سلامنقل قول:
مشکل از نسخه نرو شما هست.
آخرین ورژن نرو را نصب کنید....
Printable View
سلامنقل قول:
مشکل از نسخه نرو شما هست.
آخرین ورژن نرو را نصب کنید....
دوست عزیز به جای نرو که خیلی سنگین هم هست بهتر نیست از اشامپو برنینگ استفاده کنین؟؟ سبک و دارای خیلی از قابلیت های رایت نرو . من از موقعی که اینو دیدم دیگه 2 سالی میسه که نرو نصب نمیکنم و همه کار هامم انجام میده .
با سلام
با سلام
سيستم من چند روز پيش به هم ريخت يعني چون چند سيستم عامل با هم روش داشتم ( xp . win7.ubuntu ) از برنامه بوت گراب به بعد هيچ چيز بالا نميومد كه مجبور شدم يه ويندوز 7 ديگه نصب كنم . اما در هنگام نصب فكر كنم درايو رو فرمت نكردم بعد از نصب متوجه شدم كه ويندوز 7 قبلي هنوز درسته و توي منو براي انتخاب وجود داره . وحالا مشكلي كه هست اينه كه هر دو ويندوز در يك درايو هستن و همچنين من درايو d رو نمي تونم فرمت كنم .
در دستور %windir% هر دو ويندوز در درايو c هستن
يه مشكل كوچولو داره Esterio Mix كه هرچي گشتم پيدا نكردم
سلام دوستان
من دیشب واسه ویندوز سونم یه سری از آپدیت هاش رو دانلود کردم و بعد هم نصب کردم . دیشب مشکلی نبود ولی امروز صبح دیگه نتونستم به اینترنت وصل شم . وقتی مودم رو روشن می کنم (ADSL) اون آیکون پایین کنار ساعت بعد از چند ثانیه علامت مثلث زرد روش ظاهر میشه و وقتی هم به اینترنت کانکت می کنم توی هیچ سایتی نمی تونم برم و هیچ دانلودی نمی تونم بکنم . قبل از اینکه آپدیت ها رو نصب کنم همچین مشکلی نداشتم !
دوستان لطفا راهنمایی کنن . الان هم از دانشگاه دارم این پست رو میدم .
یه جند وقته وین 7 مشکل بالا نیاد،کند شده نمی دونم از آنتی ویروسه یا کرکش؟قبلا nod داشتم الان kasper زدم
روی همون نمایه که مثلث زرد داره کلیک کن. شما روی Open Network and Sharing Center کلیک کن؛ سپس در پنجره باز شده روی Troubleshoot Problems کلیک کن. سپس Internet Connections رو گزینش کن. اکنون ویندوز به طور خودکار مشکلتون رو برطرف می کنه. :دینقل قول:
سلام دوستان روز بخیر
تو انجمن سخت افزار گذاشتم کسی جواب نداد گفتم اینجا هم بگم :31:
من یه مشکل عجیب با پرینترم تو ویندوز 7 دارم
امروز که می خواستم پرینت بگیرم دستور پرینت دادم ولی اجرا نشد در واقع رفت کنار ساعت
وقتی روش کلیک کردم گزینه connect خاموش بود در صورتی که کابل به درستی وصل بود ، اخرین نسخه درایور هم نصب کرده بودم و تمام اپدیت هایی که برنامه تشخیص داده بود هم نصب کردم اما مشکل بر طرف نشد
البته روز اول نصب ویندوز این طور نبود و خیلی عادی پرینت می داد و لی الان این طور شده
کاتریج هام هم جوهر دارن
مدل پرینتر : Hp photosmart 4283
لطفا اگه کسی میدونه علت چیه و چی جور می شه برطرف کرد راهنمایی کنه
آقا نمیتونم 3dmax 2010 رو نصب کنم،همش موقع setup intilaizing یه پیغام میده که نمیتونه یه فایل رو کپی کنه توی temp
faild to copy
......
هرکاریم میکنم کپی نمیشه
ملزوماتشم vc++ ، java runtime رو ریختم
اما .net framework واسه ویندوز 7 پیدا نمیکنم،بخاطر اون نیست؟؟
اگه هست،میشه لینک دانلودشُ بدین؟؟چون توو گوگل هرچی سرچ میکنم و می نصبم بازم نصب نمیشه!
اصلا کلا ملزوماتش چیه؟؟
کلا یه کمکی کنین من بتونم نصب کنم،چون نیاز مبرم دارم!
