هست؟
- - - Updated - - -
شما درست می فرمایید و من زیادی حساس هستم و خودم هم به این موضوع رسیدم :دینقل قول:
شما سورن دارید؟یا سمند معمولی؟
پس خوبهنقل قول:
شما مدل ماشینتون 94 هست؟
بله مدل 94 هست.نقل قول:
سورن مدل 93
ممنون از همه ی دوستان بابت پاسخ ها
سلام خدمت دوستان. برای سمند بخوام لاستیک پهن بندازم رینگ هم باید عوض بشه یا نه!؟
مالتی پلکس رو نباید دست هر ننه قمری بدید دیاگ بزنه. تا از مهارت طرف مطمئن نشدید ماشینو دستش ندید. ان شاءالله که مشکل واستون پیش نمیاد.
من ریموتم پرید دو تا نمایندگی احمق گند زدن تو ماشینم. تا آخر بردم بیرون واسم درستش کرد. کلا مالتی پلکس خیلی بهتر و هوشمند تره ولی موقع بروز مشکل نباید دست هر کسی داد، به هر نمایندگی هم نباید اطمینان کرد.
سلامنقل قول:
اگه سایز بزرگتر از 205.60.15 نندازی نیازی به تعویض رینگ ندارین
سلام
یه سمند ef7 هست که از اگزوزش قطرات اب میاد بیرون (اول صبح و یا وقتی که ماشین سرده نه ) تو طول روز و هوای گرم و وقتی که امپر ماشین بالا هست اگه ده دقیقه یه جا وایسه اگزوز اون منطقه رو خیس میکنه و قطره قطره از اون اب میزنه بیروه .
ماشین اب کم نمیکنه .
روغن کمی کم میشه .
بردم مکانیکی گفت واشر سالمه بدون اینکه چیزی رو باز کن . نظر دوستان چی هست ؟
موتور ماشینی که بسیار سالم باشه و درست کار کنه موقعی که اگزوز ماشین سرد باشه همیشه قطرات اب میاد بیرون و زیر خروجی اگزوز اب بسیار کمی جمع میشه حالا فرقم نمیکنه ماشین ای اف 7 باشه یا پیکاننقل قول:
ماشینی که موتورش سوختو کامل میسوزونه گازی که تولید میکنه بسیار کمه بیشترش به صورت گرما از اگزوز خارج میشه و چون اگزوز سرده به محض سرد شدن گازهای خروجی به بخارات اب تبدیل میشه و از اگزوز خارج میشه پس جای هیچ نگرانی نیست.
اگر آب به این شدت کم کنه باید روزی حدعقل یک تا دو لیوان آب سر ریز کنیدنقل قول:
پس در نتیجه واشر سر سیلندر مشکل خاصی نداره و جای نگرانی نیست
ولی به احتمال زیاد چرخه سوخت خودرو شما ناقص هست و سوخت بصورت ناقص داره می سوزه و به همین دلیل بخار آب زیادی از اگزوز خارج میشه
و البته ممکنه سوختی هم که شما استفاه می کنید کیفیت بسیار بدی داشته باشه
جناب ببخشید اگه چرخه سوخت ناقص باشه گاز های خروجی بصورت دود سیاه خارج میشه نه گرما که با سرد شدن تبدیل به بخار اب میشهنقل قول:
در ثانی بهتره سوال دوستمونو با دقت مطالغه کنین ایشون گفتند که هیچ ابی کم نمیکنه