ممنون از لطفتون
میشه بگید که گزینه Hibernate رو کجا باید پیدا کنم ؟نقل قول:
من وارد منوی Shut down که میشم فقط یه گزینه Sleep دارم که همون Stand by هست ولی اثری از Hibernate نیست ؟
کمک :19::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مگه نمیگی هر دو تو یه درایوه؟ مشکلی نیست که! سیستمت رو با دی وی دی ویندوز بوت کن. توی مراحل نصب از طریق خود اینستالر درایو c رو فرمت کن. هردو پاک میشه! بعد هم ویندوزت رو نصب کن.
موفق باشی:11:
وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
با سلام و تشکرنقل قول:
من نمی خوام ویندوزی رو که الان دارم باهاش کار می کنم رو از دست بدم . دفعه قبلی هم که اقدام به نصب مجدد کردم مجبور بودم چون اصلا سیستم عامل یالا نمی اومد . و دومین مشکل اینه که درایو d که اصلا الان روش ویندوز نصب نیست هم فرمت نمیشه . یادم هست در زمان نصب پیغامی به صورت old windows نیز می داد
با تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4793674&postcount=4415
سلام دوستان
سوال من اینه که چرا هنگام نسب ویندوز 7 سیستم ها با هم تفاوت دارن.
سیستم من با CPU8200 و RAM 2g مادربرد گیگا DS3L نسبت به سیستمی بسیار پاینتر ، بیشتر وقت میبره
تو یه صفحه آبی رنگ WIN7 حدود 10دقیقه ای میمونه اما در سیستم ضعیف تر بلافاصله کادر بعدی نمایان میشه؟
چرا تو نسب 7 ایتقدر طول میکشه تو سیستم من
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
اما سیستی بسیار پاینتر از این بسیار سریع تر نصب میشه؟
تو سیسم من 10 -15 min تو یه صفحه آبی رنگ تو نصب طول میکشه.
چرا ویندوز7 در سیستم من نسبت به بعضی سیستم ها اینقدر نصبش طول میکشه
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
اما سیستی بسیار پاینتر از این بسیار سریع تر نصب میشه؟
تو سیسم من 10 -15 min تو یه صفحه آبی رنگ تو نصب طول میکشه.
سلام دوستان
من دیروز وقتی قسمت turn automatic updating on or off می خواستم off کنم یه گزینه ای بود فکر کنم با این متن که از خدمات و آپدیت های مایکروسافت استفاده بشه.من این گزینه رو خاموش کردم.
یه پیغامی داد که این خدمات رو نمی خواین و ... منم گفتم نه.
بهد که ok رو زدم و برگشتم همون جا دیگه این جور گزینه ای نبود و چند تا گزینه ی دیگه هم رفت.
می خواستم بپرسم میشه default کرد و این گزینه ها رو برگردوند؟؟؟؟
سلام برمیگره به هارد یا دی وی دی رام شما.نقل قول:
سلامنقل قول:
مورد مهمی نیست.
هم بهتر که از بین رفته:46:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده هم نظرم این است که از دی وی دی رام شماست.
ضمنا کمی صبور باشید تا پاسخ بگیرید. سه پست با فاصله 1 ساعت از هم کمی زیاد است.
وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
ببخشید من وقتی ویندوز 7 را نصب می کنم نمی توانم کارت صدام را نصب کنم یعنی
درایور در خود سیدی مادر بورد نصب نمی شود
در خود سایت اصلی مادر بورد هم درایور برای 7 نیست
از درایور های دیگر در سی دی های دیگر هم استفاده می کنم ولی جواب نمی دهد
خواهشن من را راهنمایی کنید
مدل مادر بورد من هم اینه
asus p4v800d-x
:41::19:
سلام
از نرم افزار driver genius یا driver pack استفاده کنید تا اتوماتیک برای شما از اینترنت دانلد کنه
سلامنقل قول:
توی اینترنت سرچ کنید درایور مخصوص 7 را دانلود کنید
معمولا سون همه رو میسناسی و اغلب نیاز به درایور نیست! مگه مینتون مال چه سالی هست؟
بله مورد مهمی نیستفقط می خواستم برشون گردونم.راهی هست؟؟؟نقل قول:
نخیر راهی نیست.نقل قول:
شاید باآپدیت ویندوز 2باره بیاد
نقل قول:
سلام
به تالارهای پی30ورلد خوش اومدی. :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
فکر نکنم ویندوز 7 مشکلی با نت فرمورک یا وی سی ++ داشته باشه. Compability نصب رو چک کردی؟
از دو حالت خارج نیست.نقل قول:
1. مشکل سخت افزاری ( به ویژه کارت گرافیک )
2. مشکل نرم افزاری ( به خاطر کرک ویندوز )
نقل قول:نقل قول:به تالارهای پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:نقل قول:
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی دادا... :دی 3 تا پست پشت سر هم؟! :blink:
همونگونه که دوستان گفتن هارد و درایو نوریتون احتمالا کم سرعتن. البته نظر من اینه که افزون بر این ها دلیل تندتر بارگزاری در سیستم های ضعیف تر اینه که در هنگام نصب ویندوز سخت افزار رو چک می کنه و اگه ببینه ضعیفه، یه سری کامپوننت ها رو غیر فعال می کنه و از نصبش صرف نظر می کنه که باعث می شه تندتر پنجره عوض کنه و بره توی محیط نصب اصلی...
عدم سازگاری درایور کارت صدا با ویندوز. بگرد یکی برای ویندوز 7 گیر بیارنقل قول:
دستتون رو می بوسم
شاد و پیروز باشین :10:
نمشه دقيق فهميد از كدوم؟
با بعضی از نرافزار ها میشه سخت افزار ها رو تست کرد. البته من خیلی ازشون اشتفاده نکردم پس نرم افزار بهت معرفی نمی کنم، این بمونه با دوستان.
ولی همینجوری و تقریبی بگم اگه از درایو نوریت باشه مشخصه، تو لود سی ها و رایت و کپی و ... اذیت میکنه ولی اگه از هارد باشه برعکسه. البته اگه میخوای تست کنی روش اول رو امتحان کن
ولا من نمیدونم از چی؟
DVD liton هس قاب مشکی هس
hard drivamam 500سامسونگ و یه 40 قدیمیا وصله.
ولی ویندوز رو 500 نصی هی
حیف این سیستم و CPU 8200 2 QUAD نیس که اینجوری کندهههههههههههههههههههههه ؟
ببینم هاردت ساتا هست؟؟؟نقل قول:
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
Hibernate رو چطوری باید تو 7 فعال کنم ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
من ویندوز 7 رو به تازگی نصب کردم ولی اصلا از سرعتش نسبت به XP راضی نیستم . خیلی کند عمل میکنه
در حالی که من برعکس شنیده بودم سرعت 7 از Xp خیلی بهتر هست
به نظر اساتید مشکل از چی میتونه باشه ؟
احتمال داره از سخت افزارها باشه ؟
وسط کار ویندوز دیدم فونت بعضی نرم افزارها bold شده.مثل idm نوشته های سایت ها و....ولی توی خود ویندوز مثلا mycoputer همه چی درسته.چطور دوباره مثل اولش کنم؟
فکر میکنم ساتا باشهنقل قول:
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد ساتا و مستر بدید.
چه تفاوتی دارهههههههههههه؟
اول از این طریق Hibernate رو فعال کنین :نقل قول:
از All Programs برین به Accessories و از اون جا روی Command Prompt کلیک راست کنین و Run as administrator رو انتخاب کنین .
حالا دستور زیر رو توی Command Prompt بنویسین :
powercfg -h on
و اینتر رو بزنین .
حالا برای اضافه کردن دکمه Hibernate به منوی Shut Down مراحل زیر رو برین :
از توی Run بنویسین regedit و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Wi ndows\System
و از این طریق :
Edit > New > Key
کلیدی به اسم Shutdown بسازین .
حالا از این طریق :
Edit > New > DWORD value
با این اسم هم بسازین :
ShowHibernateButton
و Value رو از 0 به 1 تغییر بدین
OK کنین و Restart .
دوستان عزیز
من هر کاری می کنم هیچ فلش پلیری رو سونم که 64 بیتی و اکتیو شده هم هست کار نمی کنه . لطفا کمکم کنید . اشکال از کجاست
سلامنقل قول:
کابل ساتا کوچیک هست ولی از ATA بزرگ هست
دوست عزیز ویندوز usb شما رو نمیشناسه , به احتمال زیاد باید از سیدی مین بورد پورت usb نصب بشه .نقل قول:
انشاالله مشکلتون حل بشه .
نقل قول:اگر اشتباه نکنم منظورشون فایل فلش باشه نه فلش دیسکنقل قول:
از چه نرم افزار هایی استفاده کردید؟
پیشنهاد میکنم از خود سایت Adobe دانلود کنید
کد:http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP